Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrrrrr.yine bir hafta sonu.kilo verenlere tebrikler.bende ancak 600 gramlık bir azalma var.oğlum o kadar işi sıkı tutmasına rağmen fazla bir şey değişmedi.bir hafta boyunca yüzme,yürüyüş koşturmaca ancak bu kadar farketti.biraz da bu yüzden buraya girmek işstemiyorum.değişik bir şey yok..şöyle hiç olmazsa 5 kilo verseydim.aylardır iki ileri bir geri..kilolarımla tango yapıyorum..
misafirlerin biri geliyor biri gidiyor..oğlumla gelinim gitti.pazar günü bankadan arkadaşım ikiz kızlarıyla gelecek.10 gün kadar da onlar kalacak.allah eksikliğini vermesin.evde bir ses oluyor.ben daha rahat uyuyorum.
YENACIĞIMkayınvaliden hastaymış.geçmiş olsun.
benim kilom:97.400
spor:360 dakika.
hayırlı cumalar...

günaydınnn
yenacım dün migrosa gittim baskül bakmaya hiç baskül kalmamış ellerinde bunların çoğu bozuk çıktı geri gönderdik dedi çocuk bende aaa bende sizden 2 ay önce almıştım oda bozuk dedim geri alabileceğini söylediler akşamüzeri götüreceğim servise göndereceklermiş lmazsa yenisini alacağım artık..
ben pazartesi günü zorla bastırarak kendi baskülümde 123 görmüştüm ama bu sabah pazartesiden beri sıkı diyet ve spıruma rağmen bugün 3 tane rakam gçrdüm 119 120 121 hangisi doğru bilmiyorum yenacım ister izinli yaz ister 121 yaz sen bilirsin

sabahtan beri sarma sardım şu anda pişiyor az yemeyi düşünüyorum kalanını anneme vereceğim evden gitsin yoksa hiç dayanamam ben gider gelir yerim çrez gibi

mutlu ben kilo bildiriminde bulunmuyordum hiç çünki her zaman fırsatım olmuyordu yapmaya (evde hergün temizlikle kazınmaktan fırsat bulamıyorum)birde her hafta çürük yumurta kafama yemek istemediğim için ,hergün yapsam bile 2 mille leslie yapıyorum yani çok az sizlere göre....
bu hafta 150 dakika 2 mille leslie yaptım mesela

1.61 boyum senin kaç insallah gider ramazana 92ile girmeyi hedeflemistim az kaldi basaracagim galiba ama ama yinede 87iken giydiklerimi deniyorum olmuyor ben baslayali 2ay oldu ramazana 92 ile girersem bayrama 87 yi hedefledim INSALLAH olur

merhabalar ben geldimmm bildirimimi yapayım bu arada kilo veren vermeyen burda bulunan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ben de yerimde saydım bu hafta memleket havası çalıyorum kaçamak var spor yok doru düzgün eee ne olacakkk sonucu bu olsun ama sağlıklı olsun ben bişi istemiyorum yediklerim çok düzenli biraz tatil kaçamağı memlekete geldim normal olan şeyler dimi en azından artıya çıkmıyorum yine dengeliyim kendimi tebrik ediyorum
geçen hafta 91.600
bu hafta 91.400 yenacımmm
sporda 210 dk mutluşum

1.61 boyum senin kaç insallah gider ramazana 92ile girmeyi hedeflemistim az kaldi basaracagim galiba ama ama yinede 87iken giydiklerimi deniyorum olmuyor ben baslayali 2ay oldu ramazana 92 ile girersem bayrama 87 yi hedefledim INSALLAH olur

benim boyum 1,72

bende hep eski kiyafetlerimi giyip duruyorum kiyaslamak icin
zayifken giydigim kiyafetlerin cogu tekrar olmaya basladi süper bi duygu

ve bundan 1-2 ay önce giydiklerimi giyiyorum kiyafetler resmen sallaniyo üstümde

2 ay önce bi esofman alti almistim böyle uzun ve yumsak kumastan
onu ilk giydigimde annem kizmisti sunu ne diye aldin her yanina yapismis suna bak demisti
hakkaten böyle her yerim belliydi niye aldiysam

dün onu tekrar giydim bacak kismi salvar gibi bol geliyo
anneme dedim ya anne bu bana yapismiyomuydu evet dedi
ama sirf göbek kismi yapisiyodu dimi bacaklari hafif boldu dedim
yok be tayt gibi yapisiyodu iste dedi

o esofmana bakinca inanamadim ya bu kadar kilo vermis olabilirmiyim dedim insan farketmiyo ne kadar ilerledigini ama böyle görünce cok seviniyosun =)

arkadaşlar biraz geçiktim ama oğlan pazar online görünmeme rağmen şimdi oturdum.

kilo veren sabit tutan herkesi kutluyorum öncelikle,

kilo bildirimi,

geçen hafta 92.3 kg
bu hafta 91.7 kg

600 gr
spor;475 dk

kahvaltımı saat 11 de yaptım. menümü yaziim sizlerle paylaşiim

2 dilim çavdarlı ekmek
2 siyah zeytin
ezine peynir
2 salatalık
2 fındık
canım bu sabah yumurta istemedi

yarım saat onra yanii sat 13.00 da ara öğünümü yiicem bu akşamda fıstık gibi bir spor yapmayı düşünüyorum tabii inşaAllah bi aksilik çıkmazsa

arada yiiceklerimi de yaziim

yarım muz
1 çıtır elma
2 fındık

böyle işte :))

civcivim tavsiyem ara öğünde muz ve süt yada diğer yazdıkların ve süt tercih et

evet dikkat ediyorum da hepiniz özellikle de akşam yatmadan tarçınlı süt içiyorsunuz iyiki söyledin asuman ablacım bende sorucaktım nedir faydası tok mu tutuyor hazmımı kolaylaştırıyor? şimdi ben ara öğünümde o zaman 1 muz 1 bardak süt 2 fındık mı yiyim?elma yı da bi daha ki ara öğünümde yirim:))

Günaydınlar
Geçen hafta 112.5
Bu hafta 111.5
Spor 270 dk
Bakalım listenin hangi ucunda olucaz::))))
Veren vermeyen herkesi kutlarım.

kilo bildirimiiiiiiiiiii................

geçen hafta.....125.6

bu hafta..........125.6

kahvaltımı şimdi yaptım geldim ben 6 da uyudum gece çok çay içtim çokta sıcaktı uykum bir gitti taa sabah 6 ya kadar ole baktım ancak uyandım bunlar beni hep etkiliyor ayrıca kabız sorunum var hemen kayısıyı aldım elime oy oyyy
kahvaltım 2 bardak ılık su
1.5 dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
3 4 dilim salatalık 3 4 dilim domates maydanoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…