Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar özür dilerim daloki uyumadı bende bir tarafatan temizlikm yapıp bitaraftan onla uğraşıyom akşama anca yetişir daha doğrusu gece çıkar benim liste . ufffffffffffff çıldırmazsam tabiiiii

cnm benim sorun değil ne olacak bir yere yetişmiyoruz sana kolay gelsinnnn dikkat et çıldıra Allahım sabır versinnnnn

Mutlucum giderayak catlattin yani kafayi oyle mi.....

Ben de kafayi yedim arkadasim, cocuklar resmen iligimi kemigimi somurdu benim iki gundur... Asi sonrasi bebek hic durmuyor, ortanca da tatilden geldigimizden beri benim yakamdan dusmez oldu... senay veya Baba istemiyor..nefes alamiyorum artik...

Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler. Umarim istedikleri kiloya ulasirlar.

canlarım ben şimdi konsere gidiyorum yeğenim istedi onu götürcem Yusuf GÜNEY geliyormuş gece gelirim herkesi kocaman öpüyorummm

ahhh ah sağol canım yaa süpersiniz valla beklemiyordum bu ilgiyi desem yalan olmaz bir düşük yaptım 7 ay filan oldu çocuk yok haklısın olmadan bu halldeysem olunca ne olurum oyoyoyoyyoyoo duursun kilolaarr iğrenç yağlara elvedaaaaaaaaa artık yeni bir ailem var bende sizleyim hergün yazıcam ama haftada 1 defa tartılıcam bu arada kocam beni 90 kilo sanıyooo şşşşşşş aramızda

Son düzenleme:
yenacım hoşgeldin canım özledik seni yorulmuşun epeyce bide bizim için yoruldun hemen de yapmışın listemizi ellerine sağlık canım
kilo verenleri ve dereceye girenleri ayrıyeten tebrik ederimnevgül için bişey demeyeceğim malum nasıl verdiği zaten didemim sen de kurtulmuşun ödemmiş işte geçen haftakiler
semiran ankaraya geliyorrrr semiran ankaraya geliyoooooorr görüşeceğiz inşallah
leah lenslerin ve eşinin işi hayırlı olsun canım yedi hedefine de ulaşmanı dilerim hedefe yaklaştıkça küçültesi geliyor insanın değilmi hepimiz çıtır olacağıııııııızz

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum inşallah hedeflerinize sağlıkla ulaşırsınız
mutlucum sen kendini yorma liste ne zman olursa olsun önemli değil bugün ben de 1 saate yakın yeğenimi salladım resmen yere yapıştım ama yaramaz uyumadı

Herhalde pismis soruyorsun, 35-40 gr eder.

Asu, evet canimarkadasim ya, hedefi 45'e mi ceksem?

Kizimbizim yarimiz kadar verenler basari hikayesini yaziyor...biz daha neler basaracagiz...

Bu arada yasafat gelmiyor. Telefonu olan arasin, bizi birakacak gibi gorunuyor bana. Oysa cok azimliydi ilk 20 kiloyu verirken....

naber birazdan tolganın kuzeni geliyor, yemek yapamadım kız fransadan geliyor yemek yok daloki uyumayarak yemek zamanını yedi. offffffffffffffff.

kız sahip çıktın bayaaa topikimize ben bir sen kopacaksın diye korkmuştum 2 ay önce felandı heralde. hatta endişelenmiştim keşke telini alsaydım arardım bi sorun varmı diye hayıflanmıştım. baya kemik bir ekip olduk yahuuu. Dİ-KA diyet kardeşliği. yeni gelenler alınmasın alınadabilirler elbette ama ben çok dikkatli yaklaşıyorum geçen hafta 1-2 hatun katılmıştı ay napalım çok heyecanlı liste mi yapsak falan diye girmişlerdi olaya gidişleri de gelişleri kadar hızlı oldu. neyse buraya ciddi ciddi katılıyoruz çok seviyorum sizleri. hem yoldaş hem sırdaşımsınız...

