Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı ramazanlar dilerim herkese Allah sabır selamet versin bu ayın sonunda da herkes 5 kilo eksik gelsin inşallah

Herkese hayirli bir Ramazan diliyorum. Oruc tutanlarin ibadetlerini Allah kabul etsin, herkesin dilekleri gercek olsun.

Sevgiler

herkese günaydın güzel bir hafta ve hayırlı ramazanlar diliyorum
Allah herkesin ibadetlerini dualarını kabul etsin inşallah

Son düzenleme:
Yenacim,

1 yufkznin 6 dilim ekmege tekabul ettigini bildigine eminim :)

laehcım bende sana onu soracaktımm yaa bz sahurda yufka yıyoruzz bende yarım yedım az yağlı peynırlıı

o zaman 3 dilim ekmek yemiş oldum galıbaa 2 lıtre kesın su ıçtım belkı fazlası da vardırr

günaydın herkeze hayırlı ramazanlarr

benim diyetisyenimde bir yufkanın 4 dilim ekmek oldugunu söylüyor. eyvah eyvah hangisi dogru simdi. Allahtan bir kere yarım yufkadan gözleme yaptım yedim okadar 2 dilim ekmegimin yerine diye düşünerek. listemede yazdım onayladı nedir ki dogrusu ?

Herkesciklere gunaydin... cok yorgunum kizlar siz nasilsiniz
Dun kizimin gecikmeli d.gununu kutladik cumartesiden hazirlik yapmaya basladim ilk d.gunu diye pastayi ben yapim dedim ama aksilikler bende buradayim diye nanik yapti bana:) once ilk yapigim pandispanyamin ustu yapisip kalkti o cope gitti sonra 2 katlu olacagi icin 2 tan daha yaptim of offf yegenim bi yandan kizimbi yandan rezil ettiler beni ama en sonunda ben kazandim ve yapabildimmm.. istedigim gibi olmadi ama olsun. Simdievde tam 10 kisiyiz evim 2 oda bi salon:))) herkes 2 kisi yatiyo annem kafayi yicek artik kimdi derinde mi misafir coktu yatakli simdi bizim evde kogusa dondu hepsi de kadin teyzelerim geldiler saolsunlar. Eeee benden bu kadarbsizlerde ne vR ne yok

pınarcım kızının dogum günü kutlu olsun ailece hep mutlu saglıklı olursunuz inşallah .YATAKLI MİSAFİRLERİ BİDE KIŞIN DÜŞÜN BANA HEP KIŞIN GELİRLER EVİMDE SOBALI EVDE NE BULSAK ÜSTÜMÜZE ÖRTERİZ KIŞIN KV KP GÖRÜMCELER ÇOCUKLARI BAZEN EVİ BIRAKIP GİDESİM GELİR .ŞİMDİDEN KIŞI DÜŞÜNÜYORUM

valla doktor öle diyo. bebek istiyosn vereceksin diyo.şeker ilacı yazmış bana.şeker hastası değilsin ama bunu kullan dedi.bikaç kişiden daha duydum bunu. şeker ilacı iştahımı kesiyo acaba:))))

bende seker ilacı kullanıyorum insülin direncini düşürmek için veriyor dr evet biraz kesiyor ama mucıze bekleme ilaçtan onuda soyleyeyım hersey sende bitiyor canım umarım en kısa zamanda kilo verip bebişlerimize kavusuruz .

Hakket fadmecim o daha kotuymus:))) benim evde 2 koltuk var 3 lu yatakli acilinca koccaman oluyo birde cekyatim var arka odada birde bizim yatak:)) evin alani kucuk bacim evi toplasan 70 m² ama gonuler genis olsun ben severim teyzemlerle kalmayi cok eglenceli hele bibtanesi komedide cem yilmaz taklitte su yetenek sizsiniz yarismasindaki sefa nin kadin versiyonu bu durumdan tek sikayetci esim:) hepsi kadin bu bir, daha dugunden sonra 3 gorusmeleri sikiliyo haliyle birde adam kendi evind yemek yemeye utaniyo ya varmi bole bisi ay ay kizim icin de tesekkur ederiz teyzesi

Ya kizlar aranizda bas agrisi ceken var mi benim ki sag gozume vuruyo zonkluyo resmen gozum ya((

Huzurlu,saglikli,bereketli bi ramazan diliyorum herkese
Bebek ozlemi çekenler insallah bu mubarek ayda hayirli haberler alirsiniz
ALLAH herkesin gonlune gore versin ALLLAH ibadetlerinizi, dualarinizi kabul etsin
veeeee bol -eksili haftalar diliyorum bayrama en az 3 kilo hanimlar

Son düzenleme:
tünaydınn kızzlaaar.ben anca açtım gözlerimi klimanın karsısında uymuşum saatlerdir bi güzel..
Aksama ne yemek yapacagımı düşünmeye başladım şimdidenn benn

varmı fikri olan.sizler ne yaoacaksınız

Mutlucum seninn yazını okurken ben sanki bunları yaşadım dedim kendim değil ama çok yakınım seninle aynı sorunları yaşadı çok zor canım dayanmak burda aslında iş eşin bitiyor seni biraz savunsa bu kadar sataşamaz eşinşe konuş ama bağıraşarak değil tatlılıkla anlat hatta birtaz ağla iyi değilim de ne biliyim erkekelere bazen duygu sömürüsü işe yarıyor en azından dene.

