Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizim sağlık ocağı çok fazla kan tahlili yapmıyor direk büyük hastanelere git diyorlar. Ya işlerine gelmiyor yada onlarında yapabileceği gerçekten okadarı. Bende zaten PKO vardı onunla ilgili işte hamilelik yüzünden tedaviye başlayamamıştım. Benimde niyetim ilk önce tekrar hormon tahlillerimi bu tarafta araştırma hastanelerinden birinde yaptırıp endokrine gitmek. Gerekirse ilaç tedavisine başlanır ve bende belki o zaman daha rahat kilo verebilirim.
Epilasyona gelince o en son yapılacak şey. Kim bilir belki şu PKo bittiğinde epilasyona gerek bile kalmaz.

Leah buralardan olduğunu görünce sevindim her nekadar Ramiden bazen kaçmak istesemde güzeldir buraları.
Benim oturduğum sokakta herkes beni tanır özellikle esnaf geçen sene kız sen hala doğuramadınmı diye sorup duruyorlardı her gece bana gezme dönüşü
İnan bazılarını ben tanımam ama onlar beni tanır Zaten bende tanısamda tanımasamda ille geçerken bir gülümsüyecem tabi bazıları hariç sonra eve kuyrukla gitmim dimi ama

kızlar kusura bakmayın

çok yoğun bir hafta ve özellikle gün geçirdiğim için bildirim bu saate kaldı...

Yena canım kusura bakma

geçen hafta 76.300

bu hafta 74.600

giden 1.700

ve kızlar ben düzenli beslenmeye başlayalı tam bir yıl oldu

veeeeeeeeeee giden toplamda 20 kg oldu

----------------------------------------------------------

geçmişi okuyamadım kusura bakmayın

kilo veren vermeyen herkesi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sağol canım dediğin gibi ramazanda daha sakin olur en azından o zaman tahlili aradan çıkartabilirim endokrinede bir ay sonra randevu verseler bile hazırl olur sonuçlar.
Peki oranın dotorları nasıl sen oradaki endokrine mi gittin canım?
İnşallah iyidir doktoru çünkü ben beni dinleyen bir doktor olsun istiyorum bazıları gibi hep aynı ilaçı yazıp hadi sıradaki diyecekse ben almim
Yada en azından dahiliye ye gidip bütün hormon tahlillerimi yaptırsamda özel endokrine mi gitsem sonuçta en çok para zaten o tahliller tutuyor özelde.
Ne dersiniz kızlar kararsız kaldım :44::44:

Çok güzel kilo vermişsin tebrikler ne güzel 1 senede 20 kilo bravooooo...

Canım öyle ilgili değiller ama bende tahlillerim için gittim sonrada özel endokrine gittim tahliller 500 geçer...

Tebrikler allah nazardan saklasın
gerçektende takdir ettim, gıpta ettim hatta ve hatta itiraf ediyorum kıskandımmmmm
İnşallah bir sene sonra senin gibi buradan sevinç çığlıkları atabilirim bende.
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda son hedefinede ulaşır ve sağlıklı yaşamaya devam edersin ailenle.

teşekkür ederim

bende geçen sene gıpta ile baktığım ah ne güzel kilo vermiş dediğim insanların arasına girdim nihayet

daha vermem gereken 10 kilo var ama kendime olan güvenim geldi

buralardan ayrılma eminim sende istediğin kiloya ineceksin canım

Canım öyle ilgili değiller ama bende tahlillerim için gittim sonrada özel endokrine gittim tahliller 500 geçer...

Canım yanılmıyorsam sende avrupa yakasındaydın dimi :44:
Senin gittiğin özel endokrin neredeydi? Çok sık gidilmeyeceği için bu tarafta neresi olursa bana uyabilir yeterki çok fahiş olmasın fiyatı birde güzel ilgilensin benle!
Tavsiye edebileceğiniz fiyatıda çok çok fazla olmayan istanbul avrupa yakasında güzel bir endokrin doktoru varsa kızlar çok sevinirim
Anadolu yakasındada olur eğer gerçekten fiyatta doktorda bana uygunsa. Adamın yada kadının çağıracağı topu topu ne sıklıkta olabilirki. Alırım olmazsa Nisa ablamıda ( karşı komşum ) yanıma ondan sonra hem gezmiş oluruz hemde doktoruda aradan çıkarmış oluruz.

