mutluuuuuuu ben kısır istiyorum 85 altına inince olur mu :) 3 ay da veririm herhalde 15 kilo :18::18::18::18:
yemek için herzaman varım yapmam ama bir tutturamıyom. kısırsız hayat düşünülemez.
beyzus ablam nasılsın
ablacım idrar tahlilimi değerlendirebilirmisin acaba çünki bu ilaçlar bittiği zaman yine geliceksin ilaçlara devam edeceğiz dedi okdar çokmu iltihap var merak ettim birde bana çok çektirdi 6. gün bugün , biraz azaldı bugün....
18-20lokosit, 10 12 epitel ,3-4 eritresit, 1-2 calsiyum oxalat yazıyor
İyiyim Derinciğim;umarım sen de daha iyisindir;çünkü idrar tetkiki sonucun onu gösteriyor...
15-20 lökositrta derece bir iltahap gösterir canım...Senin yanmadan kıvrandığın günler bu lökositler sayılamayacak kadar fazla olup ''bol lökosit'' olarak rapor edilir...
Sen buna göre durumunu değerlendirebilirsin sanırım...15-20 lökosit tedavinin hala devam etmesi gerektiğini gösteriyor ama çok ta vahim değil...
10-12 epitel hücresi ,hanımlarda normal bir sayıdır;3-4 eritrosit ise idrar yollarının biraz tahriş olmasından kaynaklı olarak çoğalmıştır;ama zaten hanımlarda 2-3 adet olması normal....İhmal edilebilir bir değer sonuçta....
1-2 Ca oxalat ;biraz düşündürücü....Acaba ilk kıvrandığın günler kum dökmüş olabilirmisin? Şu anda 1-2 tane olması normal bir değer ama ;sağlıklı insanlarda
eğer çok çok az su içmiyorsa Ca oxalat görülmez.....Neyse inşallah kum falan dökmemişsindir...
Sadece yanman olduysa sistit geçirmişsindir;aynı anda belinde ve böbrek nahiyende ağrı olduysa kum dökmüş olabilirsin ve kum dökerkende iltahap oluşmuştur canım...
Çok uzun oldu ama kısacık bir şey yazsam sendeki soru işaretleri kalabilirdi.....Kum meselesini yazdım ama sakın endişelenme;bol suya devam....
4 aralıkta en yakın arkadaşımın nişanı var 89u görsem o zaman kadar görürüm dimi kızlar ay inşallah dediğinizi duyuyorum :)
inşallah. kaç hafta var hafta da 1 kilo hesapla. 10 hafta var ooo ama ara da da neyazıkki bayram var kazasız belasız atlatırsak kesin görürsün.
Arkadaşlar merhaba :)Hiperaktif minik canavardan fırsat buldum hemen bildirim yapayım:
Geçen hafta 84.9
Bu hafta 84.4
195 dk. yürüyüş
Pazartesi +500 olduğum için, gecenin birinde türlü yediğim için, kuruyemişleri paketle götürdüğüm için artıda olurum sanıyordum, öpüp de başıma koyuyorum artık 500 gramı.
Topik için de "Ohh be" demek istiyorum. Bayramdan beri genel bir durağanlık vardı, bu hafta durum çok iyi görünüyor. Hep böyle gitsin inşallah. Verenler vermeyenleri tetiklesin, yağlara veda edilsin :))
Kilo veren, spor yapan (hala hayret ediyorum 300-500 dakikalar :), çaba gösteren herkese tebrikler. Kendisi, yavrusu, yakınları hasta olanlara acil şifalar :)
Kilo bildiriminden ziyade, dilek ağacına döndü mesajAma hepsini içten diledim yani
İnceledimde bildiklerimizin çok tersi açıkçası korkuttu bu diyert beni tansiyonumda olduğundan birdde hiç ekmek yok aklım kasrıştı hızlı vermek için ne biliyim işte...Geçmiş olsun canım...Acil şifalar dilerim....Sonbaharla beraber hastalıklar başladı...Tüm hastalara geçmiş olsun....
Ben de bende....Tek diyet kesinlikle yetmiyor bana...
Tabii yolla yolla...Geçen yıl bana 1 tabacık pipi pilavı yollamadın ya içimde ukde oldu.......
