:)) İyi yapmışsın..sen 100 gramla öndesin..
Değiştirmeyecektim sonra dedim nilüfer güçlü ol ve yüzleş yediğin haltla..:)
Bundan sonra 5 kilo hedef koyacağım kendime..Şimdi kurbana kadar 90 veya küsurlarda olurum inşallah..
1. 3meleğimvar 680 dk
2. efsunlu 600 dk
3. ervamm 500 dk
3meleğimvar kutluyorum kraliçem taht yine sizin.
Mutlu'nun umuttt için hazırladığı taçlar çok moda genç kızlarda..
Görsem hemen alacağım kızıma..
Çok hoşuma gidiyor..:)
ben seni tebrik ederin asıl 1 saatimi alıyor neredeyse liste yapmak. aylardır uğraşıyorsun ellerin dert görmesin.
bende çok beğendim görünce şimdi çok masum dimi. eminim kızına da çok yakışır.
kızlar yeni çizelgeleriniz hayırlı uğurlu olsun. ben de değiştirdim geçen hafta içi 10 aydan sonra yaklaşık. inşallah bu çizelgeler hepimize şans getirir en kısa zamanda buluruz uçlarını.
yaa bende mi yapsam ya o kadar spora rağmen 200 gram gitti ya ama yapamam ara sırada olsa benimki emiyorkızlar selam 99 kıloyla basladım carsamba gunu bugun cuma 96.7 olmusumm elma yemekten bööö geldı.
çok sağol canım yarına çıkacak hayırlısıylaay kıyamam çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah
sana şunu diyebilirimki ben şimdiye kadar hiç kimseyi bu kadar sevmemişim,uğruna ölüp bittiğim eşimi bile sevmemişim evlat bambaşka birşeymiş rabbim sana da yaşatsın inşallah... öperim teyzesi allah razı olsuncnm çok geçmiş olsun Allahım annelik duygusunu ole bir vermiş ki değil mi bambaşka bişi sanırım ben bilemiyorum amaAllah acil şifa versin inş bir daha nasip etmesin yaradan öp miniği bizim için kendine iyi bak tatlımm
sağol canım teşekkür ederimilbatum geçmiş olsun allah yardımcın olsun
bende 200 gram vermişim sözde bu hafta sporda yaptımmerhabalar gelemedim bugün bildirime asumanı aradım ona soledim yapmış sağolsunkilo veren vermeyen herkesi canı gönülden tebrik ediyorumm herkesş kutluyorum ben yine sadece 200 gr vermişim süperim bekliyordumda bu kadar az beklmiyordumm neyse azına da şükür dimiii hadi yola devamm
evet insanın içi dayanmıyor gerçekten ,inşalah sonuçlar iyi çıkar canım dediğin gibiallah kolaylık versin insanın içidayanmaz inşallh sonuçlarda iyi çıkar
tekrar söylüyorum çok sağlıksız ömür boyu elma yiyemezsin normal bir diyete başlasan bile o kilolar geri gelecek
geçmiş olsun
vallaindirdim ben bir deniycem bakıyım sonuçları haber veririm
Geçmiş olsun canım....
Yazını okudukça içim acıdı inan;ama yavrunun iyiliği için yapılan şeyler diye düşün ve teselli ol...
Zaten yavrum çok küçük; bu acıyı hatırlamayacak bile...İyi olsun da her şey unutuluyor hayırlısı ile...
HAFTANIN 1.si.........- 2.6 kg.....................Tebessüm77......:81:
HAFTANIN 2.si........- 2 kg.........................YENA..............
HAFTANIN 3.sü.......- 1.9 kg......................Efsunlu.............:81:
canlarım hepiniz çok sıcakkanlı, samimi ve tatlısınız ,hepinize çok ama çok teşekkür ederim ,allah hepinizden binlerce kez razı olsun
öğlene doğru gittik hastaneye ,eşim sen çık dayanamazsın dedi bende kardeşimle çıktım oturayım dedim bebeğimin çığlını duymamla oradan nasıl kalktım nasıl koştum hatırlamıyorum, damar yolunu bulamamışlar 2-3 kez denediler ama olmadı yine bana öyle bir bakışı vardıki anne beni kurtar der gibi içim parçalandı o ağladı ben ağladımsoonra kas içi bir iğneyle uyuttular yaklaşık yarım saat sürdü ama geçmedi ömrümün en uzun yarım saatiydi... yavrum drun kollarında baygın halde çıktı ,dayanamadım yine zor tuttum kendimi, müşahade altına alındı uyanması beklendi 2 saat sonra ancak ayıldı hala daha mahsun mahsun bakıyor kuzum, ne zormuş anne olmak ya bunu çok iyi anladım, sonucumuz yarın çıkacakmış ,rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin,meleğimi korusun
sevgili yoldaşlarım,
liste de özellikle 3 haftalık sonuçları yazıyorum. 2 hafta üst üstte spor yapmayanları listeden çıkarmayı düşünüyorum. şuan silmedim kimseyi. Haftaya liste yenilenecek. Silinenlere bir formülümde var. 2 hafta üst üste spor yapanları ekleyeceğim tekrar.