Ceco, asil parayi tahliller tutuyor tabii ki.Ama dedigim gibi bazi hormontestlerini kadin dogumcu bile yaziyor. mesela benim hipotiroidimi kadin dogumcum kesfetti.

Sen tahlilleri yazdir, sonra da ozel bir hastaneye git. Hastaligin teshis edildikten sonra ilacini yazacak ve ben mesela 6 ayda bir defa bazi tahlilleri tekrar ediyorum. sana da oyle bir sey derler heralde.

Sgk niz varsa, pekcok ozel hastanenin anlasmasi da var. Bastan arayip fiyatini sorarsin. Ozel oldugu icin merak etme, hepsi iyi ilgileniyorlar. Parayi veren dudugu calar ne de olsa. benim endokrin uzmanim Memorial Atasehir hastanesinde. cok da memnunum adi Deniz Sahin. sana uzak biliyorum ama aklinda olsun, muayene ucreti de 160 tl filan

cnm süpersinnn beni yakaliyacaksin yakinda bende insallah kasimin 10 kadar 63 kiloya ulasirim

Son düzenleme:

Fiyatı aslında başkalarına kıyasla iyimiş. Dediüin gibi asıl para tahliller onlarıda yenilendiğinde de gidip devlet hastanesinde yaptırırım olmazsa. Peki ne sıklıkla endokrin çağırıyor seni tekrar. Benim doğum yaptığım özel g.o.p. hastanesinde de varmış endokrin daha birkaç ay evvel açıldığını biliyorum ama doktorları nasıl onu bilmiyorum muayenee herhalde aşağı yukarı aynıdır tahminim. Dediüin gibi ben en iyisi bir ara kendi kadın doğumcumu arıyayım o en azından aynı hastanedeki endokrini tanır tavsiye eder yada etmez ona göre karar veririm.

cnm süpersinnn beni yakaliyacaksin yakinda bende insallah kasimin 10 kadar 63 kiloya ulasirim

sana maşallah diyorum canımmmm

sendeki spor aşkının birazının bana gelmesi lazım artık

ama ramazanda nasıl bir spor programı yaparım bilemiyorum

büyük ihtimalle yan gelip yatarımmm

kasım 10 63 kg güzel, sana inanıyorum eminim o zamana kadar inerceksin o kiloya

ben şu anda nasıl kilo verdiğimi anlamıyorum bile

gerçi iki gün öncesine kadar 77-78 dim ama düzensiz çalışma saatleri sebebiyle gidiyor kilolar sanırım....

ayyyy bendemi tarih belirlesem yo yok ben belirlemicemmmmm

belirlersem kesin tıkanıp kalırım......

lunacım tekrar hoşgeldin vede çooooook tebrik ederim seni canım darısı da bize olsun ne diyim bizde görelim 70leri inşallah topikçe

lunacım tekrar hoşgeldin vede çooooook tebrik ederim seni canım darısı da bize olsun ne diyim bizde görelim 70leri inşallah topikçe

hoşbulduk tatlım

neden olmasın ben bile başardıysam buradaki herkes haydi haydi başarır

o kadar da iddialı konuşuyorum

izinden geldim gelmesine ama yorgunluktan buraya bakamıyorum bile

sizleri çok özledim muhabbetinizi içtenliğinizi ama çokkkk yorgun oluyorum

kusuruma bakmayın artık

izindeki arkadaşlar dönsün , birde tayinden gelenler başlasın

çalışma sistemimimiz daha iyi olunca bende kendime gelirim artık

Allah güç kuvvet versin lunacım yoğun çalışıyorsun kusur ne demek biz buralardayız sen de rahatlayınca işlerin gelirsin muhabbete hazırız yanii

cnm ben 10 kasimda 1 senemi doldurcam ondan öyle dedim tarih belirlemedim
ramazandada spor yapmayi ddüsünmüyorum bebis emiyor zor olur ama bellide olmaz iftardan sonra belki :26:

bugün 60 dk yürüdüm kızlar bu hafta azcık asılmak istiyorum spora ama bakalım ramazanda zor görünüyor spor iftar geç oluyor teravih derken gündüz de yapamayız sanki bakalım nolcak napcaz kilo alacağımı sanmıyorum ama verme durumu ne olur pek bilemiyorum

cnm teravih kilarsan baya bir spor sayilir sana benim kilma imkanim yok bebis var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…