Ben de aynı duygular içinde olurum;özellikle evimde değilsem sokakta sahipsiz kalmışım gibi hissederim;ağlamaklı olurum.Ne hassas şahsiyetleriz....
Kesin ulaşmıştır....
Banucuğum;
Efsunlu yapıyor Karatay diyetini;sporla beraber iyi sonuçlar aldı.Diyeti incelemekte fayda var...
Geçmiş olsun canım...Umarım çabucak geçer atakları...Senin için de çok zor ..Yanlarında olmak sana iyi gelirdi ama kısmet nerede ise orada yaşıyoruz işte.Allah sağlık sıhhat versin bir an önce ;senin de moralin düzelsin hemen inşallah...
Hiç olurmu Semirancığım.........Sensiz olmaz..Biz seni çoookkkk seviyoruz....
Ben de boğayım canım....1 saniyede parlar ;3 saniyede sönerim...Artık idare edin bizi...
Kilo vermene çok sevindim;tebrikler...
FADİME;
Geçmiş olsun..Koşu bandında 12 çok yüksek bir hız;bir daha deneme bence canım.Başına iş alma.Sakin sakin 4-5-6 bizim için uygun...
Çok geçmiş olsun sanırım çok fena bir salgın var.gecmis olsun cnm bende öksürükden gece uyuyamiyorum kizimda hasta bu gün heralde karni agriyordu yarim saat hic durmadan agladi gözlerinden nasil yaslar akti normalede herseye aglamaz dayaniklidir ilac verdim de rahatlayip uyudu
Sağol canımm.alışmaya çalışıyorum cnm ya okul yeni sınıf yeni öğrenciler yenii bayağı değişik günler geçiriyorum vermemişdirrr tahminlerim o yönde ama bakalımm sabah durum nee :)))
canım sağlık olsunnn çok geçmiş olsunn öpüyorum seniii:))
unutmayın beni ablaaaaa ben de sizleri çok sevdim ve seviyorummmmmmm kocamannnn hem deeee
Canım bildiklerimizin tersi bir diet karatay dieti topiği var orayı incele anlatması uzun çünkü.ben izlemedim o nasıldiyetmiş ya
bende sıkıldıkça aburcubur yerim
şimdi abur cuburu ben genelde akşamları yerdim o saatlerde spor yapıyorum ve yemiyorum işe yaradı
moralini yüksek tut
geçmişler olsun umarımkısa sürede toparlanırlar
unuturmuyuz hiç
yeni okluna alıştınmı
düzenin otursun sporunuda yaparsın merak etme
geçmiş olsun ikinizide
Bize de her cuma ''kaç kilosun '' diye soruyorlar....
Ben ekmeksiz olunca korkuyorum doymam diye oburluk işte napıcan::)))Helal olsun iyi demişsin artık bu lafın üzerine enişte bey gerekeni yapar inşallah
Bademin kilo fiyatından haberi yok galiba o doktorun
Valla şaka bir yana ama genelde herkes sever bademi. Bende izledim o programı gerçektende çok güzel anlattı insan hiç daralmadan hayat standartı haline getirebilir bence. Ben hafta sonu bir alışverişe bir çıkayımda ondan cumartesiden itirbaren bir hafta deniycem bakalım fark olucakmı kadının dediği gibi
Sonuçu burdan ilan ederim zaten
O bence elma yiye yiye bayıldıBağırsaklarım çalışsın diye sadece iki ara öğünüme yeşil elma koydum hani 3cüyü yersen kesin 3 kilo vereceksin deseler yiyemezdim herhalde
İnsan elmadan tiksinir yaaa umarım iyidir de bir ara gelip ne olduğunu yazar
Bende izledim heleki ekmekle ilgili anlattıklarına ağzım açık kaldı. Aslında doğru söylüyor ben bekarken bir dönem 72 kiloya kadar çıkmıştım ve 6 ay içinde 20 kilo vermiştim o ara sırf ekmeği hayatımdan çıkarmıştım, öğlenleri nescafe yanına az yağlı salata akşamlarıda artık annem o gün ne pişirdiyse onu yerdim tabi az miktarda. Ne güzel evlenene kadar 52 kiloydum ama adam çok zayıfsın ye aman çok zayıfsın ye diye zorla ekmeğe başlatmıştı beni
Keşke ona hiç uymasaydım diyorum belki bu hale gelmezdim o zaman ve keşke inat edip daha aldığım ilk 10 kilodan sonra sırf eşim istemiyor diye spor salonundan vazgeçmeseydim
Ahhhh essek kafam ahhhhhhh şimdi uğraşıp dururum böyle işte
Canımmmmm hiç seni unuturmuyuz ama çoğumuz akşamdan akşama girince geçmişi okumadan yada okusakta herkese tek tek yorum yapmadan yazıyoruz.
