slm kizlar
baslandigim zaman 10.11.11
basladigim kilo 90.5kg
gecen hafta 69.4kg
bu hafta 68.5kg
giden 900gr
toplam 22kg (88paket margarin :) )
sporrrrr 450dakkkkk
yenacim masallah barisin cokkkkk yakisikli beyzus ablanin dedigi gibi izmirli kizlar yandiiiii
her seyin ufagi sevilir diyorlar dogru ay benim kizin nazlari bakislari cok tatli kizdimmmi bana kaslarini altindan kötü kötü bakiyor ne tatli oluyor
umuttt cnm senin prensde cokkk yakisikli masallah rabbim cümlemizin cocuklarina uzun ömür versin aminnnn
helal sana diyecek kelime yok yemin ederim. neredeyse 1 senede 30-35 kilo vermiş olacaksın. ama hepimizin görmesi gereken en önemli şey yaptıgın spor toplamı. eger bir senede bu kadar iyi ve saglıklı bir sekilde kilo verdiysen bunun neredeyse %70 ini spora borclusundur eminim. ahhh Allahım yeşim gör gözünü seveyim kaldır şu koca poponuda biraz spor yap Allah askınadeli olacagım bu spor işine. gercekten tebrik ederim canım yemin ederim helal olsun sana alkışların en büyüğü sana gelsin şekerim. bide resim koyda görelim bir ara ilk hali son hali diye :)
Tabii tabii, ne usludur bilemezsin :)) Teşekkür ederim güzel sözlerine :) Kalp kalbe karşıdır biliyorsun. Çok sevdiğim bir arkadaşım var, çok ince düşüncelidir, içlidir; hatta "içli köfte" diye takılırım ben ona.. İşte ona benzetiyorum ben seni..:)) KArmakarışık bir ruh halii,arızalı bir kişilik diyelim en iyisi..))) Bende seni çok merak ediyorum.. .... Bu arada bayıldım prense hele gözleri maşallah..Ayrıca hiçte sıska gibi durmuyor annesi birde çok uslu gibii..:))
Yok canım ekşimez, daha doğrusu fermantasyon da bir nevi ekşime tabii, olması gereken o zaten :)) Kimyadan anlayan arkadaşlar varsa daha iyi açıklayacaktırben süt ekşimiştir diye döktüm sıcakta dışarda 24 saat cam şişede beklettim mayayı tel plastik süzgeçle cam şişeye aldım üstüne süt ekledim yanlışmı yaptım ya bilmiyorum acemiyim sitenin adresini verirmisin
oncelikle hayirli cumalar
geçen hafta 94
bu hafta 90.4
giden= 3.600
spor toplam =730 dk bu hafta pazar pazar gezdik arkadasla araba tercih etmedik yuruduk hemde tempolusundan oyuzden sporum buhafta fazla biraz tabiiiiiii giden kiloda sevindirik oldum
kilo veren ve sabit kalan arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler uzulmeyin haftaya acisini çikartirsiniz INSALLAH
cnm resimlerini gördüm masallah cok guzelsin cok tatli gulüyorsun eniste seni cok kiskanacak :)
iltifatlarin icin cok tskler cnm beni gaza getiriyorsunuzzz
cnm sende kilolari vermeye baslayinca sendede azimle spor yapacaksinnnn eminim gelelim foto isine esim izin vermiyor cnm bende cok isterdim foto koymayi dün mini elbisemi giydim ve kiz resim cekti diyorki anne twittere koyayim bu benim annem derim diyor ordakinlerde waouuuuu ne ..... annen varmis derler diyoesimde bizi dinliyormus oda diyorki bende ikinizide kapi önüne koyarim diyor
oncelikle hayirli cumalar
geçen hafta 94
bu hafta 90.4
giden= 3.600
spor toplam =730 dk bu hafta pazar pazar gezdik arkadasla araba tercih etmedik yuruduk hemde tempolusundan oyuzden sporum buhafta fazla biraz tabiiiiiii giden kiloda sevindirik oldum
kilo veren ve sabit kalan arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler uzulmeyin haftaya acisini çikartirsiniz INSALLAH
teşekkür ederim tatlım:)hosGeldin DILENCIIseni gormek ne guzel
hhoşş geldinn kuzumm
:
hoşbulduk toksincimdilenci cnm hosgeldinn
sen yaz ben geldikçe okurum ayol:) valla kg vermekle ilgisi yok ya işte ev boşaltıcam düzenim değişçek vs diye stres ve sıkıntıdan durduğum yerde duramıyorum evde yürüyorum böyle. bi noktaya bakıp kalıyorum. zaten kg vereli ve 77-80 arası takılalı nerdeyse 1 sene olacak artık kg vermiş gibi bile hissetmiyorum. herhalde bu halim beni çok rahatsız etmiyor ki çok sıkamıyorum. biraz itici güç lazım..Yahu ikidir dilenciim gelmiş dur bir hal hatır sorayım diyorum sayfa yenileme yapıyorum bir bakmışım gitmiş yine.
