Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba Arkadaşlar :))

Geçen haftaki kilom 86.9
Bu hafta 87.0

Korka korka çıktım tartıya ama artıda olmadığım için memnunum. (100 gramı affettim gitti) Bu hafta daha sağlıklı gidebilirim umarım.

Yena, geçmiş olsun; kayınvaliden iyidir umarım.

Pınar kızının ilk yaş günü kutlu olsun :)

Lensimi aldim takmaya basladim bile, biran once su tedavim baslasin, cok heyecanliyim artik.

Bu arada ortiklerimi de kutlamak istiyorum...

Yazindaha iyi vercez derken hepimiz 1 kilonun altina dustuk, tatil rehaveti midir nedir ya...

Bugun bu arada yardimcim bana coook zayifladigimi soyledi, yetermis artik, ona kilomu soyleyince afalladi ama....

Yok bacim nerdeee benimkiz yurumuyo sadece koltuklara tutunup yuruyo benimk de cok fena beni gorsun hemen anneee me me diye sarikir buzdolabinda babamn resmi var oraya gider dede ge der yavrum bilmiyo ki dede gelemez keske babamda gorseydi kizimin simdiki halini nekadar sevinirdi belkide goruyordur kader iste bi duygusallik coktu simdi ama aglamicam ya benim kiz ilk tutamai memeyi gogsum sismisti o yuzden cok acti hastaneyi inletiyordu enson peceteyi kayisi suyuna batirsi annem azina damlatmak icin cocuk yapisti peceteyebi emdi sorma:))) benimkizda sezercik oldu bu arada

MASALLAH kuzulara konuya dahil oldum kusura bakmayin benim kizda 3.750 dogmustu simdi 8 aylik 6ay anne sutu aldi tek simdide emiyo ama ek besinlerede geçtik kilosu 10.400 çokmu acaba boyu 74 du en son kizimda anasina mi çekmis ne ayyy ALLAH korusun ben neler çekiyorum kilodan kurtulmak için yavrum çekmesin sizce nasil kilosu fazlami?

MErhaba hanımlar..

yaklaşık 2 saat önce güzel evime geldim duş aldık yaramaz oğlumu uyuttum..

Nasııl bunaldım,nasıl yoruldum anlatamam evin kapısına vardığımızda eğilip eşiği öpecektim o derece yani..Günlerdir yemek yap,hizmet et..Birde oğlumun yaramazlığı ve inatçılığ en üst boyuttaydı..Sıcağa hiç girmeyeyim..
haftamın içine ettim tabiii ne doğru dürüst yemek yedim sürekli soğuk bişeyler içtim..Tartı olmadığı için orda tartılamadım malum makarnayla ekmek yedikleri,litrelerce kola içtikleri halde kıl kadarlar tartının ne işi var öyle evde..
Spor hiiç yapamadım ama hammallık yaptım uzun uzun..

Mutlucum benim sporum hiiç yok 30 dk. falan yürümüştüm hangi gün hatırlamıyorum..:) beyzuşunda sporu yokmuş..

ervamm,bu kaçtır haber vermeden gidip geliyosun kilonu söylüyosun...sürekli seni listeye alıp çıkarıyorum,paylaşımda pek bulunmuyosun..renkli renkli yazılarla koop koop dışında bi paylaşım yok..:)) Anladık çook neşelisin şekerimde senide tanımak istiyoruz hani ehliyetini aldın araba kullanıyomusun,nasıl zevklimi gibi..:))
gerçekten bu sonsa eğer listeye ekliyorum seni..benim için gerçekten zor oluyor takip etmesi,bayağı kalabalığız çünkü..

canım benım babana allah tan rahmet dılıyorum mekanı cennet olsunn mutlaka görüyordur cnm
kuzumm peçeteyi nasıl emdıgı gözümün önüne geliverdiii tatlımm benımm :78:

slm yenacim kv hastaymis heralde gecmis olsun sey dicekdim lunaazal nerelerde haberin varmi

Toksincim lunaa tatile gidip döndü yoğunum demişti son mesajında...

KAyınvaldem çok iyi...teşekkür ederim sana ve soranlara...

geçmiş. olsun yenaa.......fırçaların da pek şeker....

geçmiş. olsun yenaa.......fırçaların da pek şeker....

saferan ne fırçası ayol, ne haddime estağfurullah severim ben ervamı gözüm gönlüm açılıyor mesajlarında o yüzden daha çok görmek istiyorum..:)

sen ne güzel kilo veriyodun nooldu.?? tatilde falanmısın..

yok cnm normal bence daha yürümüyordur ondan topludur asıl zayıf olan benım kızım
biz varya 4 aylıkken diş çıkardık arka arkaya obızı cok mahvettı sonra toparlanmadan 9 aylıkken yürümeye başldı kuzum benımm 8 tane dişimiz var 1 tanede şimdi çıkartıyoruzz
yanı bır hareketlesın zayıflar maşallahh iri yapılı bir prenses olacak demekkı benım kızım daha yenı 70 cm lerde

Son düzenleme:
Hanımlar bişey diicem çoğunuz burdasınız nevgülün kilosunu naapalım..Acele cevap..

yenacııım kimse cevap vermemiş mi sana yaa

mutluya katılıyorum bencede listede olsun

Son düzenleme:

yaz mahmurluğu canım naparsın....almıyayımda ramazan da hızlanıcam inş....

No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta (Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957| 97.4| -0.6|
2|Yasafat |İzinli|
3|dermanabla|?|
4|toksin|69.4|-0.7|
5|Cherry-pie|98.7|-0.8|
6|nevzamansız|101|-1|
7|BEYZUS|95.4|-0.8|
8|billurs|94|-1.6|
9|Fadime02|98.8|-0.8|
10|dilencii|İzinli|
11|Derin|İzinli|
12|Tombulkelebek|İzinli|
13|YENA|100|Aynı|
14|Sarı_civcivim|87.8|-0.3|
15|biumut|82.4|-0.4|
16|Pinar110|95|Aynı|
17|Ceco34|120|+2|
18|yektaa|88.7|-2.8|
19|tomurcuk|86.5|-0.4|
20|Sinope|?
21|3meleğmvar|94|-2
23|yağmurgözlü|103|Aynı|
24|saferan|125.6|Aynı|
25|Umutt|87|+0.1|
26|asumanzeynep|88.4|-0.9
27|dalokaysmom|91.7|-0.6|
28|YOTSUZ|91.7| |
29|LEAH|86|-0.7|
30|Nevgül|74.4|-4
31|Semiran|91.4|-0.2|
32| Banu145145|111.5|-1
33|gulma|94.3|-0.3
34|ekincik|İzinli| |
35|Lunaazul|?
36|ayse_C52|96.9|Aynı|
37|butterflymirror |99.3|-0.7
38|yasemenn|91.2|-0.5|
39| Julyet|78.1|-0.7
40|ervamm|86.7| |

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si....-4.4 kg...................................NevGül.............

HAFTANIN 2.si.....- 2.8 kg.................................yektaa............

HAFTANIN 3.sü....- 2 kg.................................3meleğmvar......:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…