Heh şimdi anlatabilirim :)
Yaaa dün akşam yürüyüşe çıkmıştım arkadaşımla. Yürüyüş demişken dalokiiii 220 dk sporum var bu hafta :)
her neyse konumuza dönelim. Bi baktım telefon çalıyor kuzenim arıyor. Açtım hal hatırdan sonra cherry bişi sorcam sana müsait misin dedi. Müsaitim buyur dedim :) görüştüğün biri var mı dedi erkek arkadaşın flan? Ben de her zamanki gibi yok dedimbu arada benim hiç erkek arkadaşım olmadı kızlar. bu konularda hem biraz fazla seçiciyim hem çekingenim hem mesafeliyim üstüne bir de kilo olunca olamıyo haliyle :)
ondan sonracıma bu cevabımın üzerine o zaman seni bi arkadaşımla tanıştırcam dedi. Hemen yok deme ( her zaman kestirip attığım için huyumu biliyo :) ) süper çocuktur flan dedi. Cumartesi hep beraber bi yemeğe çıkalım dedi kuzenim, eşi, o çocuk ve ben. Yaaa ben utanırım bilmem ne muhabbetlerine girdim yok yok bişi olmaz dedi kapattı şimdi yarın için bi yemek ayarlıyolar oooof çok gerildim yaa hiç bana göre işler değil
bi de çocuğu görmedim etmedim belki hiç hazetmeyeceğim bi tip. Şişman olduğumu söyledin mi diyorum yaaa saçmalama ne önemi var diyo dedim olur mu yaaa tabiî ki önemli çocuğun karşısına sürpriz yumurtan çıkmış gibi mi çıkcam al sana XL bi aday diye. Söyle mutlaka dedim söylemiş çocuk da ya tanışalım görüşelim bi o mühim değil flan demiş ama pek de inandırıcı gelmiyo bana bunlar.
Görüyosun di mi koca popom senin yüzünden neler çekiyorum ne durumlara düşüyorum nasıl geriliyorum!!!
Ben de onun boyu posu nasıl dedim senin boylarında dedi yaa :S ben yanında anası gibi dururum benim boylarımda bi erkeğin ya :S çok utancam çok..!
şimdi ne giysem ne etsem saçımı başımı ne yapsamın derdi sardı. Bir de yarın diyetisyen kontrolüm var ordan oraya ordan oraya bi ton zaman kaybetcem zamanım da yok. Hııı bide Çocuk 82 liymiş bankada çalışıyomuş.
Ay bana akıl verin ya hiç sevmem böyle işleri gitmekten vaz mı geçsem :s
birgün alt kattaki komşumla otururken bir ahbabı aradı dediki "ya senin oğlanın face var mı şimdi ben bir komşumdayım kızları senin aliye tam uyuyor bence bir versin de oradan konuşup tanışsınlar" kadın neyapayım dedi bana aç oğlunla konuş tamam derse sende verirsin kızın adını felan dedim. neyse tanıştılar hATTa buluştuklarında kız iyi de kilolu demiş çocuk. neyse bir iki daha buluştular. 5 ay oldu evlenme kararı almışlar. komsum da çok sevmiş kızı ve ailesini. o gün ben bugörücü usulunun günümüze uyarlanmış halini acaip saçma bulmuştum. ama kısmet işte. sen de git ama eğlenmek için. kasılma yani. bol bol gül esprilerini yap yani rahat ve kandin ol. en kötü ihtimal kuzenini görmüş olacaksın.
cherry bence vazgeçme görüş derim kardeşimde aynı senin gibi hemen tepmeyin şunları bi tanış bakalım
:
kız boyun kaç okadar abartılcak kadar durmuyodur sende belki foton varmı burda baksaydık
ya biliyorum görüşmekten bi zarar gelmez de :26: ben çekiniyorum yaya çocuk beni görünce yok artık daha neler bildiğin obez kızı alıp getirmişler diye düşünüp yemek boyunca istemediğini belli edecek bi ton eylemde bulunursa o zaman feminist olurum yemek sonunda valla
Gunaydin topisimin guzel kizlari ben hemen bildirim yapayim ayniyim ne kada rahat soylemesi cunku bi degisiklik yok spor da yok mutlusum yumurtami atarsiniz topige kilit mi vurursunuz bilmem((
Bugun kizim bir yasina girdi teyzeleri insallah hep mutlu olur canim Doga'm
Yaaa dün akşam yürüyüşe çıkmıştım arkadaşımla. Yürüyüş demişken dalokiiii 220 dk sporum var bu hafta :)
her neyse konumuza dönelim. Bi baktım telefon çalıyor kuzenim arıyor. Açtım hal hatırdan sonra cherry bişi sorcam sana müsait misin dedi. Müsaitim buyur dedim :) görüştüğün biri var mı dedi erkek arkadaşın flan? Ben de her zamanki gibi yok dedimbu arada benim hiç erkek arkadaşım olmadı kızlar. bu konularda hem biraz fazla seçiciyim hem çekingenim hem mesafeliyim üstüne bir de kilo olunca olamıyo haliyle :)
ondan sonracıma bu cevabımın üzerine o zaman seni bi arkadaşımla tanıştırcam dedi. Hemen yok deme ( her zaman kestirip attığım için huyumu biliyo :) ) süper çocuktur flan dedi. Cumartesi hep beraber bi yemeğe çıkalım dedi kuzenim, eşi, o çocuk ve ben. Yaaa ben utanırım bilmem ne muhabbetlerine girdim yok yok bişi olmaz dedi kapattı şimdi yarın için bi yemek ayarlıyolar oooof çok gerildim yaa hiç bana göre işler değil
bi de çocuğu görmedim etmedim belki hiç hazetmeyeceğim bi tip. Şişman olduğumu söyledin mi diyorum yaaa saçmalama ne önemi var diyo dedim olur mu yaaa tabiî ki önemli çocuğun karşısına sürpriz yumurtan çıkmış gibi mi çıkcam al sana XL bi aday diye. Söyle mutlaka dedim söylemiş çocuk da ya tanışalım görüşelim bi o mühim değil flan demiş ama pek de inandırıcı gelmiyo bana bunlar.
