1.61 boyum senin kaç insallah gider ramazana 92ile girmeyi hedeflemistim az kaldi basaracagim galiba ama ama yinede 87iken giydiklerimi deniyorum olmuyor ben baslayali 2ay oldu ramazana 92 ile girersem bayrama 87 yi hedefledim INSALLAH olursarkma diil ama 80 kilodan sonra etim civik oldu
benim etim aslinda cok sert gergindi simdi dokundugumda yumsak geliyo iste gelcek ay insallah sporla toparlarim
deriler sarkar diye korkuyodum cok sükür öyle bise olmadi e sklasmayida bi türlü yapicam artik
catlaklarda var zaten cok kötü duruyo ya onlari napcam bilmiyorum
ben martta basladim ve eylüle kadar vermeyi düsünüyodum yani 6 ay icinde 20 – 25 kilo veririm diye hesapliyodum
simdi biraz daha hizli oldu 4 ayda 22 kilo gitti
65 e düsmek istiyorum son 9 kilom kaldi sükür ama arkadaslarimda 70 ol yeter daha fazlasi yakismaz boyun var diyolar
ama 65 olursam göbek hic kalmaz süper olur
senin boyun kac canim 1 haftan varmis 1-2 kilo rahat verirsin dikkat edersen =)
1.61 boyum senin kaç insallah gider ramazana 92ile girmeyi hedeflemistim az kaldi basaracagim galiba ama ama yinede 87iken giydiklerimi deniyorum olmuyor ben baslayali 2ay oldu ramazana 92 ile girersem bayrama 87 yi hedefledim INSALLAH olur
civcivim tavsiyem ara öğünde muz ve süt yada diğer yazdıkların ve süt tercih et
asuman ablacım sözünü dinleyip 1 bardak süt
1 muz
2 fındıkla aramı yapıyorum şimdi
Genede iyi saferancım almamışsın ya havalar sıcak su tutuyoruz.kilo bildirimiiiiiiiiiii................
geçen hafta.....125.6
bu hafta..........125.6
muz yarım yazmıştın amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?