selam hatun milleti
ben bi iki gündür kuzenimin yanında işe gidiyorum elime iki kuruş harçlık geçsin diye. bi süredir maddi olarak çöküntüdeyim de:)
neyse hayatımda ilk kez fabrika gibi bi ortamda çalışıyorum o kadar zor ki.
sanırım kimse pek farkında değil ama türkiye kölelik sisteminde işçi çalıştırıyor. diyorum böyle olmayacak sokaklara vurayım kendimi iki cop yerim en azından sesimi duyururum diye ama o da yemiyo işte
düşündükçe sinirlerim bozuluyor. hayır işin tuhafı artık herkes bu köleliği ciddi ciddi benmsemiş. kime sorsan asgari ücreti aldığı için mutlu. aza kanaat meselesi midir nedir.
bu çalıştığımız yerde iş o kadar zor ki, kota sistemi koymuşlar inanır mısınız isteyerek yemeğinden çayından vazgeçenler var. tam 10 saat aynı masada konuşmadan müzik olmadan, sadece plastiklere odaklanıp akşam ediyorsunuz. dedim ay ben burda 1 ay çalışsam beynim sulanır bu nasıl iş diye. herkes cephe aldı bu işten ilk şikayet eden sensin diye.
bu algida cup dondurmalar var ya onları paketliyoruz çok zor ellerim ikinci günden nasır tuttu resmen.
ha bu arada patron beni sekreteri yapmak istedi malum okumuşum diye. kabul etmedim ama.
ya ayın 1 ine kadarçalışıcam ya da tam 1 ayı doldurucam. bu da iki kuruş para için. ayın 10unda kredi kartımın taksiti geliyor da.

neyse işte paylaşmak istedim :)

bu arada 2.8 kilo ile dedim listeleri yıkar geçerim kesin ama nevgülden fırsat gelmemiş bana:)
diyetimi de sporumu da gayet istikrarlı bi biçimde yapıyorum, ama geçen hafta ödem dolayısıyla +1.3 gelmiştim o nedenle bu haftaki rakam böyle uçuk geldi anlayacağınız.

neden eli boş geldin hadi sende bizimle diyet listeni paylaş

bende yarın aktif tıptan randevu alıcam size yazarım ağustosun 2 sine alıcam inşallah yani listemi paylaşırım :26:

Ben geldiiiiimmmmmm

Bugünki tartı hüsranından sonra sinirlerim fena bozulmuştu ama annemle uzun bir telefon görüşmesinden sonra (tabi eccükte ağladıktan sonra ) kendime geldim çok şükür
Annem normalde hormonların bozulmasına inanmazdı bugüne kadar. Genelde hepimiz homini gırtlak yeriz tumba yatak otururuz ama kiloların suçlusu aranınca direk çamuru hormonlara atarız derdi.
Ona göre başka suçlu yok hatta bugünde bana biraz yüklenir gibi oldu yok işte demekki kaçamak yapıyorsun, demekki yeterince hareket etmiyorsun falan diye. Zaten dünde haberlerdeki kilolu bayanlarla ilgili haberleri izlediğimde sinirlerim bozulmuştu oda beni suçlar gibi konuşunca ister istemez çeşmeler açıldı
Ama iyi geldi lala
Sonunda belki 1 saaten fazla konuştuk ve benim yaptıklarımı öğrendiğinde şaşırdı. Senin kesin azda olsa kilo vermen gerekirdi demekki gerçektende hormon bozukluğu denen şey varmış dedi
Hele şükür kabul etti hattaaaaaaaaaaa...... kabul etmeklede kalmadı mutlaka doktora git endokrine dedi
Buse cerenin doğum gününden sonra yani bayramda sütten kesilirse hemen git nasılsa sütüm baya azaldı diyorsun dedi. Tabi ben sonuna kadar gerekirse 2 ay geçikmeli de olsa küçük civcivime anne sütü vercem.
Neyse geleyim asıl konuya
Bende aşırı kıllanmada olduğu için çok sinirlerim bozuluyor dediğimde ya sen doktora git tedavine başla ben epilasyon masrafın neyse karşılıyacam dedi
Nasıl sevindim anlatamam size çünkü gerçekten çok istediğim bişeydi. Birde annem 10 gün sonra gelicek ya 1 aylığına işte o arada başka neye ihtiyacın varsa sağlıklı zayıflaman için ben alıcam yeterki sen pes etme ve mutlu ol didi :122::122::122::122::122::122:
Ben aslında parasında değilim bana destek olduğunu bilmek bana inandığını bilmek bile güç veriyor.
Sizlerinde sonuna kadar bana destek olduğunuzu bilmemde tam olduyor.

