Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersinnn cnm cok hizlisin kacilin yoldannnn 3melegmvar geliyorrrrrr

kızzlaarrr yaaa bütün suç kocamıınnn
geçen gün çok güzel eksiler görmüştüm tartıda.amaaa dün akşam kocamın fırından aldığı sıcacık ekmek sayesinde yemek yemedik yani yedikte sıcak ekmek(çıtır çıtırdı).tereyağı peynir domates yedim vee ben bu sabahı perşembe sabahı olarak hatırladımm cumaymış:)

kilom aynı malesef

Kilo bildirimim
Geçen hafta 111.5
Bu hafta 110.5
Guatr ilacı 1.5 çıkınca işe yaradı inşallah her hafta hep böyle gider.
Spor vasat ötesi 90 dk.

Kilo veren vermeyen herkese tebrikler bu hafta baktım herkes azda olsa vermiş ne mutlu bize ne mutlu 90 topiğine oley.

gercekten masallah aman nazar degmesin. harikasın sende. cok tebrik ederim. darısı basımıza :)
tesekkur ederim darisi basiniza AMIINNN diyorum kilo verdikçe hafifliyorum insallah bayrama 85 olurum ama çok zor ben genelde ramazanda kilo alirim hep almisimdir yani çok tirsiyorum:18::18::18:

cnm sucu esine atmaaa SICAK ekmek karsisindada durmak zor ben dün esime biber kizarttim sarimsakli soslu ama yemedim ,gece i$ cantasina koymak icin tost yaptim ayyyyyyy nasil guzel koktu anlatamam benimde karnim ac ama yemedim tosta ligt peyniri koydum cips gibi oluyor onu yedim sonra kiz anne acikdim pudding varmi kalktim kiza pudding yaptim ama yemedim cnm hersey elimizde haaa buzlugu acmistim dondurmayi elime aldim dün gece dondurmayi actim ama geri koydummmm ben bu günün cuma oldugunu biliyordummm

süpersinnn cnm cok hizlisin kacilin yoldannnn 3melegmvar geliyorrrrrr

tesekkur ederim canim vallah bu hafta çok tempolu geçti yemek yedik ama nasil yedik anlamadim gezmekten iyide oldu normaldede ben herseyi yiyorum bebek emzirdigim için sabah, ogle ve arada sadece aksam yemeklerimi artik erken yiyorum kocisimi beklemeden zor oluyo ama bisure daha boyle sporuma gelince bol bol yuruyus yapiyorum leslie yapiyorum ama yemem normal sporu fazla yapamayacagim zaman yani ilerde kizimda emmeyi keserse yemeyi azaltir dengelerim diye dusunuyorum nasil olur?

Kizlar artilardayim malesef 87.1 gecen hafta 86.7 arti 400 gr olsun bunada sükür yilmak yok yola devam vericem su kilolari vericem

Kizlar artilardayim malesef 87.1 gecen hafta 86.7 arti 400 gr olsun bunada sükür yilmak yok yola devam vericem su kilolari vericem

hiç üzülme. ben diyetisyene basladıgım hafta 2. gidişimde 1.5 kilo almıştım. kadın bile sok oldu :) harfi harfinede uydum bu arada. birde düşün ilk hafta tam bir azim yani. delirecektik ikimzde nasıl yani diye. ama geciyor. bünye meselesi. takma sakın. aynen dediğin gibi vereceğiz bu kiloları daha ötesi yok!!!

yaaa ufff niye bu kadar çok yazıyorsunuzuuuuuuzzzz:)
yetişemiyorum valla sabah denize gittik eşimle 1 saat yüzdük geldik. uf yaa rüzgar bi yandan bulutlar bi yandan bırakmadılar daha fazlasına saolsunlar:)

neyse şimdi yine çıkıyorum okuyamadan çok üzgünüm söylemem gereken bişeyler var da söyleyemediysem:)
amaaaaa altta dilenciimin adını gördüm mesajlarımı beğenenler arasında dilenciimi gördüm Allaaaaaaahhh hoşgeldin tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan göööözlüm gönlümüz seni arıyor neredesin sen nerdesin seeeen

öpüyorum herkesi kızım annanesinde beni bekliyo onun yanına gidiiim artık öğleden sonra görüşürüz hoşçakalıııın

Son düzenleme:
yaaa ufff niye bu kadar çok yazıyorsunuzuuuuuuzzzz:)
yetşemiyorum valla sabah denize gittik eşimle 1 saat yüzdük geldik. uf yaa rüzgar bi yandan bulutlar bi yandan bırakmadılar daha fazlasına saolsunlar:)

neyse şimdi yine çıkyorum okuyamadan çok üzgünüm söylemem gereken bişeyler var da söyleyemediysem:)
amaaaaa altta dilebnciimin adını gördüm mesajlarımı beğenenler arasında dilenciimi gördüm Allaaaaaaahhh hoşgeldin tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan göööözlüm gönlümüz seni arıyor neredesin sen nerdesin seeeen

öpüyorum herkesi kızım annanesinde4 beni bekliyo gidip onu aliiim artık öğleden sonra görüşürüz hoşçakalıııın

toksincim haklısın canım bende bütün bi hafta mantılara çiğ böreklere kuymaklara dayandım tadlarına bile bakmadım ama dün akşam koyverdim.sağlık olsun.uzuun bi yol var önümüzde nede olsa nadir kaçamaklardan pişmanlık duymamayı öğrenicem zamanla

hayırlı cumalar kızlarr...kilo veren herkesi tebrik ediyorum...

yenacım ben yine artılara geçtim ama takmıyorum kafama hayırlısıyla sağlığıma kavuşayım da kaldığım yerden devam ederim

kilom...104

hoşbulduk canım ne güzel karşılama öyleee

dilenci hoşgeldin sefalar getirdin banucum detoksu haftanın 3 günü yap dedi bana diyetisyenim gün aşırı olmak üzere ama her zaman vermiyo detoksu duraklama dönemlerinde bende iki haftadır doru düzgün kilo veremedim oda ona istinaden verdi bana detoksu 2 gün yaptım ama beni çok zorluyo detoks açlığa dayanmak güç oluyo bugün normal listemi uygulucam yarın yine detoks yapıcam ne güzel 77.2 yi görmüştüm 76 ları görürüüm kesin diyodum bugün için ama dünden bu yana bi şişkinliktir gidiyo valla acayipcanım sıkıldı o kadar aç dur aç dur sonuç bu olsun bakalım pazartesi ne olcak

kızlar ben diyete başlayalı 5 ay oldu ve 100 paket margarin gitmiş ııııyyy ne çok yağ varmış daha da var yani

harika anlatmışsın teşekkür ederim sabah yöntemin güzelmiş bende bu şekilde yapıcam saol uzun uzun anlattığın için çok yararlı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…