Beyzuşşş,
epey bir zamandır nursena'yı düşünüyorum..birden gelmemeye başladı kötü bişey yoktur inşallah bir ara guatr raharsızlığından bahsediyordu hatırlarsan...
Sevincine ben de katılayım.Birlikte halay çekelim;dağıtalım topiği;tüm kilo verenler adına azalım....Korktuğuna değmedi bak ;gidiyor kilolar...Tebrikler..Anammmmm yandannnnnn oh ohhhhh
Tutmayın beniiii
Kilo bildirimim:
geçen hafta 120
bu hafta 119
fark: - 1000 gr
spor bildirimim: dünki sporumlada beraber 195 dakika.
Vasat sayılırım spor konusunda ama dikkatimi çekti ne zaman spor konusunda kendimi yırtsam gram kilo veremiyorum ne zaman az oldu diye düşünsem gidiyor :44:
Nasıl sevinçliğim anlatamam ama inşallah bu sefer 2 ileri 1 geri durumu yaşamam.
Bu gece annem geliyor o yüzden gece giremem ama gün içinde yine uğrarım. Kendinize iyi bakın canlarım ben ancak cumartesi gecesi eve yatmaya gelince girebilirim herhalde.
Şimdiden özliycem sizi ama malum senede bir geliyor istiyor hep bir arada olalım üstelik o geldimi de oturmak yok kesin daha güzel kilo veririm
Şimdiden haftanın birincilerini tebrik ediyorum ve umarım herkes eksilerde çıkarda yeni bildirim haftasına süper bir start vermiş oluruz.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakınnnnnn
Ne tatlı insansın YOTSUZ.Seni topiğimizin şeker kızı ilan ediyorum....Allah cümlenin yüzünü güldürsün inşallah...julyet cok tsk ederim :) amiiin canım benim. Allah hiç birimizin yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin :) cok sıcak cok cici bir insansın sende :) sevgiler :)
slm kizlar
baslandigim zaman 10.11.11
basladigim kilo 90.5kg
gecen hafta 69.4kg
bu hafta 68.5kg
giden 900gr
toplam 22kg (88paket margarin :) )
sporrrrr 450dakkkkk
oncelikle hayirli cumalar
geçen hafta 94
bu hafta 90.4
giden= 3.600
spor toplam =730 dk bu hafta pazar pazar gezdik arkadasla araba tercih etmedik yuruduk hemde tempolusundan oyuzden sporum buhafta fazla biraz tabiiiiiii giden kiloda sevindirik oldum
kilo veren ve sabit kalan arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler uzulmeyin haftaya acisini çikartirsiniz INSALLAH
HEPİNİZİ KUTLUYORUM VE DEVAMINI DİLİYORUM....HEPİMİZ İNCECİK ,SAĞLIKLI VE HUZURLU OLURUZ EN KISA SÜREDE İNŞALLAH...HAFTANIN 1.si......- 3.6 kg.......................3meleğmvar................:81:
HAFTANIN 2.si.....- 1.6............................NevGül......................:81:
HAFTANIN 3.sü....- 1.5............................Sarıcivcivim................:81:
Canım ZEYNEBİM, seni çok özlüyorum hayatım.canım arkadaşım benim..her zamanki gibi yine yüce gönüllüsün..bende perşembe eşimi diş doktoruna götürdüm.haftaya hem onunki hemde benim yeni damak takılacak.ikinci kez yaptırıyorum..birincisi beni çok üzdü..diş hastanesinde onda bir fiyatına yapıyorlar..biraz karanfil çiğneyince uyuşma yapıyor..aklında olsun..
Eline saglik yena cok saol ortikim kilo bildirimi icin herkesi kutlarim herkesten bisiler gitmis opucukler biz iyiyiz spor listesini beceremeyeceim okuyamiyorum neyazikki cok agir net
Optum
Optum
Optum
Herkesleriiiiiii
benim kilomda hata yapmışsın.
-1.6 olucaktı yani haftanın 2.si neyse bu seferlik böyle olsun.dişçi seni fena yordu herhal :94: insanız hata bizler için
HAFTANIN 1.si......- 3.6 kg.......................3meleğmvar................:81:
HAFTANIN 2.leri.....- 1.6............................NevGül ve yasemen......................:81:
HAFTANIN 3.sü....- 1.5............................Sarıcivcivim................:81:
Gulma senin icin baktim usda diye bir kurulus, Amerikan beslenme bilmemnesi
Senin gunluk kalori ihtiyaci 2200 civari imis. 1800 kalori ile zayiflama diyetine baslayabilirsin diyor.
1800 icin de 3 sebze, 3 meyve, 6 dilim ekmek, 4 kofte kadar (120 gr) et, 3 sut grubu ve ilave etmek uzere 1 corba kasigi = 2 tatli kasigi yag var. Bu yag salatalara konabilir veya toplam 10 findik ya da 10 zeytin olabilir.
Degisim tablolarina da internetten bakarsin. Yani ekmek , sut degisimlerini yapabilirsin.
Tamamen oneri olarak yazdim, sonucta ben diyetisyen degilim
HAFTANIN 1.si......- 3.6 kg.......................3meleğmvar................:81:
HAFTANIN 2.si.....- 1.6............................NevGül......................:81:
iyi akşamlar
toksin boyun kaçtı canım senin kaç bedendin bide ben bilmiyorumda şu an kaç bedenim senle bi tahmin edeyim diye sordum canım
cnm benim boyum 150 cm bedenim 42 ama baska topikde bir arkadas 68.5kg ve boyu 1.62cm ve beden 44 yaziyordu bedenden bedene degisiyor beslenme sekline bagli
mesela beyaz un seker kizartma bunlar yaglarimizi sisiriyor ben bunlari bayadir kullanmiyorummmm
anladım canım benim 170 boyum 5 aydır ben de yemiyorum o tür şeyler neyse artık bayrama biraz daha kilo verirsem alırım bişeyler bakalım kaç beden olmuşum ben şimdi 46 felan tahmin ediyorum ama
cnm boya göre senin benden daha az fazlaligin var bu gün 44beden etek oldu 42 beden etekde oldu belden hic SIKISTIRMADI sade basene ve .... yapisti ama cok dar deildi yani
bel ölçün kaç senin canım benim 90 91 galiba
didemim nasılsın canım yorgun emekçim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?