Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi akşamlarrrrrr

Kızlar yaw ben gideli kaç saat oldu sizden hiç ses seda cıkmamış
Bende dışarda diyorum ay şimdi eve dönünce bir topiğimize bakarım kim bilir kızlar neler paylaşmıştır ne güzel bilgiler vardır.
Bilgilerden vazgeçtim insan iki dedikodu yapar ay aramızda kalsın ama şu cecoda az çenesi düşük değil der en azından
Valla bana açık hava çok iyi geldi gerçi arkadaşlardan ancak 30 dakka spor yapma imkanı oldu ama olsun bunada şükür. Kilo çok fazla olunca belime hala ağrı yapıyor herhalde benim şu spora alışmam ve süreyi uzatmam bir iki hafta daha sürer.
Olsun sporda hayatımın bir parçası olmalı ki ilerde hedeflediğim kiloya düşebileyim ve düştüğümde de tekrar geri almim.

iyi geceler kızlaaaaaarrrr
tangoo hoşgeldin canım topiğimize
burası hafta sonları genelde sakin olur e bide yaz olunca yani geçici durum yarın daha şenlikli olur topiğimiz

mutlu beyza ne zaman dönüyor görüşüyormusunuz nasıl gidiyormuş diyeti görüşürsen selamımı iletirmisin

iyi geceler herkese bugün uğrayamadım malum pazar ve hava çok güzel gezmelere gtiik oğlumla :) fazla yemedim bişey ama sanırım ilk günüm diye fzlada önemsemedim
ayrıca bu sabah kahvaltıda eşim ve kardeşim çok moralimi bozdu başaramazsın dediler bende hırslı hırslı görüşücez dedim bakalım kim göüşüyo ama :))))

durum bu yani sizler nasılsınız????

tangoo kafana koyduysan görür onlar canım hiç moralini bozma benim eşimde benden ümidini kesmişti ama artık inanıyor bana spor yaptığımı yediklerime dikkat ettiğimi görünce hatta o da benle yürüyor yediklerine dikkat ediyor 9 kilo da eşim verdi sen kararlı ol ve sağlam ilerle canım

Hem ne demişler damlaya damlaya göl olur bizde içimizdeki gölü damıtarak dışarıya atıyoruz işte
:))) çok güldüm, çok tuttum bu cümleyi içimizdeki gölü damıtarak dışarıya atıyoruz işte
alıntı yapmadan duramadım:))

daha geçtiğimiz gün arabada annemle konuşuyorduk. yaşlı ama fidan gibi, sülün gibi bir teyze gördükl.. işte dedim işte anne yaşlandığımda dahi vücudumu taşıyabilmek onunla barışık olmak, dizlerimin kilolarımdan şikayetçi olmaması için çabalıyorum, çabalamalı insanlar
gerçekten genelde avrupadaki insanlara baktığımıda hep böyle yaşlı ve genç görünüümlü delikanlılar:)) hayranım onlara,kiiii bu bir de karı koca çift böyle olduğunda

eşimle benim içinde evlendiğimiz ilk zamanlar çok güzel yorumlar almıştık. sanki iki manken yürüyor yaa çok hoşsunuz filan diyorlardı:)) saolsun kardeşlerim,eşim, ailem herkes tam gaz destekçim
çok da iyi gidiyporum

inanın bu ilerlememi bu güzel topiğe borçluyum:) çok mutluyum 80 leri de gördüm çok şükür:)) bu ramazan daha rahat geçicek inşaAllah. buna inanıyorum

hayırlı sabahlar demeden ne de çok yazmışım öyle:)

sanırım bu sabah topiğimizi ben açıyorum:))

herkese hayırlı, bereketli, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve eşi olanlara eşleri ile muhabbetli haftalar diliyorum:))

kızçem henüz uyuyor ben bi kahvaltı ediim yine buradayım görüşürüüüzz:)

Bendende herkese kocamannnnnnnnn bir günaydın

Kokulu kokulu öpüyorum sizi kızlar
Bugün yine hava inanılmaz güzel benimde kısçelerim daha yeni uyandı şapşal şapşal bana bakıyorlar
Afyonları patlasında güzel bir kahvaltı edelim sonra az işlerimi yapar sporuma başlarım inşallah.
Fırsatım olursa ara ara yine cöööö derim tabiki
Daha şimdiden öğlende ne yapsam diye düşünüyorum sonuçta açık havada insan daha güzel hareket ediyor.
Bakalım kısmet..... Hepinize afiyet olsun ( çoğunluk benim gibi kahvaltı etmeden bir göz atıyor nasılsa )
Fazla yimeyin hee gözüm üzerinizde

günaydın kızlar kaçgündür rahat giremiyorum eşim evdeyken kızıyor .haftasonu kedi yavrusu vardıya ona biberon aldık bide kedi yavrusu için mama ama nasıl tatlı emiyo biberonu kedinin annesi daha ortalıkta görünmüyor kesin öldürmüşlerdir bizim mahaledeki çocuklar .sanki yeni bebegim olmuş gibi ilgi bekliyor büyük kızım sürekli eline alıyor ama okşayınca kızımın ellinde uyuyor pazar sabahı erken kalktım bakim napıyo diye gittim altına serdigim bezi emiyo oturdum hıçkırarak agladım kızım benim aglamama uyandı öldü sanmış.şimdi karnını doyurdum misafirlerim var bugün geç ugrarım.

Günaydınlar hepinize
geçmiş çok birikmiş birazcık okucam fırsatım olursa
malum p.tesi ve kalabalık ztn hala çok iyi hissetmiyorum kendimi

Gunaydin kizlar nassiniz bugun p.tesi umarim guzel bi hafta geciririz soyle kilolarin gittigi 2 gundur giremedim tam 20 sayfa birikmis hey yavrum hey :))) neyse bendebugun su nesfit varya ona baslicam oglen aksam onu yicem sabah kahvakti yapicam ve tabi suyumu ve ara ogunlerimi eksiketmeden he birde sebze yemegi varsa onu yerim yoksa gitmeyyo bu kilolar 11 gun sonra kizimin dogum gunu var ve bissuru teyzem gelexek en azindan bi kac kilo gitse bariii

herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah bol sporlu az yemekli
ayşem geçmiş olsun canım
dün yarım saat kadar yürüyebildim o da dondurma yemeye gitmek için bu akşam iyice bir yürümek istiyorum kısmetse

Bende dün piknikteydim. biraz kaçırdım tabii :) ama enteresan bir şekilde ne zaman kaçırdığımı bilsem korka korka yesem o kilomu etkilemiyor :) Neyse tabii buna akşam sevgili diyetisyenim karar verecek :) Benim cuma bildirimlerim bu yüzden biraz karısıyor pazartesileri kontrole gittiğim için... Carsambadan itibaren 4 gün bodrum marmaris tatilde olacagız arkadaslarla :) bakalım neler olacak kilomda:) bu yüzden kendisinden bugun et agırlıklı bir diyet vermesini rica edeceğim orda sebze bulamam cunku. Kendi tartıma göre bu sabah 91.3 idim. Bakalım aksama kadar bu durumda nasıl degisiklikler olacak. Herkese mutlu güseller güseli benim için cok geç biten, isteyenler içinde carcabuk gecen bir hafta dilerim :):):):)

merhaba
bende bu hafta bir iki öğünde k flaks yiyeceğim, haftasonu tatile çıkıyoruz ve ben bu 9luları yanımda götürmekk istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…