Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim simitle ilgili sunu demek istedim. sabah kahvaltıda 2 dilim ekmegim var. ögleden sonraki aram da da 2 dilim ekmek. onları birlestirdim ve 5 tane zeytin hakkımı simitin susamı olarak degerlendirdim. Diyetisyenim bu sekilde onayladı. ızgara konusunda cok haklısın bulundugum yerde zaten tavuk agırlıklı besleniyorum a tavuk sis yada tavuk döner yagsız yerinden baska bir secenekte yok yediğim yemeklerde princ varsa mesela ıspanak mesela semiz otu mesela pırasa gibi ozaman bir dilim ekmek az yiyorum . mısır ve sosa hasret kaldım zaten :) hiç bir yemegin suyunuda almıyorum. besamele hastalık derecesinde bayılırım ama nafile malesef

kayısı, karpuz, kavun ve üzümü yasakladı bana bu hafta insülin direnci bakımından. test yaptırdım normal cıktı söyledim telefonla ama yinede devam et bakalım bişey olacak mı dedi. incir kurusu veya kuru meyveyi tercih etme sebebim gün içinde toplantılarım oluyor. çantamada en iyi kuru meyveler sıgıyor. en azından agzıma yüzüme üstüme bulastırmadan hemencik yiyebiliyorum :) yoksa bende genelde normal meyve tercih ediyorum. bu arada iyi yaptın söyle lütfen. ben hiç bir zaman alınmam keske yanlıslarım cıksada farketsem. Cok sevinirim yorum yaparsan :):):)

ögle yaptık bile bak bitecek insallah :) basının agrısı gectimi? ne is yapıyorsun bu arada ? ben Amonra otel yazılım sistemi şirketinde genel müdürlük yapıyorum...

dondurma ile ilgili size sunu söyleyebilirim; bikere normal kasede top dondurma olarak yiyeceksek 3 top dondurma bir kase yogurt ve bir meyve yerine geciyormus. bir kase puding de bunlara ilaveten bir dilim ekmekmiş. ben genelde algidanın ananaslı furuttare sini yiyorum. diyetisyenim gerekirse hiç bişeyden ödün vermeden her gün bir meyve öğününde bir tane yiyebilirsin dedi. 65 kalori ve hiç yağ yok. twister da aynı evet furuttare den sıkıldıgımda onuda tercih ediyorum. aslında özünde yediğimiz herseyin icinde kontrol edeceğimiz en önemli önce yag oranı. sonra digerleri. birde direk light olan ürünlerin sakıncalı oldugunu biliyorum ben. yani %25 yaglı yada yarım yaglı olanları tercih etmeliymisiz. ben hiç light ürün almıyorum şu bisküviler dışında. onlardan da mecbur kalmadıkca yemiyorum zaten.

hepinizi öpüyorum :) güzeellll bir cumartesinin yarısını bitirdik hadi hayırlısı :) (calısanlar için cabuk bitsin izinli olanlar için bitmek bilmesin :))

Yotsuz, super yapmissin da... Ben bu hesaplamalardan zevk aliyorum. Yani su muhendis kafa, cocuk poposundan baska bisey gormuyor, emzirme saatleri disinda hesap yapamiyor ya, ben de bu porsiyon, esdeger vb hesaplari ile egleniyorum iste...

Kuru meyve olarak kayisi gibi elma da guzel oluyor.

kusurabakma canım tek tek tarıyarak yazıyorum gözümden kaçtı gece yarısı yorgunlukla kaç dk yapmıştın dereceni de yemedim inşallah.

yok be canım derece yapabilecek kadar spor yapabilsem keşke... sadece o listede adını görmek çok motive ediyor o kadar.. önemli değil güzelim ben yazdığıma kızdım kendıme sonra gece gec satte yazdıgını unutmusum...

Çok sağ ol canım şimdi bende netten baktım adresi falanda var orda. Birde maille randevu alabiliniyormuş yada soru soruluyormuş. Bende mail atmayı düşünüyorum özetle durumumu anlatırım en azından kendisine gittiğimde eksik tahlil yaptırmamış olurum. Dediğin gibi bende Hasekide yaptırırım kan tahlillerimi birazda güler yüzlü davrandığım an Doktorlarda daha güzel ilgileniyor. Valla Allah hastanelerde calışanlara sabır versin gerçekten zor okadar insanlarla uğraşmak. Tekrar sağol canım çok makbule geçti

Amannnnn şimdiden baya bir hafifledim sanki

ögle yaptık bile bak bitecek insallah :) basının agrısı gectimi? ne is yapıyorsun bu arada ? ben Amonra otel yazılım sistemi şirketinde genel müdürlük yapıyorum...

başımın ağrısı azaldı. canım düşündüğün için saol ben istanbuldayım pastahaneler zincirinin ana üretiminde çalışıyorum üretim ve kalite kontrol sorumlusu Gıda Mühendisiyim... ya diyet yapıcak biri olarak çok zor bir ortamdayım gerçekten...

özellikle sıcak olduğu için sıkıntı yaşanıyor ya pastalarda genel müdürde demezmi kremalarınn tadına hergün bakın diyee aahhh diye geçirdim içimden halimi görmüyomusun zaten aylardır bu pasta işi kiloma kilo kattı.. düşünsenize önümden acıbademler, ekler, parfeler geçerken ve ben tatlıya deli gibi bağımlıyken gercekten zor ...
ama yılmak yok bende ustalara baktırıyorum, üretim içine fazla girmiyorum, 3 lt su içiyorum spora devam ettiğim sürece olacak inşallah.

salı günü tahlillerimi yaptırcam, inşallah sorun çıkmazsa rahatça devam ederim diyetisyeninde sevimli biri olmasını ümid ediyorum. eşim yıl sonu 85 i şart koştu bana tek hedefim şimdi onun sölediğindende aza inabilmek...

