- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
selam arkadaşlar bende 98 kilo idim 4.5 ayda 74 kiloya düştüm hemde aç kalmadan çok spor yapmadan
yok cnm normal bence daha yürümüyordur ondan topludur asıl zayıf olan benım kızım
biz varya 4 aylıkken diş çıkardık arka arkaya obızı cok mahvettı sonra toparlanmadan 9 aylıkken yürümeye başldı kuzum benımm 8 tane dişimiz var 1 tanede şimdi çıkartıyoruzz
yanı bır hareketlesın zayıflar maşallahh iri yapılı bir prenses olacak demekkı benım kızım daha yenı 70 cm lerde
listede olmak ne guzel eline saglik yenacimNo|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta (Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957| 97.4| -0.6|
2|Yasafat |İzinli|
3|dermanabla|?|
4|toksin|69.4|-0.7|
5|Cherry-pie|98.7|-0.8|
6|nevzamansız|101|-1|
7|BEYZUS|95.4|-0.8|
8|billurs|94|-1.6|
9|Fadime02|98.8|-0.8|
10|dilencii|İzinli|
11|Derin|İzinli|
12|Tombulkelebek|İzinli|
13|YENA|100|Aynı|
14|Sarı_civcivim|87.8|-0.3|
15|biumut|82.4|-0.4|
16|Pinar110|95|Aynı|
17|Ceco34|120|+2|
18|yektaa|88.7|-2.8|
19|tomurcuk|86.5|-0.4|
20|Sinope|?
21|3meleğmvar|94|-2
23|yağmurgözlü|103|Aynı|
24|saferan|125.6|Aynı|
25|Umutt|87|+0.1|
26|asumanzeynep|88.4|-0.9
27|dalokaysmom|91.7|-0.6|
28|YOTSUZ|91.7| |
29|LEAH|86|-0.7|
30|Nevgül|74.4|-4
31|Semiran|91.4|-0.2|
32| Banu145145|111.5|-1
33|gulma|94.3|-0.3
34|ekincik|İzinli| |
35|Lunaazul|?
36|ayse_C52|96.9|Aynı|
37|butterflymirror |99.3|-0.7
38|yasemenn|91.2|-0.5|
39| Julyet|78.1|-0.7
40|ervamm|86.7| |
Esim bu aksam cokcok cook buyuk bir is icin imza atacak. Bogazda tekneyle gezdirecekler yabancilari( mutlu esini kaptan olarak bekliyorum) oyle gezi teknesi falan degil, bizimkilerin sirket olarak bir yati var, hayvani, boyle yabancilari havaya sokmak icin filan...
Neyse sabah esim bana dedi ki " ben gec gelirim, imza var, sonunda bitti, nerdeyse 3 yildir calisiyorlar imza alana kadar" . Yarin da sabaha karsi yola cikacak Amerika'ya gidiyor. Ben " aman be , erken gelmiyosun yani, butun gun kafayi yedim cocuklarla, yarin da gidiyosun." filan diye serzendim...
Bana bakti. " kizim ben ne diyorum sen ne diyorsun, ben diyorum ki bu haber yarin gazeteye cikacak, sen yarim saat erken gel de cocuklari tut diyorsun, iyice cocuk odakli oldun..."
Hakkaten dusundum ne sacma oldu diye.. İsi yarin size soylerim, gercekten tr' deki kendi konusunda en buyuk ve meshur is... Ama ben de kendimce hakliyim, cocuklardan baska bisey gormuyorum butun gun...
Hoşgeldin canım bu sıcaklarda gerçekten çok zor ama şükür evindesin.MErhaba hanımlar..
yaklaşık 2 saat önce güzel evime geldim duş aldık yaramaz oğlumu uyuttum..
Nasııl bunaldım,nasıl yoruldum anlatamam evin kapısına vardığımızda eğilip eşiği öpecektim o derece yani..Günlerdir yemek yap,hizmet et..Birde oğlumun yaramazlığı ve inatçılığ en üst boyuttaydı..Sıcağa hiç girmeyeyim..
haftamın içine ettim tabiii ne doğru dürüst yemek yedim sürekli soğuk bişeyler içtim..Tartı olmadığı için orda tartılamadım malum makarnayla ekmek yedikleri,litrelerce kola içtikleri halde kıl kadarlar tartının ne işi var öyle evde..
