selam hatun milleti
ben bi iki gündür kuzenimin yanında işe gidiyorum elime iki kuruş harçlık geçsin diye. bi süredir maddi olarak çöküntüdeyim de:)
neyse hayatımda ilk kez fabrika gibi bi ortamda çalışıyorum o kadar zor ki.
sanırım kimse pek farkında değil ama türkiye kölelik sisteminde işçi çalıştırıyor. diyorum böyle olmayacak sokaklara vurayım kendimi iki cop yerim en azından sesimi duyururum diye ama o da yemiyo işte
düşündükçe sinirlerim bozuluyor. hayır işin tuhafı artık herkes bu köleliği ciddi ciddi benmsemiş. kime sorsan asgari ücreti aldığı için mutlu. aza kanaat meselesi midir nedir.
bu çalıştığımız yerde iş o kadar zor ki, kota sistemi koymuşlar inanır mısınız isteyerek yemeğinden çayından vazgeçenler var. tam 10 saat aynı masada konuşmadan müzik olmadan, sadece plastiklere odaklanıp akşam ediyorsunuz. dedim ay ben burda 1 ay çalışsam beynim sulanır bu nasıl iş diye. herkes cephe aldı bu işten ilk şikayet eden sensin diye.
bu algida cup dondurmalar var ya onları paketliyoruz çok zor ellerim ikinci günden nasır tuttu resmen.
ha bu arada patron beni sekreteri yapmak istedi malum okumuşum diye. kabul etmedim ama.
ya ayın 1 ine kadarçalışıcam ya da tam 1 ayı doldurucam. bu da iki kuruş para için. ayın 10unda kredi kartımın taksiti geliyor da.
neyse işte paylaşmak istedim :)
bu arada 2.8 kilo ile dedim listeleri yıkar geçerim kesin ama nevgülden fırsat gelmemiş bana:)
diyetimi de sporumu da gayet istikrarlı bi biçimde yapıyorum, ama geçen hafta ödem dolayısıyla +1.3 gelmiştim o nedenle bu haftaki rakam böyle uçuk geldi anlayacağınız.
asuuu ve semiran buluştuğunzda foto isterizz.:)
Lunaazul tebrikler..
yürüdüğün zamanki huzur ve mutluluk süper de yapmadığımda eksiklik hissediyorum ben sanki huzursuz oluyorum
Evimize yakın bir yerde sokak düğünü yapıyorlar kına gecesi sanırım...Şu an azize çalıyor nasııl güzeeel sallana sallana yazıyorum.:)
iyi akşamlar..nasılsınız topiğimin gülleri?
ben bazen lesliden SIKILINCA bu nu aciyorum sesleri kulaga cok hos geliyorrrrrr
‪Shakira - Rabiosa (English Version) ft. Pitbull‬‏ - YouTube
Asıl sen nasılsın gittimi misafirlerin.??
tebrik ederim kiloda vermişsin..
MErhaba hanımlar..
yaklaşık 2 saat önce güzel evime geldim duş aldık yaramaz oğlumu uyuttum..
Nasııl bunaldım,nasıl yoruldum anlatamam evin kapısına vardığımızda eğilip eşiği öpecektim o derece yani..Günlerdir yemek yap,hizmet et..Birde oğlumun yaramazlığı ve inatçılığ en üst boyuttaydı..Sıcağa hiç girmeyeyim..
haftamın içine ettim tabiii ne doğru dürüst yemek yedim sürekli soğuk bişeyler içtim..Tartı olmadığı için orda tartılamadım malum makarnayla ekmek yedikleri,litrelerce kola içtikleri halde kıl kadarlar tartının ne işi var öyle evde..
Spor hiiç yapamadım ama hammallık yaptım uzun uzun..
Mutlucum benim sporum hiiç yok 30 dk. falan yürümüştüm hangi gün hatırlamıyorum..:) beyzuşunda sporu yokmuş..
ervamm,bu kaçtır haber vermeden gidip geliyosun kilonu söylüyosun...sürekli seni listeye alıp çıkarıyorum,paylaşımda pek bulunmuyosun..renkli renkli yazılarla koop koop dışında bi paylaşım yok..:)) Anladık çook neşelisin şekerimde senide tanımak istiyoruz hani ehliyetini aldın araba kullanıyomusun,nasıl zevklimi gibi..:))
gerçekten bu sonsa eğer listeye ekliyorum seni..benim için gerçekten zor oluyor takip etmesi,bayağı kalabalığız çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?