Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hedef konusunda haklısın canım..

Büyük hedefler gözümüzü korkutuyor...Önümüzdeki cuma ben de hedefi küçültsem iyi olacak.

Mutlu'nun umuttt için hazırladığı taçlar çok moda genç kızlarda..
Görsem hemen alacağım kızıma..

Çok hoşuma gidiyor..:)

Mutlu'nun umuttt için hazırladığı taçlar çok moda genç kızlarda..
Görsem hemen alacağım kızıma..

Çok hoşuma gidiyor..:)

bende çok beğendim görünce şimdi çok masum dimi. eminim kızına da çok yakışır.

kızlar yeni çizelgeleriniz hayırlı uğurlu olsun. ben de değiştirdim geçen hafta içi 10 aydan sonra yaklaşık. inşallah bu çizelgeler hepimize şans getirir en kısa zamanda buluruz uçlarını.

İnşallah canım hepimiz için hayırlı olur...

Bişey diicem eşinin annesinin durumu nasıl,iyileştimi.?

sevgili yoldaşlarım,

liste de özellikle 3 haftalık sonuçları yazıyorum. 2 hafta üst üstte spor yapmayanları listeden çıkarmayı düşünüyorum. şuan silmedim kimseyi. Haftaya liste yenilenecek. Silinenlere bir formülümde var. 2 hafta üst üste spor yapanları ekleyeceğim tekrar.

Haydi arkadaşlar. Ben gerçekten herkesin spora zaman ayırabileceğine inanıyorum, 3 çocuklu arkadaşların yaptıkları sporlara bakarsak. Her fırsatımızı değerlendirelim en azından. Ve gerçekten 30 yaş altındakiler 3 saat altına inmesinler sporda. Yani tabi herkes kendi bilir de ...

kızlar selam 99 kıloyla basladım carsamba gunu bugun cuma 96.7 olmusumm elma yemekten bööö geldı.
yaa bende mi yapsam ya o kadar spora rağmen 200 gram gitti ya ama yapamam ara sırada olsa benimki emiyor
ay kıyamam çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah
çok sağol canım yarına çıkacak hayırlısıyla
sana şunu diyebilirimki ben şimdiye kadar hiç kimseyi bu kadar sevmemişim,uğruna ölüp bittiğim eşimi bile sevmemişim evlat bambaşka birşeymiş rabbim sana da yaşatsın inşallah... öperim teyzesi allah razı olsun
ilbatum geçmiş olsun allah yardımcın olsun
sağol canım teşekkür ederim
bende 200 gram vermişim sözde bu hafta sporda yaptım
evet insanın içi dayanmıyor gerçekten ,inşalah sonuçlar iyi çıkar canım dediğin gibi

ablacım çok teşekkür ederim, öyle düşünmeye çalışıyorum ama benim bebeğim daha çok küçük deyip ağlıyorum yine, rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebişlere...
o hatırlamayacak ama bende derin bir yara olarak kalcak

Haftanın birincilerini çooook ama çooook tebrik ediyorum. İnşallah hepimiz haftaya çok daha güzel sonuçları paylaşma imkanı yakalarız.

Güzelim tekrar geçmiş olsun inşallah yarın senden hayırlı haberlerini alırız ama için rahat olsun Rabbim tüm minik meleklerimizi korur zaten Allah bir daha evladınla sınamaz inşallah seni ve bir an önce şifasını verirde küçük kuzucuğun ömrünün sonuna kadar seninle sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşar. öpüyorum kuzucuğunu kocaman

Mutlucum valla çok doğru söylüyorsun canım. Şöyle biraz daha kilo verebilsem herhalde çok daha uzun süreler spor yapabilirim ama bu kadar çok kiloyla ancak baraj üstü oluyor. Onada şükür arada da olsa spor listesine de girebildim nasılsa İnşallah önümüzdeki hafta daha güzel spor bildirimi yapma imkanım olur.

Bu arada Yena ablacım ve Mutlucum Listeler için çok teşekkürler. Ellerinize sağlık! Hakkınızı helal edin okadar iş güç arasında bizler için uğraşıyorsunuz eeeee bizde karşılığını paket paket margarin ve damacana damacana yağlardan kurtularak sizlere öderiz inşallah
Hepbirlikte Allahın izniyle kurtulcağız bu kilolarımızdan ve dipcik gibi hatunlar olcaz

İnşallah canım hepimiz için hayırlı olur...

