arkadaşlar özür dilerim daloki uyumadı bende bir tarafatan temizlikm yapıp bitaraftan onla uğraşıyom akşama anca yetişir daha doğrusu gece çıkar benim liste . ufffffffffffff çıldırmazsam tabiiiii
hoşgeldin aramıza ben de 1,5-2 aydır takip ediyorum ancak devamlı başladım1 haftadır burası harika bir yer hanımlar çok sevecen bak hemen ilgilenmeye başlarlar çünkü ne demişler canım yaşayan bilir, birbirimizi ancak biz anlarız.
bende 103 kilo ile başladım hatta kışın 107 yi gördüm bilmiyorum çocugun varmı ama benim oda yok daha düşün bu kadar kilo aldım.
herşeyın bası sağlık tabiki ama neden zayıf olmayalımki... hareket lazım bizee bidde boğazımızı tutmak yememek
şimdiden hayırlı olsun, yııl sonu çizelgelerimizde 80 li kilolar olsun inşallah...
Herhalde pismis soruyorsun, 35-40 gr eder.
Asu, evet canimarkadasim ya, hedefi 45'e mi ceksem?
Kizimbizim yarimiz kadar verenler basari hikayesini yaziyor...biz daha neler basaracagiz...
Bu arada yasafat gelmiyor. Telefonu olan arasin, bizi birakacak gibi gorunuyor bana. Oysa cok azimliydi ilk 20 kiloyu verirken....
Herhalde pismis soruyorsun, 35-40 gr eder.
Asu, evet canimarkadasim ya, hedefi 45'e mi ceksem?
Kizimbizim yarimiz kadar verenler basari hikayesini yaziyor...biz daha neler basaracagiz...
Bu arada yasafat gelmiyor. Telefonu olan arasin, bizi birakacak gibi gorunuyor bana. Oysa cok azimliydi ilk 20 kiloyu verirken....
kızlar siz başlayalı 1 hafta olmuş ama ben de katılabilir miyim bütün gün buraya takıdım çok keyifli geçti günüm baya motive oldum katılmak için bir şart var mı? bide ben diyetisyene gittim onun listesiyle başladım
Olsun be canım yarın olsa ne olucak sen işine bak...arkadaşlar özür dilerim daloki uyumadı bende bir tarafatan temizlikm yapıp bitaraftan onla uğraşıyom akşama anca yetişir daha doğrusu gece çıkar benim liste . ufffffffffffff çıldırmazsam tabiiiii
Kızlar hasekiden dahiliyeden randevu alın derdinizi anlatın bana yapılmadık tahlil bırakmamış tüm hormonlar ve daha niceleri 10 tüp kan aldılar çokta beklemiyosunuz hele ramazanda giderseniz kimseler yok...Randevuyuda netten alın haseki online yazın...Ceco, killanma da oluyosa senin su kari koca bayildiginiz kadin dogumcundan basla bence, o sana pekcok hormon tahlili yazacak. Gerekirse dahiliye, endokrin uzmanina yollayacaktir.
Sakin parani epilasyona yatirma bastan daha. Once killanmanin altindaki hormonal nedei tedavi etmeleri gerekecek. madem annen geliyor, sponsor da olacak, sutten de keseceksin, dort koldan sarilirsin.
Kadin dogum ve dahiliyeciye gidersin, annene cocuklari birakip hergun Rami'den cikar eyup Cami'sine iner geri donersin...( bakma sen bana, ben gocmen kiziyim, cocuklugum ve gencligim orda gecti, taslitarlayi, rami'yi gayet iyi bilirim...)
Moral herseyim basi, tahlil icin de simdiden bile saglik ocaklarinda kan alip hasteneye yollayip yapiyorlar diye biliyorum. annem duzenli kan veriyor saglik ocaginda cunku. Bir dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?