- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
BILDIRIM
Gecen Hafta: 78,80 Kilo
Bu Hafta: 74,40 Kilo
Giden: 4,40 Kilo
beni bu hafta listeye almasanizda olur nasil verdigim malum cünkü…
bide dün adet oldum kendimi acayip sis hissediyorum ya insallah gecer
Hoşbuldukkk :)
Valla sana dediğin gibi bakacak bir insanla zaten beraber olunmaz!!! Kendisinin nasıl eksikleri var kimbilir. Dünya'nın en fit en yakışıklı erkeği bile olsa mutlaka onunda hiçe sayılmayacak bir eksiği vardır. Evet ilk anda dış görünüşe bakılır doğru bunu inkar etmiyorum. Ama ne olursa olsun eger sen keyifli ve ona uygun bir insansan bunu görecektir bir süre sonra. Ve aynen mutlunun dediği gibi hiç olmadı kuzenlerinle yemege cıkmıs olacaksın. Sakın kendin gibi davranmaktan çekinme ve mutlaka git o yemeğe sakın vazgeçme
nevgul nasil verdin 4.40 merak ettim dogrusu spor yapiyomusun?paylasirsan sevinirim
ahhh Nevgül ahhhh...
BILDIRIM
Gecen Hafta: 78,80 Kilo
Bu Hafta: 74,40 Kilo
Giden: 4,40 Kilo
beni bu hafta listeye almasanizda olur nasil verdigim malum cünkü…
bide dün adet oldum kendimi acayip sis hissediyorum ya insallah gecer
zaten ben bu nevgülgülü bigün köşede dıkıştırıp dö vecem ben sana demedimi bu hafta ortada görünme kız vay seni vayyyyyyyyy yesinler havanıahhh Nevgül ahhhh...
Tamamdııırr gidip eğlenmeye bakcam ne stres oluyosam kurban olsun be bana
tatlım nasıl verdin maşallah ya lütfen paylaşşşşşşşşşşş:26::26:
zaten ben bu nevgülgülü bigün köşede dıkıştırıp dö vecem ben sana demedimi bu hafta ortada görünme kız vay seni vayyyyyyyyy yesinler havanı
bu ara ilaçlardan çok neşeliyim herkesle şakaşmakmak hoşuma gidiyor tabiiki vericeksin fıstık gibi kızsın darısı benim donbik kızımın başına .bide vermişler eline bedava aylık 500 tl yemek kartı istedigini yiyip içiyor şişip duruyor boyda rahmetli adile naşit gibicanim ben sirf corba iciyorum ve ara ara meyve yiyorum
ama sirf son 8 kiloyu bu sekilde verdim eskiden öyle yapmiyodum herseyden az az tadimlik yiyodum
öylede cok güzel kilo veriyosun
biraz daha uzun sürüyo ama saglikli oluyo daha iyi gidiyo
simdi acelem oldugu icin bu kadar abarttim kimseyede tavsiye etmiyorum zaten
deli yaaa
kiz hava atmiyorum aksine cok moralim bozuk eskiye göre yine 10 kilo fazlayim
eylüle kadar 65 olurum öyle giderim yanina diyodum cok kötü aksilik oldu ya cok rahatsiz olucam yaninda neyse artik saglik olsun :44:
Tesekkur ederim gulmacim evet aramizda tam bi hafta var:))) benimki saat 8 de ben geldimmmm dedi tosunum ay dun gibi ya bi verdiler kucagima kipkirmizi yanaklar minncik agiz burun ay asik olmustum tosunuma ya kuzum benimmm ay cok mutluyum ama bugun dogum gunnu yapamicaz cunku teyzemler gelecek haftaya erteledik annemin israri yuzunden sinir oldum( bu aada benim kizim 4.750 kilo 54 cm dogdu seninki kac dogdu bide ismi ne kuzunun
banucum sakın vazgeçme canım sen bu hafta devam et diyetine bide leahın diyet listesi benzeri bi liste yap bence az yiyince de verilmiyo canım bi çok arkadaş yediklerini artırarak tıkır tıkır vermdiler ben şahidim belki çok az yemişi,ndir bu hafta sporun da çokmuş onuda dengele bide böyle dene canım senin için en doğru yolu bulacaksındır ama sakın bırakma diyetini olurmu
Günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr
Kilo veren bütün arkadaşları gönülden tebrik ediyorum.