Bişey diicem eşinin annesinin durumu nasıl,iyileştimi.?

Galiba daha iyi ben size anlatmadım bayramda olanları,
babasına gittik anne teyzelerde falan neyse ben gitmedim hatta bu meshur montu o gün aldım mutlu mutlu kitap okuyum derken eşi,m geldi bayaa bi derin sohbete daldık ve beni ikna etti. zaten daloki teyzelerdeydi.beni de götürdü eşim eve 20 dk kaldık kadın bayaaa kötü görünmesine rağmen ayaktaydı. kolu alçıda baştan aşağıya falan parmaklar yaralı. zor geldi ama bana göz göze bile gelmedim, extra bişey yapmadılar yani gayet normal davrandilar daloki show vardı zaten. neyse çıktık. geçmişolsun iyibayramlar dedim çıktım. bu kadar bakalım neolacak sonumuz.

bugün akşam sporu yapamadım. dünden kalma acayip bir yorgunluk var. yarın artık. off çok sıkılıyorum off
bizede eşimin iş yerinden arkadaşı geldi bebeği görmeye o nedenle çıkamadık ,yarına artık...
hep öyle derler nedense hiç hemen kabul edileni görmedim çevremde, hayırlısı olsunda önemli değil, ben izne ayrıldım ya gönder sende bakarım ben :)
yürüyüşe gidemedik eşimin işi çıktı geç geldi
sende mi çıkamadın canım ya bende çıkamadım bugün
hımmm çok güzel bir menü ,bence yoğurt ye soğuk soğuk :)))

canım benim allah razı olsun hepinizden
bizim pipimizin alt kısmında bir beze gibi birşey vardı bayramın ilk günü gitmiştik kist gibi birşey dediler bayramdan sonra tekrar bakalım dediler, bizde bugün gittik, önceden hemen görülmüyordu dokunduğunda anlıyordun şimdi uç verdi büyüdü mü artık neyse, adı konsun diye bazı tahliller tetkikler istendi işte ,o nedenle bebeğim bugün acı çekti,daha çok küçük ben dayanamıyorum o nasıl dayansın ya kuzum benim, inşallah yarına sonucumuz iyi çıkarda rahatlarım...

hos geldin aramiza

saol canim çarsamba veya persembeye gelir sonuçlar sonrada doktora gidicem hayirlisi bakalim
insallah kardesin içinde hayirli olur

1. 3meleğimvar 680 dk
2. efsunlu 600 dk
3. ervamm 500 dk

3meleğimvar kutluyorum kraliçem taht yine sizin.
tesekur ederim

Ellerine saglik canim hakkini helal et zamanini harcadin

ilbatum geçmis olsun canim bebisine insallah temiz çikar sonuçlar

İyi sevindim hadi laf sokmamalarına..
İyi olmuş gitmen büyüklüğünü göstermişsin..

yena kız meslek liselerinin kreş kısmı var diye biliyorum ama çevrende varmı acaba.???

yena kız meslek liselerinin kreş kısmı var diye biliyorum ama çevrende varmı acaba.???

Evet duymuştum ben onu..
Hatırlattığın için teşekkür ederim...İş olursa araştıracağım..
tabii yakın olmasıda önemli..

3meleğmvar,
seninde tahlil sonuçların temiz çıkar inşallah..

Bu arada mutlu haklısın canım..2 hafta mazeretsiz spor yapmayanları listeden çıkarma konusunda..

yenam bayzuş ablam,
bu hedef belirlemek pek mühim. bazen kendimi kocaman bir okyanusu ortasında karaya çıkmaya çalışır gibi hissediyorum. o zaman kendimde güç bulamıyorum işte.önümü görmek o yuzden mühim verilecek kilolar 30-40 kilo olunca. yani tarih ve kilo amaçlamak motivasyonu arttırıyor. bu bayram için benim amacım 80 altına inmek örneğin. 52 gün var bayrama. 7 kilom var 7 hafta kaldı. yani 2 kere adet haftam olacak ozaman çok az düşüyor. falan falan. buarada havalar bozucak. yürüyüşe yuklenmem sart. gibi. beğnime sürekli mesaj veriyorum sanırım işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…