Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah bu 3 .gidişim ama ilk defa bukadar büyük hakaret duydum hemde benden okadar yaş küçük biri

boşver takılma ama biz bu lafları kendimiz için avantaja cevırıp daha fazla dikkat edeceğiz elbet sonu gelecek birgün. Sporsuz olmuyor bak senin yürüyüş bandında varmış düzenli yaparsın. Benim gibi sıkılgan değilsen tabi...benim kilomda fark yok fazla ama leslie ile incaldğimi hissediyorum..

sinoope ve fadime,geçmiş olsun...

trden geldigimden beri bogazlarim yaniyordu simdide öksürüge döndü ilacda kullanamiyorum emzirdigim icin günde 2sürahi kusburnu yesilcayli karanfilli iciyorumm
halsizim cok
günümüde gecmistim korktum cok moralimde sifirdi ama oldummm rabbim verdimi ne yapacaktim karar vermisdim hic aglamiyacaktim eger bebis olsaydi ama rabbime cok sükürler olsunki yokmus bebis
allahim bebis isteyenlerede benim kizim gibi melek gibi bebisler nasip et aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun canım
KAhvaltımı henüz yapmadım..
Çok acıktım.:) akşam erken yiyince sabah aç ve daha dinç uyanıyor insan.:)

Gününüz güzel geçsin hatun kişiler..
seninde günün güzel geçsin yüreği güzel kendi güzel hatun
LEAH cım ne kadar zor şeyler yaşamışsınız...geçmiş bitmiştir inşaallah bir daha yaşamassınız...bizde kızkardeşimde yaşamıştık ama küçük değildi genç kızlık dönemindeydi geçti çok şükür ama bir sinir bir agresiflik kaldı...

bizde seni çooooooooooookkkkkkkk seviyor ve özlüyoruz ablacım

fadimecim boşver takma kafana kötü söz sahibinindir...

selam kızlar
hastaların hepsine Allahtan şifa diliyorum kendinize iyi bakın
yenacım çivler çok şirin

merabalar hatunlar az hareket ettim şimdi oturdum yine oğlum uyudu temizlik yapılıyor bir taraftan da.
benim geçen haftaki hızlı çıkışım bu hafta hüsrana döndü kızlar:18::18::18::18::18:. 88.300 den 86.500 inmiştim hatta altına ama hafta sonu öyle sapıttım ki yazmayayım tek tek çarşamba oldu 87.500 altına inemedim. hayırlısı. hergün 1 saat yürüyüşümü yaptım. umudumu kaybetmiyorum cumaaaa sürüzzzz istiyorummmmm offff bu ay sonuna 85 altı hayallaerim suya düşmek üzere. sanırım eksi değil bayaaaa artım olacak galiba bi ağlayan miniş bulamadım koyayım şöyle.

neyse arkadaşlar ne yapmıyoruz haftasonu ne olacak deyip dışarda ya tatlıda söyleyelim noktasına varmıyoruz. eve geldik ne içelim yanına ne yiyelim diyerek kuruyemişlere vs sarmıyoruz. offfff anam offfffffffffffff. yahu ben ne yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

ayy cnm gecmıs olsunn kızım da parmagını kıstırdıı derisi fena sıyrıldıı kac gun dur adıdıııı diyee aglıyooo

aysecımm gecmışş olsunn basın saolsun

ayy bı kızın olsaa senın gıbı tatlı olurr

Umuttt'çum evet çok rahatladım kızımla alakalı kaygım bitti gibi..
Sende çok yoğunsun belli uğramıyorsun pek..
Temizlik içinde kolay gelsin..
Sağol canım. Aslında her gün 3-4 defa açıyorum topiği, o sırada mutlaka bir şey çıkıyor, altta bekliyor sayfalar, ama sonunda okuyorum mutlaka. Biraz evdeki işler, biraz çocuklar, biraz da eşimin yıktığı işler (yeni broşür tasarlatıyorlar, web sitesi de yenileniyor) beni oyaladı bu ara. :)
Sana da kolay gelsin. Bizde de servis düzeni oturmadı, bir de ben indiriyorum bloğun kapısına, bir gün geç kalıyoruz, bir gün 15 dk. bekliyoruz, oğlan yukarıda, onda kalıyor aklım. Neyse çok erken saat olduğundan uyuyor, yoksa babası baş edemez onunla :) Çaldırmalarını istedim ben de..

