sagol canım benim zaten siz olmasanız gelip burda anlatıp gidiyorum okadar uzaklıkta ama birbirimize destek oluyoruz ALLAH BOZMASIN
inşallah bu 3 .gidişim ama ilk defa bukadar büyük hakaret duydum hemde benden okadar yaş küçük biri
günaydın herkese
3 meleğim var canım dualarım seninle , ama eminim ki çok rahat atlatacaksınız bak gör o yüzden çok çok üzme kendini...
2 gündür ayak bileğimde feci bir ağrı var normal yürüyemiyorum bile , neden oldu anlamadımbi de boğazım acıyo :2: üff ya nefret edıyorum hasta olmaktan bi yerlerimin ağrımasından...
kızlar ben gazi oldum yürüme bandında düştüm hızı yükseltip 1dakikaka 12 hızda yürüyeyim dedim yanlışlıkla kapatım derken hızı gittikçe çogaltım durmadı bende kendimi sürüklenirken gördüm sag kolum hep sıyrıldı şimdi nasıl yanıyo dizlerimde sıyrıldı allahtan yüzümde bişe yok
selam hanimlar nasilsiniz? geçmisi oku oku tam bitirdim mesaj yazicaktim kizim pcnin fisini çekti tekrar baslayamam masallahiniz var baya sayfa birikmis gozlerim agridi
sonra tekrar girdim buseferde çocuklarin okul saati geldi onlari getirdim yemeklerini yediler geri goturdum derken anca yazabiliyorum
kaç gundurki giremedim esim hasta evde yatiyordu onunla ilgilendim bugun biraz iyi çok sukur ise gitti garibim kiyamam yaa çok hasta oldu
alinti yapamiyacagim kusura bakmayin aklim kesmiyor okadar sayfayi bastan almak
aklimda kalanlari yaziyim
ülümsüyordu uyurken birden kahkaha lar atmaya basladi belkide rüyasinda babasinimi görüyordu :44:
QUOTE]cnm benim kizim da beni rahat birakmiyor laptopda bende telden giriyorumdün dikismakinasinda biseyler dikiyordum kiz uyandi ve 2kere fisimi cekti bende biraktim uyunca devam ettim sabirli olmamiz gerekiyor .... az önce kucagimdaydi birden kustu yüzü hemen sarardi dün findik ve üzüm yemisdi midesi hazmedemedi heralde simdi uyuttum kizimi ,babasini cok özlüyor baba deyip duruyor zil caldimi bbabaaa diye kapiya kosuyor hafta sonu gelcek insallah babamiz ne dicekdim kiz uyuduya o arada g
cok gecmis olsun cnm zor durum rabbim acil sifalarini versin aminnnnDerin ,
Benim kizim simdi 9 yasinda. Bebekliginde geniz eti nedeniyle geceleri cok sık uyanirdi. 2,5 yasindayken Babasi sehir disinda bir santiteye gitti ve 5 ay kadar sadece hafta sonlari gelmeye basladi. O donemde benim kizim uykuya yattiktan 45 dakika- 1 saat kadar sonra kurulmus saat gibi kan ter ici de uyanip cirpinarak aglamaya, evin icinde kendini bilmeden kosmaya, benim tanimadan "anne anne gel" diye bagirmaya basladi. Bu durum cok kisa zamanda sidetlendi ve her gece olmaya, kizim bu aglama krizlerinde ustunu basini parcalamaya basladi, ben almaya calistikca daha da fenalasiyordu ve bir sure sonra kendiliginden baygin dusercesine uyuya kaliyordu. Bu krizler her gece ve neredeyse 1 saate kadar cikti. Kizim kriz sirasinda aglamaktan kusuyor, ustune cisini kaciriyor, yerlerde surunuyor perisan oluyordu. Tabii ki ben ve esim de ayni sekilde...
Bisuru psikolog, doktor vb gezdik ve sonunda bir cocuk psikiyatrisi uzmani bize " uyku teroru " veya "gece teroru" tanisi koydu. Bu erken cicuklukta gorulen bir uyku bozuklugu, sanki bir uyur gezerlik, kabustan uyanamama gibi bisey...
Yillarca arastirdim, kizim 1 sene antidepresan icti. Sonrra ben yabanci sitelerde, anne dayanisma gruplari buldum ve yazistim. Kizimin bu rahatsizligi 7 yasina kadar siddetini azaltarak surdu. Hala bazen ayni saattle kalkip evde bilincsiz, uyurgezer seklinde dolasip, salona gelip uyuyakalir mesela.
