Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı olsun işin..KEşke cop yiyerek bişeyler yapılsaydı yektaaa.Maalesef sistemi değiştirmek çok güç..Ciddi bedel ödemek gerekiyor ama artık bu riski alacak insan yok..

10 küsur yıl fabrika ortamında çalıştım,ilk 5 yıl üretimde daha sonra terfi ettim idare bölümüne..:) ÜRetimde çalışırken biz bir kaç arkadaş sendika ve maaş dışında ikramiye veya bayramlarda erzak vb. yardımı için imza toplamaya başladık..
tabii gizli olmasına özen gösteriyoruz.neyse içimizden biri muhbirmiş meğer.:) Sonradan terfi edince öğrendik..NEmi oldu biliyomusun bu işi yaptığımız arkadaşlarımın çoğu işten çıkarıldı ben tesadüf kaldım şans sanırım..
Sendikanın S si girmedi fabrikaya ama bayramlarda çikolata yılbaşında bir adet tavuk dağıtmaya başladılar sonra...:))

Son düzenleme:
asuuu ve semiran buluştuğunzda foto isterizz.:)

Lunaazul tebrikler..

yasafat'ı sormuşsunuz izin dönüşü tekrar aramızda olacak...

ama o şimdi İtalya'da..:)) Yunanistanda sonra oraya geçeceğini söylemişti sanırım ordadır.:)

Son düzenleme:
Bugün 50 dakika yürüdüm nasıl bahtiyar oldum anlatamam..:))))

Evimize yakın bir yerde sokak düğünü yapıyorlar kına gecesi sanırım...Şu an azize çalıyor nasııl güzeeel sallana sallana yazıyorum.:)

yürüdüğün zamanki huzur ve mutluluk süper de yapmadığımda eksiklik hissediyorum ben sanki huzursuz oluyorum

yürüdüğün zamanki huzur ve mutluluk süper de yapmadığımda eksiklik hissediyorum ben sanki huzursuz oluyorum

cnm biz artik bagimli olduk sabah kalktigimda her yerim agriyor ama acilmak icin spor yapiyorum iyi geliyor aslinda hayatimiz boyunca spor yapmaliyiz zamani degerlendirmeliyiz mesela asansör yerine merdiven arabayla alis verise gitmek yerine bebek arabasiyla gitmek ..........

Eveeet yürüyüş çok güzel bir egsersiz hem sıkıcı değil hemde çok sağlıklı..
Tüm doktorlar yürüyüşü öneriyor...

sanırım göçmen düğünü şimdide onların halay müziği çalmaya başladı..

Son düzenleme:
Ayyy kimleri görüyorum...Hoşgeldin zeynepçim..NAsılsın canım benim...

Şu an çıkmam gerekiyor, yarım saat sonra tekrar geleceğim...

Asıl sen nasılsın gittimi misafirlerin.??
tebrik ederim kiloda vermişsin..

oğlumla gelinim dün gitti.pazar günü sabah arkadaşım ve ikiz kızları geliyor.kızlar üniversitede okuyor.kaçyıldır tatil yapmıyorlardı.çağırdım.ev sordular.bulduklarım da günlük 100-120 fazla geldi.bende gelin bende idare ederiz dedim..
oğlum başımda olunca hem spor hem rejim yaptım.saat sekizden sonra sadece meyveye izin vardı.birde çok yüzdürdü,gelinle ikisi başımda..giderkende tarttılar..istenilirse nasıl oluyormuşu gösterdiler....artık bahanelere yer yok dediler..:26::26::26:

Kızlar bende kaçtım resmen ekran başında uyuya kalıcam eccükte laptobu eşime teslim edeyim yoksa bir gün isyan bayrağını asıcak ama bakalım ne zaman.
Zaten fark etmez ben yırtarım o bayrağı
İki gündür sigarayı bırakmaya çalışıyorum ya acayip asabiyim krizim tuttuğunda yanımdan desturla geçiyorlar valla
Aslında o anlık bir istek sonra geçiyor ama o 5 dakka içinde oyalanabiliyorsam sorun yok. Hele bir de o an kız canın sigaramı istedi dediği an bir bakıyorum pir bakıyorum.
3 gündür sigara almıyorum bir tek bugün KPden otladım bi dene ya aslında düşündüğüm kadar zor değilmişte işte hala şeytan dürtüyor

