- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Buarada zavalli kızimi lafa bile katmamisim... Oncagizin da kendine gore bir suru macerasi var...
cecooooooooo tacın hayırlı olsun kız yeni gördün sabah elektrik yoktu daha demin geldi evleri ne rezilikle temizledim .işler bitti sonra geldi sinir oldum bu hafta 800 gram daha versem
slm nevzamansız artık senle yarıştayız bakalım haftaya kim çok verir sen daha gençsin çok verirsin
ALLAH bagislasin merak ettim kaç çocugun var kaç yaslarindalar benim 3 tane ama hiçte zor olmuyor ALLAH nasip ederse 1tane daha istiyorum kilolardan kurtulunca( ikiz olsa fena olmaz)yazin turkiyeden donunce dusunuyorum kismet tabi çocuklari çok seviyorum zorlugunuda gormedim kuzucuklariminUmutt bana cok oluyor. Avmlerde filan boyle 4 yasinda akilli uslu bir kiziyla oturup yemek yiyen ciftlerden gelen "nasil cocuk yetistirmisler. Yerde gokte duramiyor" bakisi...
Goriym 2 tane olsun...sadece 2 bile insani canindan bezdiriyor.. İkisi bir arada daha da cosup cocuklasiyor... Yasamiyoruz resmen ya...
Cok bunaldim cok..
Simdi mutlu gider altinolukta bir onunkucagina, bir bunun kucagina rahat edersin.. Gerci donerken de bizim gibi turlu turlu huylar kapip gelirsiniz....
Bunlar askere gidince bana huzur gelir mi acaba...
28 yasindayim ya sen?3meleğim var kaç yaşındasın canım merak ettim
28 yasindayim ya sen?
Sağol canım ama yüzme olmasaydı hayatta okadar yapamazdım bence denizde daha zevkli oluyor hareket zamanın geçtiğini bile anlamadım
Darısı senin başına cnmben okadar yaptımda ne oldu gram eksilmedi aksine yine 120 görünüyorum sinir geldi. Bakalım banunun önerdiği endokrine gitcem olmazsa bayramdan sonra o zaman kadar kızı emzireyimde bayramda yaşına gircek ondan sonra keserim sütten olmazsa
3 melegim var, ben de merak ettim seninliler kac yasinda....
Ben sana daha evel de sormustun yazmistim, 9 yasinda bir kiz 2 yasinda ve 6 aylik iki oGlan var bende. Ben acikcasi canimdan bezdim, senin soylediklerin de beni ayrica sasirtiyor.. Allah esirgemesin ikiz versin sana ne diyim :)
beyzacım istanbulda olsaydım arada gelirdim yardıma yada arada bir bırak çocukları bana sen bi dolaş derdim inanki samimiyimgerçekten çok bunalmışsın sen Allah yardımcın olsun canım buradan ancak dua ederim seni için
evet soylemistin pardon benimkiler, buyuk oglum 8yasinda kuçuk oglumsa bikaç aysonra 4 e giricek kizim 8aylik ben çocuklarla vakit geçirmekten onlarla gezmekten çok hoslaniyorum ALLAH nasip ederse 4.ye razi ettim esimi oyuzden ikiz olsa fena olmaz bitasla iki kus misali çunki ben 5 isterdim ama esim hayatta istemez 4.yuye bile zor ikna ettim 70 lere inersen olur dedi tabi kismet ALLAH nasip eder insallah bide neden sasirdinki soylediklerime son cumlenede AMIIIIN diyorum
Banu, iyi bildiğim bir konu değil ama doktora süt verdiğini ve emzirmeye devam etmek istediğini söylersen tedavini buna göre belirleyecektir diye düşünüyorum.
Bir yıl ortalamaya göre iyi bir emzirme süresi, ama başka bir sebebin yoksa biraz daha devam etsen.. Bir yıl sonrası anne sütü besleyici değer ve kalori açısından zayıflar ama bağışıklık sistemini güçlendirmede çok etkili antikorlar içerir. Bunlar da bebeğinin gelecekte kanser, alzheimer, parkinson, bakteriyel enfeksiyonlar vb. hastalıklara yakalanma riskini ciddi biçimde azaltır...
Aslinda belki de sorun bende,
Sahilde guzel bir yemek yerken "kakam geldi" diyen cocugu tuvalete goturup kicini yikamaktan, 3 yildir gece gunduz 3 saatten uzun bir uy,u uyuyamamaktan, kiymeti bilinmeyecegini bilerek onlari kurslara jimnastiklere partilere tasiyip yollarda rezil olmaktan, evin her kosesinden hergun kusmuk silmekten, dokulen sacilan yemeklerden, her gece yatakta 4 kisi yatmaktan, aglama ve mizmizlanma seslerinde (su anda ikisi de aglayip duruyor), hasta mi olacak, kulagi mi agriyor, asisi ne zaman, matematikten kac almis, saci bitlenmis, dusunmekten.. Her gece bunlari dusunerek yatip, 5 kere uyanip gene yatip, birini sezlongda birini kucagimda sallamaktan, sut vermekten sarkmis memeler ve hamileliklerden catlamis vucudumdan, anne olmaktan kadin olmayi ve insan olmayi unutmus kendimden, cocuklari ugruna vazgecilen kariyerden ve onlarin gelecegini dusunmek adia surekli atilmasi gereken yeni adimlardan, kari-koca bir hirka bir somun ekmek yeterken simdi ozel okul kapilarini tirmalamaktan, her seyden yoruldum artik...
Diyecektiniz ki dogurmasaydin...
Ona da gonlum razi degil, onlari da sevvim ilk kucagima aldigim anda... İste boyle bir kiskacin icindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?