Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok yaşaaa kraliçe banuuuuuu

1. ceco34 600 dk
2. toksin 510dk
3. mutlu 475dk

Anaaammmmmm inanmıyorum ya herkesin bir taçı var benim niye yooookkkk diye ağlar dururdum ama çakma muzo kampı yaramış
Ya valla yüzme işi olmasa okadar sporu zor yapardım ama gerçekten çok sevindim.
Keşke havuzlu evim olsaydı yada her an denize girebilseydim o zaman kesin çok daha güzel kilo verirdim herhalde.
Neyse bende karada yüzerim taçı kaptırmamak için ( halıda depinir dururum artık )
Mutlucum ellerine sağlık canım

Ayyyyy sabah sabah moralim tavan yaptı gidip adamın üzerine atlim kalk la hımbıl uyuma karın kraliçe oldu sen hala fosur fosur uyuyon diye
Şöyle hafif bir kahvaltı edeyim biraz işlerimi düzenliyeyim yine gelirim
Hepinizin çoooook güzel bir gün geçirmesini diliyorum

Esimi yolladim, sabahin besinden beri oglanlarla ayaktayiz... Gece 01'e kadar da valiz hazirlamistim esime... Yorgunluktan olecem artik ben...

Yarin kizimin yatili kaldigi kampta gorusme gunu var. Gidip burgazadadan onu alip eve getirecegim ve aksama yine goturup birakacagim.. Bu sicakta boyle eziyet var mi....

Umuttt seni okuyunca yalniz degilim dedim... Bir de boyle zamanlarda, yani benim kicimdan ter damlar, kucagimda zor zaptettigim cigliklar ataraak cirpinan 2 yas sendromlu bir oglanla birlikte sut isteyerek aglayan bir bebek varken, sakin sakin" keskke cocuklari getirmeseydiniz" turunden manasiz yorumlar yapanlara ya da " neden agliyor acaba" diye bilgece sorular soran insanlara cok sinir oluyorum...
Sanki baska care olsa ben bayiliyorum cocuklarla surunmeye veya derdini biliyorum da anlamazdan geliyorurm...

Gelip gelip bilmis bilmis " burasi serin uzerini ortuver" turunden bilmislik yapanlari direk kovaliyorum zaten...

İnaanir misin Antalya'ya giderken havalaninda tek basimayim, kanguruda bebek, sirtimda kucuk bir canta, pusette ortanca, elimden de kizim tutuyor, boyle bilgece konusan, her halta kasiran kadinlar beni ucaga giderken siralarda itikleyip duruyorlardi. Sadece bir kac erkek empati yapti, puseti katlamaama yardim etti filan. bir de inerken ikisi de uyudugu icin bebeklerin ikisini de birer koluma alip puseti kiza vermistim, orda bir kadin gelip bebegi alip yardim etti sagolsun... Yani herkes karismayi, akil vermeyi biliyor ama kimse halden anlamiyor...

Benim gittiğim fındıkzadede cerahpaşanın profösörü çok iyi bir doktor muayeen ücreti 200 tl istersen numarasını yazarım.

Canım hem çok uzak değil bana hemde çokta pahalı sayılmaz özel muayene için heleki endokrin doktorlarının fiyatlarını gördükten sonra. Sen bana numarasını yaz canım ben bir telefon açıp görüşeyim. Tahlilleri yaptırıpta mı gitmiştinsen yoksa o doktormu liste yaptı şunları yaptır gel diye. Birde ne sıklıkta sen o doktora gidiyorsun canım?

Ceco, uzman sana 6 ayda bir tahlilleri tekrarlatir.. Teshisi koyup ilac dozlarini ayarladiktan sonra zirtpirt cagiracak bisey yok.

Sen gidince tahlillerini yazar, yaptirip ikinci defa gittiginde kontrol ucrete tabi degildir. Tahlillere bakbik ilacini yazar ve 6 ay sonra gel der..

Kontrol suresini sor. Kimi hastaneler 10 gun icinde kontrolden para almaz kimi 15 gun, doktoruna da bagli biraz.

Ben artik muayeneye gidiyorum, kanimi verip, doktora telefon ediyorum. O sonuclarimi bilgisayarinda goruyor(gittigim hastanede yapiyorum hepsini, o yuzden dr goruyor) ve telefonda bana diyor ki, su ilacini su kadar azalt, iki gun sabah kan sekerine bak( bende seker olcum cihazi var, gebeleikten kalma ), bana sekerini soyle. Veya derki kan yaglarin artmis biraz, 15 gun kirmizi et, peynir, tereyag yeme... Bu gibi seyler iste..

