Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hiç bişey kullanmadım sadece bir kez isveç diyeti yaptım ayda 8 kilo birden verdim ama geri 15 kilo aldım bir kez de dyetisyen kontrolunde 18 kilo vermiştim ama diyetisyenim (yine aynı diyetisyene gidiyorum) bunda hiç bir suçu yok koruma diyeti yapmadım geri aldım 35 kilo kadar nerdeyse ama bu sefer kararlıyım verdiğim zaman ki ekim gibi inş bitecek yaz biraz hasarlı geçiyor yeğenler ben de başlıyorum sabah güzel güzel öğlene akşama bişiler oluyor kaçıyor ama bilinçsiz değilim diyetimde olanlardan biraz fazla yiyorum şimdi onlar gidecek ramazan da inş düzene girecek toparlanacağım Allahtan ki kaçamaklar varsa da hareket de var deniz oldu bol bol bir kaç kez daha girersem bitecek o zaman da leslie ve yürüyüş yardıma koşacak inş bu sefer olacak ekime kadar eylül demiştim ama sarktı yapacak bişi yok robot değilm arada değişiklik yapıyorumm

kizlar leslie ile 8mil yaptim 1saat oldu çok zevkli bugun basladim her gun sabahlari yapmayi dusunuyorum aksamda arkadasla yuruyuse çikiyorum diyet guzel gidiyo midem saglikli yemeye alisti artik açlik kirizi tatli krizi yok insallah boyle gider ramazandada versem 3kilo falan 89 hatta 88 olsam super olucak nedersiniz olabilirmiyim suan 95.4 tok karnima 15gun burdan 1ayda ramazan verebilirmiyim acep ramazana 92 ile girmeyi hedeflemistim yaklastim insallah olucak sizlerin sayesinde çok tesekkur ederim yoldaslarim burasi super motive oluyorum buraya girdikçe,ve zayifladikça dun kv geldi bize biraz uzak gusemiyoruz herzaman beni gordu baya sasirdi gorumcemde baya vermissin yenge dedi durdueee 10kilo dile kolay onlar 5 kilo verdgimde gormuslerdi bi5 daha verince baya guzel oldu beee sizleri çok seviyorum iyi varsiniz yasasin kk

sevgili nev,

1 nisan 2011 de basladığım zaman 100 lerce baslangıcımdan farksız olma olasılığım vardı bu denememinde.

öyle canımı sıkan seyler olmuştu ki. en çok canımı sıkan sey ise eşimin tavırları idi. yani bariz sekilde çok şişmansın şu bu demiyordu ama arada yaptığı espiriler bıçak gibi kesiyordu. yüzüme bile bakmıyordu doğru düzgün, hatta daha önce paylaştıklarımı okusan eşimi hiç tasvip etmezdin. özetle diyete başlama nedenim daha önce de belirttiğim bir çoğumuzda olduu gibi güzel görünme toplumdan beğeni görme, en önemlisi de eşimin ilgisini tekrar kazanmaktı. yani ben öyle sanıyordum. biraz kendimi dinleyince nekadar çok bu yeni hayata ihtiyacım olduğunu anladım. bu diyet yolculuğuna, yahut yeni sağlıklı hayatımıza tutunmaya devam etme gücünü "ona buna gününü göstermek", "çevremizden onay almak", "kocamızdan benim güzel karıcıım laflarını duymak" isteği olmadığını anladım.

biraz acıklı olacak ama ne olursa olsun yalnızız bu hayatta, tek çıkış noktamızda kendimiziz. yani elbette eşinin seni desteklemesi köstek olmasından iyi, ama aslına bakarsan çevremizin hareketlerinin hiçççç önemi ve etkisi yok. yani annemiz güzel yemek yapıp ısrar ediyor ve biz de yiyorsak sorunu annemize yıkmak kaçak dövüşmekten başka birşey değil. benim eşimde "zayıfla canım" değip elli kere zaafım olan şeyleri eve posetlerce getirdi. ve ben yedim. ah kötü koca. yok ne yazıkki öğle değil. yine getiriyor, yemiyorum, ısrar ediyor hatta "canım çok güzel verdin buara kutlayalım bunu yasaklılarla" diyor. hayır diyorum kilo verdikçe sesim daha da gürleşiyor. tek başına ayaklarmın üstünde sıkıca durmak kendime olan güvenimi arttırıyor.