Süper gidiyorsun Beyza Yağın %25 civarına inmesi için yağdan kaç kilo vermek gerekiyor acaba? Powerplate'e sen git, bizimle de paylaşırsın deneyimlerini. Ben de Aralık-Ocak gibi oğlanı yarım gün okula vereyim diyorum, o zaman yakınlardaki havalı kulüplerden birine üye olsam (hocaları çok iyi onların, gündüz üyelikleri de promosyonlu oluyor), sporu artırsam, birini de kandırsam, beraber gitsek gelsek.. Biraz daha zayıflayıp iş hayatına dönsem... Kuruyorum işte kendi kendime, eğer 78 ve altına inebilirsem yapacağım kesin, inemezsem inmeyi bekleyeceğim.
Ben hazırım vallahi buluşmaya, hatta arayacaktım seni bu hafta, toplu buluşabilirsek daha süper olur. Annemlerin müsait olduğu herhangi bir gün bana uyar, çocukları onlara bırakmadan toplu buluşmaya gelemem çünkü :)
Tekrar geçmiş olsun. Her işiniz rast gider inşallah.
Çok şirin bişey bakmanızı şiddetle tavsiye ederim,görmediyseniz eğer.:) http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-paylasim/372841-askin-civisi-cikmis.html

Çok hoşuma gitti benim de :) Sanat nasıl bir şey ya? İki adet çiviyle o duyguyu nasıl da verebilmiş. En çok da banktaki üçlü kompozisyonu sevdim. Üzüldüm üçüncü çiviye iyi mi :)

ayşemmmm dün yazamadım yürüyüşe başlamana sevindim.
ben kilodan çok artık stress atma aracı olarak görmeye başladım yürüyüşü. önceleri biri olmadan yalnız yürüyemem falan derken bir baktım yalnız yürümekten daha fazla haz alıyorum. takıyorum kulaklıkları laydi gaga dumtıs dumtıs bir dolu muzik başlıyorum hızlı hızlı yürümeye,
hatta bir parkım var safi merdiven olan(60 basamak var) 3 kez inip çıkıyorum. ohhhhh. çok eğlenmeye başladım. ama yalnız yürümek güzel oğlanla hızlanamıyorum parka giremiyorum ne yazıkki. hafta da 2-3 gün eşime bırakıp oğlanı çıkasım var.

o çiviye ben de üzüldüm
servis işlerimiz düzene girer inşallah yoksa naparız bilmem
istanbullular buluşunda biz bakalım ancak ankarada kimse yok ya gelen de ortadan kayboluyor ben de gelecem dermişim istanbul buluşmasına sizlerle tanışmayı çok istiyoruz sonra da izmire gider yenayla tanışırım:)

Çok doğru bu iş azimden geçiyor ben bazen olucak diyorum 3 hafta falan kilo veremeyince salıyorum artık sabredemiyorum.
Oh iyi geldi sarılmak insan bir dost sevgisi arıyor ilaçlardan daha kıymetli
Hiç rastlaşamadık gerçekten sende misafirler bizde olaylar olmadı valla.Görmedim beyzuş abla ayşecimin diyeti bozuldu bu aralar yaşanan olaylar çok üsüste geldi bizde pek ilgilenemdik birde dietle ekstra onu sıkmak istemedik yarın ayşenin yanına götüreceğiz poposundan kan geliyor baktılar hemoroid değil bişey yok kaka tahlilide temiz yarın tam muayenesi yapılcak sağolsun ayşe ilgilendi inşallah önemli bişey çıkmaz birde iştahıda kaçtı aslında oda insanı korkutuyo bakalım yarını bekliyoruz artık gene kafanı şişirdim valla kocaman öptüm seni.
Canım hayırlısıyla atlatın inşallah ameliyat işini küçük diye korkma dedem hastahanedeyken yeni doğmuş küçücük beebklere ameliyatlar yapılıyordu yeterki doktorun iyi olsun Allaha güven inşallah b iran önce iyileşicek bebişin.
Kolay gelsin beyzuş abla ne güzel yaşlı insanlarında oyalanmaya ihtiyaçları iyi akıl etmişsin hem annen oyalanmış hemde sana yardım etmiş.Kışlıklarıda Allah ağız tadıyla yemenizi kısmet etsin.
Canım ya iyisin inşallah şimdi ah bu çocuklar insanı her yerde güldürüyorlar.
KAhvaltımı henüz yapmadım..
Çok acıktım.:) akşam erken yiyince sabah aç ve daha dinç uyanıyor insan.:)

Gününüz güzel geçsin hatun kişiler..
Sağol canım seninde günün güzel ve kilolardan eksik geçsin.

