Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öylemi yazmışmıydı hatırlamıyorum tamam düzelteyim bendeki listeden..Burdakini editliyemiyorum artık..
sağol canım hatırlattığın için...

Son düzenleme:

canım arkadaşım benim..her zamanki gibi yine yüce gönüllüsün..bende perşembe eşimi diş doktoruna götürdüm.haftaya hem onunki hemde benim yeni damak takılacak.ikinci kez yaptırıyorum..birincisi beni çok üzdü..diş hastanesinde onda bir fiyatına yapıyorlar..biraz karanfil çiğneyince uyuşma yapıyor..aklında olsun..

arkadaslar bende kılo vermek ıcın savasıyorum benıde alırmısınız aranıza
:2:

İyi fikir hemen alayım ağzıma karanfil..

İnşallah bu sefer yolunda giderde üzülmezsin diş olayından..

Son düzenleme:
kızlar bende mesajlar tek sıra halinde alt alta gösteriliyor.ve okuyamıyorum.yani harf ,harf alt alta nasıl düzeltirim..böyle metrelerce uzuyor..

yena berfin tırnak mı yiyor? hayırdır bu sbs ler yüzünden mi strse girdi? bu arada cevap yazdın mı ben mi görmedim okul işi noldu sonuçlar belli oldu mu?

liste için de ellerine sağlık

cok tebrik cok tebrik :) ıslııııkkk ıslıkkkk valla bir gün bu tabloya gireceğim bende gireceğiiiiiimmmm :) gercekten helal sizlere. cok kutluyorum cok :)

Evet dilenciiim SBS yüzünden oldu yeniden,ilk kreşte başlamıştı..geçip tekrar başlıyor..

Berfin 7.sınıfta 7.sınıfın sonuçları henüz açıklanmadı..Seneye tekrar sınava girip tercih yapacağız..Her yıl giriyoruz yani sınava..İğrenç ötesi bir durum..
yarış atı durumları anlayacağın..

sen 80.2 sin değilmi yanlış yazmadım..

hoş geldin..aramızdasın..kaç kilosun?yaşın kaç?

saol cnm guzel karşılaman için. dün 25 oldum :)) suan 108,1 kıloyum 113 kıloydum daha once kknın cuma yarısmalarında 105 ten 80 e düşmüştüm ama aldım malesef geri. sız ne zamanları yazıyosunuz kılolarınızı cumamı bayadır uzak kaldıgımdan takıp edemedımde

daha evvel gösterdiğin performansı tekrar yakalarsın.bu konuda sende ümit var.aradığın destek de burada..ben biraz kötü örneğim..3 verip 5 alan cinsten..kilo bildirimi cumaları yapılıyor.Yena arkadaşımıza kilo bildirimini yapıyorsun..yalnız ramazandan itibaren cuma akşamları yapacaksın..sadece ramazan için geçerli..

ay ben son senesi sanıyordum off ne iğrenç bi sistem ya gelişeceğine geri gidiyor. büzüm zamanımızda da ilkokuldaydı düşün 3. 4. sınıftan başlıyordu bebeler. ama en azından tek sınavdı. bütün ortaokul sınav sonra bütün lise sınav sonra üni de sınav sonra üni bitince kpss dil ales sınavları derken gençlik bom..k geçiyor küçücük çocuklar ev geçindiren babalar gibi stresle yaşıyor tırnak yemeler filan. offf sıcakta iyice sinir bastı bak beni şimdi:)

kiloyu doğru yazdın malesef hehe:)

tamam canım cok tesekkur ederım bakalım bu sefer ben nasıl bır örnek olucam sımdılık cıkıyorum gelırım yıne olurmu hadı hoscakalım dıger arkadaslarlada tanısmıs olurum gelınce

tamam canım cok tesekkur ederım bakalım bu sefer ben nasıl bır örnek olucam sımdılık cıkıyorum gelırım yıne olurmu hadı hoscakalım dıger arkadaslarlada tanısmıs olurum gelınce

bir şey değil.bende çıkayım artık.bir iki saate misafirler denizden dönecek..ben hemen yemeklein başına...

aramıza hoşgeldin gusel
ben de kaçıyorum arkadaşlar herkese iyi diyetler dilerim
çalışan arkadaşlara ayrıca iyi haftasonları
görüşürüüüz

kizlar tbrlerrrr masalllah hepinize

yenacim dislerin sizlaya sizlaya bizim icin ugrastin hakkini helal et cnm ellerin dert görmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…