örneğin yurumek için eşime "hadi beraber çıkalım" diyordum başlarda baktım gelmiyor adam ben evde oturuyorum bir gün çıktım zorlayarak kendimi. meğer yalnız çok daha keyifli yurumek.

özetle bunları keşfetmek için kendimize şans tanımamız lazım, güvenmemiz lazım kendimize.

108 olan kilomu herkese söyledim 1 nisan itibari ile utanacak birşey yoktu çünkü ben zayıflıyorum sağlıklı ve atletik bir vucudum olacak.

neyse nevciim çevrenden olumlu tepkiler gör görme.sahip olduğun güzel vucut ve benliğin seni mutlu ve sağlıklı günlere taşıyacak potansiyele sahip. ama kendine sahip çıkman ve çıokış noktanı kendi içinde bulman sart bu sana herşeyde başarının anahtarını verir(kişisel gelişim kitabı gibin oldu idare edin)

Bende Nadide Sultanın reklamını yaptığı lahana kapsülünü kullandım bi dönem maalesef.Sanatçıdır zararlı olsa reklamını yapar mı diye güvendim ama almasaydım keşke.Kilo verdim ama hapı kullanırken zaten diyet eşliğinde yapıyordum.Ne gerek vardı ki bide onu içmeye.Diyetle zaten verebilirdim.Tüm hormonlarım bozulduiçtiğim dönem.Hapı bıraktıktan sonra da fazlasıyla geri aldım.Ayrıca şok diyetler 5 günde 5 kilo diyetleri falan hepsi bana yol su elektrik olarak geri döndü.Şimdi o günlerin pişmanlığını yaşıyorum.Sağlıklı beslenip spor ve egzersizle kilo vermek gibisi yokmuş...

çokkk teşekkür ederim mutlucum yorumun için. çok haklısın keşke bunları zamanında düşünebilseydim bu hale gelmeseydim...belki yaşım 26 olduğu için ve kilo ile ilgili henüz sağlık problemi yaşamadığım için olaya sadece güzellik açısından bakar oldum.
sizlere imreniyorum çoğunuz çocuk sahibisiniz ben daha onu bile tadamadım ve bu kilodayım benim halim hepinizden zorr...

sağlıklı beslenme konusuna gelincee hani terzi kendi söküğünü dikemezyaa itiraf ediyorum ben gıda mühendisiyim, bunların hepsni çok iyi biliyorum ama uygulama hiç yok...

şimdi gerçek yüzüme tokat gibi indi. artık bende sağlıklı beslenme ve spora başlıcam... eşimin şart koştuğu kilodanda daha aşağı olacağım inşallah.
desteğiniz için saolun hepinizi seviyorumm...

mutluuu seni topiğimizin en pskiolog en yazar en pozitif düşünceli en iyi tespit yapan parmağını olayın ta gözbebeğine sokan en ennii ilan ediyorumm ben de bugün en tembeli oluyorum yerimden kalkasım yok yeğenler beni bekler durur çarşıya gideceğizz kısmetse halaları ayağa kalkarsaa tabikiiiii ama sen gerçekten süper bir yorum yapmışsın doğru söze ne denir bacımm

bende varın diyet olayında saçmalayan
lida kullandım , xenical kullandım tabi şok diyetler eksik olur mu ...
3 haneli rakamlara yaklaştığımda uyandım çok şükür...
bi de hangi akla hizmetse bu kiloyla hamilelik için uğraşıyorum

