yenacım geçmiş olsun dolgu yapıldığında sızlayabileceğini söylemişti doktorum ama bende olmamıştı normaldir herhalde
semiran izinli olmak istemişti ya canım hatırlatayım dedim ankaradaydı şimdi samsunda tartısı merzifonda
HAyır canım çıkarmıyalım seni listeden..Her şekilde bana ulaşıyosun sen gerek cepte gerek msn de..
KOlay gelsin bu arada..
edit tuşu hala aktif ben hemen düzeltirim canım..
sen nasılsın bu arada iyisin değilmi...
Ramazan boyunca akşam üzeri kilolarımız tartılıp söyleyelim dedik..MAlum sahur yapınca birde sabah tartılınca fazla çıkarız diye..:)
arkadaslar bende kılo vermek ıcın savasıyorum benıde alırmısınız aranıza
:2:
canım arkadaşım benim..her zamanki gibi yine yüce gönüllüsün..bende perşembe eşimi diş doktoruna götürdüm.haftaya hem onunki hemde benim yeni damak takılacak.ikinci kez yaptırıyorum..birincisi beni çok üzdü..diş hastanesinde onda bir fiyatına yapıyorlar..biraz karanfil çiğneyince uyuşma yapıyor..aklında olsun..
HAFTANIN 1.si......- 3.6 kg.......................3meleğmvar................:81:
HAFTANIN 2.si.....- 1.6............................NevGül......................:81:
HAFTANIN 3.sü....- 1.5............................Sarıcivcivim................:81:
kızlar bende mesajlar tek sıra halinde alt alta gösteriliyor.ve okuyamıyorum.yani harf ,harf alt alta nasıl düzeltirim..böyle metrelerce uzuyor..
hoş geldin..aramızdasın..kaç kilosun?yaşın kaç?
saol cnm guzel karşılaman için. dün 25 oldum :)) suan 108,1 kıloyum 113 kıloydum daha once kknın cuma yarısmalarında 105 ten 80 e düşmüştüm ama aldım malesef geri. sız ne zamanları yazıyosunuz kılolarınızı cumamı bayadır uzak kaldıgımdan takıp edemedımde
Evet dilenciiim SBS yüzünden oldu yeniden,ilk kreşte başlamıştı..geçip tekrar başlıyor..
Berfin 7.sınıfta 7.sınıfın sonuçları henüz açıklanmadı..Seneye tekrar sınava girip tercih yapacağız..Her yıl giriyoruz yani sınava..İğrenç ötesi bir durum..
yarış atı durumları anlayacağın..
sen 80.2 sin değilmi yanlış yazmadım..
daha evvel gösterdiğin performansı tekrar yakalarsın.bu konuda sende ümit var.aradığın destek de burada..ben biraz kötü örneğim..3 verip 5 alan cinsten..kilo bildirimi cumaları yapılıyor.Yena arkadaşımıza kilo bildirimini yapıyorsun..yalnız ramazandan itibaren cuma akşamları yapacaksın..sadece ramazan için geçerli..
tamam canım cok tesekkur ederım bakalım bu sefer ben nasıl bır örnek olucam sımdılık cıkıyorum gelırım yıne olurmu hadı hoscakalım dıger arkadaslarlada tanısmıs olurum gelınce
HAFTANIN 1.si......- 3.6 kg.......................3meleğmvar................:81:
HAFTANIN 2.si.....- 1.6............................NevGül......................:81:
HAFTANIN 3.sü....- 1.5............................Sarıcivcivim................:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?