Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar kocamannnnnn

Kilo bildirimim geçen hafta101
bu hafta 100,7

giden 300 gr spor yapmamanın etkisi nasılda belli oluyor yerimde sayıyorum resmen. Regl olucam için işlim onuda biliyorum ama sağlık olsun kısmetse haftaya...

Kilo veren veremeyen sabit kalan herkesi tebrik ederim..

Günaydınlar kocamannnnnn

Kilo bildirimim geçen hafta101
bu hafta 100,7

giden 300 gr spor yapmamanın etkisi nasılda belli oluyor yerimde sayıyorum resmen. Regl olucam için ŞİŞİM onuda biliyorum ama sağlık olsun kısmetse haftaya...

Kilo veren veremeyen sabit kalan herkesi tebrik ederim..

slm kizlar

baslandigim zaman 10.11.11
basladigim kilo 90.5kg
gecen hafta 69.4kg
bu hafta 68.5kg
giden 900gr
toplam 22kg (88paket margarin :) )

sporrrrr 450dakkkkk

yenacim masallah barisin cokkkkk yakisikli beyzus ablanin dedigi gibi izmirli kizlar yandiiiii
her seyin ufagi sevilir diyorlar dogru ay benim kizin nazlari bakislari cok tatli kizdimmmi bana kaslarini altindan kötü kötü bakiyor ne tatli oluyor
umuttt cnm senin prensde cokkk yakisikli masallah rabbim cümlemizin cocuklarina uzun ömür versin aminnnn

helal sana diyecek kelime yok yemin ederim. neredeyse 1 senede 30-35 kilo vermiş olacaksın. ama hepimizin görmesi gereken en önemli şey yaptıgın spor toplamı. eger bir senede bu kadar iyi ve saglıklı bir sekilde kilo verdiysen bunun neredeyse %70 ini spora borclusundur eminim. ahhh Allahım yeşim gör gözünü seveyim kaldır şu koca poponuda biraz spor yap Allah askına deli olacagım bu spor işine. gercekten tebrik ederim canım yemin ederim helal olsun sana alkışların en büyüğü sana gelsin şekerim. bide resim koyda görelim bir ara ilk hali son hali diye :)

Bende bende bayıldım barışa yena. Maşallah. Erkek cocugu hastasıyım zaten :) Güzelce kilolarımı vereyim 2-3 seneye bende istiyorum kısmetse :)

cnm resimlerini gördüm masallah cok guzelsin cok tatli gulüyorsun eniste seni cok kiskanacak :)
iltifatlarin icin cok tskler cnm beni gaza getiriyorsunuzzz
cnm sende kilolari vermeye baslayinca sendede azimle spor yapacaksinnnn eminim gelelim foto isine esim izin vermiyor cnm bende cok isterdim foto koymayi dün mini elbisemi giydim ve kiz resim cekti diyorki anne twittere koyayim bu benim annem derim diyor ordakinlerde waouuuuu ne ..... annen varmis derler diyo esimde bizi dinliyormus oda diyorki bende ikinizide kapi önüne koyarim diyor

Son düzenleme:
Önce kilo bildirimim;
Geçen hafta 87.0
Bu hafta 86.6
Yerinde sayma fazındayım 3 haftadır..

Tabii tabii, ne usludur bilemezsin :)) Teşekkür ederim güzel sözlerine :) Kalp kalbe karşıdır biliyorsun. Çok sevdiğim bir arkadaşım var, çok ince düşüncelidir, içlidir; hatta "içli köfte" diye takılırım ben ona.. İşte ona benzetiyorum ben seni..
Yok canım ekşimez, daha doğrusu fermantasyon da bir nevi ekşime tabii, olması gereken o zaten :)) Kimyadan anlayan arkadaşlar varsa daha iyi açıklayacaktır Bozulmaz yani. Kefirtaneleri grubu adresi: kefirtaneleri : kefir taneleri
Ayrıca sayfa açılır mı bilmiyorum ama bilgi için bu linke bakabilirsin : https://aysunthesutcu.................L09Gu1iLHeqhw4ZZRj3RjJ_-A&view=1&part=4&hl=tr
Kızına da geçmiş olsun Bugün daha iyidir umarım.

oncelikle hayirli cumalar
geçen hafta 94
bu hafta 90.4
giden= 3.600

spor toplam = 730 dk bu hafta pazar pazar gezdik arkadasla araba tercih etmedik yuruduk hemde tempolusundan oyuzden sporum buhafta fazla biraz tabiiiiiii giden kiloda sevindirik oldum

kilo veren ve sabit kalan arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler uzulmeyin haftaya acisini çikartirsiniz INSALLAH

harikasın arkadaşım maşallah diyorum

haklı tabii adamcagız :) ama valla cok merak ediyorum. neyse belki bir gün bulusur öyle görürüz :) insallah bende vereceğim. kesin kez kararlıyım bu sefer :) sporla olması tabikii en güzeli kaymaklısı olur. ben kısın daha iyi spor yapabiliyorum. yazın gercekten nem oranı beni bitiriyor. nefes bile alamıyorum. öyle yorgun oluyorumki aksam gittiğimde. yinede su iki aydır hiç yapmadıgım kadar merdiven inip cıkmaya ve carsı pazar gezmeye calısıyorum. bu bile benim için bir mucize :) ama arttıracagım söz veriyorum seneye bu zamanlar 65 kilodan bir gram yukarıda olmayacagım insallah :)

gercekten masallah aman nazar degmesin. harikasın sende. cok tebrik ederim. darısı basımıza :)

hosGeldin DILENCII seni gormek ne guzel
teşekkür ederim tatlım:)
hhoşş geldinn kuzumm

