- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
arwen
aramıza tekrar hoşgeldin. Listen güzelmiş. çalışırken bu listelere uymak zor olucak ama neyse.
Bende 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim kilom senden 11 fazla sen daha şanslısın bu durumda... Merak ediyorum hiç sporsuz kaç kiloo vereceğini hayırlı olsun...
kızım hastaydı işyerinden aglayarak eve geldi babası dr götüreyim demiş yok annem götürsün demiş geldi acil kadın dogum dr gittik adet sancısı .çok kötü oluyor ramazandan sonra bütün tahlillerini yapayım sınavın ortasında tutarsa bütün emekleri boşa gider ........ sagol canım...........kızz acıle neden gıttın hayırdırr
ben 3 mıl olanı yapıyorum cnmmm
[Q
cnm ben 15 gun oncesı patlıcan kozledım galıba yerlı olmadıgı ıcın bugun yol knarında tarlardan aldımm vee 10 --15 dk kalmadan yumusacık kozlenndılerr ben de cok sasırdım tadıı harıkaydı
hhoşş geldinn kuzumm
mevlude gıttım geldımm 3 kaşık pilv 2 bardak ta ayran içtimm 1 tanede tulumba yedım ama kuucktuu
aksam
1 kase yoğurt
6 yk taze fasulye
1 kase patlıcan salatası
1,5 dlım k.ekmek
yedım syumu içip yürüyüşümü yapmaya gıdıyorumm aksamda 1 dılım karpuz yıcemm nasıl olurr
bu aradaa hepiimizz kardeşikkkk
yotsuz maşallah canım sana çok şeker bir kilolusun zayıfladığın zaman yakıcaksın ortalığı şu halin bile yakıyor çünki benim gibi sende kahkahaları patlatıyorsun ard arda facede resimlerini gördüm , kabul ettim arkadaşlık isteğini....
dilenci hoşgeldin canım..
banucum süpersinnn çok iyi gidiyorsun canım ....
Yesim fotolarina baktim. 80 kilo civarind muthis guzelsin. Bence esin senden daha cok kilo almis... Eyoooo w
Ceco bebeeem,
Cok iyisin.
Toplamda 9 ekmekgrubu
4 sut
2protein ve 3 sebze almissin
2 porsiyon protein ve meyvelerin eksik kalmis. meyveler gunluk seker ihtiyacini karsilar ve tatliya asermeleri ortadan kaldirir. Sut de veriyorsun o nedenle 6 meyve yiyebilirsin gun icinde.
Protein olarak 1 kk peynir, 1 yumurta veya 1 kofte kadar et ayni seydir. Gunluk 3 sut hakkinin uzerinde 2
peynir oldugu icin onu ben proteine attim zaten.
Sabah ac karnina yedigin 6 ceviz 3 tatli kasigi yag demektir. 2 ceviz=5 findik=5 zeytin 1 tatli kasigi yag eder . Aman dikkat!!!!
Gunluk yedigin peynir, sut ve etten aldigin yag disinda sivi olarak ilave edecegin yag en fazla 2 tatli kasigi olabilir. Sen bezelyeye ve semizotuna da kattiysan, bugun biraz yaglari cozuttun demek oluyor;(
olabılırr hızlısınn cunkııslm kizlarrr az önce tartildim ve 69.8kg geldim merak ettim aslinda bu gün sabah tartilmadimki yarina süpriz olsunnnn yarina 67... gelirmiyim kizlarrr
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
2tane kepekli ekmekden yapilmis tost
3ligt peynir
1fincan kahve
ara
1ligt yogurt
ölen
1kase sebzeli balik
1fincan kahve
ara
2tabak tonbalikli salata
aksam
1kase sebzeli balik
1ligt yogurt
2seftali
2fincan yesil cay bol su ictim
60dakk sporrr+390toplammm 450dakkk
Bakın minik erkeğimin artizzzz pozuna...