Spor hiiç yapamadım ama hammallık yaptım uzun uzun..
Mutlucum benim sporum hiiç yok 30 dk. falan yürümüştüm hangi gün hatırlamıyorum..:) beyzuşunda sporu yokmuş..
ervamm,bu kaçtır haber vermeden gidip geliyosun kilonu söylüyosun...sürekli seni listeye alıp çıkarıyorum,paylaşımda pek bulunmuyosun..renkli renkli yazılarla koop koop dışında bi paylaşım yok..:)) Anladık çook neşelisin şekerimde senide tanımak istiyoruz hani ehliyetini aldın araba kullanıyomusun,nasıl zevklimi gibi..:))
gerçekten bu sonsa eğer listeye ekliyorum seni..benim için gerçekten zor oluyor takip etmesi,bayağı kalabalığız çünkü..
Tebrikler arkadaşlar.......HAFTANIN 1.si....-4.4 kg...................................NevGül.............
HAFTANIN 2.si.....- 2.8 kg.................................yektaa............
HAFTANIN 3.sü....- 2 kg.................................3meleğmvar......:81:
ahahahah
şey muhabbeti vardır ya "ablacım; Allah belamı versin bu halıyı işleyen kadın son ilmeği de atıp kör oldu "benimki de o hesap öyle zor gitti
hoşgeldin bu arada özlemiştik valla
gördün mü yarın biriyle buluşuyorum
HAFTANIN 1.si....-4.4 kg...................................NevGül.............
HAFTANIN 2.si.....- 2.8 kg.................................yektaa............
HAFTANIN 3.sü....- 2 kg.................................3meleğmvar......:81:
herkese helal olsun diyorum taktire şayan bir başarıben de bugün başladım 25 kilo falan vermem gerek.totalde 30 kilo veren arkadaşlar var başarınızı görünce motive oldum tekrar tebrikler
Esim bu aksam cokcok cook buyuk bir is icin imza atacak. Bogazda tekneyle gezdirecekler yabancilari( mutlu esini kaptan olarak bekliyorum) oyle gezi teknesi falan degil, bizimkilerin sirket olarak bir yati var, hayvani, boyle yabancilari havaya sokmak icin filan...
Neyse sabah esim bana dedi ki " ben gec gelirim, imza var, sonunda bitti, nerdeyse 3 yildir calisiyorlar imza alana kadar" . Yarin da sabaha karsi yola cikacak Amerika'ya gidiyor. Ben " aman be , erken gelmiyosun yani, butun gun kafayi yedim cocuklarla, yarin da gidiyosun." filan diye serzendim...
Bana bakti. " kizim ben ne diyorum sen ne diyorsun, ben diyorum ki bu haber yarin gazeteye cikacak, sen yarim saat erken gel de cocuklari tut diyorsun, iyice cocuk odakli oldun..."
Hakkaten dusundum ne sacma oldu diye.. İsi yarin size soylerim, gercekten tr' deki kendi konusunda en buyuk ve meshur is... Ama ben de kendimce hakliyim, cocuklardan baska bisey gormuyorum butun gun...
