- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
sen tam nerden ölcdün cnm bende ona göre ölceyim
bebis uyusun ölcerim huysuzluk yapiyor cnm
tmm canım uğraşma netten baktım beden ölçülerine 48 çıktı ama bana fazla geldi bence 46 yımdırokadar kiloda2 bedenmi farkedermiş
merhaba arkadaslar nasılsınız
didemim sana ve tüm çalışanlara Allah güç kuvvet kolaylık versin canım ekmek aslanın midesinde malum gerçi kimi bol ve kolay kazanıyor kimi bu sıcakta zor işlerde çalışıp ancak karnını doyuruyor böyle bir dünya işte şükür bu günümüze
Merhaba qusel;
Hoş geldin aramıza...
İyilikler canım...Ramazanda ne yapmalıda kilo almadan hatta vererek çıkmalı diye düşünüp duruyorum.Sen nasılsın.
Bu arada gidip çay hazırlayayım Asumancığım içiyor şimdi.Ben de özendim.Davet etti sağolsun...Afiyet olsun ASUMANNNNN...
Ben o dediğin kadarını verdim daha bir o kadarda vermem lazım yani nerdeyse iki insanasuman abla MASALLAH diyorumbaya kilo vermissin sende ayyyy insallah bende veririm senin gibi, 85e insem bi çok guzel olacak simdilik hedeflerim kuçuk kuçuk bayrama 85 yada 86 kurban bayramina 76 yasgunumede 66 veeeeee izin ayina 56 toplam 50kilo ALLAH im insallah olur beni benden çikaracam
aboooovvv baya vermem gerek
Tebrik ederim kızlar yenacım sağolasın.HAFTANIN 1.si......- 3.6 kg.......................3meleğmvar................:81:
HAFTANIN 2.si.....- 1.6............................NevGül......................:81:
HAFTANIN 3.sü....- 1.5............................Sarıcivcivim................:81:
Geçmiş olsun canım normaldir elbette bir işlem yaptılar bir ilaç alsaydın rahatlatır en azından.Bir oje gibi bişey var eşimin yiğeni onunla kurtuldu.
Dolgum halloldu ama çok sızlıyor normalmi bilmiyorum...
LEAH kızım tırnak yemeyi bırakmıştı ama SBS sınavından sonra tekrar başladı..
Sen gittin tatile bende sporda serdim valla çabuk dön mutlu.Eline saglik yena cok saol ortikim kilo bildirimi icin herkesi kutlarim herkesten bisiler gitmis opucukler biz iyiyiz spor listesini beceremeyeceim okuyamiyorum neyazikki cok agir net
Optum
Optum
Optum
Herkesleriiiiiii
Afiyet olsun beyzuş abla keşke hepberaber içiyor olsaydık.Merhaba qusel;
Hoş geldin aramıza...
İyilikler canım...Ramazanda ne yapmalıda kilo almadan hatta vererek çıkmalı diye düşünüp duruyorum.Sen nasılsın.
Bu arada gidip çay hazırlayayım Asumancığım içiyor şimdi.Ben de özendim.Davet etti sağolsun...Afiyet olsun ASUMANNNNN...
merhaba arkadaslar nasılsınız
Keşke içine atacağına söyleseydin yenacım bazı insanlar herşeyi bildiğini sanıp aslında ukalalıktan başka bildikleri olmayan aptal tipler sanki böyle biri için ağlama değmez.
Adaletsizlik diz boyu değilmi asuuu.??
Ben çayımı içtim sohbet eşliğinde bir dostumla..Sıcak olaylarında üzerinden geçtik..tipik masa başı kahramanlığı yaptık anlayacağın..:)
Canım çok ama çok sıkkın beyzuşş..Dangalak, patavatsız biriyle birebir diyaoğum oldu..Söyleyeceğimi söyleymedim şimdi kuruyorum kendi kendime ve dokunsalar zırlamaya geçebilirim..
İyiyim yenacım dietimde çok güzel gidiyor çok şükür.Senin dişin nasıl oldu geçtimi ağrısı?NAsılsın banucum.?
Keşke içine atacağına söyleseydin yenacım bazı insanlar herşeyi bildiğini sanıp aslında ukalalıktan başka bildikleri olmayan aptal tipler sanki böyle biri için ağlama değmez.
İyiyim yenacım dietimde çok güzel gidiyor çok şükür.Senin dişin nasıl oldu geçtimi ağrısı?
Adaletsizlik diz boyu değilmi asuuu.??
Ben çayımı içtim sohbet eşliğinde bir dostumla..Sıcak olaylarında üzerinden geçtik..tipik masa başı kahramanlığı yaptık anlayacağın..:)
Canım çok ama çok sıkkın beyzuşş..Dangalak, patavatsız biriyle birebir diyaoğum oldu..Söyleyeceğimi söyleymedim şimdi kuruyorum kendi kendime ve dokunsalar zırlamaya geçebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?