Görüyosun di mi koca popom senin yüzünden neler çekiyorum ne durumlara düşüyorum nasıl geriliyorum!!!
Ben de onun boyu posu nasıl dedim senin boylarında dedi yaa :S ben yanında anası gibi dururum benim boylarımda bi erkeğin ya :S çok utancam çok..!
şimdi ne giysem ne etsem saçımı başımı ne yapsamın derdi sardı. Bir de yarın diyetisyen kontrolüm var ordan oraya ordan oraya bi ton zaman kaybetcem zamanım da yok. Hııı bide Çocuk 82 liymiş bankada çalışıyomuş.
Canlarim ciger sarmalarim kac gunur okuyup okuyup yazamadan cikmak zorunda kaliyorum ama sizinle konusmadan da olmeyyo ki benim bu aralar cnm cok sikkin belki regliden belki sicakyan bilmiyom siz nassiniz
Tatilciler hosgeldiniz insallah hep guzel gunler gecirirsiniz
Leahcim ve dger hasta olan arkadaslarim hepinize acil sifalar diliyom ve siizi opuyom simdilik
evvvvveett iş yerime 5 dk tıp merkezinde diyetisyen buldum, telden görüştüm bi sürü tahlil yazdırdılar haftaya bunları yaptırıp gidiyorum allah nasib ederse.... bi mutlu oldumki sanki önceden yasaktı diyetisyene gitmek töbe töbe...
insan kendine gelince ne kadrda kör oluyor...
benim vucudum aşırı derecede çatlak ama yeni oluştukları belli kırmızı böle çok utanç verici yafff yosun sabunu denemk lazım. kk de bir yede okumuştum türk kahvesine limon ekliyon vücuduna masajla yediriyorsun 5 dk sonra yıkıyorsun çok faydasını gördüm filan yazmıştılar. kahveyi aldım evde duruyor hala yapıcam tembellik ne kötü. ama ben hep kendime tembelim...
merhabalar millet..
yaa bugün öğle yemeğinde herşeyi mahvettim
hemde yarın bildirim yapıcam sizlere
uf yaaa sanırım artı çıkıcamköfte pilav yoğurtlu patlıcan veee işte bomba un helvası
hemde 3-4 çorba kaşığı yemişimdir
dövün beni dövün yaaa
vallahi varya yedikten sonra nasıl pişman oldum anlatamamkusmak istedim yani kusiim çıkariim dedim anneme saçmalama sakın hasta olursun dedi
ayyyy ufff çok kötüyüm yaaa çok üzgünümmm(
ama çok güzeldiiii napıııcaaaammm((
özür dilerim hepinizdeeeeeennnn(
iyi akşamlar kızlar inşallah keyifler yerindedir yarın bildirim günü malum geçmişi okudum simdi yotsuz arkadaşım aç kaldığından bahsetmissin diyetisyenimin bu konuyla ilgili sözü var oda zaten zayıflamak isterken hiç bir zaman kendini tok hissetmicesin der aynen öyle hep biraz bi açlık olmalıki o yağlar erisin içerde ben akşam yemeğini ölçüsünde yedikten sonra gece uyku vakti ayy midem öyle bir kazınıyoki o zaman anlıyourm ki içerde yağlar eriyo ama midemde böyle bi tokluk hissi varsa uyurken sabaha hiç eksilmemiş oluyorum oda kaçmak yaptığım zaman oluyo zaten simdi açlık hissedersin ama 1 ay bilemedin 2 ay sonra mide alışıyo artık o ölçülerde yemeye
sarıcivcivim tek kaçamak yapan sen değilsin bugün aynı üzüntüyü bede yaşıyorum dün annem elmalı pasta yapmıştı yememiştim kaçmıştım evden bugün gittim öglen güzel bir tabak bezelye yemeğimi 1 kase yoğurdumu bir dilim kepek ekmeğimi yemiştim ki yigenim geldi hala şu dolabın üstünde elmalı pastalar yemek istersen ye demez mi tabii bende bi tane yiym bari dedim ama maalesef iki taneyi hüplettim bu yüzden de mis gibi akşam yemeğimi yiyemedim akşam yemeğimdede bulgur pilavı ve taze fasulye vardı annemde yeni pişirmişti yiyemedim onları suan açım çok feci umarım dengelemiş olurum yarın çok fazla ekside çıkıcağımı düşünmüyorum en fazla 500 gr gitmiştir haftada 1 kilo veğrmek istiyorum oysaki
BILDIRIM
Gecen Hafta: 78,80 Kilo
Bu Hafta: 74,40 Kilo
Giden: 4,40 Kilo
beni bu hafta listeye almasanizda olur nasil verdigim malum cünkü…
bide dün adet oldum kendimi acayip sis hissediyorum ya insallah gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?