Ne güzel az az da olsa vermeye ve hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Yaklaşıyorsunuz dedim çünkü bu haftada okadar çok hareket etmeme rağmen fazla yemememe rağmen değil sabit kalmak tam 2 kilo almışım eğer evdeki tartı doğruysa. İnanılmaz sinirlerim bozuldu((( hani dokunsan ağlıyacam derler ya o hesap.
Günde 2 saat yüzdüm yarım saat git gel plaja gitmem sürdü. Öyle kaçamak yapma şansımda yoktu emicemler maşallah yemeklere yağı koklatıyorlar resmen. Hadi veremeseydimde sabit kalsaydım inanın hiç üzülmezdim ama bu sefer çook canım sıkıldı.
Ya anlaşılan ben doktor desteği yada ilaç tedavisi olmadan kesinlikle kilo veremiyeceğim.
Bırakın bu ara hem endokrine gidemiycem emzirdiğim için hemde maddi açıdanda özel endokrine gitme imkanım yok bir sürü tahlil bir sürü git gel.
offffffffffffff bugün artık hiç bir şey yapmak istmemiyorum((((
Bu hafta 600 dakika spor da yapmıştım hesapta. Haftaya ne olur bilmem ama yinede buradayım ve sizlerin desteklerini bekliyorum. Şu Endokrin ve diyetisyene gidene kadar veremesemde inadım inat buradayımmmmm
kızzlaarr
kilom 82.4
sanki ben spor yaptığım haftalar daha az kilo veriyorum ya niye böle oluyo bi fikri olan varmı.oysaki çok umutluydum ben bu haftadan
banucum sakın vazgeçme canım sen bu hafta devam et diyetine bide leahın diyet listesi benzeri bi liste yap bence az yiyince de verilmiyo canım bi çok arkadaş yediklerini artırarak tıkır tıkır vermdiler ben şahidim belki çok az yemişi,ndir bu hafta sporun da çokmuş onuda dengele bide böyle dene canım senin için en doğru yolu bulacaksındır ama sakın bırakma diyetini olurmu
kizlar ben kilolar gittikce her yerim sarkar diye korkuyodum hani ama masallah simdi 22 kilo oldu ama hic bi yerimde sarkma olmadi
kolumda bile dokununca et sallaniyodu orasi kesin sarkar diyodum ama simdi gayet toparladi
gelcek ay sporada baslicam insallah
spor salonuna yazilmaktan vazgectim ama evde kendi kendime yaparim karin kaslari vs icin =)
bide su catlaklara cözüm bulsam tam süper olcak o kadar kötü duruyolar ki
bu ara ilaçlardan çok neşeliyim herkesle şakaşmakmak hoşuma gidiyor tabiiki vericeksin fıstık gibi kızsın darısı benim donbik kızımın başına .bide vermişler eline bedava aylık 500 tl yemek kartı istedigini yiyip içiyor şişip duruyor boyda rahmetli adile naşit gibi
MASALLAH insallah bendede sarkma olmaz bende 11.5 kiloverdim suana kadar sarkma olmadi ama 80in asasinda olur diye korkuyorum:18:sen 8kiloyu tam olarak kaçgunde verdin gerçi benim pek acelem yok seneye izine gidene kadar 70 olsam super 2009da gittigimde 87 idim annemler sasirmisti ve çok kizmisti 105 oldugum zaman iyiki gormedileryani insallah onlari busefer guzel bisekilde sasirtirim ama bazan diyorum biraz daha hizli versem iyi olur hele buaralar çok istiyorum ayin 31 inde dugun var yeni bi kiyafet almak istemiyorum 87kilodayken giydiklerimi giyebilsem super olacak en azazindan 90 olsaydim iyi olurdu ama saglik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?