Neyse aklıma karpuz kabuğu sokmimde iyisimi çekileyim bir kenara yatıp uyuyayım.
Kendinize çok ama çok iyi bakın kızlar
Yarın görüşmek üzere allaha emanet olun pampişlerim

öpüldünüzzzzzzzzz

Kızlar merhaba. Birçok arkadaşımız gibi çocuklar yüzünden çok bunalıyorum ben de bugünlerde.

Bugün de üst seviyeden bunaltıcı bir gün oldu, oğlanı şimdi yatırdım. Eskiden olsa hiç acımaz, koşar; en keyif verecek şeyi yerken bir yandan ya eğlencelik birşeyler okur ya da sevdiğim bir diziyi (mesela House) seyretmeye başlardım. En az 2 aydır gece yemelerini kestim. Akşam yemeğinden sonra su dışında bir şey içmiyordum. Ama bu gece çok canım istedi

Sabah havuzda oğlan öyle çıldırttı ki beni (kızımın yüzme dersinin bitmesini beklerken onu da götürmek zorunda kalıyorum, havuza girmesi yasak ve zapt etmek çok zor oluyor) burnumdan damlayan terleri gören diğer anneler halime acıyıp "hadi sen iki dakika serinle, biz bakalım" dediler. Ben bonemi giyene kadar dayanabildiler ancak, ortalığı yıktı çünkü. Öğlen harap halde eve döndüm, Yeliz geldiğinde ağlıyordum resmen. Eşim yurtdışında, annemler Ankara'ya gittiler, oğlan 2 yaş sendromunda, kız sürekli kapris ve ağlama halinde. İmdaaaaat yani.

Benim için en üzücü tarafı da arkadaşım Emel'le bütün yıl planladığımız etkinliklerin beşte birini bile yapamadık. Ayın 30'unda gidiyor Bomboş geçen koca bir yılda azıcık gezip eğlenebileceğim bir ayım varken değerlendiremiyorum

"Aman seninki de tasa mı?" diyeceksiniz belki ama ne yapayım, çocukların artan tabaklarını yiyerek (sofraya bile oturamadım), duş alamadan, tuvalete bile gidemeden (tutabildiğimce tuttum) geçen bir günden sonra biraz karamsar oluyor insan.

Burayı da ağlama duvarına döndürdüm, kusura bakmayın. Ama dolaba saldırma hissi epey geçti. Az miktarda yer fıstığı ya da çiğ badem yiyeceğim galiba, tutamayacağım kendimi. Bi de dizi açayım azıcık kafamı dağıtayım. Size misss gibi bir uyku ve iyi geceler diliyorum. Benimki pek öyle olamayacak gibi..

slm arkadaslar.............

cnm seni anliyorum düzenli olarak yapamadim bildirimlerimi gecen haftalarda benim yogun paylasim yaptigim dönem sen tasinma telasiylaydin sanirim ve birbirimizi cok fazla taniyamadik sonra benim ehliyet telasi girince araya ben pek paylasimda bulunamadim ve tam sinavi gectim laptobum bozuldu ve paylasimlarima devam edemedim ve tabi bu arada benim diyette sallantiya girdi ehliyeti aldim cok sükür araba kullanmak cok güzel ama simdide arabanin frenlerinde bi sorun var gibi sert basmak gerekiyomus esim pek vermek istemiyo simdi ise gecicide olsa bi bilgisayirimiz var ama artik teldende girebilirim tekrar sizlerin destegiyle hedefime ulasmak istiyorum burasi bana cok iyi geliyo ayrilmak istemiyorum istemiyordumda zaten ama iste talihsizlikler oldu umarim kendimi ifade etmeyi basarmisimdir eyer sormak istedigin bi seyler olursa seve seve sana yasattigim SIKINTIdan dolayi özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…