- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
tesekkur ederim 8li rakamlara dusersem daha guzel olacakharikasın arkadaşım maşallah diyorum
oncelikle hayirli cumalar
geçen hafta 94
bu hafta 90.4
giden= 3.600
spor toplam =730 dk bu hafta pazar pazar gezdik arkadasla araba tercih etmedik yuruduk hemde tempolusundan oyuzden sporum buhafta fazla biraz tabiiiiiii giden kiloda sevindirik oldum
kilo veren ve sabit kalan arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler uzulmeyin haftaya acisini çikartirsiniz INSALLAH
tesekkur ederim darisi basiniza AMIINNN diyorum kilo verdikçe hafifliyorum insallah bayrama 85 olurum ama çok zor ben genelde ramazanda kilo alirim hep almisimdir yani çok tirsiyorum:18::18::18:gercekten masallah aman nazar degmesin. harikasın sende. cok tebrik ederim. darısı basımıza :)
kızzlaarrr yaaa bütün suç kocamıınnn
geçen gün çok güzel eksiler görmüştüm tartıda.amaaa dün akşam kocamın fırından aldığı sıcacık ekmek sayesinde yemek yemedik yani yedikte sıcak ekmek(çıtır çıtırdı).tereyağı peynir domates yedim vee ben bu sabahı perşembe sabahı olarak hatırladımm cumaymış:)
kilom aynı malesef
süpersinnn cnm cok hizlisin kacilin yoldannnn 3melegmvar geliyorrrrrr
Kizlar artilardayim malesef 87.1 gecen hafta 86.7 arti 400 gr olsun bunada sükür yilmak yok yola devam vericem su kilolari vericem
yaaa ufff niye bu kadar çok yazıyorsunuzuuuuuuzzzz:)
yetşemiyorum valla sabah denize gittik eşimle 1 saat yüzdük geldik. uf yaa rüzgar bi yandan bulutlar bi yandan bırakmadılar daha fazlasına saolsunlar:)
neyse şimdi yine çıkyorum okuyamadan çok üzgünüm söylemem gereken bişeyler var da söyleyemediysem:)
amaaaaa altta dilebnciimin adını gördüm mesajlarımı beğenenler arasında dilenciimi gördüm Allaaaaaaahhh hoşgeldin tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan göööözlümgönlümüz seni arıyor neredesin sen nerdesin seeeen
öpüyorum herkesi kızım annanesinde4 beni bekliyo gidip onu aliiim artık öğleden sonra görüşürüz hoşçakalıııın
kızlar ben diyete başlayalı 5 ay oldu ve 100 paket margarin gitmiş ııııyyy ne çok yağ varmış daha da var yani
bak şimdi şekerim. Bende sabah senin gibi 9 da mesai alıyorum. Sabah 8 e yirmi kala kalkıyorum yüzümü falan yıkadıktan sonra direk gidiyorum mutfaga ve kepek ekmegimi yada tam tahıllı dilimlenmiş ekmegimi sabah kahvaltıda 2 dilim hakkım oldugu için tartımda ölçüp 50 gr mı gecmeyecek şekilde (bazen 5-10 oynuyor valla son lokmamı bırakıyorum ofiste yerken) tost makinasına koyup ısıtıp içine beyaz peynir domates bazen bir de biber sıkıstırıyorum alüminyum folyoya sarıyorum. Birde yanıma işyerinde yemem gereken 3 porsiyon meyvemi yıkayıp koyuyorum torbaya yola cıkıyorum 8 i 5 gece :) ofise girdiğimde genelde 9 a 10 var falan oluyor. Hemen bir sallama çay ile genişşşşşş minicik minicik ısırarak kahvaltımı yapıyorum :) (cunku eskiden bir lokmam idi bahsettiğim ölçü) bitiyor :) hemde tam o sırada hemen bu siteyi acıp gecmişi okuyorum cok eglenceli baslamıs oluyorum işe :) 11 gibi bir meyve. 12:30 gibi ögle yemegim 3 köfte büyüklüğünde et 2 dilim ekmek ve ayran 16:00 gibi 2 meyvem ve 2 dilim ekmek karsılıgı 4 diyet bisküvi yada ögle yemeginde arttırdıgım bir köfte büyüklüğündeki peynirimle sabahki gibi bir sandviç daha hazırlıyorum bazen yanıma onu yiyorum. Sonra aksam yemegi 19:00 gibi 8 yemek kasıgı sebze yemegi 1 tatlı kasıgı yag ile pişirilmiş bu yemek bana 2 aksam yetiyor. Yanında yogurt 2 kasık kadar. Sonra 21:30 gibi bir meyve bitti :) haftada 2 kere falan ya dondurma yiyorum ki bunun gün içinde eksiltmem gereken karsılıgı 1 meyve. çünkü yediğim dondurma furuttare ananas :) yani tabir yerindeyse adını dondurma diye koymuslar ama kendisinden aldıgım haz sadece buzlu meyve hazzı :) olsun şikayet etmek yok yeşim hanım daha önce yediğin magnumlara sayyyyYada puding yiyorum onun eksiltmem gereken karsılıgı ise bir kase yogurt bir dilim ekmek ve bir meyve. Birde haftada 1 yada en fazla 2 kere ögleden sonraki 2 dilim ekmegimi sabaha atıp 4 dilim ekmek karsılıgı olan bir simit yiyorum peynirle. Yani atabildiğim en fazla taklalar bu şekilde :):) şimdilik böyle mutluyum cok sukur. Ama haftada bir kere falan kacamak yapmıyor degilim sölemeden edemicem. Zaten bunun yüzünden haftada en faza 700 gr verebiliyorum. Birde sporumu cok aksatıyorum biliyorum ama valla güc buldukca kendimde yapıyorum yemin ederim
Umarım yeterli gelmiştir bu kadar detay. Valla çenem düştü akşam akşam :) öptümmmm hepinisi şekerlerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?