Seninki de buna donusur mu bilmiyorum ama
1. Cocuk bu uyku nobetleri sirasinda, anne babasini tanimiyor(kizim kendini ifade edebilmeye baslayinca, bizi daha buyuk veya cok kucuk odadaki esyalari hareketli ve dev gibi filan gordugunu ve korku yasadigini soylemisti), bu nedenle israr edip, annen burda filan demenin anlami yok, sakin olmalisin.
2. Bu nobetler sirasinda cocugun kendisine zarar vermesini onleyecek sekilde, yani basini vurmasin, dusmesin vb gibi yaninda olman tavsiye ediliyor ama asla cocukla konusmamamak ve kesinlikle dokunmaya calismamamak gerekiyor. Bunlar onu daha da korkutuyor ve nobetleri uzatiyor.
3. Nobetler uykudan sonraki ilk 2 saat icinde , hep ayni zamanda geliyor. Bu saatleri ogrendigin zaman, tam o saatten 15 dakika once odasina girip, tamamen uyandirmadan ama kisik sesle adini soyleyip hafifce oksamak bazen o geceyi atlatmasini sagliyor.
4. Sari kantaron cayi icirdim. Bu sayede ilaci biraktik. Ama kantaron da guclu bir ilac sayilirmis. Gunde 1 tatli kasigi sari kantaronu 3 cay bardagi suyla demleyip 3 defD icirdim. Aksam yatmadan 45 dakika once sonuncuyu
verdim.
5. Sebebi tam bilinmemekle birlikte, wc terbiyesine bagli olabilecegi dusunuluyor. Cocuklar uyduktan sonra iki saattee derin uykuya geciyorlarmis. Bu sirada da idrar kontrolu basliyormus. İste idrar kontrolu nedeniyle bazen derin uykuya gecememek bu sekilde uyku ile uyaniklik arasinda kalmak oluyormus. O nedenle aksam uykusuna yakin cok sivilar, karpuz vb de verme.
6. Cocuk bu krizi sabah hatiflamayacak, ona sabah israrla " aksam neden agladin vb" sorma ya da " bu gece aglama" diye konusma.
7.lavanta kokusu uykuya gecisi kolaylastiriyormus. Ben butun yastiklarina lavanta torbalari koyuyordum, odasina lavanta kokusu filan almistim.
Umarim sizdeki bu degildir...
gecmis olsun cnm esine ve emire senin durumunda zor yanlarinda olmak isdiyorsunGünaydınlar hepinize umarım herkesin keyfi yerindedir
ben iyiyim çok şükür eşim ve emir hasta eşim baya ciddi hasta evde yatıyo yalnız başına izin vermiyolar malesef gidemiyorum yanına
ama ben bugun iyi hissediyorum kendimi çok şükür
akşam servisten indim minübüse binmedim yürüdüm 35 dakika
sabahta topkapıda indim servisten yürüdüm 30 dakika
toplam 95 dakika
yürüdükçe kendimi daha dinç hissediyorum farkettim bunu bi kere daha oturdukça oturası geliyo insanın öpüyorum hepinizi kocaman
gecmis olsun cnm incitmissindir yada üsüttün ben kilo vermeden önce benimde ayak bileklerim agrirdi simdi agrimiyor ama step yapiyorum merdivende o zaman dizlerim agriyor normalde yürürken agrimiyor sade stepde agriyor bende zorlamiyorum spor yapamam diyegünaydın herkese
3 meleğim var canım dualarım seninle , ama eminim ki çok rahat atlatacaksınız bak gör o yüzden çok çok üzme kendini...