Ayşe bravo o kadar yolu nasıl yürüdün çok fazla değilmi hergün orayı yürüsen zaten otamatik olarak kilolar gider
Çok geçmiş olsun yalnızmıydın bende yürüyüş bandında hep tedirgin oluyorum aman bundan sonra dikkat et.

saol cnm benim yaa baktım eve gidince gerçekten olmuyo yemek hazırla ye çocugu yıka rahat ettir biraz onla vakit geçir falan benim erkenden koşu bandına çıkmam lazım saat 9da çıktımmı vuruyolar alttaki komşular o yüzen vakit yaratamıyorum
alltta kimse olmasa yada rahatsız olmasalar koşu bandında da yürürüm
inş. devam edicem böyle havalar bozana kadar
geç kalmış sayılmam hiç bişey için dimi ama :)))

cnm çok değil 25 dakika falan sürüyo hastaneye gelmek topkapı ere...n hotelde iniyorum ordan burası az sürüyo
devam edicem inş.

akşama eve gidip emir ve eşimin durumuna bakıcam belki sarıcivcivim ile yürüyüşe gideriz
dün akşam onların evin önünden geçtim (bundan sonra her akşam geçicem) hemen arka arkaya bizim siteler :)

Aysecim cok sagool cnm kiz da buyuyup gidiyo bazen cok huysuz oluyo halasi da cocuga sinir yaptiriyo sakadan bagirisiyo ki oda bagirsin ama ben ne kadar yapma desem dinletemiyorum cunku agresif olacak yarin birgun krese gidecek orda cocujlarla hep kavga eder diye korkuyorum valla ama o da uslu cocuk sevmiyomus (( ah ah lafim dinlenmiyo ki ev desen evimin heryeri ozelkikle mutfak degisiyo karisamiyorum soylesem fayda etmiyo yine ayni tas ayni tarak bazen cok mu nankorluk yapiyorum dyorum cocuguma bakiyo evimi temiz tutuyo bilmiyorum da benim psikolji de.sakat bu aralar 3 haftadir gitmiyo kilolar he ben cok mu azimliyim tartisilir ama huzur yokken hicbirsey olmuyo emir nasil oldu iyilesti mi

kızlar bugün de kötüyüm ama dünden az daha iyiyim çok şükür.:2::2::2:
baya bir okudum ama alıntı yapamadım gene kötü olup yazamam diye .inşallah artık daha iyi olacağm ve yazacağımda bakalım.hasta olanlara şifa diliyorum,yakınları ölmüş olanlara sabırlar diliyorm.
benim de düzenim bitti.2 gün boyunca 1 tas çorba getiren biri olmayınca (hastaykende iştahım biraz kesilse ne olurduki:)))) bende evde bulunan badem ve aara öğünler için aldığım diyet bisküvi ve hatta çikolatalrı lüpletmiş bulunmaktayım.bu haftaki sporum hastalıktan önceki 125 dk.dün akşam bi tavuk çorba yaptımda abur cuburlardan kurtuldum şükür.tekrar diyete döndüm ama spor yoookkbende biran önce 90 ın altını görmek istiyorum zaten az da kaldı ama bu hafta hastalık girdi.kaç haftadır okullar açılsada bebeişimle gezsem yürüsem hiç yapmadığım bilmediğim şu leslie bacıyla bir yürüsem hayalleri kurdum ama yatağa yapıştım kaldım herşeyin başı sağlık gerçektn.2,5 yaşındaki kızım kreşe başladı ve söz verdim akşam alacam seni diye ilk gün sürünerekte olsam gidip aldım ama dün iyice kötüydüm eşim aldı.hiç sorun çıkarmadı diyebilirim bunda abiyle aynı okulda olmalarının da çok büyük etkisi var.hatta kzım ağlayan arkadaşlarını teselliediyormuş ağlama annen gelecek birazdan diye ama genede okula çok çok isteklide gitmiyor.gene migideceğim diye soruyor her defasında.akşamda hiç ilgilenemedim sayılır hastayım diye sarılamıyorum bile...oğlumda 1.sınıf oldu anlatıyoruz her akşma burası kreş değil artık sorumlulukların var diye bakalım yaşayıp göreceğiz...

Son düzenleme:

masallah canım masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…