Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

10-15 dakika sonra döneceğim..

Asuuu istersen kalliste ye at mesaj...

Tüh yaaa bende kaçırmışım barışı birde karızmatik falanda demişsiniz bak şimdi yaaa ben nasıl laptobu yarım saatliğine de olsa teslim ettimki eşime
Neyse inşallah başka zaman görürüm bende

Derincim bende dünden beri ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır versin herkese! Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

asumanzeynep canım ramazanda gündüz oruçluyken çok zor olur bencede spor olayı ama en azından iftardan sonra ramazan şenliklerine bile gitsen o kalabalıkta yürümek bile en azından yediklerimizi yakmamıza yardımcı olur diye düşünüyorum.

Valla benim ufak kız olmasa teraviye gitmek isterdimde işte tek sorun çocuk değilki. Birkaç kez namaza niyetlendim seçdeye yatıyom zor kalkıyorum totoşumun ağırlığından hatta biraz hızlıda kalkkayım diye hamle yapıncada ya geriye kaykılıyordum yada hız yetersiz kalıncada cumburlop seçdeye dönüş
Bir nevi hacı yatmaz gibi olmuştum o zaman be
Ama ben bekarken daha doğrusu küçükkende teravi özürlüydüm
Abdest alır giderdim annemlerle camiye daha hoca başlamaya niyet ederdi artık heycandanmıdır nedir sıkışırdım
Hadi sıkışmadım diyelim nereye dikilirsem dikileyim mutlaka en az 3 kere önümdekinin eteğine kafam takılırdı
Bol yada dar fark etmez her türlü etek altına sıkışırdım
Bazende çocuklu gelenler olurdu onlarda her seferinde benim burnumu sıkarlardı tam dua ederken bende ağızımdan nefes almaya alışık olmayınca fil gibi püüüüüpppp diye ses çıkartırdım nefessiz kalıınca
Hadi oda olmadı diyelim en kötü ihtimalle son teravide kılınan tespih namazında başta niyet faslında karıştırdığım için uydum imama hah ahanda o dediğinden derdim hoca kılınışını tarif ederken
En son 16 yaşında tesbih namazının başında öyle dedim diye 3 kişi gülmekten abdestini kaçırdı ondan sonra o oldu annem beni bir daha teraviye götürmedi

Yok yok ben bu maceralarımı bir kitapta topluyacam sonunda

banucum biz ailecek gidiyoruz teravihe bir mani olmadıkça eşim imam hatip benim ancak izinli olduğum günler belki leslie yapabilirim ama yapamazsam da sorun değil artık ramazanda da sporsuz oluvereyim

.................. bugün üzücü sevindirici haberlerle dolu bir gündü.......
Derin, başınız sağolsun. ( Okurken gözlerim doldu inan. Hiç dayanamıyorum bu tip haberlere, duyması bile kötü ederken insanı; Allah tüm yakınlarına sabır versin. Beş yıldır beklenen bebek haberini de tebrik ederim.
Çok çok tebrik ederim. Umarım çok rahat, çok sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsın.
kızlar aranızda kefir mayalayan varmı dün nöbetçi eczacı ararken aktar buldum tesadüfen sordum 15 lira verdim aldım 1 lt süte kayup 48 saat karanlık yerde demledim bakalım nasıl olur
Ben düzenli mayalıyorum. Ama Yena'nın da belirttiği gibi 48 saat çok fazla. Başlangıçta 12-24 saat arası (mayanın miktarına göre); maya çoğaldıkça 7-8 saat yeterli oluyor. Kefirin kalitesi ve yüksek besin değeri kullanılan sütle çok ilgilidir; uzun ömürlü kutu sütü kullanmanı önermem (zaten mayan cılızlaşır onlarla). Sağlıklı çiğ süt bulamıyorsan cam şişede günlük süt iyi bir alternatif. Kefire asla metal değmemeli, süzgecin-kaşığın-kapların tahta, plastik ya da cam olmalı. İlk günler tadı bir tuhaf olsa da mayaladıkça güzelleşiyor. Benim de üyesi olduğum kefirtaneleri isimli bir yahoo grup var bu bilgiler oradan edindiğim en temel bilgilerdi, zaman geçtikçe daha neler öğrendim :) Üye olmak istersen detayları veririm. Bizi kefirle tanıştıran 100 yaşında ve yalnız yaşayan bir ahbabımızdı, çocukluğundan beri her gün içiyormuş :))))
geldiimmm geldimm canım:) abooo onbinmilyon sayfa birikmiş yaa benim meraklı bünyem bile bu kadarını kaldıramaz hiç girişemiycem:))) ne var ne yok siz yazarsınız artık di mi:)
Hoşgeldin :))) Özlettin kendini. Çok beylik bir laf ama gerçekten özlettin yani :) Bir filmde duymuştum "arkadaşınla (belki nişanlınla da demiş olabilir emin değilim) tatile çıkmadıysan onu gerçekten tanımıyorsun demektir". Ay cümleyi toplayamadım, absürt oldu ama mesaj buydu işte.

Bakın minik erkeğimin artizzzz pozuna...COLOR]

Çok yakışıklı bir şey bu Yena Çocukların resimlerine bakmayı çok severim ben, hele böyle artizz pozlara bayılıyorum. Dur ben de benim sıska prensin bir resmini ekleyeyim becerebilirsem.

