Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Buarada zavalli kızimi lafa bile katmamisim... Oncagizin da kendine gore bir suru macerasi var...

Canım allah yardımcın olsun gerçekten işin çok zor. Benimkilerin arası 10 yaş ama büyüğüde bir iki gündür kardeşini taklit etmeye başladı. Küçük civcivim bu ara muzurluk yapacağı zaman dönüp önce dişlerini gösterip kocaman bir gülümsüyor sonrada ne yapacaksa yapıyor. Büyüğüde bir iki gündür birşey isteyeceği zaman aynısını yapıyor tabi okadarda sevimli durmuyor onda
Bazen bende aynı durumda oluyorum özelliklede hastaneye gidilecekse ve eşim sen nasılsa halledersin derse geliyorlar bana
Başlıyorum söylenmeye yok sen gelme zaten ben çocukları babamın evinden getirdim işte zaten sen ölmeden dul hayatı yaşatcan az yüz versem diye bir başlıyorum ondan sonra izin alabilirse alıyor alamazsada elli kere telefon açıyor iyimisin bak yardım lazımsa göndereyim annemi diye
Tabi KVyi hiç istemem allah korusun o beni oralarda iyice bayıltır
Allah herkesin yardımcısı olsun. Valla Leahcım senin işin özellikle daha zor. Çocuklara anasonlu çay varsa biraz versene benim büyük kızda çok işe yarıyordu bebekken hem dokunmazda. En azından uyumasalar bile mayışırlar

cecooooooooo tacın hayırlı olsun kız yeni gördün sabah elektrik yoktu daha demin geldi evleri ne rezilikle temizledim .işler bitti sonra geldi sinir oldum bu hafta 800 gram daha versem

Sağol canım ama yüzme olmasaydı hayatta okadar yapamazdım bence denizde daha zevkli oluyor hareket zamanın geçtiğini bile anlamadım
Darısı senin başına cnm ben okadar yaptımda ne oldu gram eksilmedi aksine yine 120 görünüyorum sinir geldi. Bakalım banunun önerdiği endokrine gitcem olmazsa bayramdan sonra o zaman kadar kızı emzireyimde bayramda yaşına gircek ondan sonra keserim sütten olmazsa

slm nevzamansız artık senle yarıştayız bakalım haftaya kim çok verir sen daha gençsin çok verirsin

aa çok sevirim tamam kilolar aynı değil ama sen zaten 2,2 kg eksiksin benden.. yok canım bence sende bu azim varken beni geçersin.

ben evde iki kişi akşam 3 saat evi kullanıyoruz, çocuk yok, kimse yok, yaşım 26 ama sizdeki azim bende yok. çocuklu ev hanımlarını canı gönülden tebrik ediyorum.dünyanın en zor mesleği ev hanımlığı....

ok cumaya kapışalım burda ( çok iddadlı değilim ama neyse)..

ALLAH bagislasin merak ettim kaç çocugun var kaç yaslarindalar benim 3 tane ama hiçte zor olmuyor ALLAH nasip ederse 1tane daha istiyorum kilolardan kurtulunca( ikiz olsa fena olmaz)yazin turkiyeden donunce dusunuyorum kismet tabi çocuklari çok seviyorum zorlugunuda gormedim kuzucuklarimin

Banu, iyi bildiğim bir konu değil ama doktora süt verdiğini ve emzirmeye devam etmek istediğini söylersen tedavini buna göre belirleyecektir diye düşünüyorum.
Bir yıl ortalamaya göre iyi bir emzirme süresi, ama başka bir sebebin yoksa biraz daha devam etsen.. Bir yıl sonrası anne sütü besleyici değer ve kalori açısından zayıflar ama bağışıklık sistemini güçlendirmede çok etkili antikorlar içerir. Bunlar da bebeğinin gelecekte kanser, alzheimer, parkinson, bakteriyel enfeksiyonlar vb. hastalıklara yakalanma riskini ciddi biçimde azaltır...

3 melegim var, ben de merak ettim seninliler kac yasinda....
Ben sana daha evel de sormustun yazmistim, 9 yasinda bir kiz 2 yasinda ve 6 aylik iki oGlan var bende. Ben acikcasi canimdan bezdim, senin soylediklerin de beni ayrica sasirtiyor.. Allah esirgemesin ikiz versin sana ne diyim :)

Topic süt kokusundan bebek kokusundan geçilmiyor yaw..

Bende hazırlık yapıyorum yine denize gideceğiz.) PEk tadım yok sanki ,reglim gecikti ne güzel düzene girmişti korkuyorum yine düzensizlikmi başlayacak..Kiloda veremiyorum artık şişim deli gibi.

randevuyu aldım aktif tıptan leah cım saol arkadaşım inşallah ayın ikisinde gitcem yanlız nedendir bilmem hiç bişi yemiyorum ama 1 haftada nerdeyse 2 kilo aldım çıldırıcam sanırım kiloların son çırpınışları inşallah bende sizin gibi zayıflıycammmmmmmmmmm:26:

