:))) çok güldüm, çok tuttum bu cümleyi içimizdeki gölü damıtarak dışarıya atıyoruz işteHem ne demişler damlaya damlaya göl olur bizde içimizdeki gölü damıtarak dışarıya atıyoruz işte
bir kadın gördüm sabah.50 li yaşlarında muhtemelen. kadın bastan asağa giyinmiş spor kyafetlerini. sapkadan ayakkabıya. kilolu. yürüyüşe cıkmış. kadın bildiğin 1-2 adımı zor atar şekilde ama kesintisiz atıyor adımlarını.yani yurumek için savasıyor. biz bantta çıkınca yok 5 yok 6 km hızla yuruduk diyoruz abla taş catlasa 1 km zor yapıyordur. ama dediğim gibi savasıyor 60-70 yaşında yürüyebiliyor olmak için. neredeyse hepimiz güzel olmak eşlerimizden sevgililerimizde övgü almak yahut görüntü olarak toplumdan onay ve beğeni görmek için bu yola çıktık. ancak kazın ayağı başka bence. bu yolculuk kendimizi keşfettiğimiz ve yağlara feda ettiğimiz yarınlarımızı geri alma süreci. enerjimizi katı durumdan harekete geçirme zamanı. işte durumu "ay çoook çirkinimden" çok "hayatımı istediğim gibi yaşamak ve bu şekilde yaşlanmak istiyorum" noktasında değerlendirmemiz lazım. koşabilmek, tırmanabilmek, yüzebilmek. korkmadan eğilip doğrulabilmek bizim de hakkımız.
Gunaydin kizlar nassiniz bugun p.tesi umarim guzel bi hafta geciririz soyle kilolarin gittigi 2 gundur giremedim tam 20 sayfa birikmis hey yavrum hey :))) neyse bendebugun su nesfit varya ona baslicam oglen aksam onu yicem sabah kahvakti yapicam ve tabi suyumu ve ara ogunlerimi eksiketmeden he birde sebze yemegi varsa onu yerim yoksa gitmeyyo bu kilolar 11 gun sonra kizimin dogum gunu var ve bissuru teyzem gelexek en azindan bi kac kilo gitse bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?