2 gündür ayak bileğimde feci bir ağrı var normal yürüyemiyorum bile , neden oldu anlamadımbi de boğazım acıyo :2: üff ya nefret edıyorum hasta olmaktan bi yerlerimin ağrımasından...
kızlar ben gazi oldum yürüme bandında düştüm hızı yükseltip 1dakikaka 12 hızda yürüyeyim dedim yanlışlıkla kapatım derken hızı gittikçe çogaltım durmadı bende kendimi sürüklenirken gördüm sag kolum hep sıyrıldı şimdi nasıl yanıyo dizlerimde sıyrıldı allahtan yüzümde bişe yok
gecmis olsun cnm kazan görümcenin dedikleri sana gaz veriyor cnm positif yandan düsün takma kafana tokadan baska bisey
selam hanimlar nasilsiniz? geçmisi oku oku tam bitirdim mesaj yazicaktim kizim pcnin fisini çekti tekrar baslayamam masallahiniz var baya sayfa birikmis gozlerim agridi
sonra tekrar girdim buseferde çocuklarin okul saati geldi onlari getirdim yemeklerini yediler geri goturdum derken anca yazabiliyorum
kaç gundurki giremedim esim hasta evde yatiyordu onunla ilgilendim bugun biraz iyi çok sukur ise gitti garibim kiyamam yaa çok hasta oldu
alinti yapamiyacagim kusura bakmayin aklim kesmiyor okadar sayfayi bastan almak
aklimda kalanlari yaziyim
ülümsüyordu uyurken birden kahkaha lar atmaya basladi belkide rüyasinda babasinimi görüyordu :44:
QUOTE]cnm benim kizim da beni rahat birakmiyor laptopda bende telden giriyorumdün dikismakinasinda biseyler dikiyordum kiz uyandi ve 2kere fisimi cekti bende biraktim uyunca devam ettim sabirli olmamiz gerekiyor .... az önce kucagimdaydi birden kustu yüzü hemen sarardi dün findik ve üzüm yemisdi midesi hazmedemedi heralde simdi uyuttum kizimi ,babasini cok özlüyor baba deyip duruyor zil caldimi bbabaaa diye kapiya kosuyor hafta sonu gelcek insallah babamiz ne dicekdim kiz uyuduya o arada g
cok gecmis olsun cnm zor durum rabbim acil sifalarini versin aminnnn
gecmis olsun cnm esine ve emire senin durumunda zor yanlarinda olmak isdiyorsun
gecmis olsun cnm incitmissindir yada üsüttün ben kilo vermeden önce benimde ayak bileklerim agrirdi simdi agrimiyor ama step yapiyorum merdivende o zaman dizlerim agriyor normalde yürürken agrimiyor sade stepde agriyor bende zorlamiyorum spor yapamam diye
gecmis olsun cnm kazan görümcenin dedikleri sana gaz veriyor cnm positif yandan düsün takma kafana tokadan baska bisey
evet cnm yanlarında olım bi sıcak çorba verim çay verim isiyorum ama izin alamıyorum ne yazıkki
sanada geçmiş olsun bu arada
sinopee sanada geçmiş olsun cnm
geçmiş olsun canımkızlar ben gazi oldum yürüme bandında düştüm hızı yükseltip 1dakikaka 12 hızda yürüyeyim dedim yanlışlıkla kapatım derken hızı gittikçe çogaltım durmadı bende kendimi sürüklenirken gördüm sag kolum hep sıyrıldı şimdi nasıl yanıyo dizlerimde sıyrıldı allahtan yüzümde bişe yok
seninde günün güzel geçsin yüreği güzel kendi güzel hatunKAhvaltımı henüz yapmadım..
Çok acıktım.:) akşam erken yiyince sabah aç ve daha dinç uyanıyor insan.:)
Gününüz güzel geçsin hatun kişiler..
LEAH cım ne kadar zor şeyler yaşamışsınız...geçmiş bitmiştir inşaallah bir daha yaşamassınız...bizde kızkardeşimde yaşamıştık ama küçük değildi genç kızlık dönemindeydi geçti çok şükür ama bir sinir bir agresiflik kaldı...Derin ,
Benim kizim simdi 9 yasinda. Bebekliginde geniz eti nedeniyle geceleri cok sık uyanirdi. 2,5 yasindayken Babasi sehir disinda bir santiteye gitti ve 5 ay kadar sadece hafta sonlari gelmeye basladi. O donemde benim kizim uykuya yattiktan 45 dakika- 1 saat kadar sonra kurulmus saat gibi kan ter ici de uyanip cirpinarak aglamaya, evin icinde kendini bilmeden kosmaya, benim tanimadan "anne anne gel" diye bagirmaya basladi. Bu durum cok kisa zamanda sidetlendi ve her gece olmaya, kizim bu aglama krizlerinde ustunu basini parcalamaya basladi, ben almaya calistikca daha da fenalasiyordu ve bir sure sonra kendiliginden baygin dusercesine uyuya kaliyordu. Bu krizler her gece ve neredeyse 1 saate kadar cikti. Kizim kriz sirasinda aglamaktan kusuyor, ustune cisini kaciriyor, yerlerde surunuyor perisan oluyordu. Tabii ki ben ve esim de ayni sekilde...
