Annen süper vermiş sende vermişsin canım ne güzel motive oluyor demekki burda inşallah hep berabaer incelelim bende bu hafta vermişim ondan sevinçliyim.çok özür dilerim sabah erkenden tartılmamıza rağmen bildirimimi ancak yapabiliyorum.
annemde tartıldı. isterseniz listeye alın. ama liste kabarık yooo diyosanız bişiii demem : )
ama müsadenizle aşka getirmek için annemi bilkdirimini yapiim
Annemin Bildirimi;
başlangıç 13.09.2011 tarihinde : 105
geçen hafta : 102.3
bu hafta : 101.1
giden : 1.2
vauuuuuvvvvv ; )
Benim Bildirimim;
geçen hafta : 82.6
bu hafta : 82.4
giden : 200 gr
: ((((
vah beni vah vaaaaahhhh : (
spor;
120+60+90+120=390 dk
Annen süper vermiş sende vermişsin canım ne güzel motive oluyor demekki burda inşallah hep berabaer incelelim bende bu hafta vermişim ondan sevinçliyim.çok özür dilerim sabah erkenden tartılmamıza rağmen bildirimimi ancak yapabiliyorum.
annemde tartıldı. isterseniz listeye alın. ama liste kabarık yooo diyosanız bişiii demem : )
Annemin Bildirimi;
vauuuuuvvvvv ; )
Benim Bildirimim;
spor;
120+60+90+120=390 dk
çok özür dilerim sabah erkenden tartılmamıza rağmen bildirimimi ancak yapabiliyorum.
Annemin Bildirimi;
vauuuuuvvvvv ; )
Benim Bildirimim;
spor;
120+60+90+120=390 dk
İnceledimde bildiklerimizin çok tersi açıkçası korkuttu bu diyert beni tansiyonumda olduğundan birdde hiç ekmek yok aklım kasrıştı hızlı vermek için ne biliyim işte...
Çok geçmiş olsun sanırım çok fena bir salgın var.
Sağol canımm.
Canım bildiklerimizin tersi bir diet karatay dieti topiği var orayı incele anlatması uzun çünkü.
Ben ekmeksiz olunca korkuyorum doymam diye oburluk işte napıcan::)))
Bu işler vicdan meselesi yazık adamcaz yiyebilirken mama yediriyosa yazık valla annaneme asla yiyemez dediler ambulansla prof dr götürdük ne yapılabilr diye ve çabalarla yedirdik onu yazık o kadına sanada aferin valla bırakma kp ni allah görüyo senin.
Geçmiş olsun bu okullrda nasıl salgın hemen başlıyor inşallah biran önce iyileşirde döner okuluna.
Şükür daha iyimişsin derincim inşallah geçer biran önce.
6 yk kısır yiyebilirsin malzemeside bol oldumu bir ana öğün olarak yanınada ayran iç ımm valla bende istedim.
Sabah tartıldım 108 kilo çıktım geçen hafta kaç kiloydum unuttum spor hiç yok İnşllah güzel vermişimdir yenanın sonuçları döt gözle bekliyorum 109 yada 109.5 tum inşallah 109.5 tur.
ayrıca geçmişim çok birikmiş çok özür diliyorum hastalara geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin. sıkıntıları olanların sıkıntılarından kurtarsın Rabbim. kilo veren spor yapan sabit kalan çabalayan herkesi kutluyorum.
Yena abla ve mutlu sizlerinden şimdiden ellerinize sağlık. çok teşekkür ederiz
ayşecim mesaj atamıyorum çok üzgünüm. öğleden sonra burdan girip yazıcam sana
kırılmak yok dimi hayatım
aklıma dilenci geldi ayrıldımı yoksa başka atladığım bişiiilermi var :)
asuman ablacım baksana ben bu hafta gram verebildim naaptın sen? ben zaten sen bana yetişte beraber verelim diye hafta az verdim
beyzuş ablacım hatrını soramadım ne zamandır giremiyodum. iyisindir inşaAllah.
aslında soracağım bissürü isim vardı ama çıkmam gerekiyor. umarım herkes iyidir. öpüyorum küçülen tontişlerimi
Dideeeemmmmmm hoşgeldin cnm nasılsın görüşmeyeli uzun zaman oldu
hoşbuldum canım. Evet uzun zaman oldu hakikatten. Bi süredir motivasyonum düştü nedendir bilmem. Bu hafta kilo veremedim aslında çok da üüzülmüyorum.
Sen nasılsın, keyfin sağlığın?
iyiyim cnm çok şükür uzun bi aradan sonra bende bu hafta yürüyüşe başladım ve kilo verdm çok şükür kaç haftadır 101leri görüyodum ahhh bende bi 82 olsam görürmüyüz acaba :)
ben 85i görmek için ne kadar sabırla heyecanla bekliyordum bir bilsen. şimdi sanki bi önemi kalmamış gibi yada bu depresif ruh halimden kaynaklanıyor.
Aha tam 3 haftadır aynı kilodayım. Bir tek geçenlerde birgün sapıttım onun dışında dikkat ediyorum o kadar hareket de ediyorum ama yok.
Ama geçen gün 500gr kurabiye aldım oturdum yedim sabah tam 1 kilo artıdaydım:)) yaaa
dilerim sen de bundan sonra her hafta patır patır verirsin kiloları :*
asuumm merhaba nasılsın?
semoşum bak bekliyorum bi zahmet hızlanırmısın motivasyonum azalı bak senin yüzünden.
ecembravooooooo ohhhhh gitsin kilolar bayramda memleketine gidersen çok farkedilir eminim. bi 5 kilo daha atsak ohhhhhhhhhhhh.
veren herkesi canı gönülden kutluyorum haftaya ben de aranıza katılırım inşallah.
