Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tesekkur ederim gulmacim evet aramizda tam bi hafta var:))) benimki saat 8 de ben geldimmmm dedi tosunum ay dun gibi ya bi verdiler kucagima kipkirmizi yanaklar minncik agiz burun ay asik olmustum tosunuma ya kuzum benimmm ay cok mutluyum ama bugun dogum gunnu yapamicaz cunku teyzemler gelecek haftaya erteledik annemin israri yuzunden sinir oldum ( bu aada benim kizim 4.750 kilo 54 cm dogdu seninki kac dogdu bide ismi ne kuzunun

Amin leahcim hepimizin cocuklarinin bahti yolu acik olsun kadeerleri guzel olsun allah olmayanlarada tattirsin bu duyguyu su mubarek cuma gunu dualarim kabul olur insaallah

hepinize hayırlı cumalar
pınarcım Doğa nın doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı mutlu sağlıklı ömürler versin canım
cherry bence vazgeçme görüş derim kardeşimde aynı senin gibi hemen tepmeyin şunları bi tanış bakalım
bildirimim de şu şekilde
geçen hafta 89.3
bu hafta 88.4
giden 900 gr
mutlucum sporum bu hafta aksadı 2 gün 330 dk canım

birgün alt kattaki komşumla otururken bir ahbabı aradı dediki "ya senin oğlanın face var mı şimdi ben bir komşumdayım kızları senin aliye tam uyuyor bence bir versin de oradan konuşup tanışsınlar" kadın neyapayım dedi bana aç oğlunla konuş tamam derse sende verirsin kızın adını felan dedim. neyse tanıştılar hATTa buluştuklarında kız iyi de kilolu demiş çocuk. neyse bir iki daha buluştular. 5 ay oldu evlenme kararı almışlar. komsum da çok sevmiş kızı ve ailesini. o gün ben bugörücü usulunun günümüze uyarlanmış halini acaip saçma bulmuştum. ama kısmet işte. sen de git ama eğlenmek için. kasılma yani. bol bol gül esprilerini yap yani rahat ve kandin ol. en kötü ihtimal kuzenini görmüş olacaksın.

HERKESE KOCAMAN GÜNAYDINN...

leah tşk ederim desteğiniz için bir yerden başlamak gerekiyor diyetisyen için p.tesi randevu aldım tahlillerimi yaptırcam sonrada muyeneye gidicem.

evett mutlucum bu haftaki sporum 300 dk : ama listed ışı değilim dimiiiii:18:
biliyorum çok az ama şeytanın bacağını kırdım ve hergün azda olsa yapmayı başardım meğerse ne güzelmiş, insan daha da zinde oluyor..

kilo bildirimim
geçen hafta 102 bu hafta 101....

1 kilo ilk başlayan benim için çok az ama arada kaçırdıklarım yüzünden oluyor. zaten yaptırdığım tahlillerden sonra neden olduğu daha iyi anlaşılacak.. sabır ve azmin elinden bişey kurtulmaz..

akşam üstü okucam merak ediyorum birincileri..

Kilo bildirimim:

Geçen hafta: 86,9
Bu hafta : 86,5

Spor bildirimim: 180 dk.

Kaçamak yaptığım ve adam akıllı yürümediğimin ceremesini çekiyorum... :97:

Kilo verenleri ve aynı kalanları şimdiden tebrik ederim...

cherry bence vazgeçme görüş derim kardeşimde aynı senin gibi hemen tepmeyin şunları bi tanış bakalım

:

ya biliyorum görüşmekten bi zarar gelmez de :26: ben çekiniyorum ya ya çocuk beni görünce yok artık daha neler bildiğin obez kızı alıp getirmişler diye düşünüp yemek boyunca istemediğini belli edecek bi ton eylemde bulunursa o zaman feminist olurum yemek sonunda valla

geçen hafta
99.8
bu hafta
98.8
giden 1 kilokim tutar beni bu hafta sıfır spor artık çürük yumurtayı hakketim ama söz bu hafta delafi edicem ilaçların verdigi yorgunluk vardı üzerimde şimdi bünyem biraz alıştı gece saat olmuş 1 ben halen mutfakta işlerle ugraşıyordum uykum gelmiyordu sabah 6.30 da ayaktayım daha uyumam

kız boyun kaç okadar abartılcak kadar durmuyodur sende belki foton varmı burda baksaydık

kızına mutlu güzel yıllar dilerim pınar:) İnşaAllah size ve büyüklerine hayırlı evlat olur İYİKİ DOĞMUŞ DOĞAAAA:)