Bisuru psikolog, doktor vb gezdik ve sonunda bir cocuk psikiyatrisi uzmani bize " uyku teroru " veya "gece teroru" tanisi koydu. Bu erken cicuklukta gorulen bir uyku bozuklugu, sanki bir uyur gezerlik, kabustan uyanamama gibi bisey...
Yillarca arastirdim, kizim 1 sene antidepresan icti. Sonrra ben yabanci sitelerde, anne dayanisma gruplari buldum ve yazistim. Kizimin bu rahatsizligi 7 yasina kadar siddetini azaltarak surdu. Hala bazen ayni saattle kalkip evde bilincsiz, uyurgezer seklinde dolasip, salona gelip uyuyakalir mesela.
Seninki de buna donusur mu bilmiyorum ama
1. Cocuk bu uyku nobetleri sirasinda, anne babasini tanimiyor(kizim kendini ifade edebilmeye baslayinca, bizi daha buyuk veya cok kucuk odadaki esyalari hareketli ve dev gibi filan gordugunu ve korku yasadigini soylemisti), bu nedenle israr edip, annen burda filan demenin anlami yok, sakin olmalisin.
2. Bu nobetler sirasinda cocugun kendisine zarar vermesini onleyecek sekilde, yani basini vurmasin, dusmesin vb gibi yaninda olman tavsiye ediliyor ama asla cocukla konusmamamak ve kesinlikle dokunmaya calismamamak gerekiyor. Bunlar onu daha da korkutuyor ve nobetleri uzatiyor.
3. Nobetler uykudan sonraki ilk 2 saat icinde , hep ayni zamanda geliyor. Bu saatleri ogrendigin zaman, tam o saatten 15 dakika once odasina girip, tamamen uyandirmadan ama kisik sesle adini soyleyip hafifce oksamak bazen o geceyi atlatmasini sagliyor.
4. Sari kantaron cayi icirdim. Bu sayede ilaci biraktik. Ama kantaron da guclu bir ilac sayilirmis. Gunde 1 tatli kasigi sari kantaronu 3 cay bardagi suyla demleyip 3 defD icirdim. Aksam yatmadan 45 dakika once sonuncuyu
verdim.
5. Sebebi tam bilinmemekle birlikte, wc terbiyesine bagli olabilecegi dusunuluyor. Cocuklar uyduktan sonra iki saattee derin uykuya geciyorlarmis. Bu sirada da idrar kontrolu basliyormus. İste idrar kontrolu nedeniyle bazen derin uykuya gecememek bu sekilde uyku ile uyaniklik arasinda kalmak oluyormus. O nedenle aksam uykusuna yakin cok sivilar, karpuz vb de verme.
6. Cocuk bu krizi sabah hatiflamayacak, ona sabah israrla " aksam neden agladin vb" sorma ya da " bu gece aglama" diye konusma.
7.lavanta kokusu uykuya gecisi kolaylastiriyormus. Ben butun yastiklarina lavanta torbalari koyuyordum, odasina lavanta kokusu filan almistim.
Umarim sizdeki bu degildir...
bizde seni çooooooooooookkkkkkkk seviyor ve özlüyoruz ablacımSen de iyi ki varsın tatlımmmm....Çok seviyorum seni kişilikli,hassas insan...Topiğimizin tüm ahalisini seviyorum tabii..........
Duygular karşılıklı canım ben de özlüyorum ama fazla zaman ayıramıyorum maalesef sizlere
annem de Ermoş'ta birer çocuk gibi..Allah bu günümüzü aratmasın...Onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...Günde 2 kez yemek pişirmeye alışık değilim;habire yemek pişiriyorum.Günüm mutfakta geçiyor..(yemekler taze olsun diye günlük pişiriyorum).Bu arada biraz kışlık domates ve kahvaltılık ve menemenlik hazırladım.Domatesleride anneme soydurdum.İşe yaramak çok hoşuna gidiyor.Evcilik oynuyoruz...Yürüyüşümü az da olsa yapıyorum canım.Tamamen bırakmak istemiyorum..............
