Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepinize iyi geceler hanımlar....

Bu günkü menümü yazayım....

İFTAR: 1 hurma+3 ızgara köfte+4 küçük parça tavuk (1 er yudumluk parçalar)+1 dilim ekmek+1/2 kase cacık
TERAVİHTEN SONRA. 1 adet orta boy zeytinyağlı biber dolma.(koca bir tencere yaptım .Bakalım kaç gün sürecek bitmesi.Sadece ben yiyorum)
ARA.1 bardak kefir içerim.
SAHUR. Rutin 2 dilim ekmekle kahvaltı planlıyorum.....

Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama eskisi gibi süreleri 60 dak yı bulamıyor maalesef.Neyse hiç yoktan iyidir....

Gözünüz aydın canım...
Efeciğe;sağlık ,mutluluk,uzun ve hayırlı bir ömür dilerim.Mürvetlerini görün inşallah...

Beyzuş abla burdamısın??

ben sanırım sizin ordaki camiye geliyorum teravih namazına:)
caminin adına dikkat etmedim ama yanında lunapark var bide konser alanı var. hatta yarın ahmet özhan çıkıyormuş

Beyzuş abla burdamısın??

ben sanırım sizin ordaki camiye geliyorum teravih namazına:)
caminin adına dikkat etmedim ama yanında lunapark var bide konser alanı var. hatta yarın ahmet özhan çıkıyormuş

Evet canım bizim camii.Fatih Sultan Mehmet camii....
Görüşelim bir teravih sonrası istersen....
Ahmet Özhan perşembe günü gecesi canım....

bu koca mesajı yeniliyorum çünkü kimse sorularıma cevap vermemiş:))
ohhh bende zooorla bi daha okuturum he he heeeee:)

herkese merhabalar
sanırım toplam 3 gündür hiç giremedim
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..
benim ramazanlarım acayip yoğun geçer kusuruma bakmayın uğrayamadığım için
2 mukabelem var. ben okuyorum. eh azıcıkta dinleniyorum sonra. bi de kendi hatimim var onu okuyorum. bide evi derle topla, yemek filan hiç vakit bulamıyorum
ama sağlıklı beslenme yolumdan hiç şaşmadım

şimdiii sorularımı sorayım spor bildirimimize teravih namazlarını sayıoyormuyuz:) sayıyorsak kaç dakika olarak yazıyoruz. bizim hoca yatsı ile beraber toplam 1 saatte bitiriyor

bi de iftar ve sahur menülerimi paylaşiim bakiim neler diiceksiniz size bide tarif vericem sahurda yapmanız için. hem çok kolay hem tok tutuyo hem vitaminlerinizi tamamlıyo hem hem hem işte ama bence sahura uygun iftarda yemenizi tavsiye temem
menülerim;

İLK İFTAR;
1 kase(200 ml) tavuklu,azpirinçli, yağsız çorba.
2 parmak kadar mantarlı,kaşarlı köfte(mantarıda kaşarıda bi lokma kadardı)
2 dilim çavdarlı ekmek.
50ml limonata

TERAVİHDEN SONRA;
15 yeşil üzüm
yarım ekşi elma
1 top etmeyecek kadar vanilya ve antep fıstıklı dondurma..

SAHUR
2 dilim çavdarlı ekmek
hurmalı yumurta

tarifi
5 hurmayı 1 saat önceden ayıklayıp yıkadım beklettim öyle.1 çorba kaşığı tereyağı tavada kızdırdım içine hurmaları attım kavurdum 1 tatlı kaşığı bal attım kavurdum karamelize oldu iyice:) misss gibi kokunca kırdım 2 yumurta yı ve karıştırıp imsak vaktine 7 dk kala hüplettim. çok geldi ama 5 te 1 ini yiyemedim:)

hııı bide iftardaki çorbadab 2 kaşık yedim
iftar ile sahur arasında mutlaka ama mutlaka 3 lt suyumu bitirdim
işte böyle ben şimdi çıkıyorum
geç bile kaldım:)
menüme mutlaka yorumlarınızı bekliyorum söyleyeceğiniz herşey aleyhimde delil olarak bana verilecektir:)))

sanırım bu cuma iftardan önce iyi bir bildirim yapıcam

sizi seviyorum kendinize iyi bakın
özür di,liyorum bu arada geçmişi okuyamadım. kaçırdığım, söyemem gerekn şeyler için affedin lütfen yalnız asuman ablanın fotoğraf koyduğu yazısı gözüme çarptı ona baktım
ablacım MÜKEMMEL fark var ortada HARİKASIN mutlu oraya yazmış ya kızlarının annesi değil ablası gibi olmuşsun resmen MAŞAALLAH

