- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ceco, killanma da oluyosa senin su kari koca bayildiginiz kadin dogumcundan basla bence, o sana pekcok hormon tahlili yazacak. Gerekirse dahiliye, endokrin uzmanina yollayacaktir.
Sakin parani epilasyona yatirma bastan daha. Once killanmanin altindaki hormonal nedei tedavi etmeleri gerekecek. madem annen geliyor, sponsor da olacak, sutten de keseceksin, dort koldan sarilirsin.
Kadin dogum ve dahiliyeciye gidersin, annene cocuklari birakip hergun Rami'den cikar Cami'sine iner geri donersin...( bakma sen bana, ben gocmen kiziyim, cocuklugum ve gencligim orda gecti, taslitarlayi, rami'yi gayet iyi bilirim...)
Moral herseyim basi, tahlil icin de simdiden bile saglik ocaklarinda kan alip hasteneye yollayip yapiyorlar diye biliyorum. annem duzenli kan veriyor saglik ocaginda cunku. Bir dene istersen.
Kızlar hasekiden dahiliyeden randevu alın derdinizi anlatın bana yapılmadık tahlil bırakmamış tüm hormonlar ve daha niceleri 10 tüp kan aldılar çokta beklemiyosunuz hele ramazanda giderseniz kimseler yok...Randevuyuda netten alın haseki online yazın...
Çok güzel kilo vermişsin tebrikler ne güzel 1 senede 20 kilo bravooooo...kızlar kusura bakmayın
çok yoğun bir hafta ve özellikle gün geçirdiğim için bildirim bu saate kaldı...
Yena canım kusura bakma
geçen hafta 76.300
bu hafta 74.600
giden 1.700
ve kızlar ben düzenli beslenmeye başlayalı tam bir yıl oldu
veeeeeeeeeee giden toplamda 20 kg oldu
----------------------------------------------------------
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
kilo veren vermeyen herkesi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım öyle ilgili değiller ama bende tahlillerim için gittim sonrada özel endokrine gittim tahliller 500 geçer...Sağol canım dediğin gibi ramazanda daha sakin olur en azından o zaman tahlili aradan çıkartabilirim endokrinede bir ay sonra randevu verseler bile hazırl olur sonuçlar.
Peki oranın dotorları nasıl sen oradaki endokrine mi gittin canım?
İnşallah iyidir doktoru çünkü ben beni dinleyen bir doktor olsun istiyorum bazıları gibi hep aynı ilaçı yazıp hadi sıradaki diyecekse ben almim
Yada en azından dahiliye ye gidip bütün hormon tahlillerimi yaptırsamda özel endokrine mi gitsem sonuçta en çok para zaten o tahliller tutuyor özelde.
Ne dersiniz kızlar kararsız kaldım :44::44:
kızlar kusura bakmayın
Yena canım kusura bakma
geçen hafta 76.300
bu hafta 74.600
giden 1.700
Çok güzel kilo vermişsin tebrikler ne güzel 1 senede 20 kilo bravooooo...
Canım öyle ilgili değiller ama bende tahlillerim için gittim sonrada özel endokrine gittim tahliller 500 geçer...
Tebrikler allah nazardan saklasın
gerçektende takdir ettim, gıpta ettim hatta ve hatta itiraf ediyorum kıskandımmmmm
İnşallah bir sene sonra senin gibi buradan sevinç çığlıkları atabilirim bende.
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda son hedefinede ulaşır ve sağlıklı yaşamaya devam edersin ailenle.
Canım öyle ilgili değiller ama bende tahlillerim için gittim sonrada özel endokrine gittim tahliller 500 geçer...
kızlar kusura bakmayın
Yena canım kusura bakma
geçen hafta 76.300
bu hafta 74.600
giden 1.700
Ceco, asil parayi tahliller tutuyor tabii ki.Ama dedigim gibi bazi hormontestlerini kadin dogumcu bile yaziyor. mesela benim hipotiroidimi kadin dogumcum kesfetti.
Sen tahlilleri yazdir, sonra da ozel bir hastaneye git. Hastaligin teshis edildikten sonra ilacini yazacak ve ben mesela 6 ayda bir defa bazi tahlilleri tekrar ediyorum. sana da oyle bir sey derler heralde.
Sgk niz varsa, pekcok ozel hastanenin anlasmasi da var. Bastan arayip fiyatini sorarsin. Ozel oldugu icin merak etme, hepsi iyi ilgileniyorlar. Parayi veren dudugu calar ne de olsa. benim endokrin uzmanim Memorial Atasehir hastanesinde. cok da memnunum adi Deniz Sahin. sana uzak biliyorum ama aklinda olsun, muayene ucreti de 160 tl filan
cnm süpersinnnbeni yakaliyacaksin yakinda bende insallah kasimin 10 kadar 63 kiloya ulasirim
lunacım tekrar hoşgeldin vede çooooook tebrik ederim seni canım darısı da bize olsun ne diyim bizde görelim 70leri inşallah topikçe
Allah güç kuvvet versin lunacım yoğun çalışıyorsun kusur ne demek biz buralardayız sen de rahatlayınca işlerin gelirsin muhabbete hazırız yanii
sana maşallah diyorum canımmmm
sendeki spor aşkının birazının bana gelmesi lazım artık
ama ramazanda nasıl bir spor programı yaparım bilemiyorum
büyük ihtimalle yan gelip yatarımmm
kasım 10 63 kg güzel, sana inanıyorum eminim o zamana kadar inerceksin o kiloya
ben şu anda nasıl kilo verdiğimi anlamıyorum bile
gerçi iki gün öncesine kadar 77-78 dim ama düzensiz çalışma saatleri sebebiyle gidiyor kilolar sanırım....
ayyyy bendemi tarih belirlesem yo yok ben belirlemicemmmmm
belirlersem kesin tıkanıp kalırım......
bugün 60 dk yürüdüm kızlar bu hafta azcık asılmak istiyorum spora ama bakalım ramazanda zor görünüyor spor iftar geç oluyor teravih derken gündüz de yapamayız sanki bakalım nolcak napcaz kilo alacağımı sanmıyorum ama verme durumu ne olur pek bilemiyorum
cnm teravih kilarsan baya bir spor sayilir sana benim kilma imkanim yok bebis var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?