Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kilomda hata yapmışsın.
-1.6 olucaktı yani haftanın 2.si neyse bu seferlik böyle olsun.dişçi seni fena yordu herhal :94: insanız hata bizler için

Eline saglik yena cok saol ortikim kilo bildirimi icin herkesi kutlarim herkesten bisiler gitmis opucukler biz iyiyiz spor listesini beceremeyeceim okuyamiyorum neyazikki cok agir net

Optum
Optum
Optum
Herkesleriiiiiii

yenacım liste için elllerine sağlık maşallah bir haftada 3 kilo versem daha ne isterim derece yapanları tebrik ediyorum... azmin elinden birşey kurtulmazmış devam diyelim kısmetse haftaya...hoşçakalın görüşmek üzre...

Beyzuşşş,
epey bir zamandır nursena'yı düşünüyorum..birden gelmemeye başladı kötü bişey yoktur inşallah bir ara guatr raharsızlığından bahsediyordu hatırlarsan...

Geçen gün benim de aklıma geldi.Umarım bir sorun yoktur.27 mayıstan beri kk ya girmemiş.Belki memleketine gitmiştir ;tatildedir inşallah..

Sevincine ben de katılayım.Birlikte halay çekelim;dağıtalım topiği;tüm kilo verenler adına azalım....Korktuğuna değmedi bak ;gidiyor kilolar...Tebrikler..

julyet cok tsk ederim :) amiiin canım benim. Allah hiç birimizin yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin :) cok sıcak cok cici bir insansın sende :) sevgiler :)
Ne tatlı insansın YOTSUZ.Seni topiğimizin şeker kızı ilan ediyorum....Allah cümlenin yüzünü güldürsün inşallah...

TOKSİNCİĞİM;
Seni özel olarak kutlamak istiyorum canım.Bravo...Yakında seni ders diye okutacaklar diyetisyen adaylarına.MAAŞALLAH.....

Tebrik ediyorum.Çok iyi gidiyorsun.MAAŞALLAH....

HEPİNİZİ KUTLUYORUM VE DEVAMINI DİLİYORUM....HEPİMİZ İNCECİK ,SAĞLIKLI VE HUZURLU OLURUZ EN KISA SÜREDE İNŞALLAH...

YENACIĞIM Ellerine sağlık canım kardeşim.Umarım dişinin sızlaması artık geçmiştir de rahatlamışsındır.Geçmiş olsun hayatım.

Canım ZEYNEBİM, seni çok özlüyorum hayatım.
Eline saglik yena cok saol ortikim kilo bildirimi icin herkesi kutlarim herkesten bisiler gitmis opucukler biz iyiyiz spor listesini beceremeyeceim okuyamiyorum neyazikki cok agir net

Optum
Optum
Optum
Herkesleriiiiiii

Biz de seni öpüyoruz canım.Umarım tatilin çok güzel geçiyordur...

benim kilomda hata yapmışsın.
-1.6 olucaktı yani haftanın 2.si neyse bu seferlik böyle olsun.dişçi seni fena yordu herhal :94: insanız hata bizler için

PArdon canım yanlışlık yapmışım..

KEşke edit tuşunu sürekli kullanabilsek...Alıntıyla bunu yaptım..Sonuçta az değil 1.6 kg. vermişsin..

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederimm emegıne sağlık söyledıgın sıteye gırdım cevirısı yapıldı biraz karışıkk diyet rehberıne falan baktımm pek anlamadım acıkcası
ben bu programı kafama yazmalıyımm
tabıkıde cnm ben senden onerı almak ıstemıstımm ılgın ıcın takrar teşekkürlerr

ellerine sağlık yenaaaaa....tebrikler kızlaaar...........

iyi akşamlar
toksin boyun kaçtı canım senin kaç bedendin bide ben bilmiyorumda şu an kaç bedenim senle bi tahmin edeyim diye sordum canım

hayirli aksamlar kizlar
yediklerimi yazayim
sabah
1tane tost
2ligt peynirle
1fincan kahve
2domatesle
ara
2bardak ayran
ölen
1ufak tabak yogurtlu iskender( ekmek koydurmadim ve tere yag kattirmadim)
ara
1kase menemen
2catal iskender
aksam
1közlenmis patlicani salata yapip yedim yag katmadim
1ligt yogurtla
ara 1ligt yogurt
2seftali

bu gün cok yorgun hissediyorum kendimi sporrrr 000000

iyi akşamlar
toksin boyun kaçtı canım senin kaç bedendin bide ben bilmiyorumda şu an kaç bedenim senle bi tahmin edeyim diye sordum canım

cnm benim boyum 150 cm bedenim 42 ama baska topikde bir arkadas 68.5kg ve boyu 1.62cm ve beden 44 yaziyordu bedenden bedene degisiyor beslenme sekline bagli
mesela beyaz un seker kizartma bunlar yaglarimizi sisiriyor ben bunlari bayadir kullanmiyorummmm

anladım canım benim 170 boyum 5 aydır ben de yemiyorum o tür şeyler neyse artık bayrama biraz daha kilo verirsem alırım bişeyler bakalım kaç beden olmuşum ben şimdi 46 felan tahmin ediyorum ama

anladım canım benim 170 boyum 5 aydır ben de yemiyorum o tür şeyler neyse artık bayrama biraz daha kilo verirsem alırım bişeyler bakalım kaç beden olmuşum ben şimdi 46 felan tahmin ediyorum ama

cnm boya göre senin benden daha az fazlaligin var bu gün 44beden etek oldu 42 beden etekde oldu belden hic SIKISTIRMADI sade basene ve .... yapisti ama cok dar deildi yani

didemim nasılsın canım yorgun emekçim benim

canım asum sen ne tatlı bi insansın yaa.
yeni geldim sayılır, geçmişe bakayım dedim bakarken altta seni gördüm, yazmışsındır kaçırmayayım diye hemen son sayfa yaptım ama kaçırmışım maalesef

yorgun olduğumu söylemek istemiyorum bundan böyle.
beden gücüyle çalışan insanlara hayranlık duyuyorum. bilmeden, yaşamadan önce basit gelirdi ne var ki derdim biraz yorucudur diye. halbu ki ne kadar zormuş. allah güç kuvvet, sabır versin böyle zor koşullarda çalışanlara.
babam diyor bak ne güzel şimdi yattığın uykunun, yediğin yemeğin tadı başkadır diye. ben hiç bi tad alamıyorum.
bugün tam 12 saat sandalye tepesinden sonra çıktım dışarı adım attım. yürümek ne kadar güzel birşeymiş dedim.
mutlu yazmıştın ya hani yürümek istemeyenler için, bacaklarınızı kullanamadığınızı yürüyemediğinizi düşünün diye o geldi aklıma anında gözlerim doldu.

benden böyle işte. kilo konusunda da bi akşamları meyveyle geçiştiriyorum onun dışında gayet iyi yiyorum. yalnız bir haftadır gram spor yok bende o biraz sinirimi bozuyor. zaten heryerim sarktı.

ben sürekli yazmıyorum maalesef. ama siz yazdıkça ben kendimi muhabbetin içinde hissediyorum. hepinizi gerçekten özledim
bu arada yazmak istiyorum ama bu iş yüzünden giremiyorum.
yena barışı göremediğim için çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…