Bunalımımın sonuna gelmiş bulunuyorum çok şükür
Rabbim başka dert keder vermesin
Sizi çooooooooookkkkk seviyorummmmmmmmmm iyiki varsınız kızlar

Ah benim tatli ortikim.... 8000 km yoldan gelecek misafirine yemek yapmayip da burda bize laf yetistirem kemiiim benim :)

Kiz ben bu tatli diline ne diyim ki senin? Keske yakin olaydik, hergun gorusup, yuruyuslere cikaydik, birbirimizi hic birakmayalim olur mu? Sarilasim geldi resmen sana...

Simdi altinoluklara da gider bizi unutursun demistim ama agzindan bal damliyo... Benim birakacagimdan da korkma, ustune bir 55 kilo daha alsam da burada yarenlik etmeye gelirim.. tombikler Kulubu... hatirliyor musun esim takmisti bize bu ismi... Artik o da kesti antipatik sakalari...

Ceco, killanma da oluyosa senin su kari koca bayildiginiz kadin dogumcundan basla bence, o sana pekcok hormon tahlili yazacak. Gerekirse dahiliye, endokrin uzmanina yollayacaktir.

Sakin parani epilasyona yatirma bastan daha. Once killanmanin altindaki hormonal nedei tedavi etmeleri gerekecek. madem annen geliyor, sponsor da olacak, sutten de keseceksin, dort koldan sarilirsin.

Kadin dogum ve dahiliyeciye gidersin, annene cocuklari birakip hergun Rami'den cikar eyup Cami'sine iner geri donersin...( bakma sen bana, ben gocmen kiziyim, cocuklugum ve gencligim orda gecti, taslitarlayi, rami'yi gayet iyi bilirim...)

Moral herseyim basi, tahlil icin de simdiden bile saglik ocaklarinda kan alip hasteneye yollayip yapiyorlar diye biliyorum. annem duzenli kan veriyor saglik ocaginda cunku. Bir dene istersen.

Bugün yediklerimi paylaşayım
Sabah nesfit sütlü
Öğlen 3yk yağsız kabak salatası 1 dilim ekmek diet cola
Ara 1 şeftali 2 kiraz 2 dilim karpuz
Ben daha akşm yemeği yemedim şimdi farkettim saati...

Kızlar hasekiden dahiliyeden randevu alın derdinizi anlatın bana yapılmadık tahlil bırakmamış tüm hormonlar ve daha niceleri 10 tüp kan aldılar çokta beklemiyosunuz hele ramazanda giderseniz kimseler yok...Randevuyuda netten alın haseki online yazın...

hayirli aksamlar kizlar
menümü yazayim
sabah
1cavdar ekmeginden ligt peynirle tost
2tane icli köfte
1fincan kahve
ara
1seftali
1ligt yogurt
ölen
3tabak bulgurlu ayran corbasi
1ligt yogurt
ara
1avuc kurutulmus cavdar ekmegininden sarimsakli cips (günüm yaklasiyor :2: istahim acildi )
aksam
1ufak tabak kisir
1ligt yogurt
ara 1seftali

110dakk spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…