Görüşürüüüzzz

Asumanzeynep abla MASALLAH diyorum çok guzel olmussun fistik gibisin valla abla diyorum çunki yasini bilmiyorum ben 28 yasindayim istemezsen demem

37 yaşındayım canım abla demende hiç bir sakınca yok
iyi geceler güzeller ne güzel oruç teravih ben de yarın deneyeceğim bakalımolmazsa daperşembe kesin başlarım herhalde
civcivim maşallah sana mukabele okuyorsun demek ne mezunusun sen bakim kolay değil mukabele okumak

eşine geçmiş olsun canım..

Ayyyy kızlaaaar hala olduuummm az önceee minik Efe'miz geldiiiii sağ selamet çook şüküüürr...

Hala olmak çok güzel bir duygu..Allah analı babalı büyütsün Efe'yi.

cherry resmini görsek miniğin ..

Unutmadım ablam, maşallah ne güzel kilo vermişsin.

Bizden bir tek dilencii verdi zaten..Eğer oda vermeseydi bir uğursuzluk söz konusu diye düşünecektim.:)))

Ben yemekte 2 lahmacun yedim şimdi pişmanım bugün yemek yapamadım.

afiyet olsun banucum..hiiç pişman olma..

hoşgeldin...
Meyracım seni hiiç unuturmuyuz..Burda bir çok kez andık seni..
Aramıza dönmeni özlemle bekliyoruz..

Bizim doktorumuzda Ege Üniversitesi çocuk hastanesinde hoca özeline gidiyorduk..Allah muhtaç etmesin çok memnun kaldık..Bizi çok rahatlatııyordu her gittiğimizde..bir seferinde gördüm ama sizin kadar ağlayanı görmedim demişti..:)
Çok şükür kapandı tamamen..Hatta espri bile yapmıştı artık gelmeyin sizi görmek istemiyorum dediğinde ben ısrarla tekrar gelelim olmazsa yılda bir falan diince.. okula başladığında gelirsiniz o zaman demiştii.:)
Şimdi hep onu düşünüyorum geri dönüşüm olurmu diye..

40 dakika yürümenin haklı gururunu yaşıyorum...

ben hafızım ablacım:)
düz lise mezunuyum. ama şimdi bi de çocuk gelişimi okuyorum iki diploma kullanıyorum yani liseden bi yandan çocuk gelişimini okuyorum, bi yandan da bu sene ilahiyat ön lisansı halledicem inşaAllah hafız hocasıyım zaten asıl mesleğim hocalık ama 1 yıldır ara verdim:) yaklaşık 20 kadar hafızım var:)
ama çok yoruluyodum. şimdi okul öncesi öğretmenlik düşünüyorum bakalım çifte mesleğim olucak yani:)

BEYZUŞ ablacım
eveett bi teravih sonrası buluşalım ama benim eşim sahurdan 1 saat sonra çıkıyor. onun için biz teravihden hemen sonra eve geliyoruz. hafta sonuna getirsek sana uyarmı? ben özelden telefonumu atiim sana

Menün gayet güzel görünüyor canım.Hatta biraz daha ek bile yapabilirsin gibi geldi bana...
Teravihi spordan saymak doğrusu hiç aklıma gelmedi ve ne cevap vereyim bilemedim şu anda canım.Bakalım diğer arkadaşların fikri ne olacak...
Mukabele okumanda şahane bir şey;ne mutlu sana.Allah kabul etsin...

YENACIĞIM; telaşlanma canım.Geçti gitti...Geri dönüşü olanı duymadım canım.Sen anne olarak haklı endişeler duyuyorsum ama artık endişelenme ve huzurlu ol tatlım.
Bu gün ilk orucu tuttun nasıl gitti...

