Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BILDIRIM

Gecen Hafta: 78,80 Kilo
Bu Hafta: 74,40 Kilo

Giden: 4,40 Kilo

beni bu hafta listeye almasanizda olur nasil verdigim malum cünkü…

bide dün adet oldum kendimi acayip sis hissediyorum ya insallah gecer

ahhh Nevgül ahhhh...

Tamamdııırr gidip eğlenmeye bakcam ne stres oluyosam kurban olsun be bana

nevgul nasil verdin 4.40 merak ettim dogrusu spor yapiyomusun?paylasirsan sevinirim

yok spor yapmiyorum

sadece bisiklet sürüyorum o da aslinda spor amacli diil cok severim bisikletle gezmesini

nasil verdigimi anlatmim sende örnek alma zaten cok sagliksiz gitti =)

ahhh Nevgül ahhhh...

canim son 2 gün valla sonra bu kadar abartmicam

BILDIRIM

Gecen Hafta: 78,80 Kilo
Bu Hafta: 74,40 Kilo

Giden: 4,40 Kilo

beni bu hafta listeye almasanizda olur nasil verdigim malum cünkü…

bide dün adet oldum kendimi acayip sis hissediyorum ya insallah gecer

tatlım nasıl verdin maşallah ya lütfen paylaşşşşşşşşşşş:26::26:

kizlar ben kilolar gittikce her yerim sarkar diye korkuyodum hani ama masallah simdi 22 kilo oldu ama hic bi yerimde sarkma olmadi

kolumda bile dokununca et sallaniyodu orasi kesin sarkar diyodum ama simdi gayet toparladi

gelcek ay sporada baslicam insallah
spor salonuna yazilmaktan vazgectim ama evde kendi kendime yaparim karin kaslari vs icin =)

bide su catlaklara cözüm bulsam tam süper olcak o kadar kötü duruyolar ki

kilo bildirimim
geçn hafta 78.8
bu hafta 78.1
giden 700 gr
kilo veren herkesi tebrik eder veremeyenlerede inşallah haftaya diyorum
sevgiler

tatlım nasıl verdin maşallah ya lütfen paylaşşşşşşşşşşş:26::26:

canim ben sirf corba iciyorum ve ara ara meyve yiyorum

ama sirf son 8 kiloyu bu sekilde verdim eskiden öyle yapmiyodum herseyden az az tadimlik yiyodum
öylede cok güzel kilo veriyosun
biraz daha uzun sürüyo ama saglikli oluyo daha iyi gidiyo

simdi acelem oldugu icin bu kadar abarttim kimseyede tavsiye etmiyorum zaten

zaten ben bu nevgülgülü bigün köşede dıkıştırıp dö vecem ben sana demedimi bu hafta ortada görünme kız vay seni vayyyyyyyyy yesinler havanı

deli yaaa
kiz hava atmiyorum aksine cok moralim bozuk eskiye göre yine 10 kilo fazlayim

eylüle kadar 65 olurum öyle giderim yanina diyodum cok kötü aksilik oldu ya cok rahatsiz olucam yaninda neyse artik saglik olsun :44:

Günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr

Kilo veren bütün arkadaşları gönülden tebrik ediyorum.
Ne güzel az az da olsa vermeye ve hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Yaklaşıyorsunuz dedim çünkü bu haftada okadar çok hareket etmeme rağmen fazla yemememe rağmen değil sabit kalmak tam 2 kilo almışım eğer evdeki tartı doğruysa. İnanılmaz sinirlerim bozuldu ((( hani dokunsan ağlıyacam derler ya o hesap.
Günde 2 saat yüzdüm yarım saat git gel plaja gitmem sürdü. Öyle kaçamak yapma şansımda yoktu emicemler maşallah yemeklere yağı koklatıyorlar resmen. Hadi veremeseydimde sabit kalsaydım inanın hiç üzülmezdim ama bu sefer çook canım sıkıldı.
Ya anlaşılan ben doktor desteği yada ilaç tedavisi olmadan kesinlikle kilo veremiyeceğim.
Bırakın bu ara hem endokrine gidemiycem emzirdiğim için hemde maddi açıdanda özel endokrine gitme imkanım yok bir sürü tahlil bir sürü git gel.
offffffffffffff bugün artık hiç bir şey yapmak istmemiyorum ((((