Bu gecelik benden bu kadar :) Herkese iyi geceler, huzurlu uykular..

umutt maşallah senin oğlunda pek yakışıklıymış Allah bağışlasın
ben yatayım artık herkese iyi geceler yarın 87yi ucundan görebilirim inşallah

banucum biz ailecek gidiyoruz teravihe bir mani olmadıkça eşim imam hatip benim ancak izinli olduğum günler belki leslie yapabilirim ama yapamazsam da sorun değil artık ramazanda da sporsuz oluvereyim

Ne mutlu size Asumancığım.Ailecek dini vecibeyi yapmanın zevki çok yüksektir eminim.Ben de teravihi kaçırmamaya çalışırım.Teravih ruhu bana çok iyi geliyor.Ayaklarım sırtıma vurur camiye giderken.Allah hayırlısı ile bir kavuştursun da ruhen biraz arınalım inşallah...

Yena senin de resmin var mıydı? Yoktu değil mi sadece oğluşun resmini gördüm ben. Profiline baktım, orada da resmini göremedim, pek de merak etmiştim. Mesajlarına bakarak gülen bir ifade mi hayal edeyim, melankolik bir ifade mi karar veremedim :))

:)) KArmakarışık bir ruh halii,arızalı bir kişilik diyelim en iyisi..))) Bende seni çok merak ediyorum..O kadar donanımlısınki,çok beğeniyorum yazılarını..
Birde oğlanların küçükken geçirdikleri rahatsızlığın benzerliğinden sanırım sana sempatim fazla..

Bu arada bayıldım prense hele gözleri maşallah..Ayrıca hiçte sıska gibi durmuyor annesi birde çok uslu gibii..:))

merhabalar ben geldim çok ama çok yorgunum ev taşıyorum geç saat bakabildim topiğee sizi özledimmm çok geçmişi de okuyamayacağım bir kaç günde bole geçer bu hafta izinliyiyim yine söylüyorum dilencim gelmiş hg zuzuuuu öptm seni mutlucum tatil nasıl gidiyorrr ekincik çok mutlu oldum sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inş herkesi çok çok öpüyorum geçmişi okumadım neler oldu bilmiyorummm çok özledimm sizleriiii herkesiiiii hem de sabah güzel sonuçlar alırsınız inş benim diyet biraz sallanıyorrr ama yapacağım bişi yok hayırlsı aksilikler peşimi bırakmıyorr sular yok hava sıcak taşınıyorum ev de misafir var ortalık karıştı denize gidip geliyolar ben evtaşıyorum banyo da su yok karıştım gittim bana dua edinnnnnn

semirancım kolay gelsin..NAsııl zordur ev taşımak ahh ahh..

Beyzuşşş,
epey bir zamandır nursena'yı düşünüyorum..birden gelmemeye başladı kötü bişey yoktur inşallah bir ara guatr raharsızlığından bahsediyordu hatırlarsan...

günaydın, hayırlı sabahlar,
Hayırlı Cumalar..
kilo ve spor bildirimlerimi yapıp acil çıkmam gerekiyor

Kilo bildirimim;

geçen hafta = 87.8

bu hafta = 86.3

giden = 1.5

spor bildirimim;

30 + 60 + 45 + 60 = 195

günaydın

geçen hafta 88.7
bu hafta 87.4 giden: 1.3

off burayı o kadar özledim ki yorgunluktan açıp okuyamıyorum. dün gece bi 5 dakka zor dayandım.
diilenci gelmiş onu da kaçırmışım

dün akşam mesaiye kaldık 2 saat ama ömrümden ömür gitti sanki. sağ baş parmağımı ve işaret parmağımı çok zor kullanıyorum.
az önce de yataktan kalkamadım omzum nasıl ağırdı tarif edemem
bu akşam da gene 2 saat kalıcaz muhtemelen bi de cumartesi. 70 lira alcaz:) + 4 saat ve cumartesi.
aslında size ordaki hatunları anlatmak istiyorum ama şuan çok vaktim yok. ay bi tane olcay var aynı masa da çalışıyoruz tam bi deli. :)

ha bu arada bu çalıştığım yerin yemekleri çok güzel en az 5-6 çeşit yemek geliyor:) tabi ki dikkat ediyorum ama çok da kasmıyorum. dünkü menüden bi tek tulumba tatlısını yemedim.

hepinizi öpüyorum umarım bugün keyifler tavan yapar.

Son düzenleme:
Herkese günaydınnnn

Sarı civcivim ve yektaa maşallah en erkencileriymiş üstelik kilo bildirimi bile yapmışlar. Tebrikler kızlar harikasınız
Maşallah ya ne güzel vermişsiniz bu hafta. Umarım bugün herkes eksilerde çıkar ve çok güzel bir hafta sonu geçiririz.
Ben korkudan şimdi tartılmak bile istemiyorum ama işte korkunun ecele faydası yok öğlene doğru bende bildirimi yapıcam
Millet kilo almamışımdır inşallah diye korkar bende almadığıma emin olduğum için sabit kalmamışım inşallah diyorum. Artık bende tartıda değişiklikler görmek istiyorum yaaa

Allahım ne olur bu hafta bir değişiklik eksiye doğru olmuş olsun ........Aminnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…