eşim köye gidicek tuturmuş banada gel diyo annesi orda millete hizmet edeyim diye beni götürcek bende istemiyorumbenden 10 yaş küçük görümcem ablasını arıyo benim için abim yengeme 3 biletli koltuk ayarlamış oda gelcek dedi ben çok üzüldüm bişe diyemedim .dönüp deseydim sende boyuna bak boyun 1 50 ama ALLAH YARATMIŞ DEDİM SUSTUM .AMA İÇİMDENDE ÇIKMIYO
Kızlar geçmiş olsun ve baş sağlığı dileyen herkese çok teşekkür ediyorum
derincim sana da geçmiş olsun kızında iyileşir umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu sorunda
fadimecim üzme sen kendini ee bugun zayıfsa bile malum şahıs yarın ne olur kim bilir :))) boşver gitsin cvp verirsen onu önemsediğini sanar kalkar bi tarafları dengesiz insanlar oluyo hayatımızda ne yazıkki biz seni her halinle seviyorz :))))) (tabi sen yine de zayıfla ama ok)
evet biraz daha ağırlar. acele etmedim ben. koymadım yürütece falan. basladı ağırdan. kızlar bambaşka ama. hem olsun diyorum hem de böyle kokoş kızları görünce korkuyorum. ben o konularda sıfırım. garanti beğenmeyecektir beni. idare ediyorum erkek çocukla ama kızlar çok gelişmiş model geliyor banahayırlısı elbette
Sağol canım. Aslında her gün 3-4 defa açıyorum topiği, o sırada mutlaka bir şey çıkıyor, altta bekliyor sayfalar, ama sonunda okuyorum mutlaka. Biraz evdeki işler, biraz çocuklar, biraz da eşimin yıktığı işler (yeni broşür tasarlatıyorlar, web sitesi de yenileniyor) beni oyaladı bu ara. :)Umuttt'çum evet çok rahatladım kızımla alakalı kaygım bitti gibi..
Sende çok yoğunsun belli uğramıyorsun pek..
Temizlik içinde kolay gelsin..
Sana da kolay gelsin. Bizde de servis düzeni oturmadı, bir de ben indiriyorum bloğun kapısına, bir gün geç kalıyoruz, bir gün 15 dk. bekliyoruz, oğlan yukarıda, onda kalıyor aklım. Neyse çok erken saat olduğundan uyuyor, yoksa babası baş edemez onunla :) Çaldırmalarını istedim ben de..teşekkür ederim canım işler bitmeden kirlettik bile zaten:))daha senin yaptığın işleri de yapmam lazım yavaş yavaş artık
kızım sevdi şükür okulunu sağol canım ama servis düzeni oturmadı o biraz sıkıntı oluyor o da düzelir inşallah..
Süper gidiyorsun Beyza......Umut, powerplate icin minibus caddesinde biyerden firsat kuponu aldim. İnsallah rezil biyer degildir ve insallah bu gercekten bir firsattir , dolandiricilik degildir diyorum, yaradana siginip gidicez bir arkadasla......... Umut ve Utlu, tabi tum diger İstanbullular.... Okullar acildi, afacanlar egitim yuvalarina dondu.... Yeni bulusmaya hazir misiniz? Zira artik hepimiz -90 kizlar olduk...
Tekrar geçmiş olsun. Her işiniz rast gider inşallah.kızlar yarın ankaraya gidiyoruz bize dua edin ne olur, bugün bebeğim çok ağladı sanki birazda büyümüş gibiydi, hayırlısıyla biteydi şu iş, bazen çok küçük bebeğim biraz daha büyüsün diyorum bazende bekledikçe çileye dönüşüyor bir an önce olsunda kurtulalım diyorum ama bez işi nasıl olur diye düşünüyorum, hazır narkoz almışken sünnette çıksın aradan diyorum offff kafam karmakarışık rabbim hayırlara çıkarsın bizi inşallah
Çok şirin bişey bakmanızı şiddetle tavsiye ederim,görmediyseniz eğer.:) http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-paylasim/372841-askin-civisi-cikmis.html
Sağol canım. Aslında her gün 3-4 defa açıyorum topiği, o sırada mutlaka bir şey çıkıyor, altta bekliyor sayfalar, ama sonunda okuyorum mutlaka. Biraz evdeki işler, biraz çocuklar, biraz da eşimin yıktığı işler (yeni broşür tasarlatıyorlar, web sitesi de yenileniyor) beni oyaladı bu ara. :)
Sana da kolay gelsin. Bizde de servis düzeni oturmadı, bir de ben indiriyorum bloğun kapısına, bir gün geç kalıyoruz, bir gün 15 dk. bekliyoruz, oğlan yukarıda, onda kalıyor aklım. Neyse çok erken saat olduğundan uyuyor, yoksa babası baş edemez onunla :) Çaldırmalarını istedim ben de..