Bu hafta 600 dakika spor da yapmıştım hesapta. Haftaya ne olur bilmem ama yinede buradayım ve sizlerin desteklerini bekliyorum. Şu Endokrin ve diyetisyene gidene kadar veremesemde inadım inat buradayımmmmm

bu ara ilaçlardan çok neşeliyim herkesle şakaşmakmak hoşuma gidiyor tabiiki vericeksin fıstık gibi kızsın darısı benim donbik kızımın başına .bide vermişler eline bedava aylık 500 tl yemek kartı istedigini yiyip içiyor şişip duruyor boyda rahmetli adile naşit gibi

kızzlaarr
kilom 82.4

sanki ben spor yaptığım haftalar daha az kilo veriyorum ya niye böle oluyo bi fikri olan varmı.oysaki çok umutluydum ben bu haftadan

maşallah kuzunaa benım kı 3,540 kg dogmuştuu evvelsı gun asımız var dı 1 yaş aşısı oluyor yaa saglık ocagında tartıldıkk 11 kg cıktı çok hareketlı hıç durmuyorr sureklı pesımdee

bız o gun bır pasta yaptırdıkk mutevazi bir şekilde kutladıkk ama kalabalıkta tadı daha güzel oluyorr

kızz benım kızım dogdugunda da cadı gıbıydıı sezeryan oldum ben 4 yeni dogum yapan bir odadaydık hepsinkii aglıyorduu memeyi tutamıyordu benım kı karnını doyurduu bır guzel uyku cektıı maşallahh küçüçüktüü kuzum benımm o masumluk yok artıkk ben temızlık yapıyorumm vıledayı elımden söküp alıyor yaa neymişş kendisi silecekmiş birde kovaya bandırıyor yaa senınkıı nasılll neler yapıyorr yürüyormuu

banucum sakın vazgeçme canım sen bu hafta devam et diyetine bide leahın diyet listesi benzeri bi liste yap bence az yiyince de verilmiyo canım bi çok arkadaş yediklerini artırarak tıkır tıkır vermdiler ben şahidim belki çok az yemişi,ndir bu hafta sporun da çokmuş onuda dengele bide böyle dene canım senin için en doğru yolu bulacaksındır ama sakın bırakma diyetini olurmu

Sağol canım yaa bunları duymak bile bana biraz daha iyi hissetmemi sağladı. Tabiki hiç birşekilde bırakmıycam sağlıklı beslenmeyi. Daha geçen gün leahnın yazdığı listeyi yaparım diyordum zaten hemen bugün başlıyorum zaten kahvaltı leahnın yazdığıyla aynı gibiydi. Dediğin gibi spor bu hafta fazla oldu. Ya hatta bu hafta ben spor listesinde izinli mi görünsem ama bu seferde iyi sallarım hareket olayını. Neyse vasatlar arasına gireyim yeter hiç yapmamaktan iyidir herhalde. Bakalım belki önümüzdeki hafta değişiklik olur.

Mehteranlar gibiyim maşallah iki ileri bir geri
Herkes hedefe yaklaşık ben başlangıçta sanki yapışmış gibi kaldım ama inadım inattttttttttttttttt bende vericemmmmmm

