Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

üffffffff akşama yemeğe davet edildik görümcem tarafından.herşey iyi hoşta kıymalı pide yapacaklarmış.ne etsem?yemeği evde yesem uzun zamandır gtmedik ayıp olur.ne kadar yesem zararı olmaz???
1 tane ye sonuçta lahmacun gibi düşün tahıl+et gibi yani ama sizin pideler nasıl bilemiyorum açık mı kapalı mı?
çok yorgunum 3-3,5 saat yürüdük eşimle , yokuş indik çıktık merdiven indik çıktık valla hamlıktan bacaklarım fena oldu yaa...bugünümü kaçaksız geçirdim çok şükür...
bizde çarşı pazar gezdik valla yoruldum bugün, üstüne evide temizledim çooooooooook yorgunum......
toksin hoşgeldin canım
ben de2 kilo konusunda yenaya katılıyorum onların çoğu ödemdir hemen gider üstüne de verirsin inşallah
ben de bugün tam 180dk yürüdüm ayaklarım yanıyo valla

oooo canım maşallah ya 180 dk harikasın valla ,ben 90 dk yapsam daha ne isterim ki :)

iyi akşamlar kızlaaar...bugün dukanda atak evresinin 7. ve son günündeyim yarın tartılamıcam sabah malunm ookul işleri..ama bu sabah tartıldım tam 4.5 kilo farkettim p. tesiden beri.....sadece protein aldım sınırsız kesinlikle aç kalmadan ..bol su ve günde 1.5 kaşığı yulaf kepeğiyle..kilosu çok takılanlara kesinlikle tavsiye ediyorum ..yarından protein +sebzeye başlıyorum...

toksin hoşgeldin canım
ben de2 kilo konusunda yenaya katılıyorum onların çoğu ödemdir hemen gider üstüne de verirsin inşallah

hosbulduk cnm masallah tsklet destegin için haklı olabilirsin cnm regl olmak üzereyim cumaya gorcez senin masallahin var cnm ben60dakkasi lesli dans 65dakkasi tempolu yürüyüş acayip terledim gelen misafirlerim oturmadan yolcu etcem insallahh

Güzelim ben bir an ''Hallederiz Kadir''le evli olduğumu unutmuşum
Söz verir verir ama sonra kıvırır neyse çok şükür gündüz güzel sporumu yaptım akşam üzerede sahile indirmedi ama yinede az da olsa yürüme imkanı buldum.
Valla komşu ablam erken kalkma konusunda zorlanıyor çünkü genelde sabaha karşı uyuyor. Uyku apnesi deniyordu galiba sabaha karşı ancak dalabiliyor uykuya sabahda uyanamama sorunu yaşıyor.
Geçen hafta kendini ufak ufak zorlamaya başladı artık inşallah bir iki güne kadar eşlik eder. Ev içinde bile eşlik etse benim için süper olur. Zaten onun hızına ayak uydurmam pek kolay olmuyor. 46 yaşında ve inanılmaz sağlıklı beslenme konusunda titiz bir bayan. İdollerimden biri oda

selam kızlar kızlar bıktırdım sızı belkı ama elmadan super sonucunu aldım tamam uzun vadelı cok zor ama yınede yapın arada super motıve edıyor.dun bugun bıraz kacırdım yemek ama yıne aynı kıloda kaldım .yarın sabah tekrar baslıyorum.3 gun tam yapıp 3.5 kılo vermıs durumdayım.soranlar ve yapmak ısteyenler ıcın 3 gun boyunca

sabah 2 dılım ekmek peynır ve cay

sonrada aksama kadar 1 kılo elma yesıl olacak.

3 lıtre su

3 bardak yesıl cay

kızlar yarın tekrar baslıyorum.bu sefer gunde yarım saat yuruyuste eklıyecegım.

İyi olmanıza çok sevindim biumutçum..
bizi habersiz bırakma lütfen..Bende ceco nun aksine sağlıklı bir kızın olacak duygusu içindeyim.:)

Maşallah canım yaa ben hala 30 dakkayi zor tamamlıyorum. Kilo verme konusunda idolümsün gerçekten allah nazardan saklasın senin şu anki kilona inşallah bende iki sene sonrada olsa gelebilmeyi çooook istiyorummm

İnşallah hepimiz ideal kilomuza sağlıklı bir şekilde ulaşırız..
Geç olsun,güç olmasın.:)

toksin hoşgeldin canım

süper.. çok keyiflisin maşallah..

Maşallah canım yaa ben hala 30 dakkayi zor tamamlıyorum. Kilo verme konusunda idolümsün gerçekten allah nazardan saklasın senin şu anki kilona inşallah bende iki sene sonrada olsa gelebilmeyi çooook istiyorummm

ceco bu yazdığım giderse 3.mesajim
herşey beyinde biter cnm inşallah sende hedefine ulasirsin cnm
tr de görenler çok zayilamissin genclesmissin çocuk gibi olmuşsun dediler daha vermene gerek yok felan ama ben 62~60 incem insallah

MErhaba hanımlar,nasıl geçti pazarınız..

Biz bugün evdeydik,ben pazara gittim tek başıma bir güzel dolaştım..herşeyi elledim.:)
Sıcaktı bayağı yoruldum..

yediklerimi paylaşayım..

SABAH:

2 dilim ekmek
peynir
1 yumurta
domates,salatalık,biber
2 lokma chokella

ARA:

3 incir

AKŞAM:
Kabak,patlıcan,biber dolma (etli)
1 kase cacık

Son düzenleme:
aboooooooo ne kadar çok kilo vermişsin bende vermek istiyorummmmmm ,nasıl bir diyet bu böyle nolur anlattttttttt....
demek hallederiz kadir seninle evli ha :) neyse canım azda olsa üyürümüşsün
peki ablanla akşamüstleri falan yürüseniz daha iyi olur onun içinde ,uygun olmaz mı sana ?

ya rabbi ben kusarım ya bu zor sanki:26:
kaç gün yapılıyor bu? elmadan nefret ederim diye korkuyorum, yok yok bu bana göre kesinlikle dağilmiş,yapamam ben ,sana bravo valla ne irade maşallah

yağmurumgözüm,
miden nasıl iyidir inşallah..

ilbatum sormussun nasıl ddıye diyet yazdım canım .yapabıölırsen dene bi.
yok bitanemmmmmm ben ölürüm valla :) san kolay gelsin canım

hımmm gayet güzel görünüyor herşey :)

İyi olmanıza çok sevindim biumutçum..
bizi habersiz bırakma lütfen..Bende ceco nun aksine sağlıklı bir kızın olacak duygusu içindeyim.:)

Bakalım hangimizin içinde doğru olan doğmuş
Sağlıklı ve hayırlı olsunda kız erkek fark etmez nasılsa dimi ama
Rabbim her iki duyguyuda yaşatsın bence
Daha birinciyi doğurmadan ikinci için dua ediyorum
Güzel Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah en kısa zamanda

canım kabızlık ıcın elma bagırsakları calıstırıyor hıc kabızlık sorunu cekmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…