Öyle düşünme canım bak bende bebeğimin olabilmesi için uğraşıyorum ama bu zayıflama olayını kendim için kendi sağlığım için yapıyorum.Allah bize elbet bir gün nasip edicek ama şuanki sağlığımız herşeyden önemli.Çocuktan daha öncelikli şeyler var hayatımızda.Mesela eşimiz ailemiz annemiz babamız kardeşlerimiz vs daha bir çok öncelik sayılabilir bu konuda.Onların can sağlığı herşeye bedel.Sen kilolarını hamilelik için değil de kendi sağlığın için versen daha iyi.Bende pko luyum ve kilo en büyük düşmanı.Boşver herşeyi oluruna bırak...Allah'ım sana bana ve tüm isteyenlere doğum sonrası kilolarımızı vermeyi nasip etsin inşallahhhh...

çok teşekkürler semoşum gaza geldim, okuman yeter.

oy oy oyy ancak geçmişi okudum:)

sınavımı soran güzellere teşekkür ederim. e süpriz olmadı yani 5-10 günlük bir sınav değil bu millet senelerini veriyor A grubu sınavlar için.dan dun yaptım çıktım valla. artık ne gelirse. dershaneye yazılırım böyle olmuyor.

ilk gün de ikinci günde direkt öğretmen bi arkadaşa gittik atandığı için ziyafet veriyordu. hoş benim için hiç iyi olmadı ne güzel çatır çatır veriyordum sinir oldum kaçamk yapmama.

neyse sabah erken kalktım baktım yektacim mesaj atmış cevap yazdım geçmişi okuyayaım derken belim ağrıdı iki dk uzanayım dedim pc açık bi şekilde bi uyumuşum kalktm tekrar 3 olmuş! annem arakadaşlar aramış tabi dünden beri görüşemedik onlarla konuştuk. yani sabahtan beri kk dayım görünüşte ama ancak okuyabildim:))

çok güzel gazlayıcı sohbetler etmişsiniz. 2gündür yedim diye iyice uyuz oldum kendime valla:) hala çuval gibiyim düzenim bozuldu. yürümem lazım daha artıları silicem bi de cumaya kadar kg vericem tey tey:)

ha taşınma işi de şöyle sanırım bi ay daha kalıcam çünkü kira günüm geldi 2 günde evi boşaltamam çok eşyam var. bi iki güne antalyadayım sonra arkadaşın yazlığına gidicez kızlarla sonra ist.a gidicem göz doktoruna vs. parça parça da olsa bi ay daha görüşebilicez yani. sonrası allah kerim.

öpüyorum herkesi

amin canım aminn inşallah
çok doğru söylediğin allahım bizlerin eşlerimizin sevdiklerimizin sağlığını korusun öncelikle...
off eşimde problem çıktı ameliyat olacak ramazanın başında hepimiz için hayırlısı

off biraz önce birgün zayıflarım da giyerim diye kıyıp kimselere veremediğim pantolon ve eteklerimi denedim ama hala olmuyorlar en azından kapananı varsa da giyip çıkılabilecek gibi değil :26: demekki neymiş 6 kilo verdim diye kendimi mankene döndüm zannetmemek gerekmiş

Kızlar deminden beri geçmişi okudum ve özellikle mutlucum senin tespitine bayıldım o kadar doğru söylemişsin ki elimde olsa defalarca yazını beyenmek isterdim
Bende maalesef o saçma diyetlerden yaptım hatta herballife ve foreverlife ürünlerini de kullandım.
herballife e yaklaşık 350 tl harcamışımdır 10 kilo verdim 20 geri geldi
foreverlife e tam 480 tl verdim ( en borçlu dönemimizde hemde ) 7 kilo verdim 15 kilo geldi
eşim diyordu ya bunlar yalan dolan diye ama ben kızıyordum sen parayı hesap ediyorsun diye. Neticede haklı cıktı!
Şu meşhur lahana çorbasını yaptım hastanede aldık ikinci gece solluğu. Doktor görür görmez sende yoksa lahana çorbası mağdurlarındanmısın diye sordu. ben yok diyecektım tam eşim evet zayıflıycam derken gebercek demişti
Meğer kara ciğerimi maf etmiş o çorba ağır gelmiş. Doktor bir deli çıkıp kuyuya taş atıyor 40 akıllı çıkartamıyor demişti.
Kusura bakma ama sağlıklı beslenip azda olsa spor yapmadığın sürece hiç bir mucizevi karışım olduğu idda edilen karışım sni kurtaramaz demişti.
Titeşimli sauna etkili kemerimi ve aldığım ot karışımlarını saymıyorum bile