Haydi arkadaşlar. Ben gerçekten herkesin spora zaman ayırabileceğine inanıyorum, 3 çocuklu arkadaşların yaptıkları sporlara bakarsak. Her fırsatımızı değerlendirelim en azından. Ve gerçekten 30 yaş altındakiler 3 saat altına inmesinler sporda. Yani tabi herkes kendi bilir de ...
İnşallah canım hepimiz için hayırlı olur...
Bişey diicem eşinin annesinin durumu nasıl,iyileştimi.?
1. 3meleğimvar 680 dk
2. efsunlu 600 dk
3. ervamm 500 dk
bizede eşimin iş yerinden arkadaşı geldi bebeği görmeye o nedenle çıkamadık ,yarına artık...bugün akşam sporu yapamadım. dünden kalma acayip bir yorgunluk var. yarın artık. off çok sıkılıyorum off
hep öyle derler nedense hiç hemen kabul edileni görmedim çevremde, hayırlısı olsunda önemli değil, ben izne ayrıldım ya gönder sende bakarım ben :)Her iş görüşmesinde olduğu gibi değerlendirip geri döneceklerini söylediler..
PEk umutlu değilim aslında..yaş dezavantajımdan dolayı..
Daha önce cv yollamıştım uzun süre cevap gelmemişti,sonra arayıp görüşmeye çağırdılar..HAyırlısı olsun diyorum..
Şimdiden kreş fiyatlarına bakıyorum çok pahallı..
sende mi çıkamadın canım ya bende çıkamadım bugünyürüyüşe gidemedik eşimin işi çıktı geç geldi
hımmm çok güzel bir menü ,bence yoğurt ye soğuk soğuk :)))Derhal canım.....
SABAH: Peynirli tost (yağ sürmeden hazırlıyorum),bolll bolll şekersiz çay,biraz domates ve biber...
ÖĞLE: 1 Tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği+ 1 dilim kepek ekmeği+1 bardak ayran
AKŞAM: 1 tabak tavuk sote+2 adet minnacık zeytinyağlı biber dolması+ 1 bardak light cola
Gecenin ilerleyen saatlerinde meyvalı yoğurt veya bir avuç beyaz leblebi yemeyi planlıyorum.Şu anda gönlüm leblebiden yana ..Bakalım ne olacak.....
ahhh canım yaaa annesi olmasakta teyzesi olarak inan bizde hislendik senin gibi yaa : (
rahatsızlığı neydi ki canım? neyin araştırmasını yapıyorlar?
Allah yardımıcnız olsun. şifa versin inşaAllah..
saol ablacım iyileşti çok şükür. FMF de sonucu çıkmış. pazartesi alıcaz bakalım artık..
senin iş görüşmesi de hayırı ise olur inşaAllah. hakkında hayırlısı olsun..
qusel geçmiş olsun annene canım. Allah yardımcı olsun..
yağmurgözlü ve 3meleğimvar testlerinizin sonuçları hayırlı çıkar inşaAllah.
hos geldin aramizauzun bir aradan sonra merhaba topiğimin guzel bayanları bazı nedenlerden dolayı nete girmem mumkun olmadı (hayır bu memlekette bir tane net cafede bulamadım ona yanıyorum:84:)yenacım acaba beni listeye yeniden dahil edebilirmisin bir dahaki haftabundan sonra duzgun bildirim yapabilirim beni yeniden listeye kabul ederseniz cok sevinirim:18:
saol canim çarsamba veya persembeye gelir sonuçlar sonrada doktora gidicem hayirlisi bakalimahhh canım yaaa annesi olmasakta teyzesi olarak inan bizde hislendik senin gibi yaa : (
rahatsızlığı neydi ki canım? neyin araştırmasını yapıyorlar?
Allah yardımıcnız olsun. şifa versin inşaAllah..
saol ablacım iyileşti çok şükür. FMF de sonucu çıkmış. pazartesi alıcaz bakalım artık..
senin iş görüşmesi de hayırı ise olur inşaAllah. hakkında hayırlısı olsun..
qusel geçmiş olsun annene canım. Allah yardımcı olsun..
yağmurgözlü ve 3meleğimvar testlerinizin sonuçları hayırlı çıkar inşaAllah.
tesekur ederim1. 3meleğimvar 680 dk
2. efsunlu 600 dk
3. ervamm 500 dk
Galiba daha iyi ben size anlatmadım bayramda olanları,
babasına gittik anne teyzelerde falan neyse ben gitmedim hatta bu meshur montu o gün aldım mutlu mutlu kitap okuyum derken eşi,m geldi bayaa bi derin sohbete daldık ve beni ikna etti. zaten daloki teyzelerdeydi.beni de götürdü eşim eve 20 dk kaldık kadın bayaaa kötü görünmesine rağmen ayaktaydı. kolu alçıda baştan aşağıya falan parmaklar yaralı. zor geldi ama bana göz göze bile gelmedim, extra bişey yapmadılar yani gayet normal davrandilar daloki show vardı zaten. neyse çıktık. geçmişolsun iyibayramlar dedim çıktım. bu kadar bakalım neolacak sonumuz.
yena kız meslek liselerinin kreş kısmı var diye biliyorum ama çevrende varmı acaba.???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?