Tamam canım.Sana nasıl uygun olursa öyle yaparız...

maşallah civcivim sana ne mutlu ayrıca canım çok tanışmak istedrim senle gelsenize ankaraya
yena beyzuş abla gececi takım nasılsınız bakalım yatacam ben sahurdan önce 1 saatde olsa uyumam lazım size bol muhabbetler
yena resim istiyorum ben seni çok merak ediyorum

Beyzuşum,çok iyi gitti sabah kötüydü midemde yanma vardı sonra geçti oda..Hatta temizlik yaptım ama çok şiddetli susamadım..
İftarda iyiydi bir kase çorba içtim 2 dilim tam buğday ekmeği,peynir 4-5 kaşık pişmiş domates daha doğrusu yumurtasız menemen diyeyimm.:)

Daha sonra çayın yanına 3 hurma..

yürüyüşe gittim eve geldim kavun yedik işte böyle iyiydi yani...Umarım hep böyle olur ama ramazanda çok davetler oluyor bizim, muhteşem sofralara nasıl karşı koyucam bilemiyorum artık azıcık ucundan yapabilirim inşallah..:))

Son düzenleme:

İyiyim canım sağol...Sende iyisin inşallah.
Gerçektende biz gececi takımız.....
Sana iyi uykular canım...

Aferin benim güzelime.Ben de 35 dak yürüdüm...Dün 60 dak yürümüştüm .Bu gün kendimi biraz yorgun hissettim galiba.Aslında yorulacak bir şey yapmadım ama neyse...

İftardan sonramı yürüdün.? Gündüz yürüme sakın hastalanırsın inan..

Gececi takım...gece vardiyasındayız biz..

tamam canım bir ara yüklerim..İyi geceler sana..

Son düzenleme:
40 dakika yürümenin haklı gururunu yaşıyorum...

bravo size valla ben pazardan beri hiç yürüyüş yapamadım(

:) bende burdaki tüm fıstıklarla tanışmayı çok arzuluyorum ama ankara gezisi hiç görünmüyo ufukta ablacım:))
ama inşaAllah diyim ben yinede belli mi olur bakarsın bi sebep çıkar geliris
ben ankarada girmiştim hafızlık sınavına heey gidi hey bir nisan sabahıydı ve 1 nisandı:) nasıl soğuktu yada ben heyecandan titriyordum:) işşşte öyle:) görüşürüz ama inşaAllah

haydi herkese hayırlı geceler benimde uyumam lazım sahura kalkamazsak fena:))

İyi geçirmene sevindim.Menünde harika olmuş.Afiyet olsun...Muhteşem sofralarda da her istediğinden azar azar yersin canım.Mübarek günde olacak o kadar.Zaten her şeyden kararınca yemek esas kural değilmi canım....

İftardan sonramı yürüdün.? Gündüz yürüme sakın hastalanırsın inan..

Yok canım ;merak etme;sabah çok erken (yaklaşık sahurdan 2-3 saat kadar sonra) bantta yürüdüm...İleri saatlerde ve dışarda yürümem mümkün değil oruçlu iken....

Ceco bugün nasıldı gelin ve kardeşin.? Yaptılarmı gıcıklık.:))

bu arada beyzuş abla özel mesaja tekrar girmeye üşendim burdan yazıp hemen yatmaya gidiorum:)
bu meydan nekadar şenlikliymiş. sanki bi sultanahmet meydanıda buraya kurulmuş:) biz buraya yeni taşındık 2 ay oldu sanırım. avrupa yakası hemde ttaaaaa bi ucu olmuş oldu bizim için:) anadolu yakasında suadiyede oturuyoduk. ordaki evimiz duruyo ama şimdilik buraları tanımaktayız:) bizim tarafa göre burası acayip hareketli geldi bana:) suadiye tarafı biraz daha sakin, sessiz, genelde de yaşlılar olan biyerdi:)) alınma sakın heee sen bizdensin burası hep yeni nesilk. annemlerle altlı üstlü sayılırız.onlarda diyo herhalde apartmandaki en yaşlı çift bizi ne güzel hep genç nesil var diye:) halbuki henüz babam 53 yaşında:) annem 45:) ayyyy gidicem diyorum ama çenem düşüyo yine:) 3 gün oldu ya giremedim hemen acısını çıkarıyorum

hadi hadi hayırlı geceleeeeeer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…