- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
asuman abla MASALLAH diyorumyena dişçide hala sanırım
merhaba kızlarrrrr
kilo bildirimi yapıyorum
Yena canım kilo maalesef aynıııııı....
toksin bu margarin olayını dile getirdin ya daha çok kızdım kendime düşündükçe neçok yağ stoklamışım yaa ama artık kasda yapıyorum yürüyüş kası bacaklarımda kas buldum geçen gün seviyorum yürüyüş kaslarımı diyorumki bunlar aldığım kalorileri yakıyorlar:)bide ifade kullanabileseydim süper olacaktı ama
arwen daha dun anlatti bana diyetisyenim,
Bir parmak kalinliginda ve bir kartvizit boyu peynirli borek ( standart su boregi ddiliminin yarisi kadar)
2 dilim ekmek + 1 tatli kasigi yag ediyormus. Madem 4 dilim artirdin, iki parca borek alabilirsin. ama gun icinde bir yerden( salatandan, varsa findiklarindan veya zeytinlerinden) yag eksiltmen de gerekli
yena geçmiş olsun halloldumu dolgular canım
Yena disler nooldu diycektim, asu sormus...peki kizin hala tirnak yior mu?
HAFTANIN 1.si......- 3.6 kg.......................3meleğmvar................:81:
HAFTANIN 2.si.....- 1.6............................NevGül......................:81:
HAFTANIN 3.sü....- 1.5............................Sarıcivcivim................:81:
Yena benim kizim da 2 sene evel yiyordu. Okula basladigi sene yani. Aci bir solusyon var. Bebeklere parmak emmeyi biraktiran ama aci oje gibi aseton vb icermiyor. Ondan surduk uc ogun. Birakti. Adini yaziyorm ozelden
Yenacığım geçmiş olsun..ben yanlışmı okudum.bildirimler akşam verilecek diye..iyice işleri serdim.yatılı misafir var.cumartesi gidecek.şimdi onlar denize gidince açabildim.
kilom:)97.100
ama listeler yapılmış.ben yine sana iş çıkarıyorum.olmazsa beni iptal edin.her hafta sorun çıkarıyorum.ama erken açamıyorum..şimdide yemek için koşturmam lazım.kızlar yanlış anlaşılmasın ama sıcaklarda yatılı misafir ağırlamak zor oluyor.hele ocak başında..allah fırıncılara ve dönercilere yardım etsin..
HAFTANIN 1.si......- 3.6 kg.......................3meleğmvar................:81:
HAFTANIN 2.si.....- 1.6............................NevGül......................:81:
HAFTANIN 3.sü....- 1.5............................Sarıcivcivim................:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?