:

hoşbulduuukkkkkk

dilenci cnm hosgeldinn
hoşbulduk toksincim
sen yaz ben geldikçe okurum ayol:) valla kg vermekle ilgisi yok ya işte ev boşaltıcam düzenim değişçek vs diye stres ve sıkıntıdan durduğum yerde duramıyorum evde yürüyorum böyle. bi noktaya bakıp kalıyorum. zaten kg vereli ve 77-80 arası takılalı nerdeyse 1 sene olacak artık kg vermiş gibi bile hissetmiyorum. herhalde bu halim beni çok rahatsız etmiyor ki çok sıkamıyorum. biraz itici güç lazım..

Bakın minik erkeğimin artizzzz pozuna...

KEŞke dilenciii'de olsaydı görürdü son halini barış'ın..
yaa herkes bahsetmiş merak ettim. bir ara tekrar eklesene ya:))
dilenci hoşgeldin canım..

...
hoşbulduk derin:**
çok teşekkür ederim umut ben de özledim sizleri valla tatile çıkacaksın hem de bi kaç kere çıkacaksın :) çünkü geçen sene böyle değildi bu arkadaş, bi şımarıklık bi prenses edaları gelmiş. eşiyle ilgili sanırım. toplumdan uzaklaşıp evlerinin kraliçesi olan kadınlar sonra evleri dışında ortalık yere de tahtlarını kurmaya çalışıyorlar tabi ben o tahta pislemesini de bilirdima ama beni hep susturan idare et diyen kişi sağolsun

oğlun çok sevimli maşallah. bizimkilerin deyimiyle "kibar oğlan" :)

hoşbulduk canım, kolay gelsin işlerin..

ne mesaisi kız anlamadım ben napıyosn işe mi girdin?

Gunaydinnnnnn cok mutlu bir gunydin gonderiyorum hepinize once bildirim yapayim
Gecen hafta 95.5
bu hafta 94.5
Giden bi kilo spor yok ay nasil sevindim bilemezsiniz hos buraya geldim geleli epi topu 2.5 kilo vermsim yani toksinin deyimiyle 10 paket yag:)))) ama bugunde sonra daha da dikkat etcem her hafta 5 paket yag vesem iyi valla ayda eder 20 paket oda eder 5 kilo du bakalim bugun daha bi aimli gordum kendimi yaffff kilo veren vermeyn hatta alan arkadaslarimi tek tek opuyommm mucuuuuk
dilenci zuzucan hosgeldin bacim sen.yoksun diye hic spor yapmadim:)))))
Umut oglun cok tatli yani uakisikli allah bagislasin
Ekincik.gozun aydin cnm sen cocuk icin ugrasiyordun sanki oyle hatirliyorum nedense allah anali babali buyutsun insallah
Derin basiniz sagolsun cnm ama olayi anlayamadim ben nedense gormedim herhal allah kalanlara sabir.versin
Ceco kuzum telefondan okuyom mesajlari nlbeni aldi bi gulme jandarmada.yanimda hayirdir bisy mi oldu.yoo dedim sizle ilgili degil siz isinize.bakin.dedim:))) ay ne yapim yoksa bodoslama dalcaklar konuya tanidiklar ya

insallah verirsin cnmmm bende ilk basdan yavas yavas vereyim dedim emzirdigim icin ama kilolar gittikce ben daha cok azimlendim sende öyle olursun insallah ben spora araligin sonu felandi heralde belkide ocakti basladigim
ramazandada cok spor yapmicam iftardan sonra göbüs icin 15dakka felan plates gibi yapacam nefes al nefes verrrr verrr SIKISTIR SIKISTIR düsünüyorum yapabilirsemmmm bakalim görelim

Sağol canım i,nşallah hep böyle devam eder.

Çok fazla sıvı tükettiğin içindir bu detoks kaç gün yapılıyor hergünü aynımı bende buna benzer yiyorum ama buna tam olarak uyuyum bari inşallah veririz.

Aynen ya bende sporumu yapamayınca çok huzursuz oluyorum aslında gittiğim dietisyenim sporun kilo verimine hiç yardımı yuok ama hem psikolojik hemde sıkılaşma demişti.

Seninde oğluşun çok tatlı maşallha yenanın dediği gibi uslu bir afacana benziyor ama tabi altında yatan nedir bilinmez::)))))))))))))

Amin inşallah beyzuş abalacım.

Beyzuşşş,
epey bir zamandır nursena'yı düşünüyorum..birden gelmemeye başladı kötü bişey yoktur inşallah bir ara guatr raharsızlığından bahsediyordu hatırlarsan...
Bende çok merak ediyorum nursenayı hiç sesi çıkmıyor arifeebedende ses yok.

Tamamen hareketsizlikten iyidir o b ile teter.

Valla süpersin toksincim maşalllah

pınarrr:)))))) sen yok diye spor yapmadım haa :)))))))))))))))) valla değneği alıcam elime de önce kendimi dövmem lazım:) bi kg vermişsin ama tebrik ederim.

yenaa yaz bana +3,2 tatildeyken kasmıyordum ama buraya yazınca baya sinir bozucu oldu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…