Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese hayırlı cumalar diliyorum inşallah tartıda istediğiniz rakamları görürsünüz
didemim maşallah güzel vermişsin yoruluyosun çok kolay gelsin canım özlüyorum seni
civcivim sen de süpersin maşallahnaptın anlat bakalım napsam artık gramla gidiyor benden
bildirimim
geçen hafta 88.4
bu hafta 87.8
giden 600 gr
sporum 560 dk

Anammmmm yandannnnnn oh ohhhhh

Tutmayın beniiii

Kilo bildirimim:

geçen hafta 120
bu hafta 119

fark: - 1000 gr

spor bildirimim: dünki sporumlada beraber 195 dakika.
Vasat sayılırım spor konusunda ama dikkatimi çekti ne zaman spor konusunda kendimi yırtsam gram kilo veremiyorum ne zaman az oldu diye düşünsem gidiyor :44:

Nasıl sevinçliğim anlatamam ama inşallah bu sefer 2 ileri 1 geri durumu yaşamam.
Bu gece annem geliyor o yüzden gece giremem ama gün içinde yine uğrarım. Kendinize iyi bakın canlarım ben ancak cumartesi gecesi eve yatmaya gelince girebilirim herhalde.
Şimdiden özliycem sizi ama malum senede bir geliyor istiyor hep bir arada olalım üstelik o geldimi de oturmak yok kesin daha güzel kilo veririm

Şimdiden haftanın birincilerini tebrik ediyorum ve umarım herkes eksilerde çıkarda yeni bildirim haftasına süper bir start vermiş oluruz.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakınnnnnn

kusura bakma nevzamansız bu mesajını görmemiştim.evet çalışırken baya zor oluyo ara öğünleri yanımda getiriyorum ama öğleyin problem işte neyse spor konusunda da şöyle söliyim.işe yürüyerek gidiyorum sabah akşam 2 km yarım saatlik bir yürüyüşüm var öğlen de yemekhaneye 500 mt gidiş geliş 1 km yürüyorum ama bunun dışında akşama kadar masabaşı..
ben de meraktayım diyetisyen ilk 1,5 ay egzersiz vermedi ama sonra olacakmış hep beraber görcez artık

Asuman ve ceco tebrik ederim ikinizi de.

Ben daha onceki gibi 85,4 kilo
Gecen hafta 86

Yena biz arkadas diilmisiz senle...

kızım hastaydı işyerinden aglayarak eve geldi babası dr götüreyim demiş yok annem götürsün demiş geldi acil kadın dogum dr gittik adet sancısı .çok kötü oluyor ramazandan sonra bütün tahlillerini yapayım sınavın ortasında tutarsa bütün emekleri boşa gider ........ sagol canım...........

tsk ederim derin :) evet face de arkadas olmak cok güzel sizlerle. genelde cok gülerim :) bir kac dakika yüzümde gülücük olmazsa etrafımdaki herkes kacar :) böyle alısmıslar bana :)

Yesim fotolarina baktim. 80 kilo civarind muthis guzelsin. Bence esin senden daha cok kilo almis... Eyoooo w

tsk ederim :):):):) evet esim de 20 kilo falan aldı. ama zavallım bi yüzünden bide göbeginden aldıgı için. klasik erkek kalca yok bacak yok :) dolayısıyla daha fena duruyor :) ama o gariptir biraz. valla istedimi catır catır veriyor kiloları saglıksız bir sekilde. aksamları bir tek bana uyuyor :) onun dısında gündüzleri neler yediğini söylemek bile istemiyorum :)

bu arada kilo bildirimi 90.7 gecen hafta 91.2 idi. benim diyetisyenin günü pazartesi. ben olmadı günümü persembe yapayım :) yoksa kafam karısıyor :):):):) spor bu hafta bir saat ancak vardır. malesef hiç içimden gelmiyor resmen ölüm gibi geliyor. öptüm sizleri cok cok. şimdi 2 dilim ekmegimin arasına dilim kasar ve domatesli bir tost yedim. onu da söliim :)

bayzacımm günde kaç protein kaç karbonhıdratt vs.. almamız gerıkıyor mahsuru yaksaa yazar mısınn

olabılırr hızlısınn cunkıı

Bakın minik erkeğimin artizzzz pozuna...

