1 tane ye sonuçta lahmacun gibi düşün tahıl+et gibi yani ama sizin pideler nasıl bilemiyorum açık mı kapalı mı?üffffffff akşama yemeğe davet edildik görümcem tarafından.herşey iyi hoşta kıymalı pide yapacaklarmış.ne etsem?yemeği evde yesem uzun zamandır gtmedik ayıp olur.ne kadar yesem zararı olmaz???
bizde çarşı pazar gezdik valla yoruldum bugün, üstüne evide temizledim çooooooooook yorgunum......çok yorgunum 3-3,5 saat yürüdük eşimle , yokuş indik çıktık merdiven indik çıktık valla hamlıktan bacaklarım fena oldu yaa...bugünümü kaçaksız geçirdim çok şükür...
toksin hoşgeldin canım
ben de2 kilo konusunda yenaya katılıyorum onların çoğu ödemdir hemen gider üstüne de verirsin inşallah
ben de bugün tam 180dk yürüdüm ayaklarım yanıyo valla
toksin hoşgeldin canım
ben de2 kilo konusunda yenaya katılıyorum onların çoğu ödemdir hemen gider üstüne de verirsin inşallah
benim mutfağıda temizleyiver canım ya ....sporda yapmışsın maşallah sana,aman aman ajdaya özenme sakın :)
eşinide kandırmışsın e hadi yap bakalım,eee seninle çıkacak ablaya ne oldu ?
ya bende mi yapsam şunu ya offf acilen vermem gerek benimde yiterrrrrrrrrr
canlarımmm,kk'nın en güzel hatunlarıı selaam ben geldim:)
geçmişi okumadan önce selam vereyim dedim..
Biz çok iyiyiz.bebegim gecen hafta tam 2,5 cm di..bugün 9 hafta 4 günlük olduk.mide bulantılarım hala aşırı şekilde devam ediyo ama artık canımda bişeyler istemeye başladı o yüzden 500 gr almışım.doktor gayet iyi dedi aslında..ama almasan daha iyiydi.2,5 ayda 500 gr aldığıma göre çok kilo almıcam diyorum ama ilerledikçe daha çok alınıyomuş sanırım..
Herkesler iyidir inş..
Maşallah canım yaa ben hala 30 dakkayi zor tamamlıyorum. Kilo verme konusunda idolümsün gerçekten allah nazardan saklasın senin şu anki kilona inşallah bende iki sene sonrada olsa gelebilmeyi çooook istiyorummm
toksin hoşgeldin canım
iyi akşamlar kızlaaar...bugün dukanda atak evresinin 7. ve son günündeyim yarın tartılamıcam sabah malunm ookul işleri..ama bu sabah tartıldım tam 4.5 kilo farkettim p. tesiden beri.....sadece protein aldım sınırsız kesinlikle aç kalmadan ..bol su ve günde 1.5 kaşığı yulaf kepeğiyle..kilosu çok takılanlara kesinlikle tavsiye ediyorum ..yarından protein +sebzeye başlıyorum...
Maşallah canım yaa ben hala 30 dakkayi zor tamamlıyorum. Kilo verme konusunda idolümsün gerçekten allah nazardan saklasın senin şu anki kilona inşallah bende iki sene sonrada olsa gelebilmeyi çooook istiyorummm
aboooooooo ne kadar çok kilo vermişsin bende vermek istiyorummmmmm ,nasıl bir diyet bu böyle nolur anlattttttttt....iyi akşamlar kızlaaar...bugün dukanda atak evresinin 7. ve son günündeyim yarın tartılamıcam sabah malunm ookul işleri..ama bu sabah tartıldım tam 4.5 kilo farkettim p. tesiden beri.....sadece protein aldım sınırsız kesinlikle aç kalmadan ..bol su ve günde 1.5 kaşığı yulaf kepeğiyle..kilosu çok takılanlara kesinlikle tavsiye ediyorum ..yarından protein +sebzeye başlıyorum...
demek hallederiz kadir seninle evli ha :) neyse canım azda olsa üyürümüşsünGüzelim ben bir an ''Hallederiz Kadir''le evli olduğumu unutmuşum
Söz verir verir ama sonra kıvırırneyse çok şükür gündüz güzel sporumu yaptım akşam üzerede sahile indirmedi ama yinede az da olsa yürüme imkanı buldum.