masallaherken yurumus yok benimki daha 2gun sonra 8 diyecek yurumuyor seninki diside erken çirartmis aslinda benim oglanlar 5aylikken çikarmisti disi ama kiz çikartmadi hala sismis 3tane geliyo ama biturlu delmedi insallah zayiflar yoksa anali kizli diyet yapariz simdiden geçenlerde birisi yasina gelmis yurumuyomu diyor 7.5aylik dedim sasirdi acep kilolumu diye dert yaniyorum malum kilolardan çok çekiyorum helede benim gibi evlendiginde 52 olan 3çocuk sonunda 105 hatta biara 107yi goren biri olarak esime diyorum bazen bir aldin iki oldum kardasin nasil bi karsa
kızlar siz başlayalı 1 hafta olmuş ama ben de katılabilir miyim bütün gün buraya takıdım çok keyifli geçti günüm baya motive oldum katılmak için bir şart var mı? bide ben diyetisyene gittim onun listesiyle başladım
a.selam seni anliyorum çunku yaklasik iki buçuk ay once bende 105.5 hatta 107ye kadar çikmistim bebegim var emzirme donemindede aldim artik bunalima girecektim disari çikmak bile istemiyordum sonra kendi kendime dedim istesem yapabilirim yapicamda yuruyusle basladim emzirdigim için yemeden kismadim sonra bebisim 6ayini dodurdu ek besinlere geçtim ve yemeklerimi birazcik kistim yinede fazla kismadim emzirdigim için aksam 6 sonra bisey yemiyorum yuruyus yapiyorum ve 94 kiloyum yani yapamiyacak bisey yok hersey senin elinde diyetisyene gidemesen bile yapabilirsin ben inaniyoyum ben gitmedim hiç maddi yonunden degilde ben gelemem oyle sunu ye bunu ye dicek saatinde ye dicek falaan bana gore degil kendi kendimin diyetisyeniyim ve buarada buradan ayrilma derim super biyer arkadaslar çok iyi ben çok seviyorum buradaki arkadaslari kilo vermemde motive olmamda buyuuuk payi var yasasin kk sana kolay gelsin diyorum uzme kendini hersey elimizde ALLAH in izniyle istedigimiz kilolara kavusacagizselamlar kızlar
acaba içinizde KARTAL YAVUZ SELİM HAST.DİYETİSYENE giden varmı biraz bilgi rica edecektim
çünkü yıldım artık eskisi gibi 60 lı kilolara dönmek istiyorum şuan çok utanarak yazıyorum bunu tam 103 kg oldum facialardayım kocamla birgün gezerken densizin teki benim için anneizmi dedi ve ben yaşımı gösteriyorum 32 yaşındayım çok utandım anlatamam kız kardeşim kızım oldu hafta sonu köye gittik düğüne orda çekilen fotoda eski güzelliğimden hiç bişey kalmadıgını farettim üstüme hiçbişey bulamıyorum çok utanıyorum bunalımdayım hiç bişey yapasım yok giyinip süslenip çıkardım eskiden topuklular filan şimdiyse paçavradan farksız bir tişört eşortman altı ooff of spor ayakkabılar napıcam ben diyetisyene gidersem o zorunlu tutacak tek başına yapamıyorum ama maddi durumumda yok devlet hastanesine gitmem lazım
bunlardan dolayı eğer eğer KARTAL YAVUZ SELİM HAST.DİYETİSYENİYLE alakalı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim çünkü ben hayata dönmek istiyorum
a.selam seni anliyorum çunku yaklasik iki buçuk ay once bende 105.5 hatta 107ye kadar çikmistim bebegim var emzirme donemindede aldim artik bunalima girecektim disari çikmak bile istemiyordum sonra kendi kendime dedim istesem yapabilirim yapicamda yuruyusle basladim emzirdigim için yemeden kismadim sonra bebisim 6ayini dodurdu ek besinlere geçtim ve yemeklerimi birazcik kistim yinede fazla kismadim emzirdigim için aksam 6 sonra bisey yemiyorum yuruyus yapiyorum ve 94 kiloyum yani yapamiyacak bisey yok hersey senin elinde diyetisyene gidemesen bile yapabilirsin ben inaniyoyum ben gitmedim hiç maddi yonunden degilde ben gelemem oyle sunu ye bunu ye dicek saatinde ye dicek falaan bana gore degil kendi kendimin diyetisyeniyim ve buarada buradan ayrilma derim super biyer arkadaslar çok iyi ben çok seviyorum buradaki arkadaslari kilo vermemde motive olmamda buyuuuk payi var yasasin kk sana kolay gelsin diyorum uzme kendini hersey elimizde ALLAH in izniyle istedigimiz kilolara kavusacagiz