Elbette canım ne mutlu sağlıklı evletlara sahipsiniz kardeşimin komşusunun oğlu otistikti çok zor du anneniin babnın ve evdeki diğer kardeşlerin ilk defa bu kadar yakın olarak şahit oldum anne mecburen tüm ilgiyi ona veriyor ötekiilker dışarda kalıyor bizde elimizden gelen desteği yapmak istedik fakat o arada yavrum hastalandı ve vefat etti daha sonra anneyle konuşmalarımızda kadın hem üzgündü hemde tuhaf duygular içindeydi çünkü çok korkuyodu onu yalnız bırakmaktan bu dünyada...

günaydınn güzellerr
banucum dogum gunun kutlu olsun cnmm nıce senelere
Çok teşekkür ederim canım.

Bencede ablanla git sana destek olsun gerekirse kv konuşsun senin yanlarında olduğunu hissettirsin.

Sağol leah teşekkürler.

Sağol dilenci çok teşekkürler.

geçmiş olsun canım ..iyi ki uyanmış...genzine kaçabilrdi....

mutlu yıllar ..nice yaşlara banuu....
Sağol saferancım teşekkürler yeni evine taşınıyormuşsun güle güle otur bize yakınmı?

Sağol derincim teşekkürler.

Annemler şahit olmuşlar köyde adamlar hergün domates topluyolarmış bizim tarla domatesi mis gibi dediğimiz domatesler tamamen hormondan ibaret ne yazıkki ben bazen diyorum acaba halim ne olucak çünkü okadar çok tüketiyorumki.
Ne yazıkki canım bizim ülkemizde etimciye ki ne kadra önemli insanlar hayatımızda değer verilmiyor sonrada o eğitimciden en iyi performansı beklşiyoruz ama nasıl...

Mutlucum seninn yazını okurken ben sanki bunları yaşadım dedim kendim değil ama çok yakınım seninle aynı sorunları yaşadı çok zor canım dayanmak burda aslında iş eşin bitiyor seni biraz savunsa bu kadar sataşamaz eşinşe konuş ama bağıraşarak değil tatlılıkla anlat hatta birtaz ağla iyi değilim de ne biliyim erkekelere bazen duygu sömürüsü işe yarıyor en azından dene.

Elbette canım ne mutlu sağlıklı evletlara sahipsiniz kardeşimin komşusunun oğlu otistikti çok zor du anneniin babnın ve evdeki diğer kardeşlerin ilk defa bu kadar yakın olarak şahit oldum anne mecburen tüm ilgiyi ona veriyor ötekiilker dışarda kalıyor bizde elimizden gelen desteği yapmak istedik fakat o arada yavrum hastalandı ve vefat etti daha sonra anneyle konuşmalarımızda kadın hem üzgündü hemde tuhaf duygular içindeydi çünkü çok korkuyodu onu yalnız bırakmaktan bu dünyada...

günaydınn güzellerr
banucum dogum gunun kutlu olsun cnmm nıce senelere
Çok teşekkür ederim canım.

Bencede ablanla git sana destek olsun gerekirse kv konuşsun senin yanlarında olduğunu hissettirsin.

Sağol leah teşekkürler.

Sağol dilenci çok teşekkürler.

geçmiş olsun canım ..iyi ki uyanmış...genzine kaçabilrdi....

mutlu yıllar ..nice yaşlara banuu....
Sağol saferancım teşekkürler yeni evine taşınıyormuşsun güle güle otur bize yakınmı?

Sağol derincim teşekkürler.

Annemler şahit olmuşlar köyde adamlar hergün domates topluyolarmış bizim tarla domatesi mis gibi dediğimiz domatesler tamamen hormondan ibaret ne yazıkki ben bazen diyorum acaba halim ne olucak çünkü okadar çok tüketiyorumki.
Ne yazıkki canım bizim ülkemizde etimciye ki ne kadra önemli insanlar hayatımızda değer verilmiyor sonrada o eğitimciden en iyi performansı beklşiyoruz ama nasıl...

Dün çok güzel bir gün geçirdik çatalcada çok güzel bir yerde kahvaltı ardından deniz macerası eve döndük çok şükür doğum günüm diyede hiç kaçırmadan geçti.Hatta dondurma bile yemedim ama bu gün inşallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…