Süper gidiyorsun BeyzaYağın %25 civarına inmesi için yağdan kaç kilo vermek gerekiyor acaba? Powerplate'e sen git, bizimle de paylaşırsın deneyimlerini. Ben de Aralık-Ocak gibi oğlanı yarım gün okula vereyim diyorum, o zaman yakınlardaki havalı kulüplerden birine üye olsam (hocaları çok iyi onların, gündüz üyelikleri de promosyonlu oluyor), sporu artırsam, birini de kandırsam, beraber gitsek gelsek.. Biraz daha zayıflayıp iş hayatına dönsem... Kuruyorum işte kendi kendime, eğer 78 ve altına inebilirsem yapacağım kesin, inemezsem inmeyi bekleyeceğim.
Ben hazırım vallahi buluşmaya, hatta arayacaktım seni bu hafta, toplu buluşabilirsek daha süper olur. Annemlerin müsait olduğu herhangi bir gün bana uyar, çocukları onlara bırakmadan toplu buluşmaya gelemem çünkü :)
Tekrar geçmiş olsun. Her işiniz rast gider inşallah.
Çok hoşuma gitti benim de :) Sanat nasıl bir şey ya? İki adet çiviyle o duyguyu nasıl da verebilmiş. En çok da banktaki üçlü kompozisyonu sevdim. Üzüldüm üçüncü çiviye iyi mi :)
Çok doğru bu iş azimden geçiyor ben bazen olucak diyorum 3 hafta falan kilo veremeyince salıyorum artık sabredemiyorum.Banu sagol arkadasim, hepimiz birgun gorucez, azimle ve inancla yapinca. Olacak ben inaniyorum. sizlerle birlikte hayatimin en zevli kilo verme donemini gecirdim inanin ki... Her hafta ayri bir heyecan... Hic bitmesin istiyorum deeermisiiim.....
Mutlucugum, ben bu seksenlerin boyle olacagini biliyordum zaten... Yillarca bu kilolarda ileri geri gidip geldim ondan... Ama inanir misin, 67 den 82 ye sanki bir gunde ciktim, arada hic mi tartilmadim nedir...o nedenle o kilolar geldigi gibi gidecekler diyorum...
Umut, powerplate icin minibus caddesinde biyerden firsat kuponu aldim. İnsallah rezil biyer degildir ve insallah bu gercekten bir firsattir , dolandiricilik degildir diyorum, yaradana siginip gidicez bir arkadasla...
Bugun yuvanin alistirma gunuydu, oglan icerdeyken ben de civarda 1,5 saat saglam tempoda yurudum.... Tek falso, parmak arasi terlikle yurudugum icin ayaklarim soyuldu resmen, hazirliksizdim...Ama yarin spor ayakkabi ile cikicam
Umut ve Utlu, tabi tum diger İstanbullular.... Okullar acildi, afacanlar egitim yuvalarina dondu.... Yeni bulusmaya hazir misiniz? Zira artik hepimiz -90 kizlar olduk...
Oh iyi geldi sarılmak insan bir dost sevgisi arıyor ilaçlardan daha kıymetliGeçmiş olsun...Sanırım salgın var...Umarım çabuk iyileşirsin..
Maaşallah çok iyi gidiyor..İyi sonuç alacağından eminim.Allah azmini arttırsın canım..
Hadi söyle de kurtul...Benim terlikler yumuşak ve ayrıca kimseye söylemem...
Güle güle kullan Asucuğum yeni cicilerini.İşlerinde kolaylıklar diliyorum;Allah yardımcın olsun...
Gönlündeki en güzel ev senin olsun inşallah ve tüm ev arzu edenlerin tabii..
Başın sağ olsun Ayşeciğim.Allah sabrını da verir inşallah...Allah rahmet eylesin...
Geçmiş olsun canım;neyse iyiymiş artık.Stresmi yaptı dersin.?