KEŞke dilenciii'de olsaydı görürdü son halini barış'ın..
iyi geceler
yenacım nasıl kaçırmışım ben yakışıklını ya üzüldüm ama istiyorum hem seni hem barışı görmek
derincim çok üzüldüm dünden beri yazasım bile gelmedi bu konuda ama elden bişey gelmez Allah anne babasına sabırlar versin kimseye yaşatmasın böyle acıyı
akşam arkadaşımla yürüdük 1 saat güzel oldu yürümeyince huzursuz oluyorum ramazanda ne yapacağım bilemiyorum ama yürümem çok zor görünüyor
kızım hastaydı işyerinden aglayarak eve geldi babası dr götüreyim demiş yok annem götürsün demiş geldi acil kadın dogum dr gittik adet sancısı .çok kötü oluyor ramazandan sonra bütün tahlillerini yapayım sınavın ortasında tutarsa bütün emekleri boşa gider ........ sagol canım...........
ben süt ekşimiştir diye döktüm sıcakta dışarda 24 saat cam şişede beklettim mayayı tel plastik süzgeçle cam şişeye aldım üstüne süt ekledim yanlışmı yaptım ya bilmiyorum acemiyim sitenin adresini verirmisinDerin, başınız sağolsun.( Okurken gözlerim doldu inan. Hiç dayanamıyorum bu tip haberlere, duyması bile kötü ederken insanı; Allah tüm yakınlarına sabır versin. Beş yıldır beklenen bebek haberini de tebrik ederim.
Çok çok tebrik ederim. Umarım çok rahat, çok sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsın.
Ben düzenli mayalıyorum. Ama Yena'nın da belirttiği gibi 48 saat çok fazla. Başlangıçta 12-24 saat arası (mayanın miktarına göre); maya çoğaldıkça 7-8 saat yeterli oluyor. Kefirin kalitesi ve yüksek besin değeri kullanılan sütle çok ilgilidir; uzun ömürlü kutu sütü kullanmanı önermem (zaten mayan cılızlaşır onlarla). Sağlıklı çiğ süt bulamıyorsan cam şişede günlük süt iyi bir alternatif. Kefire asla metal değmemeli, süzgecin-kaşığın-kapların tahta, plastik ya da cam olmalı. İlk günler tadı bir tuhaf olsa da mayaladıkça güzelleşiyor. Benim de üyesi olduğum kefirtaneleri isimli bir yahoo grup var bu bilgiler oradan edindiğim en temel bilgilerdi, zaman geçtikçe daha neler öğrendim :) Üye olmak istersen detayları veririm. Bizi kefirle tanıştıran 100 yaşında ve yalnız yaşayan bir ahbabımızdı, çocukluğundan beri her gün içiyormuş :))))
Hoşgeldin :))) Özlettin kendini. Çok beylik bir laf ama gerçekten özlettin yani :) Bir filmde duymuştum "arkadaşınla (belki nişanlınla da demiş olabilir emin değilim) tatile çıkmadıysan onu gerçekten tanımıyorsun demektir". Ay cümleyi toplayamadım, absürt oldu ama mesaj buydu işte.
Çok yakışıklı bir şey bu YenaÇocukların resimlerine bakmayı çok severim ben, hele böyle artizz pozlara bayılıyorum. Dur ben de benim sıska prensin bir resmini ekleyeyim becerebilirsem.
Eki Görüntüle 231752
Bu gecelik benden bu kadar :) Herkese iyi geceler, huzurlu uykular..
hiç papatya çayı denemedim sagol canım her ay ne acılar çeker yavrum büyük kızım bana çekmiş hiç bilmez küçügüm halasına çekmiş halasıda böyleydi .hemen bugün papatya alayım .cok gecmiş olsun. kıyamam ne zordur o adet sancıları yaaa. olsan bi dert olmasan bir dert. bol bol papatya cayı içir annesi iyi geliyor :)
yeşimcim bu arada resimlerine baktım harikasın canım ya çok tatlısın çok güzel gülüyosun gülmek bir insana ancak bu kadar yakışır inşallah hayat hep güldürsün seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?