Kız valla mandrake gibisintabi sende kilolardan kurtuldukca pire gibi oldun bir varsın bir yoksun
Rabbim tüm kilo verenleri nazardan saklasın ve hedeflerine en kısa zamanda kafa göz dalarak varmayı nasip etsin.
Birde ben kafa göz dalabilsem yani hedefime
yaa herkes bahsetmiş merak ettim. bir ara tekrar eklesene ya:))
Bakın minik erkeğimin artizzzz pozuna...
KEŞke dilenciii'de olsaydı görürdü son halini barış'ın..
hoşbulduk derin:**dilenci hoşgeldin canım..
...
çok teşekkür ederim umut ben de özledim sizleriHoşgeldin :))) Özlettin kendini. Çok beylik bir laf ama gerçekten özlettin yani :) Bir filmde duymuştum "arkadaşınla (belki nişanlınla da demiş olabilir emin değilim) tatile çıkmadıysan onu gerçekten tanımıyorsun demektir". Ay cümleyi toplayamadım, absürt oldu ama mesaj buydu işte.
Çok yakışıklı bir şey bu YenaÇocukların resimlerine bakmayı çok severim ben, hele böyle artizz pozlara bayılıyorum. Dur ben de benim sıska prensin bir resmini ekleyeyim becerebilirsem.
Eki Görüntüle 231752
Bu gecelik benden bu kadar :) Herkese iyi geceler, huzurlu uykular..
hoşbulduk canım, kolay gelsin işlerin..merhabalar ben geldim çok ama çok yorgunum ev taşıyorum geç saat bakabildim topiğee sizi özledimmm çok geçmişi de okuyamayacağım bir kaç günde bole geçer bu hafta izinliyiyim yine söylüyorum dilencim gelmiş hg zuzuuuu öptm seni mutlucum tatil nasıl gidiyorrr ekincik çok mutlu oldum sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inş herkesi çok çok öpüyorum geçmişi okumadım neler oldu bilmiyorummm çok özledimm sizleriiii herkesiiiii hem de sabah güzel sonuçlar alırsınız inş benim diyet biraz sallanıyorrr ama yapacağım bişi yok hayırlsı aksilikler peşimi bırakmıyorr sular yok hava sıcak taşınıyorum ev de misafir var ortalık karıştı denize gidip geliyolar ben evtaşıyorum banyo da su yok karıştım gittim bana dua edinnnnnn
günaydın
geçen hafta 88.7
bu hafta 87.4 giden: 1.3
off burayı o kadar özledim kiyorgunluktan açıp okuyamıyorum. dün gece bi 5 dakka zor dayandım.
diilenci gelmiş onu da kaçırmışım
dün akşam mesaiye kaldık 2 saat ama ömrümden ömür gitti sanki. sağ baş parmağımı ve işaret parmağımı çok zor kullanıyorum.
az önce de yataktan kalkamadım omzum nasıl ağırdı tarif edemem
bu akşam da gene 2 saat kalıcaz muhtemelen bi de cumartesi. 70 lira alcaz:) + 4 saat ve cumartesi.