Valla komşu ablam erken kalkma konusunda zorlanıyor çünkü genelde sabaha karşı uyuyor. Uyku apnesi deniyordu galiba sabaha karşı ancak dalabiliyor uykuya sabahda uyanamama sorunu yaşıyor.
Geçen hafta kendini ufak ufak zorlamaya başladı artık inşallah bir iki güne kadar eşlik eder. Ev içinde bile eşlik etse benim için süper olur. Zaten onun hızına ayak uydurmam pek kolay olmuyor. 46 yaşında ve inanılmaz sağlıklı beslenme konusunda titiz bir bayan. İdollerimden biri oda
selam kızlarkızlar bıktırdım sızı belkı ama elmadan super sonucunu aldım tamam uzun vadelı cok zor ama yınede yapın arada super motıve edıyor.dun bugun bıraz kacırdım yemek ama yıne aynı kıloda kaldım .yarın sabah tekrar baslıyorum.3 gun tam yapıp 3.5 kılo vermıs durumdayım.soranlar ve yapmak ısteyenler ıcın 3 gun boyunca
sabah 2 dılım ekmek peynır ve cay
sonrada aksama kadar 1 kılo elma yesıl olacak.
3 lıtre su
3 bardak yesıl cay
kızlar yarın tekrar baslıyorum.bu sefer gunde yarım saat yuruyuste eklıyecegım.
yok bitanemmmmmm ben ölürüm valla :) san kolay gelsin canımilbatum sormussun nasıl ddıye diyet yazdım canım .yapabıölırsen dene bi.
MErhaba hanımlar,nasıl geçti pazarınız..
Biz bugün evdeydik,ben pazara gittim tek başıma bir güzel dolaştım..herşeyi elledim.:)
Sıcaktı bayağı yoruldum..
yediklerimi paylaşayım..
SABAH:
2 dilim ekmek
peynir
1 yumurta
domates,salatalık,biber
2 lokma chokella
ARA:
3 incir
AKŞAM:
Kabak,patlıcan,biber dolma (etli)
1 kase cacık
İyi olmanıza çok sevindim biumutçum..
bizi habersiz bırakma lütfen..Bende ceco nun aksine sağlıklı bir kızın olacak duygusu içindeyim.:)
Gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrrrr
Öğlen oldu biliyorum ama ancak sabah kalktım kahvaltı ettik ailece ondan sonrada mutfağa giriştim. Her yeri bir güzel temizledim mis gibi oldu mutfakama şimdi mutfağı kirletcem diye yemek yapmak istemiyorum
Şaka şaka sağlıklı beslenmek için mecbur hazırlıycam bişeyler tabiki sonuçt iki kuzu var iki saat sonra küçük cadı çorba ister. Aslında birkaç işim daha var ama ilk önce eccük leslie yapayım dedim
Büyük kızımda bana eşlik edecekama önce bir merhaba diyeyim dedim
Sporum ve işlerim bitince yine çeee der hem süremi yazarım hemde sizlere bakarım
Kız için kışın elma oldu lalabende bayılırım elmaya aslında ama işte tek tip çok uzun süre beslenme zaten doğru dürüst çalışmayan metabolizmama zarar verir diye niyetlenmiyorum.
Bu ara çok kabızlık sorunum var acaba bir günlük detoks niyetine yapsam yardımcı olurmu acaba bana bilgi verebilen olursa çok sevinirim.
Ajda pekkan gibi geridim def gibiyim desem yeridir
Arkadaşlar ne dersiniz bir gün yapsam iyi gelirmi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?