Allahım bize yardım et, azim ve irade gücü ver...

yotsuz senin sorunu cevaplamıştım beceremmeişim teknoloji özürlüyümmmm

Mailine cevap vermeyebilir çünkü bazen eline ulaşmıyormuş haberin olsun zaten sen tahlillerini yaptır belkide hiç sorun çıkmıyacak inşallah

Aman Allahım çalıştığın yer ve yazdıklarını duyunca benmi bile coştum allah sabır versin sana en azimlimiz olarak ilan edelim seni.

bugun hafif hafif diyete başladım ama pazartesi gerekli tahlilleri yaptırıcam ve sonrasında sıkı bir şekilde sarılıcam bu arada tahlil yaptırmak için ücret ödemenize gerek yok şu yeni açılan aile hekimliklerine gidin hangi testleri istediğinizi söyleyin ama dr da yönlendirebiliyor ekleyebiliyor tabiki 2 gün sonra sonuçları alıyorsunuz hem masrafsız hemde doğru sonuçlar zaten tahlilleri bağlı bulundukları devlet hastanelerine götürüyorlar ama sabah 09:00 - 10:00 arası alıyorlar bilginize

Son düzenleme:
Yemin ediyorum cildiricam...

Hani boule cocuklariyla intihar ediyolar ya oyleyim su anda..
Oglanlari uyutamadim. Buyuk olan surekli gelip kucuge tekme, oyuncak vurmaya baslari Antalya'dan geldigimizden beri. Orda kuzenimin oglanlardan gordu heralde... Arkami donemiyorum. Nereye gitem , wc dahil bebegi da aliyorum... yorgunluktan bayilmak uzereyim ama ikisi de costu. Bagirip cagiriyorlar uyumadikca kafalarina vurdu...

annemi aradim, biraz geyik yapalim bir de ne zaman donecek yazliktan, erken gelsin filan demek icin... Ay bir basladi , baban soyle de boyle de biktim da hasta da sunu yapti... Zaten durmadan kavga edip bagirisiyorlar. Bir gun 3. Sayfa haberi olursak sasmayin yani... Aman dedim gelmeyin istemem, benim derdim yetiyor, sizin bogurtunuzu cekemeyecegim...

Saat daha kac.. Ben kac gun bu sekilde dayanacagim Allahim...

Aynen katılıyorum Beyza :)) Anlattılarını defalarca yaşamışımdır da. Oğlum 60 günlükken Antalya'ya gidişimiz canlandı hatta gözümde. Havaalanında biri 3 yaşında, biri yeni doğmuş, ikisi de ayrı pusetlerde, ben tek başıma.
Akıl verenlere sinir oluyorum ben de. Üstelik bir de o aklı kabul etmem, uygulamam için ısrar edenler var, bayıltıyorlar beni. Çoğu zaman kibarlıktan bir şey demiyorum. Bir de çocuksuz versiyonlar var; "benim çocuğum olunca böyle olmayacak" tipi bakış ve yorumlar. İçimden "yaa, tabii" diyorum. "ben de enayi gibi böyle düşünüyorsum eskiden.."

Kendi kendine oynayan, munis tabiatlı çocukları görünce uzaylı görmüş gibi bakıyorum. Sonra düşünüyorum, belki şu an böyledirler diye.

Sana da kolay gelsin. İşin içine bebek girince daha da zor oluyor. Biri bebek; düzenli uyku-meme, her an bakım ister. Diğeri çok ufak; laftan, sözden 'yavaş'tan,'bekle'den -doğal olarak- anlamaz. Neyse ki o dönemleri biraz geçtim ben. Şimdi kavga ve kapris zamanı bizde :)

H bir de kucuge kati gida basladim Persembe... Gukure kusa onu yedirtmeye calisiyorum bir yandan...

Sizleri okuyınca valla ben şanslımıyım ne diye düşündüm::))olmuyor diye üzülürken Allah yardımcınız olsun gerçekten zor benim bir yiğenim var o bile bize yetiyor tabi bir ama 5 e değer çokk yaramaz zilloş ama napalım Alalh tüm çocuklarımıza uzun ömürler versin.

Umutt bana cok oluyor. Avmlerde filan boyle 4 yasinda akilli uslu bir kiziyla oturup yemek yiyen ciftlerden gelen "nasil cocuk yetistirmisler. Yerde gokte duramiyor" bakisi...

Goriym 2 tane olsun...sadece 2 bile insani canindan bezdiriyor.. İkisi bir arada daha da cosup cocuklasiyor... Yasamiyoruz resmen ya...

Cok bunaldim cok..

Simdi mutlu gider altinolukta bir onunkucagina, bir bunun kucagina rahat edersin.. Gerci donerken de bizim gibi turlu turlu huylar kapip gelirsiniz....

Bunlar askere gidince bana huzur gelir mi acaba...

Canım, senin de Allah gönlüne göre versin. Tabii zor, yaşlar yakın olunca hele çok zor. Ama zaman öyle hızla akıyor ki, zor günler geride kalıyor, özleniyor bile.
Güzelliklerini anlatmaya gerek yok zaten, isteyen herkes bu duyguyu yaşar umarım. Sadece sabır ve destek eksiliyor bazen, çeşitli sebeplerle. İşte o zaman katlanması güç oluyor..

cecooooooooo tacın hayırlı olsun kız yeni gördün sabah elektrik yoktu daha demin geldi evleri ne rezilikle temizledim .işler bitti sonra geldi sinir oldum bu hafta 800 gram daha versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…