KEŞke dilenciii'de olsaydı görürdü son halini barış'ın..

birde ben görseydımm küçük erkekiii merak ettım annesı gıbı tatlıdır oda muhtemelenn

cnm teravıhe uzak camıye gıtsen olmazmı ama eşinle aynı evınızın yakınında kı camıye gıdıyorsunuz galıbaa hayırlısıyla geldın da ramazann sporda yarım kalsın bakalımm

derincim basın saolsun canımmm allah yakınlarına sabır versın cnm zor

umutt kuzun çok şekerr maşallahh

cok gecmiş olsun. kıyamam ne zordur o adet sancıları yaaa. olsan bi dert olmasan bir dert. bol bol papatya cayı içir annesi iyi geliyor :)

ben süt ekşimiştir diye döktüm sıcakta dışarda 24 saat cam şişede beklettim mayayı tel plastik süzgeçle cam şişeye aldım üstüne süt ekledim yanlışmı yaptım ya bilmiyorum acemiyim sitenin adresini verirmisin

günaydınn kızlarr

geçen hafta 94,3
bu hafta 93,8
giden 500 gr

keşke spora gecen cumadan baslasaydım çarsambadan bu yana ancak verdımm önceden yapsaydım daha cok olabılırdı dıye dusunuyorumm

kılo veren arkadaşlarım şimdiden kutlar
kılosunu koruyan yoldaşlarımı tebrık eder
alanlarında üzülmemelerini tavsiye ederimm

günaydın herkese
kilo bildirimim
geçen hafta 78.1
bu hafta 77.6
giden 500gr
dün 77.2 gelenben sabah müthiş şişkinliğim yüzünden böyle oldum napalım haftaya artık güzel birbildirim yaparız
kilo veren herkesi canıgönülden tebrik ederim

yeşimcim bu arada resimlerine baktım harikasın canım ya çok tatlısın çok güzel gülüyosun gülmek bir insana ancak bu kadar yakışır inşallah hayat hep güldürsün seni

Umut ne tatli oglun varmis....

Gulma, benemziriyorum, ceco da emziriyor, benim diyetim 2100 kalori, yani sana fazla olabilir .

Senin boyun kilon yasin ne ? Ben bir Amerikan sitesine bakuyorum, orda hesaplanabiliyor gunluk porsiyonlar. Bakar sana derim

cok gecmiş olsun. kıyamam ne zordur o adet sancıları yaaa. olsan bi dert olmasan bir dert. bol bol papatya cayı içir annesi iyi geliyor :)
hiç papatya çayı denemedim sagol canım her ay ne acılar çeker yavrum büyük kızım bana çekmiş hiç bilmez küçügüm halasına çekmiş halasıda böyleydi .hemen bugün papatya alayım .

dün gece arkadaşa oturmaya gittik neler yapmış neler sölemiyorum tahmin edersiniz artık 2 kk kadar börek ve 1 yemk kaş. kısır 1 yaprak marul yedim ama akşam ki ara öğünümde yemedim hiç bişey inşallah dengelenmiştir.
bu arada sabahları kahvaltı yapmak işkence gibi yaa insanın canını hiç bişey yemek istemiyo
bu sabah:
1,5 bardak süt
1 dilim tahıllı ekmek
yarım salatalık
1 activia yedim

kilo bildiriminde bulunayım gecen hafta 90.3
bugün 89.6

ama cuma başlayıp cmt-pazar kıtlıktan çıkmış gibi yediğim için hakettim ben.. aslında listeme tam olarak da uyamıyorum bu hafta geçiş süreciydi diyelim.bugüüün yepyeni bir haftaya bomba gibi başlıyoruz hep birlikte.iyiyim,süperim, çok güzelim, azmettim ve başarıcam

yeşimcim bu arada resimlerine baktım harikasın canım ya çok tatlısın çok güzel gülüyosun gülmek bir insana ancak bu kadar yakışır inşallah hayat hep güldürsün seni

julyet cok tsk ederim :) amiiin canım benim. Allah hiç birimizin yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin :) cok sıcak cok cici bir insansın sende :) sevgiler :)

Günaydın hanımlar...

Uzun zamandır giremiyorum ablam taşınıyo akşam iş çıkışları ablama gidip evini topluyoruz.O yüzden sporum yok

Kilo bildirimim

Geçen hafta : 86,5
Bu hafta : 86

Spor yok maalesef... :97:

Kile veren ve aynı kalan herkesi tebrik ederim...Hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…