10-15 dakika sonra döneceğim..
Asuuu istersen kalliste ye at mesaj...
oy maşallah yenacım çok tatlı bittim bakışlara ve saçlara bide benmi denesem oğlan olurmu 3. acepeşim duymasın
Derin, başınız sağolsun................... bugün üzücü sevindirici haberlerle dolu bir gündü.......
Çok çok tebrik ederim. Umarım çok rahat, çok sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsın.günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
Ben düzenli mayalıyorum. Ama Yena'nın da belirttiği gibi 48 saat çok fazla. Başlangıçta 12-24 saat arası (mayanın miktarına göre); maya çoğaldıkça 7-8 saat yeterli oluyor. Kefirin kalitesi ve yüksek besin değeri kullanılan sütle çok ilgilidir; uzun ömürlü kutu sütü kullanmanı önermem (zaten mayan cılızlaşır onlarla). Sağlıklı çiğ süt bulamıyorsan cam şişede günlük süt iyi bir alternatif. Kefire asla metal değmemeli, süzgecin-kaşığın-kapların tahta, plastik ya da cam olmalı. İlk günler tadı bir tuhaf olsa da mayaladıkça güzelleşiyor. Benim de üyesi olduğum kefirtaneleri isimli bir yahoo grup var bu bilgiler oradan edindiğim en temel bilgilerdi, zaman geçtikçe daha neler öğrendim :) Üye olmak istersen detayları veririm. Bizi kefirle tanıştıran 100 yaşında ve yalnız yaşayan bir ahbabımızdı, çocukluğundan beri her gün içiyormuş :))))kızlar aranızda kefir mayalayan varmı dün nöbetçi eczacı ararken aktar buldum tesadüfen sordum 15 lira verdim aldım 1 lt süte kayup 48 saat karanlık yerde demledim bakalım nasıl olur
Hoşgeldin :))) Özlettin kendini. Çok beylik bir laf ama gerçekten özlettin yani :) Bir filmde duymuştum "arkadaşınla (belki nişanlınla da demiş olabilir emin değilim) tatile çıkmadıysan onu gerçekten tanımıyorsun demektir". Ay cümleyi toplayamadım, absürt oldu ama mesaj buydu işte.geldiimmm geldimm canım:) abooo onbinmilyon sayfa birikmiş yaa benim meraklı bünyem bile bu kadarını kaldıramaz hiç girişemiycem:))) ne var ne yok siz yazarsınız artık di mi:)
Bakın minik erkeğimin artizzzz pozuna...COLOR]
Hadi hadi Asumancığım....Adı Ramazan olur.Ne de güzel olur...
banucum biz ailecek gidiyoruz teravihe bir mani olmadıkça eşim imam hatip benim ancak izinli olduğum günler belki leslie yapabilirim ama yapamazsam da sorun değil artık ramazanda da sporsuz oluvereyim
Yena senin de resmin var mıydı? Yoktu değil mi sadece oğluşun resmini gördüm ben. Profiline baktım, orada da resmini göremedim, pek de merak etmiştim. Mesajlarına bakarak gülen bir ifade mi hayal edeyim, melankolik bir ifade mi karar veremedim :))
merhabalar ben geldim çok ama çok yorgunum ev taşıyorum geç saat bakabildim topiğee sizi özledimmm çok geçmişi de okuyamayacağım bir kaç günde bole geçer bu hafta izinliyiyim yine söylüyorum dilencim gelmiş hg zuzuuuu öptm seni mutlucum tatil nasıl gidiyorrr ekincik çok mutlu oldum sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inş herkesi çok çok öpüyorum geçmişi okumadım neler oldu bilmiyorummm çok özledimm sizleriiii herkesiiiii hem de sabah güzel sonuçlar alırsınız inş benim diyet biraz sallanıyorrr ama yapacağım bişi yok hayırlsı aksilikler peşimi bırakmıyorr sular yok hava sıcak taşınıyorum ev de misafir var ortalık karıştı denize gidip geliyolar ben evtaşıyorum banyo da su yok karıştım gittim bana dua edinnnnnn
İyi geceler güzeller.
Umarım yarın tartıda hepimizin yüzü güler....
Allah rahatlık versin....
cnm neden 67.99 kg raziyimnedenini yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?