Derinciğim;geçmiş olsun canım...Çok çok çok su iç;en az ilaçlar kadar faydası olacak....İdrar rengin su gibi renksiz çıkana kadar su iç ve iyileşene kadar bunu devam ettir canım...Tüm böbrek ve idrar yolların yıkanmış olur ve iltahap hücreleri küme oluşturmaz ve daha çabuk iyileşirsin...
Kızın mutlu;sen mutlu....MAAŞALLAH ve çok şükür...İnşallah bir daha hiç bir şey için üzülmezsiniz...
Geçmiş olsun Ece..Acil şifalar diliyorum...
Darısı 70 lerin başına....Tebrik ederim.
Banucuğum;
Kuşum benim..İyileşemedin daha sen ....Gel öpeyim geçsin canım...Başka çare kalmadı,belki iyi gelir...
Epeydir rast gelemedik özledim seni canım....Dün gece Ayşecik nasıl diye sordum ama göremedin galiba canım..Nasıl kilo veriyormu;daha önemlisi mutlumu?
Canım hayırlısıyla atlatın inşallah ameliyat işini küçük diye korkma dedem hastahanedeyken yeni doğmuş küçücük beebklere ameliyatlar yapılıyordu yeterki doktorun iyi olsun Allaha güven inşallah b iran önce iyileşicek bebişin.kızlar yarın ankaraya gidiyoruz bize dua edin ne olur, bugün bebeğim çok ağladı sanki birazda büyümüş gibiydi, hayırlısıyla biteydi şu iş, bazen çok küçük bebeğim biraz daha büyüsün diyorum bazende bekledikçe çileye dönüşüyor bir an önce olsunda kurtulalım diyorum ama bez işi nasıl olur diye düşünüyorum, hazır narkoz almışken sünnette çıksın aradan diyorum offff kafam karmakarışık rabbim hayırlara çıkarsın bizi inşallah
Kolay gelsin beyzuş abla ne güzel yaşlı insanlarında oyalanmaya ihtiyaçları iyi akıl etmişsin hem annen oyalanmış hemde sana yardım etmiş.Kışlıklarıda Allah ağız tadıyla yemenizi kısmet etsin.Sen de iyi ki varsın tatlımmmm....Çok seviyorum seni kişilikli,hassas insan...Topiğimizin tüm ahalisini seviyorum tabii..........
Duygular karşılıklı canım ben de özlüyorum ama fazla zaman ayıramıyorum maalesef sizlere
annem de Ermoş'ta birer çocuk gibi..Allah bu günümüzü aratmasın...Onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...Günde 2 kez yemek pişirmeye alışık değilim;habire yemek pişiriyorum.Günüm mutfakta geçiyor..(yemekler taze olsun diye günlük pişiriyorum).Bu arada biraz kışlık domates ve kahvaltılık ve menemenlik hazırladım.Domatesleride anneme soydurdum.İşe yaramak çok hoşuna gidiyor.Evcilik oynuyoruz...Yürüyüşümü az da olsa yapıyorum canım.Tamamen bırakmak istemiyorum..............
Canım ya iyisin inşallah şimdi ah bu çocuklar insanı her yerde güldürüyorlar.hepinize çok tşk arkadaşlar...bugün berbat birgün geçirdim şu anda epeyce azaldı inş sabaha kadar geçer, hatta akşamüzeri acile gidecektim çok kötü oldum giyindim eşimi bekliyordum kızımda balkondan babasına bağırıyor baba bizi toktoya götüyy annem çişini bapamıyoooo ayy ne kadar güldüm, wcde kıvranıren gördü beni gelip sarılıyor anne yoldu yoldu diyince annecim çişimi yapamıyorum dedim artık, çokda tatlılar yaa...
Sağol canım seninde günün güzel ve kilolardan eksik geçsin.KAhvaltımı henüz yapmadım..
Çok acıktım.:) akşam erken yiyince sabah aç ve daha dinç uyanıyor insan.:)
Gününüz güzel geçsin hatun kişiler..