Valla böyle durumlar hep şu beğen tuşu aklıma geliyor ne güzel en azından bir beğeni bile görünce insan kendini çok daha iyi hissediyordu. İnşallah seninde düzenin bir an önce otururda daha sık sohbet etme fırsatımız olur.
Allah yardımcın olsun canım bu ara havalarda bir sıcak bir soğuk insanı serseme çeviriyor.
Herşey gönlünce olur ve bir an önce daha sık aramıza dönersin inşallah
Bende alışkanlık haline getirdim her içim sıkıldığında Fatiha + Kulhü + Nas + Felak okumayı. Özellikle Nas ve Felak nazarda çok etkiliymiş Nİhat Hatipoğlu bir programında söylemişti
Rabbim herkesi kem gözden, şeytanın şerinden, fitne ve her türlü beladan korusun.... Aminnnnnnn
İyiyim şekerimsen nasılsın.
Kusura bakma biraz geç oldu ama ancak laf yetiştirebildim
Kocayı yine anasının evine postladım kızçelerimle oturuyorum işte bende
Giderken şart koştum ama bu gecede ananda kal ama yarın bendesin ona göre diye
Bu işler vicdan meselesi yazık adamcaz yiyebilirken mama yediriyosa yazık valla annaneme asla yiyemez dediler ambulansla prof dr götürdük ne yapılabilr diye ve çabalarla yedirdik onu yazık o kadına sanada aferin valla bırakma kp ni allah görüyo senin.Aslında kPnin pek bir eziyeti yok yani tabiki yatalak hasta zor ama daha evvelde anlatmıştım ya onu kalırmak için tavana eşim motor bile monte etti annesi rahat etsin diye.
Geçen gün uğradığımda 3 saate yakın oturdum adam o sırada sadece kendi kendine arda üşüyorum deyip titredi sonra devamlı halsiz bir şekilde yattı yerinde ama gel gör bizim kV herşeyi yine abartır çok çekiyorum diye eşime dert yanıyormuş yanlız başıma uğrşıyorum yok çok çekiyorum yok çok huysuz falan diye.
Benimkide tabiki dayanamıyor yanında kalıyor. Geçen gece saat 1 buçuğa kadar eşim yanlız ilgilenmiş dedim anan nerede o arada dedi uyuyordu. Dünde yine hepsi birlikte birde uyumuşlar.Daha doğrusu KV ben 10da aradığımda eşimi uyumuştu bile. Nasılsa benimki ilgileniyor diye kadın kaseyi yayıp uyuyormuş erkenden.
Bırak bende eşim evde olmadığı zamanlarda sabaha kadar uyuyamam
Birde KV geçen gün görümcesine başlamış ağlaşmaya çok zor oluyor yemek yapamıyorum iş yapamıyorum diye. Kadıncağızda sen kalk gel bütün evini temizle KVnin yardımcı olucam diye. Bulaşık makinası var ama bulaşıkları bile tezgaha dizmiş neymiş vakti yokmuş tabi görümcesi gelince hepsini yapmış.
Yemek yapmaya canı istemiyormuş benimkide iki gündür dişine göre bişey varsa fazladan anasına taşıyor annem yapmamış aç durmasın diye.
Bende bugün ilk kez hayattımda ..uştluğuna yemek yapmıycağım bugün yumurta kırarız olur biter dedim başkada bişey yapmadım. Kadın hem bana okadar laf söylüycek birde her gün ona yemek mi yapıp yollacağım. KPye de yedirmiyor uğraşmamak için doktora hazır mama yazdırmış raporla alıyorlar başkada biişey vermiyor.