Canım benim bir dönem böyle oluyor. Sakın takma kafana!!! Tatile gittin hava değişikliği hepsi etki ediyor. Her nekadar gittiğin yer nazi kampından beterde olsa hava değişikliği çok etkilemiştir eminim. Sakın üzülme önümüzdeki hafta en az 1.5 kilon gider eminim ben. Sakın inadından vazgeçme. bende 2 hafta önce toplam 15 günde deli gibi spor ve diyetime ragmen diyetisyenime gittiğimde sadece 300 gr vermiştim. Kafayı yedim o akşam. Gercekten cok moralim bozuldu!!! O yüzden anlıyorum seni. Sakın canının sıkılmasına izin verme. Zaten bahaneye bakıyor bizim bünyeler İyiki bu grubumuz var biz birbirimize iyi geliyoruz yaaa :)

kızzlaarr
kilom 82.4

sanki ben spor yaptığım haftalar daha az kilo veriyorum ya niye böle oluyo bi fikri olan varmı.oysaki çok umutluydum ben bu haftadan

valla bende öyle hissediyorum!!! deli gibi spor yaptıgım haftaydı işte o 300 gr verdiğim dönem. Sinir oldum sinirrrr. Öyle bir gururla cıktım kadının önüne tartıya sonuccc hüsran!!! gercekten cok üzüldüm. Ama geçti. önümüzdeki maçlara bakacağız artık :) öpüyorum kocaman :)

MASALLAH insallah bendede sarkma olmaz bende 11.5 kiloverdim suana kadar sarkma olmadi ama 80in asasinda olur diye korkuyorum:18:sen 8kiloyu tam olarak kaçgunde verdin gerçi benim pek acelem yok seneye izine gidene kadar 70 olsam super 2009da gittigimde 87 idim annemler sasirmisti ve çok kizmisti 105 oldugum zaman iyiki gormediler yani insallah onlari busefer guzel bisekilde sasirtirim ama bazan diyorum biraz daha hizli versem iyi olur hele buaralar çok istiyorum ayin 31 inde dugun var yeni bi kiyafet almak istemiyorum 87kilodayken giydiklerimi giyebilsem super olacak en azazindan 90 olsaydim iyi olurdu ama saglik olsun

boyda rahmetlik ay nasil güldüm

valla bundan 2 sene önceki halimi düsünüyorumda internet üzerinden calisan bi bankada calisiyorum yani müsteriler gelip gitmiyo sirf biz bizeyiz
patronumuz sagolsun her gün abur cubur biseler getiriyo bütün gün ye ic otur
benim bu kilolari nasil aldigim belli ama sonradan dank ediyo iste kizinada söyle simdiden dikkat etsin

benimde annem bana cok söylüyodu o zamanlar bak dikkat et kilo alcan diye ama iste bu kadar olcani tahmin edememistim

herkese günaydın bugünlerde fazla girmiyorum daha doğrusu bilgisayar açık duruo ama kendi kendine duruyo :)) sınavlarım var onlara çalışmaya başladım... hepiniz umarım iyisinizdir,
hemen bildirimimi yapayım:
bugün sonunda 94 ü görebildim
270 dk sporum var

ben kaçtım saat 2 de kimse bana gelmese geçerim kk nin başına misafirde gelebilir yemek yapayım sonra ev işlerimi yapayım yemegim pişene kadar

sarkma diil ama 80 kilodan sonra etim civik oldu
benim etim aslinda cok sert gergindi simdi dokundugumda yumsak geliyo iste gelcek ay insallah sporla toparlarim

deriler sarkar diye korkuyodum cok sükür öyle bise olmadi e sklasmayida bi türlü yapicam artik
catlaklarda var zaten cok kötü duruyo ya onlari napcam bilmiyorum

ben martta basladim ve eylüle kadar vermeyi düsünüyodum yani 6 ay icinde 20 – 25 kilo veririm diye hesapliyodum

simdi biraz daha hizli oldu 4 ayda 22 kilo gitti
65 e düsmek istiyorum son 9 kilom kaldi sükür ama arkadaslarimda 70 ol yeter daha fazlasi yakismaz boyun var diyolar
ama 65 olursam göbek hic kalmaz süper olur

senin boyun kac canim 1 haftan varmis 1-2 kilo rahat verirsin dikkat edersen =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…