Ben çalışınca herkesi çalışıyor sanıyorum :):):):) Neyse birazdan sayımız artar diye umud ediyorum :) Bu sabah 1 peynirli simit ve çaydı kahvaltım. Arada kuru incir yiyeceğim. Öğlene Allah kerim :) bakarız bir tür ızgara olacak. Yine arada incir olur (2 dilim ekmek hakkımı sabahki simitimde yemiş oldum.) Akşamada imambayıldı yogurt 2 dilim ekmek. :) sonra yine bir meyve. Hepinize çooook güzel bir hafta sonu dilerim. Bol bol spor yapabildiğimiz ve yağlarımızdan giden bir hafta sonu :):):)

günaydın canım, sende cumartesi çalışan mağdurlardansın demek ne güzel yalnız değilim...

malesef benim kahvaltıda cay ve pohaça bu sabah...gece sıcaktan uyuyamadıjm gözlerim şişmiş başım ağrıyor....

Süpermiş ya bende korkuyordum her ay çağırırsa diye sonuçta sağlığım için gidiyorsam devamlı gidebilmem gerekiyor iki ay gidipte sonra aaa para yok tedavi yarım kalsın demeyi hiç istemiyorum doğal olarak. Zaten Merkez bankası gibi anam var en kötü ihtimalle o sponsor olur nasılsa bana

Evet bende yanlız olmadığıma sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim şuan :) hangi şehirdesin sen? Ben Antalya'da öyle diye biliyorum havayı bitek :) senin orasıda öyleyse vay halimize gerçekten... Hemen bir ilaç alsan iyi olacak yoksa bütün gününü etkiler... umarım cabucacık gecer :)

herkese günaydııııııııııııııııııııın hafta sonunuz çoooooooook güzel çoooooooooook hareketli geçsin inşallah
mutlucum ellerine sağlık canım teşekkürler liste için
banu seni tebrik ederim kraliçem

Kendimi spor listesinde görebilmek bile benim için müthiş bir duygu :) Bende bu popo varken üst sıralarda olamayacağım kesin ama spor yapanlar listesine girmek bile çok sevindirici :) Ellerine sağlık. Sevgiler canım...

Arkadasim, gunaydin.

Nerde hata var , neden veremedim diyordun ya bak mesela ben bisey buldum menunde

1 butun simit yediginde 4 dilim ekmek ve 1 tatli kasigi yag hakkini tuketmis oluyorsun. ama sen onu sadece 2 dilim ekmek saydin. diyetisyen sana degisim listesi vermistir ordan bak istersen...

Bir de herhangi bir izgara demek yanlis.. Cunku kofte turu seylerde anormal yag var ve ekmek var. Ben sana et ogunlerini disarda yiyorsan, tavuk sis yemeni veya sogus tavuk gogsu yemeni oneririm.
Disarda yedigimiz ogunler bizi bayagi bozuyor aslinda. Mesela lezzetli olsun diye pilava yag boca ediyorlar, koftelere kuyruk yagi iteliyorlar. O nedenle en sade hallerini bulmaya calis. Mesela salata yiyorsan sossuz, misir ilavesiz yemelisin. Ya da sebze yemegi yiyprsan suyunu yememelisin, pirinc ilavesiz almalisin. Besamelli, ohraten tipi sebze yemekleri yememelisin.

Kimsenin yedigine karismiycam demistim ama yotsuz'u taniyorum artik, gordugum biseyi soylemeden duramadim...

Bir de incir meselesi var. 1 adet incir kurusu 1 meyveye esdeger. Onun yerine koca bir seftali veya 3 tane kayisi yesen daha uzun tutar seni...

Valla harikasın canım gerçektende işi biliyorsun artık. Ne olur benle ilgili durumlardada karış tecrübelerinden faydalanmak isterim. Bu haftada zaten senin yazdığın listeyı uyguluycam inşallah faydasını görücem bu sefer

dalokaysmom canim ben sporumu yazmistim 580dk kilo bildimiyle beraber yazdim gozunden kaçmis

listeye alabilirmisin benide

Ceco elbette bildigimi paylasirim. Yeter ki faydasi olsun. ama yeni gelenlere artik hic yorum yapmayacagim yedikleri konusunda...

beyzacım senin tavsiyelerin benim için de önemli menülerime yaptığın yorumların çok faydalı olmuştu bana desteğin için çok teşekkürler yazdıklarından hep bişeyler kapıyorum ben kendi adıma

tabiki üzülüyorum ben c.tesi çalışmak zulüm birde benim sektörde en yoğun gün maalesef..

istanbulda çok sıcak inanki eminim orası daha sıcaktır ama çekilmiyor ufff... bugün hemen bitsin lütfennnn...:95:

listeye girmek istiyorum dalokaysmom seni yormak istemem ama listede olmak daha bi mutluluk veriyo insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…