ayyy cherry sanırım sen benle yaşıtsın yaa çocuğun yaşı yaşına uygun e boyuda uygun sen zaten zayıflıyosun ee zayıflayınca onun yanında ooooo narin bir çiçek gibi küçücük kalırsın hiiiiiiiiç dert etme hem bi görüş nolucak belkide sen beğenmiiceksin canım aaa niye kendini öuyle kötü hissediyosun kiii
seni hiç görmedim ama unutma bütün kadınlar güzeldir sen süslen püslen kendine güven havalı havalı git eğer iş olmiicak gibi gidiyosa beğenmeyen tarafta sen ol:)))

herkese hayırlı sabahlar;
Hayırlı Cumalar diliyor ve kilo, spor bildirimlerimi yapioruuuuuumm:)

kilo bildirimim;
geçen hafta = 88.1

bu hafta = 87.8

giden = 300 gr.

ben artı çıkacağımı düşünürkeeeeennnn ayyyyy çok şükür Allahıma
geçen gün cherry demiştin ya bünyemi yerim ben yaaa işte bende yerim bünyemi alışmış kilo vermeye))

spor bildirimim;
cuma = yok
cumartesi = yok
pazar = 60 dk
pazartesi = 45 dk
salı =60 dk
çarşamba = 90 dk
perşembe = yok

haftalık toplam = 255 dk

mutlu olmuşmu bu hafta

gunaydin arkadaslar çok guzel bigun tarti yuzume guldu geçen hafta 96 buhafta 94 giden -2kilo ramazana 92 ile girmeyi hedeflemistim olucak galiba az kaldi. sporum 580dk kilo veren ve sabit kalan arkadaslari tebrik ederim veremiyenler hafta acisini çikartirsiniz insallah pinar doga*nin dogum gunu kutlu olsun ALLAH nazarlardan korusun

BILDIRIM

Gecen Hafta: 78,80 Kilo
Bu Hafta: 74,40 Kilo

Giden: 4,40 Kilo

beni bu hafta listeye almasanizda olur nasil verdigim malum cünkü…

bide dün adet oldum kendimi acayip sis hissediyorum ya insallah gecer

Hoşbuldukkk :)

Hadi diyetisyenin hayırlı ugurlu olsun canım. Pişman olmayacaksın bak gör :)

Yaa yapma böyle düşünürsen olmaz. Evet ölçüsü biraz fazla kaçmış ama o anın tadını çıkarmayı unutma sakın!!! Ben bir kaşık kaçamak yaptığımda beni görmelisiniz yani eşim bir yandan ağlayacak hale geliyor bir yandan da gülüyor bir kaşık şey 10 dakikada ancak böyle yenebilir heralde diye. Acayip tadını cıkarıyorum yani :) Olmuşa çare yok. Hiç takma bundan sonraki yediklerine dikkat et ve bence 15 günde bir kaçamak yapmayı ihmal etme :)

Sagol valla inşallah öyledir. midem bi şekilde alışacak dediğin gibi bakalım o günü bekliyorum :)

Valla sana dediğin gibi bakacak bir insanla zaten beraber olunmaz!!! Kendisinin nasıl eksikleri var kimbilir. Dünya'nın en fit en yakışıklı erkeği bile olsa mutlaka onunda hiçe sayılmayacak bir eksiği vardır. Evet ilk anda dış görünüşe bakılır doğru bunu inkar etmiyorum. Ama ne olursa olsun eger sen keyifli ve ona uygun bir insansan bunu görecektir bir süre sonra. Ve aynen mutlunun dediği gibi hiç olmadı kuzenlerinle yemege cıkmıs olacaksın. Sakın kendin gibi davranmaktan çekinme ve mutlaka git o yemeğe sakın vazgeçme

gecen hafta izinliydim. bu hafta 91.7 vatana millete hayırlı olsun. Böyle gıdım gıdım da olsa gidecek bu kilolar kesinnnnnn kararlıyım. Yılmayacağım!!!
Kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum. Güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum...

BILDIRIM

Gecen Hafta: 78,80 Kilo
Bu Hafta: 74,40 Kilo

Giden: 4,40 Kilo

beni bu hafta listeye almasanizda olur nasil verdigim malum cünkü…

bide dün adet oldum kendimi acayip sis hissediyorum ya insallah gecer

nevgul nasil verdin 4.40 merak ettim dogrusu spor yapiyomusun?paylasirsan sevinirim

günaydın kızzlaarr
ben sabah sporuna çıkmıştın.bi arkadaşı gördüm takıldım kadım.1 saate kadar kilo bildirimimi yapacağım.
Spor bildirimim
235 dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…