Sonuçta hepimiz hem fikiriz sağlıklı beslenme ve hareket yoksa o vucudda berekette olmaz.
Biz vucudumuza bir güzellik yapmadığımız sürece vucudumuzdan ne gibi güzellik bekliyoruz ki.
kendim adına tüm yazılardan öğrendiğim:
Totoşumu daha fazla kaldırmam gerek

Son düzenleme:
canım korkulcak bişey yok narkozu aldınmı hiç bişey hissetmiycen çok geçmiş olsun.

Hepimizin yaptığı şeyler bir anada gaza geliyoruz hop atlıyoruz ama işte...

Süper gidiyorsun canım inşallah içindeki bu şevk banada gelirde bugün başladığım dietimi asla bırakmam benimde ekim 15 e kadar en azından 99 olmam lazım sabah tartıldım 113 kiloyum ne güzel bir ara vermiştim.

Bugün çok şükür şeytanın bacağını kırdım ve 2 mil leslie yaptım oleyyyyyyyyyyyyyyyy.
Ben tok durmal için 3 yk yoğurt ve 2 yk kepek yedim bugün gerçekten çok faydası var karnım çok acıkmıştı yedim üstüne soda ve su içtim süper tok tuttu.

Bende yarın leslie başlıyorummm süper birşeymiş yaa kaç gündür bakıcam hesapta
İnanılmaz eğlenceli bişeymiş insan hayatta sıkılmaz bundan
İyiki burada yazmışsınızda merak edip bakmışım

Gerçekten uzun bir süre sıkılmıyor insan bende şimdi tekrar başladım çok eğlenceli...

slm kızlar nasılsınız inşallah keyifler yerindedir valla benim keyfim gayet yerinde bugün diyetisyenimdeyim 78.4 kilo geldim geçen hafta 79.6 idim tam 1.200 gr vermişim ama bunun 1 kilosu yagdan gitmiş acayip mutlu oldum allahım sana şükürler olsun inşallah ekime kadar hedefim olan 65 kiloya düşücem birde leslie ne arkadaşlar ya bende merak ettim baktım bi kadın var olduğu yerde yürüyo bunun neresi zevkli arkadaşlar valla zevkli bi noktasını bana anlatında bende sevim spordan nefret eden biri olarak

Özlemcim tebrik ederim seni canım çok iyi gidiyorsun darısı benim başıma canım
Valla gerçekten harikasın allah nazardan saklasın
Canım dediğin gibi bayan gösteriyor sen yapıyorsun ama işte benim gibi sporu hala zorla yapan biri için değişiklik en azından bir hareketi yaparken sonra ne yapsam diye düşünmeme gerek kalmayacak. Bide güzel bir müzik açarsam yanına belki daha uzun süreler yapabilirim sporumu. 30 dakka zor dayanıyorum tek başına spor yapınca sıkılıyorum. Yanımda birileri varken daha eğlenceli geçiyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.
Hatta karşı komşum bile bir ara her gün geliyordu beraber yapıyorduk ama bu arada ikimizde yoğunuz. Ramazandan sonra onunla devam ederiz herhalde ama o zamana kadar lesliyle spora iyice alışır kondisyonumu yükseltirim.
Biraz kilo verip hafiflesem belki daha zevkli gelecek sonuçta az yük değil taşıdığım resmen belime ağrılar giriyor ama inadım inat verecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…