Benim gittiğim zamanlar mecbur yapıyordu şimdi yiyebilecek adama bile sırf mama veriyor vicdansız
Valla artık Allahım sen çektirme kurtar şu adamcağızı diye dua ediyorum resmen.
Geçmiş olsun bu okullrda nasıl salgın hemen başlıyor inşallah biran önce iyileşirde döner okuluna.Günaydınnnn hanımlar...
Haydi bakalım pamuk ayaklar tartıya..UMarım herkes gramla veya tonla kilo vermiştir..
Derincim,sevindim canım tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına..
Bende kızımı götüreceğim doktora öğlen geldikten sonra tekrar okula göndermeyeceğim..Boğaz ağrısı ve karın ağrısı var bir kaç gündür..
Şükür daha iyimişsin derincim inşallah geçer biran önce.günaydın...
yenacm sağol canım, kızınada geçmiş olsun hay allah okulun ilk günlerinde hemen hastalandı, bir ince giyiniyoruz bir kalın oyüzden şimdi herkez hasta, gecede üzerimizi örtmüyoruz benimde boğazlarım yanıyor, kızımda üzerini örtmüyor hiç babası gecede kaç kere kalkıp örtüyormuş (uykusu çok hafif)kış gelseydi tulumunu giydirseydim..
kilom 116.8
geçen hafta 117.8
spor yok maalesef hastalıktan dolayı..
ilaçlar etkisini göstermeye başladı bir daha sağlık ocağına gitmeyeceğim diyorum yine gidiyorum en iyisi hastaneye gitmek sağlık ocağını ilaç yazdırmk için kullanmak gerek,evimin hemen yanında olduğum için orayı tercih ediyorum çocukla hastane uzak olduğu için, bu kadar çekmezdim yoksa baştan hastaneye gitseydim...
6 yk kısır yiyebilirsin malzemeside bol oldumu bir ana öğün olarak yanınada ayran iç ımm valla bende istedim.mutluuuuuuu ben kısır istiyorum 85 altına inince olur mu :) 3 ay da veririm herhalde 15 kilo :18::18::18::18:
kızlar dün 45 dk lık leslieden sonra bu sabahta 3mil lesliemi yapıp öyle tartıldım.yoksa sporum çok azdı bu hafta gripten dolayı.evde olmamın avantajını kullandım sabah sabah öldüm yorgunluktan.bende çok basit bişi zannediyordum yaaa sanki koşu bandından daha fazla yoruldum heryerim ağrıdı gibi.bi de 5 mil yapsam ne olurum bilemem artık
ama giribe karşı 2 gün abur cubur pişmanlığımdan sonra kendimi topladım şükür.Allahtan hsonu biraz vermiştim de arada hastalık sırasında yediklerimden dolayı çok gelmeyiip baya eksiye geçmişim.(aslında hergün tartılıyom ya neyse) hasta olduğm ilk gün bir badem yedimki sormayın çiğ badem ama bi de öğleyi yememiştim.he bilmiyordum bademin ana öğün yerine geçebileceğini.tesadüf olmuşşş.neyse sadede gelimmm
geçen hafta:91,3
bu hafta:89,8:
giden:1500gr:92 ay kupada verdim kendime siz vermiyonuz bende kendi kendime verdim işte )
spor:215dk oldu çok şükür:118:
Amanin sonbaharin guzelligine bak.... Herkes patir patir vermis kilolari... Bomba miyiz ne?
Ya bi de Samsun'dan katilan bir ogretmrn arkadas vardi , adi neydi unuttum? Hatirlayan var mi o.nu?
Selam hanımlarrr hepinize günaydınlar,hayırlı cumalar...
Kilo ve spor bildirimim de bulunayım hemencik;
Geçen hafta : 93.600
Bu hafta : 92.100
Verilen kg : 1.500
SPOR : 240 dk (evde misafirler varken sabahtan akşama kadar hiç oturmadım ama onları spordan sayamıyorum malesef,umarım bu hafta bir şey çıkmaz da yürüyüşlerime devam ederim yine((( )
haftaya yap sende cnm benımmbu hafta hiç tatmin edici olmadı. bişeyler yapmam gerekiyor ühü ühü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?