Ayşe bravo o kadar yolu nasıl yürüdün çok fazla değilmi hergün orayı yürüsen zaten otamatik olarak kilolar giderGünaydınlar hepinize umarım herkesin keyfi yerindedir
ben iyiyim çok şükür eşim ve emir hasta eşim baya ciddi hasta evde yatıyo yalnız başına izin vermiyolar malesef gidemiyorum yanına
ama ben bugun iyi hissediyorum kendimi çok şükür
akşam servisten indim minübüse binmedim yürüdüm 35 dakika
sabahta topkapıda indim servisten yürüdüm 30 dakika
toplam 95 dakika
yürüdükçe kendimi daha dinç hissediyorum farkettim bunu bi kere daha oturdukça oturası geliyo insanın öpüyorum hepinizi kocaman
Çok geçmiş olsun yalnızmıydın bende yürüyüş bandında hep tedirgin oluyorum aman bundan sonra dikkat et.kızlar ben gazi oldum yürüme bandında düştüm hızı yükseltip 1dakikaka 12 hızda yürüyeyim dedim yanlışlıkla kapatım derken hızı gittikçe çogaltım durmadı bende kendimi sürüklenirken gördüm sag kolum hep sıyrıldı şimdi nasıl yanıyo dizlerimde sıyrıldı allahtan yüzümde bişe yok
ayşemmmm dün yazamadım yürüyüşe başlamana sevindim.
ben kilodan çok artık stress atma aracı olarak görmeye başladım yürüyüşü. önceleri biri olmadan yalnız yürüyemem falan derken bir baktım yalnız yürümekten daha fazla haz alıyorum. takıyorum kulaklıkları laydi gaga dumtıs dumtıs bir dolu muzik başlıyorum hızlı hızlı yürümeye,
hatta bir parkım var safi merdiven olan(60 basamak var) 3 kez inip çıkıyorum. ohhhhh. çok eğlenmeye başladım. ama yalnız yürümek güzel oğlanla hızlanamıyorum parka giremiyorum ne yazıkki. hafta da 2-3 gün eşime bırakıp oğlanı çıkasım var.
Çok doğru bu iş azimden geçiyor ben bazen olucak diyorum 3 hafta falan kilo veremeyince salıyorum artık sabredemiyorum.
Oh iyi geldi sarılmak insan bir dost sevgisi arıyor ilaçlardan daha kıymetli
Hiç rastlaşamadık gerçekten sende misafirler bizde olaylar olmadı valla.Görmedim beyzuş abla ayşecimin diyeti bozuldu bu aralar yaşanan olaylar çok üsüste geldi bizde pek ilgilenemdik birde dietle ekstra onu sıkmak istemedik yarın ayşenin yanına götüreceğiz poposundan kan geliyor baktılar hemoroid değil bişey yok kaka tahlilide temiz yarın tam muayenesi yapılcak sağolsun ayşe ilgilendi inşallah önemli bişey çıkmaz birde iştahıda kaçtı aslında oda insanı korkutuyo bakalım yarını bekliyoruz artık gene kafanı şişirdim valla kocaman öptüm seni.
Canım hayırlısıyla atlatın inşallah ameliyat işini küçük diye korkma dedem hastahanedeyken yeni doğmuş küçücük beebklere ameliyatlar yapılıyordu yeterki doktorun iyi olsun Allaha güven inşallah b iran önce iyileşicek bebişin.
Kolay gelsin beyzuş abla ne güzel yaşlı insanlarında oyalanmaya ihtiyaçları iyi akıl etmişsin hem annen oyalanmış hemde sana yardım etmiş.Kışlıklarıda Allah ağız tadıyla yemenizi kısmet etsin.
Canım ya iyisin inşallah şimdi ah bu çocuklar insanı her yerde güldürüyorlar.
Sağol canım seninde günün güzel ve kilolardan eksik geçsin.
Ayşe bravo o kadar yolu nasıl yürüdün çok fazla değilmi hergün orayı yürüsen zaten otamatik olarak kilolar gider
Çok geçmiş olsun yalnızmıydın bende yürüyüş bandında hep tedirgin oluyorum aman bundan sonra dikkat et.
kizlaaaarrrr....... 81 leri gormeye basladim,!!!!!!!!
Adetim yeni basladi, haftasounu diyetisyende bomba gibi cikicam....cok sukur ya... Amma surundurdu beni su seksenler, biliyordum ama yine de yordu yani....4 aydir atamadim sirtimdan...ama yetmisleri goriym, cok hizli gidicem...
mutlu benim de olcumler soyle;
Yag % 37,5
su%45,49
Suyun en az %50 olmasi gerek... Yag da %25 oldu mu tamamdir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?