beyzacım senin tavsiyelerin benim için de önemli menülerime yaptığın yorumların çok faydalı olmuştu bana desteğin için çok teşekkürler yazdıklarından hep bişeyler kapıyorum ben kendi adıma
yok mütevazi olma bildiklerini bizle güzel paylaşıyorsun güzel ifade ediyorsun faydalanıyoruz canımAsucugum estagfurullah ya, ben eline su dokemem....
mrb ne kadar güzel kilo vermişsiniz bayadr yazmak istiyorum ancak fırsat oldu. ne kadar zamnada verdiniz? maşallah diyeyim
darısı başımıza inşallahh...
günaydın hanımlar
asum naber, nasılsın?
beyza sen nasılsın, cin kızın nasıl? ne zamandır bahsetmiyorsun.
kim var kim yok diye bakmayı unuttumherkesin keyfi sağlığı yerindedir umarım.
İnşallah kaçırmadın gece...ah bende bugün büyük kaçamaklar yapmak istedim nasılsa cuma hallederim haftaya kadar dedim ama neyseki yapamadım fakat uyuyana kadar tehlike mevcut
Amin canım yaramasın valla bu ekstra yuttuklarımız...Afiyet olsun ama yaramasın...Süt iyi bişey diğeri için bişey diiyemeyeceğim.
Tebrikler arkadaşlarrrrçok yaşaaa kraliçe banuuuuuu
1. ceco34 600 dk
2. toksin 510dk
3. mutlu 475dk
Veriyim canım 2125348282 ister yaptır git istersen o yazsın yaptır ben hasekide yaptırdım sonuçlarımı alıp gittim bir kerede hepsi halloldu hem hasekiyi yazmıştım çok rahat eskisi gibi sıralar yok o gün ben gittim 1 kişi vardı önümde sabah 9 da hastahanedeydim 10 olmadan kanımı bile vermiştim.Eğer sorun halledilcek bişeyse 6 ayda bir çağırıyor geri kalnlardada telefonla bilgi alabiliyorsun ben yıllardır tanıyorum gerçekten tavsiye ederim adı ertuğrul taşan nettende araştır.Canım hem çok uzak değil bana hemde çokta pahalı sayılmaz özel muayene için heleki endokrin doktorlarının fiyatlarını gördükten sonra. Sen bana numarasını yaz canım ben bir telefon açıp görüşeyim. Tahlilleri yaptırıpta mı gitmiştinsen yoksa o doktormu liste yaptı şunları yaptır gel diye. Birde ne sıklıkta sen o doktora gidiyorsun canım?
tesekkur ederim cevap için tavsiyene uyucam salataya koyarim fakat benim ogrenmek istedigim bebegimi emziriyorum acaba zarari olurmu?Sirkenin faydasi oldugu dogru. Ama damacana ile de icsen mevcut faydayi artiramazsin. Gunde bir tatli kasigi tuketilmesi oneriliyor. ama bu ac karnina icmek falan tamamen mide delici isler...
Mehmet oz, salatalariniza katin diye onerdi. zaten hergun salata yiyorsundur, 1 tatli kasigi ativer icine...
Yekta, gunaydin. Epeydir ugramiyorsun ama masallah donusun muhtesem, tahta cikiverdin ....
Kizim yatili bir yaz kampinda. stanbul Burgazadada.. Yarin gorecegim bir haftadir gormuyorum. Burnumda tuttu. Bir hafta daha kalacak.
Oglanlar pacalarimda... Ben de mukemmel anne, forum geziyorum elimde ipad ile...
Vicdannnn
didemim hoşgeldin canım iyiyim bir yandan kahvaltı hazırlıyorumsen nasılsın canım maşallah yetişmişin bana kız
işe de başlamışsın Allah kolaylık versin canım dah güzel işler nasip etsin sana inşallah
Ne diyelim artık olan olmuş afiyet olsun arada aslında kaçamaklarda hoş oluyor::))))tabi aramızda kalsın::))banucum aslında gece gece 1tane hoşbeş gofret veeee yaprak sarması yedim kaçtane bilemiyorum:26:
Bişey sorucam ya siz dietteyken dondurma işini napıyosunuz ben çok seviyorum haftada 1 yiyorum ama aslunda herrgün yemek istiyorum.Marketten light dondurma aldım ama dahaa hiç yemedim acaaba ondan hergün 100 gr yesem 80 kalori falan galiba dietime zara verirmi.
mutlu kırıldım sana beni neden listeye almadın ki.....bende bi hevesle düzenli spor yapıyordum...
Merhabalar ben geldim yoldayim ankaraya gidiyoruz annem yegen ben telden girdim size dayanamadim ortim seni burda gormek ne guzel super zayifladin ama yola devam sen millete bakma bana da kor merzifonlular 19 kiloyu yuzumden verdigimi soylediler teyzem bile ki o da kilo vermeye cabaliyor kiskanma belasi evet zayiflamissin diyemedi aci geliyor ama bosverrr biz biliyoz gerisi bos seni ve burdaki butun dilimizden anlayan arkadaslarim herkesi seviyorum hadi ben kactim asuuuuuuuuu geliyorummmmmmm hihihihii..... ifadelerim yok uhuhuhhuhu
dileklerin için çok teşekkür ederim asum
bu iş zaten geçici, kredi kartımın taksti çıkarayım diye gidiyorum. normalde çalışabilceğim bi iş değil yaçok yorucu geberirim ben iki ayda.
sabah yataktan kalkamadım resmen, omuzlarım sırtım tutulmuş artık klima mı çarptı bilmiyorum çok fenaym yeni yeni açılıyorum.
kilo konusunda da o kadar mutluyum ki yani rakamdan değil de daha çok kimse anlamıyor diyordum ya artık herkes anlıyor.
amcamın eşi var diyor ki zayıfladığını farketmeyen kimse olamaz söylemiyorlarsa fesatlıktan söylemiyorlardır
dün o atölyede de yemek geldi çok çeşit vardı ama bana bi tek yeşil fasulyeyle yoğurt uydu sadece onları alınca bi kaç kişi bu kadar kısma senin çok kilon yok onları da yavaş ver hızlı kilo vermek iyi değil felan
mutluym gururluyum
sende ne var ne yok? ebruyla hilal ne yapıyorlar, tatilleri nasıl geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?