,

Aslinda belki de sorun bende,

Sahilde guzel bir yemek yerken "kakam geldi" diyen cocugu tuvalete goturup kicini yikamaktan, 3 yildir gece gunduz 3 saatten uzun bir uy,u uyuyamamaktan, kiymeti bilinmeyecegini bilerek onlari kurslara jimnastiklere partilere tasiyip yollarda rezil olmaktan, evin her kosesinden hergun kusmuk silmekten, dokulen sacilan yemeklerden, her gece yatakta 4 kisi yatmaktan, aglama ve mizmizlanma seslerinde (su anda ikisi de aglayip duruyor), hasta mi olacak, kulagi mi agriyor, asisi ne zaman, matematikten kac almis, saci bitlenmis, dusunmekten.. Her gece bunlari dusunerek yatip, 5 kere uyanip gene yatip, birini sezlongda birini kucagimda sallamaktan, sut vermekten sarkmis memeler ve hamileliklerden catlamis vucudumdan, anne olmaktan kadin olmayi ve insan olmayi unutmus kendimden, cocuklari ugruna vazgecilen kariyerden ve onlarin gelecegini dusunmek adia surekli atilmasi gereken yeni adimlardan, kari-koca bir hirka bir somun ekmek yeterken simdi ozel okul kapilarini tirmalamaktan, her seyden yoruldum artik...

Diyecektiniz ki dogurmasaydin...
Ona da gonlum razi degil, onlari da sevvim ilk kucagima aldigim anda... İste boyle bir kiskacin icindeyim...

beyzacım istanbulda olsaydım arada gelirdim yardıma yada arada bir bırak çocukları bana sen bi dolaş derdim inanki samimiyimgerçekten çok bunalmışsın sen Allah yardımcın olsun canım buradan ancak dua ederim seni için

evet soylemistin pardon benimkiler, buyuk oglum 8yasinda kuçuk oglumsa bikaç aysonra 4 e giricek kizim 8aylik ben çocuklarla vakit geçirmekten onlarla gezmekten çok hoslaniyorum ALLAH nasip ederse 4.ye razi ettim esimi oyuzden ikiz olsa fena olmaz bitasla iki kus misali çunki ben 5 isterdim ama esim hayatta istemez 4.yuye bile zor ikna ettim 70 lere inersen olur dedi tabi kismet ALLAH nasip eder insallah bide neden sasirdinki soylediklerime son cumlenede AMIIIIN diyorum

Son düzenleme:

Bunalmisim di mi asu?

Sabahtan beri inlettim topii.... Aslinda pismanlik ve uzuntu de duyuyorum bu sekilde hissetmekten, sonra oturup agliyorum... Simdi bir de adet oncesiyim, fazla duygusalim, esim gitti sabah 1 hata yalniz kalacagimi bilmenin agirligi, bugun biraz ustuste oldu gercekten...:)

Amin tabi arkadasim, ben de yurekten dedim zaten, isteye versin Allah, esirgemesin, kendin ikiz istiyorsun..

Ben yoruldum kendi adima bana uc cocuk bile cok geldi. ama bakabiliyorsan ne ala...

Bende tabiki süt vermeyi sürdürmekten yanayım ama işte dediğim gibi bir türlü kilo veremiyorum hele bu hafta okadar sporun üzerine verememek sinirlerimi bozdu.
Adaşım banunun önerdiği doktoru bir ara arıycam inşallah seninde dediğin gibi emzirmeye devam edip yinede tedavi olabilirim. Küçük civcivime de kıyamam ki anne sütü istediğinde gelip mama diyor tatlı tatlı ben süt sağmaya başladığımda desen deli gibi seviniyor alkışlıyor. Şimdi böyle sevimlilik yapan civcivime nasıl kıyıpta içtiği az bişey sütü esirgeyebilirim ki
Olmazsa bir kaç ay daha ertelerim ne yapim

LEAH ALLAH sana kolaylik versin belkide ben bunlarin çogunu yasamadigim için çocuk istiyebiliyorum halen genelde 3 yada 4.ayindan sonra gece kalkmazlar doktor yuzu gormezler aylik kontrol asi haricinde (hastalanmiyorlar normalmi?)yatak konusunda 9senelik evliyim 3kez beraber yattim kuzularla esim yanimzrda yoktu herkes kendi yataginda yatar aksam turkiye saati 9,30 burada 8.30 hepsi yatar sabah sabah 9, yada 10a kadar yani duzenimiz var yatma saatleri yemek saatleri simdilik iyi gidiyo çok sukur tek sikintim buyuk oglum disariyi sever oyun için kuçuk se evde kalmayi tercih eder evkusu mubarek disarda hemen sikilir oyuzden onu evde babasiyla birakip çikariz genelde çikinca zaten oynamaz yanimda oturur git oyna derim oynamaz ooyle oturur benle kiz benimkiler normal degilmi yoksa?

leah allah yardımcın olsın, yazdklarını okuyunca inan yoruldum ben bir tane bile olunca bazen kafayı sıyırıyorum seni düşündüm bir anda..benim annemde rahatsız banaa faydası olmuyor(canı istese olur aslında günde 3 5 kapı yapıyor)çok bunalıyorum bazen ..çünki benim kızım gittiğim hiçbryerde uyumuyor ,evdede uyusa bile bende uyuyorum yada pc başında oluyorum tık çıkmayacak, gece hiçbiryere gidemiyorum 10da uyumak istiyor, gitsek bile en fazla 1030da eve dönüyoruz..bugün komşular geldi kahveye hiç oturtmadı beni sürekli onu bunu isteyip durdu, komşuları istemedi ağladı, birde sende 3 tane allah sağlık versin kuzularımıza ama ço zor çocuk büyütmek ....

bugün sinboyla görüştüm bozulan ürünü geri alıyorlar yenisini gönderiyorlar(hiçbir ücret ödemeden) ...yurtiçi kargo ile anlaşmaları varmış , ben şimdi yeni baskülün gelmesinimi bekleyeceği yenisini alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…