.
bende bir kısır fanatiğiyim.ama kendi yaptığımı beğenmiyorum.annem ablam çok güzzel yaparlar.bi de elazığlı biarkadaşım yapar ki offf offffyemek için herzaman varım yapmam ama bir tutturamıyom. kısırsız hayat düşünülemez.
inş. Cnm benim yaa bu arada az değil 26 kilo olmuş maşallah sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu
teşekkürler canım bende bugün çok mutluyumNe güzelki senin adın da mutlu her zaman mutlu ol, mutlu olalım,:13: Bayram zaten benmi de hedefim.memlekete gittğimizde bizim gelin sonra annesi fln baya laf sokuşturdular.çocuklar size çoooookkkkk yaramış diye çok üzüldüm ondan heralde hırs yaptım sanki biraz.bide kıyafetlerime giremiyrdum en bollarına bile .zorla giyip dikişlerini fln patlattıklarım oldu Neyse güzel günler gelecek inşallah.herkes lafını bilsin dimi?
Bende bir kısır fanatiğiyim.ama kendi yaptığımı beğenmiyorum.annem ablam çok güzzel yaparlar.bi de elazığlı biarkadaşım yapar ki offf offff
tam bir nisanda başladım. Son üç haftadır aynı rakamda olduğumu da hesaba katarsak tam 5 ay işte.
didemim iyiyim canım selamı sabahı kestin
motivasyon kaybı bu ara oluyo uzun zaman oldu ondan sanırım atlatırız bir de biraz hafifledik onun da rahatlığı oluyor sanırsam biraz böyle gitsin bakalım toparlarız yine bundan sonra çok acelemiz yok yavaş yavaş devam ederiz
tebrikler maşşallahkızlar çok şımardım beni affedinnn :78::78:ama 90 ın altına inebildiğim için çooook mutlu oldum yoksa 1,5 kg vermekten değil yani.aklımdaki ilk hedefim gerçek oldu çok şükür
bravoooooo devammaşşallaaahhh diyelim cnm çok şükür gitsin kilolar adetime 3-4 gün olmasına ragmen ve evde en sevdiğim çikolatalara sarelle vs olmasına ragmen hi birine dokunmuyorum :))
sadece 1 kaşık bal yedim dün o kadar :))
mutluyum huzurluyum sağlıklıyım ve inş. Zayıflayacağız hep birlikte:90:
haklısın sağlık ocağında pek anlamıyorlargünaydın...
yenacm sağol canım, kızınada geçmiş olsun hay allah okulun ilk günlerinde hemen hastalandı, bir ince giyiniyoruz bir kalın oyüzden şimdi herkez hasta, gecede üzerimizi örtmüyoruz benimde boğazlarım yanıyor, kızımda üzerini örtmüyor hiç babası gecede kaç kere kalkıp örtüyormuş (uykusu çok hafif)kış gelseydi tulumunu giydirseydim..
kilom 116.8
geçen hafta 117.8
spor yok maalesef hastalıktan dolayı..
ilaçlar etkisini göstermeye başladı bir daha sağlık ocağına gitmeyeceğim diyorum yine gidiyorum en iyisi hastaneye gitmek sağlık ocağını ilaç yazdırmk için kullanmak gerek,evimin hemen yanında olduğum için orayı tercih ediyorum çocukla hastane uzak olduğu için, bu kadar çekmezdim yoksa baştan hastaneye gitseydim...
antibiyotik kullanmana ramen böyle ise başta nasıldı acababeyzus ablam nasılsın
ablacım idrar tahlilimi değerlendirebilirmisin acaba çünki bu ilaçlar bittiği zaman yine geliceksin ilaçlara devam edeceğiz dedi okdar çokmu iltihap var merak ettim birde bana çok çektirdi 6. gün bugün , biraz azaldı bugün....
18-20lokosit, 10 12 epitel ,3-4 eritresit, 1-2 calsiyum oxalat yazıyor
İnceledimde bildiklerimizin çok tersi açıkçası korkuttu bu diyert beni tansiyonumda olduğundan birdde hiç ekmek yok aklım kasrıştı hızlı vermek için ne biliyim işte...
Çok geçmiş olsun sanırım çok fena bir salgın var.
Sağol canımm.
Canım bildiklerimizin tersi bir diet karatay dieti topiği var orayı incele anlatması uzun çünkü.
Ben ekmeksiz olunca korkuyorum doymam diye oburluk işte napıcan::)))
Bu işler vicdan meselesi yazık adamcaz yiyebilirken mama yediriyosa yazık valla annaneme asla yiyemez dediler ambulansla prof dr götürdük ne yapılabilr diye ve çabalarla yedirdik onu yazık o kadına sanada aferin valla bırakma kp ni allah görüyo senin.
Geçmiş olsun bu okullrda nasıl salgın hemen başlıyor inşallah biran önce iyileşirde döner okuluna.
Şükür daha iyimişsin derincim inşallah geçer biran önce.
6 yk kısır yiyebilirsin malzemeside bol oldumu bir ana öğün olarak yanınada ayran iç ımm valla bende istedim.
ahhh gelmek isterdim ama ankaradayım artık bizde bir ankara buluşması yaparız asuman hanımla inşallah:))BUYUR GEL SENDE KISIR PARTİMİZE AMA ÖNCE BİRAZ EKSİLELİM :)
sana da tebrikler sporcu bayantebrikler maşşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?