aslında size ordaki hatunları anlatmak istiyorum ama şuan çok vaktim yok. ay bi tane olcay var aynı masa da çalışıyoruz tam bi deli. :)
ha bu arada bu çalıştığım yerin yemekleri çok güzel en az 5-6 çeşit yemek geliyor:) tabi ki dikkat ediyorum ama çok da kasmıyorum. dünkü menüden bi tek tulumba tatlısını yemedim.
hepinizi öpüyorum umarım bugün keyifler tavan yapar.
haklı tabii adamcagız :) ama valla cok merak ediyorum. neyse belki bir gün bulusur öyle görürüz :) insallah bende vereceğim. kesin kez kararlıyım bu sefer :) sporla olması tabikii en güzeli kaymaklısı olur. ben kısın daha iyi spor yapabiliyorum. yazın gercekten nem oranı beni bitiriyor. nefes bile alamıyorum. öyle yorgun oluyorumki aksam gittiğimde. yinede su iki aydır hiç yapmadıgım kadar merdiven inip cıkmaya ve carsı pazar gezmeye calısıyorum. bu bile benim için bir mucize :) ama arttıracagım söz veriyorum seneye bu zamanlar 65 kilodan bir gram yukarıda olmayacagım insallah :)
Sağol canım i,nşallah hep böyle devam eder.yotsuz maşallah canım sana çok şeker bir kilolusun zayıfladığın zaman yakıcaksın ortalığı şu halin bile yakıyor çünki benim gibi sende kahkahaları patlatıyorsun ard arda facede resimlerini gördüm , kabul ettim arkadaşlık isteğini....
dilenci hoşgeldin canım..
banucum süpersinnn çok iyi gidiyorsun canım ....
Çok fazla sıvı tükettiğin içindir bu detoks kaç gün yapılıyor hergünü aynımı bende buna benzer yiyorum ama buna tam olarak uyuyum bari inşallah veririz.iyi geceler kızlar valla geçmişi okucam diye anam ağlıyo ama sizin o güzel sohbetlerinizi deneyimlerinizi kilo verişlerinizi diyet listelerinizi çok merak ediyorum okumadan geçemiyorum bende bugün kv yazlğına gittim az önce geldim ordan hemen açtım burayı bugünde detoks günümdü sabah tartıldım 77.2 geldim bugün yediklerime gelince
sabah
1 dilm peynir
1 dilim etimek
salatalık domates
ögle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1.5 domates
ikindi
1 dilim karpuz
akşam
1 kase cacık
1 kase salata
1 dilim ekmek
çay ligt kola vs bayağı tükettim yazlıkta
vee eve geldim tartıldım 78.2 geldim çok sinirim bozuldu 1 kilo fazla çıkmazdı gün içinde en fazla 500 gr oynardı ama karnımda bi şişlik var acaba yoğurt ve sıvı seyler tükettim onun etkisimi bilmiyorum cünkü resmen açtım bugün şu detoks beni bayağı zorluyo açıkcası ama napim mecburen yapıyorum yarın normal menüm var
bide cumartesi yapıcam işte allahım inşallah yarın yine 77.2 gelirim bende belki yarın 76 küsürü görürüm diye seviniyodum niye böyle oldu valla acayip canım sıkıldı
kızlar hem sevindirici hem üzücü seyler olmuş derincim başın sağolsun canım çok üzüldüm çok etkilendim allahım kimseye yaşatmasın böyle birşey
ekincik seninde gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalah
Aynen ya bende sporumu yapamayınca çok huzursuz oluyorum aslında gittiğim dietisyenim sporun kilo verimine hiç yardımı yuok ama hem psikolojik hemde sıkılaşma demişti.iyi geceler
yenacım nasıl kaçırmışım ben yakışıklını ya üzüldüm ama istiyorum hem seni hem barışı görmek
derincim çok üzüldüm dünden beri yazasım bile gelmedi bu konuda ama elden bişey gelmez Allah anne babasına sabırlar versin kimseye yaşatmasın böyle acıyı
akşam arkadaşımla yürüdük 1 saat güzel oldu yürümeyince huzursuz oluyorum ramazanda ne yapacağım bilemiyorum ama yürümem çok zor görünüyor
Derin, başınız sağolsun.( Okurken gözlerim doldu inan. Hiç dayanamıyorum bu tip haberlere, duyması bile kötü ederken insanı; Allah tüm yakınlarına sabır versin. Beş yıldır beklenen bebek haberini de tebrik ederim.
