Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yemek için herzaman varım yapmam ama bir tutturamıyom. kısırsız hayat düşünülemez.

cnm yaparız yaptırırz toplaşırız ohh sefam olsun ama önce bi 85 görelim sen haftaya falan görürsün ama benim 3 ayım var cnm daha

yok cnm sporu bırakmak yok diyeti bırakmak yok artık bu hafta tam anlamı ile rejım yaptım denmez ama yinede dikkat ettim haftaya yememe daha dikkat edicem inş.

4 aralıkta en yakın arkadaşımın nişanı var 89u görsem o zaman kadar görürüm dimi kızlar ay inşallah dediğinizi duyuyorum :)

İyiyim Derinciğim;umarım sen de daha iyisindir;çünkü idrar tetkiki sonucun onu gösteriyor...

15-20 lökositrta derece bir iltahap gösterir canım...Senin yanmadan kıvrandığın günler bu lökositler sayılamayacak kadar fazla olup ''bol lökosit'' olarak rapor edilir...
Sen buna göre durumunu değerlendirebilirsin sanırım...15-20 lökosit tedavinin hala devam etmesi gerektiğini gösteriyor ama çok ta vahim değil...

10-12 epitel hücresi ,hanımlarda normal bir sayıdır;3-4 eritrosit ise idrar yollarının biraz tahriş olmasından kaynaklı olarak çoğalmıştır;ama zaten hanımlarda 2-3 adet olması normal....İhmal edilebilir bir değer sonuçta....

1-2 Ca oxalat ;biraz düşündürücü....Acaba ilk kıvrandığın günler kum dökmüş olabilirmisin? Şu anda 1-2 tane olması normal bir değer ama ;sağlıklı insanlarda

eğer çok çok az su içmiyorsa Ca oxalat görülmez.....Neyse inşallah kum falan dökmemişsindir...

Sadece yanman olduysa sistit geçirmişsindir;aynı anda belinde ve böbrek nahiyende ağrı olduysa kum dökmüş olabilirsin ve kum dökerkende iltahap oluşmuştur canım...

Çok uzun oldu ama kısacık bir şey yazsam sendeki soru işaretleri kalabilirdi.....Kum meselesini yazdım ama sakın endişelenme;bol suya devam....

slm kızlar kilo veren herkesi kutlarım valla bu hafta ben diyet felan yapamadım çünkü adet oldum vucudumdaki şişkinlikten dolayı hep artılarda gözüktüm sinirim bozuldu yedim bende
hemen kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 75.2
bu hafta 75.1
giden 100 gr :) napalım bunada şükür
inşallah haftaya güzel bir sonuç bildirimim hepinizi çok öpüyorum

çok sağol ablacım...belimde ve böbreklerimde ağrı olmadı hiç beni çok rahatsız eden olay kasıklarımda sanki kovalar dolusu idrar var ve ben yapamıyorum ve yaptığım zamanda idrar biteceğine yakın çok canımın yanması ve idrara devam etme isteğim , çünki idrar yaptığım anda bile aşırı derecede idrarım oluyordu belki iltihaptan dolaıdır ,wcden çıkıyordum ama adım atamıyordum sanki altıma yapacağım yürümeye korkuyordum yatamıyordum çok rahatsız ediciydi .bol suya devam edeyim ablacım tamam

4 aralıkta en yakın arkadaşımın nişanı var 89u görsem o zaman kadar görürüm dimi kızlar ay inşallah dediğinizi duyuyorum :)

inşallah. kaç hafta var hafta da 1 kilo hesapla. 10 hafta var ooo ama ara da da neyazıkki bayram var kazasız belasız atlatırsak kesin görürsün.

günaydın kızlar.......................

kilo bildirimiiiiiiiii......

geçen hafta 124.2

bu hafta 123.6

giden 600 graam...........

Selam hanımlarrr hepinize günaydınlar,hayırlı cumalar...