teşekkür ederim Evet herşey bende bitiyor yeme içme olsun spor olsun her konuda çok bilinçliyim ama saldım ..60 kilolardan fazla yukarı çıkmazdım çalışmaya başlayınca 14-15 yıl önce hazır yemek filan derken farketmeden 80 lere geldim ve en son 116 oldum korktum hemen diyetisyen filan halkoyunlarına gittim80 kiloya kadar düştüm inanılmaz ince görünüyordum .. 3 sene önce eşimle tanıştım halkoyunları bırakmam gerekti derken nişan ailevi çok büyük sıkıntılar evlendim babam yüzünden çok daha büyük psikolojik sorunlar atlattım o ara 7-8 ay önce düşük yaptım derken yine kendimi 106 kg de buldum ama nasıl oldu bilmiyorum 3-4 kg verdim kendiliğinden tabi bide trigliserid denen şey en fazla 150 olmalıymış benim 250 dr acilliksin hemen bişeyler yap deyince ..şimdi yeniden yapıcam başarıcam sabah hemen başlıycam haftabaşıda tahlilleri yaptırmayı istiyorum her ay başı tekrarlayarak tabi ve yine ben olucam buradada paylaşıcam bana sadece motive olmak lazım silkeleyecek bişeyler lazım oda burda var :))
arkadaşlar özür dilerim daloki uyumadı bende bir tarafatan temizlikm yapıp bitaraftan onla uğraşıyom akşama anca yetişir daha doğrusu gece çıkar benim liste . ufffffffffffff çıldırmazsam tabiiiii
hayırlı olsun cnm benim evet cidden zayıfladın ama inmek istediğin kilo neyse in vallaa benceLensimi aldim takmaya basladim bile, biran once su tedavim baslasin, cok heyecanliyim artik.
Bu arada ortiklerimi de kutlamak istiyorum...
Yazindaha iyi vercez derken hepimiz 1 kilonun altina dustuk, tatil rehaveti midir nedir ya...
Bugun bu arada yardimcim bana coook zayifladigimi soyledi, yetermis artik, ona kilomu soyleyince afalladi ama....
hg yenacım cnm benim özledikk ben de de hiç spor yok buna çare bulmalıyım ama nasıl leslie yapmalıyım yarın da ankaraya geçiyoruz orda ne olacak merak ediyorumm asumanım la görüşeceğim inşşşşşşMErhaba hanımlar..
yaklaşık 2 saat önce güzel evime geldim duş aldık yaramaz oğlumu uyuttum..
Nasııl bunaldım,nasıl yoruldum anlatamam evin kapısına vardığımızda eğilip eşiği öpecektim o derece yani..Günlerdir yemek yap,hizmet et..Birde oğlumun yaramazlığı ve inatçılığ en üst boyuttaydı..Sıcağa hiç girmeyeyim..
haftamın içine ettim tabiii ne doğru dürüst yemek yedim sürekli soğuk bişeyler içtim..Tartı olmadığı için orda tartılamadım malum makarnayla ekmek yedikleri,litrelerce kola içtikleri halde kıl kadarlar tartının ne işi var öyle evde..
Spor hiiç yapamadım ama hammallık yaptım uzun uzun..
Mutlucum benim sporum hiiç yok 30 dk. falan yürümüştüm hangi gün hatırlamıyorum..:) beyzuşunda sporu yokmuş..
ervamm,bu kaçtır haber vermeden gidip geliyosun kilonu söylüyosun...sürekli seni listeye alıp çıkarıyorum,paylaşımda pek bulunmuyosun..renkli renkli yazılarla koop koop dışında bi paylaşım yok..:)) Anladık çook neşelisin şekerimde senide tanımak istiyoruz hani ehliyetini aldın araba kullanıyomusun,nasıl zevklimi gibi..:))
gerçekten bu sonsa eğer listeye ekliyorum seni..benim için gerçekten zor oluyor takip etmesi,bayağı kalabalığız çünkü..
ahahahah
şey muhabbeti vardır ya "ablacım; Allah belamı versin bu halıyı işleyen kadın son ilmeği de atıp kör oldu "benimki de o hesap öyle zor gitti
hoşgeldin bu arada özlemiştik valla
gördün mü yarın biriyle buluşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?