Çok çok tebrik ederim. Umarım çok rahat, çok sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsın.
Ben düzenli mayalıyorum. Ama Yena'nın da belirttiği gibi 48 saat çok fazla. Başlangıçta 12-24 saat arası (mayanın miktarına göre); maya çoğaldıkça 7-8 saat yeterli oluyor. Kefirin kalitesi ve yüksek besin değeri kullanılan sütle çok ilgilidir; uzun ömürlü kutu sütü kullanmanı önermem (zaten mayan cılızlaşır onlarla). Sağlıklı çiğ süt bulamıyorsan cam şişede günlük süt iyi bir alternatif. Kefire asla metal değmemeli, süzgecin-kaşığın-kapların tahta, plastik ya da cam olmalı. İlk günler tadı bir tuhaf olsa da mayaladıkça güzelleşiyor. Benim de üyesi olduğum kefirtaneleri isimli bir yahoo grup var bu bilgiler oradan edindiğim en temel bilgilerdi, zaman geçtikçe daha neler öğrendim :) Üye olmak istersen detayları veririm. Bizi kefirle tanıştıran 100 yaşında ve yalnız yaşayan bir ahbabımızdı, çocukluğundan beri her gün içiyormuş :))))
Hoşgeldin :))) Özlettin kendini. Çok beylik bir laf ama gerçekten özlettin yani :) Bir filmde duymuştum "arkadaşınla (belki nişanlınla da demiş olabilir emin değilim) tatile çıkmadıysan onu gerçekten tanımıyorsun demektir". Ay cümleyi toplayamadım, absürt oldu ama mesaj buydu işte.
Çok yakışıklı bir şey bu Yenakların resimlerine bakmayı çok severim ben, hele böyle artizz pozlara bayılıyorum. Dur ben de benim sıska prensin bir resmini ekleyeyim becerebilirsem.
Eki Görüntüle 231752
Bu gecelik benden bu kadar :) Herkese iyi geceler, huzurlu uykular..
Amin inşallah beyzuş abalacım.Ne mutlu size Asumancığım.Ailecek dini vecibeyi yapmanın zevki çok yüksektir eminim.Ben de teravihi kaçırmamaya çalışırım.Teravih ruhu bana çok iyi geliyor.Ayaklarım sırtıma vurur camiye giderken.Allah hayırlısı ile bir kavuştursun da ruhen biraz arınalım inşallah...
Bende çok merak ediyorum nursenayı hiç sesi çıkmıyor arifeebedende ses yok.Beyzuşşş,
epey bir zamandır nursena'yı düşünüyorum..birden gelmemeye başladı kötü bişey yoktur inşallah bir ara guatr raharsızlığından bahsediyordu hatırlarsan...
Tamamen hareketsizlikten iyidir o b ile teter.kusura bakma nevzamansız bu mesajını görmemiştim.evet çalışırken baya zor oluyo ara öğünleri yanımda getiriyorum ama öğleyin problem işte neyse spor konusunda da şöyle söliyim.işe yürüyerek gidiyorum sabah akşam 2 km yarım saatlik bir yürüyüşüm var öğlen de yemekhaneye 500 mt gidiş geliş 1 km yürüyorum ama bunun dışında akşama kadar masabaşı..
ben de meraktayım diyetisyen ilk 1,5 ay egzersiz vermedi ama sonra olacakmış hep beraber görcez artık
Valla süpersin toksincim maşalllahslm kizlar
baslandigim zaman 10.11.11
basladigim kilo 90.5kg
gecen hafta 69.4kg
bu hafta 68.5kg
giden 900gr
toplam 22kg (88paket margarin :) )
sporrrrr 450dakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?