Kilo ve spor bildirimim de bulunayım hemencik;

Geçen hafta : 93.600
Bu hafta : 92.100
Verilen kg : 1.500

SPOR : 240 dk (evde misafirler varken sabahtan akşama kadar hiç oturmadım ama onları spordan sayamıyorum malesef,umarım bu hafta bir şey çıkmaz da yürüyüşlerime devam ederim yine ((( )

nasılsınız kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bu haftaki kilom :81 sabitim inş. haftaya 7 li rakamları gorucem

Arkadaşlar merhaba :)Hiperaktif minik canavardan fırsat buldum hemen bildirim yapayım:

Geçen hafta 84.9
Bu hafta 84.4
195 dk. yürüyüş
Pazartesi +500 olduğum için, gecenin birinde türlü yediğim için, kuruyemişleri paketle götürdüğüm için artıda olurum sanıyordum, öpüp de başıma koyuyorum artık 500 gramı.

Topik için de "Ohh be" demek istiyorum. Bayramdan beri genel bir durağanlık vardı, bu hafta durum çok iyi görünüyor. Hep böyle gitsin inşallah. Verenler vermeyenleri tetiklesin, yağlara veda edilsin :))

Kilo veren, spor yapan (hala hayret ediyorum 300-500 dakikalar :), çaba gösteren herkese tebrikler. Kendisi, yavrusu, yakınları hasta olanlara acil şifalar :)
Kilo bildiriminden ziyade, dilek ağacına döndü mesaj Ama hepsini içten diledim yani

inşallah. kaç hafta var hafta da 1 kilo hesapla. 10 hafta var ooo ama ara da da neyazıkki bayram var kazasız belasız atlatırsak kesin görürsün.

cnm bayramda büyük ihtimalle burda olucam öyle gitcek kimsede yok bi teyze bi hala bi kaynanam o kadar o yüzden bayramı rahat atlatırım inş. varya şu 89u bi görim ölmeden çocuk sevindiricem bi tane
hayatımda hiç hatırlamıyorum o kiloyu

saol umutcum hep beraber inş. diyelim :)

İnceledimde bildiklerimizin çok tersi açıkçası korkuttu bu diyert beni tansiyonumda olduğundan birdde hiç ekmek yok aklım kasrıştı hızlı vermek için ne biliyim işte...
gecmis olsun cnm bende öksürükden gece uyuyamiyorum kizimda hasta bu gün heralde karni agriyordu yarim saat hic durmadan agladi gözlerinden nasil yaslar akti normalede herseye aglamaz dayaniklidir ilac verdim de rahatlayip uyudu
Çok geçmiş olsun sanırım çok fena bir salgın var.
Sağol canımm.
Canım bildiklerimizin tersi bir diet karatay dieti topiği var orayı incele anlatması uzun çünkü.
Bize de her cuma ''kaç kilosun '' diye soruyorlar....

Ben ekmeksiz olunca korkuyorum doymam diye oburluk işte napıcan::)))
Bu işler vicdan meselesi yazık adamcaz yiyebilirken mama yediriyosa yazık valla annaneme asla yiyemez dediler ambulansla prof dr götürdük ne yapılabilr diye ve çabalarla yedirdik onu yazık o kadına sanada aferin valla bırakma kp ni allah görüyo senin.
Geçmiş olsun bu okullrda nasıl salgın hemen başlıyor inşallah biran önce iyileşirde döner okuluna.
Şükür daha iyimişsin derincim inşallah geçer biran önce.
mutluuuuuuu ben kısır istiyorum 85 altına inince olur mu :) 3 ay da veririm herhalde 15 kilo :18::18::18::18:
6 yk kısır yiyebilirsin malzemeside bol oldumu bir ana öğün olarak yanınada ayran iç ımm valla bende istedim.

Sabah tartıldım 108 kilo çıktım geçen hafta kaç kiloydum unuttum spor hiç yok İnşllah güzel vermişimdir yenanın sonuçları döt gözle bekliyorum 109 yada 109.5 tum inşallah 109.5 tur.

oyy masallahh

Amanin sonbaharin guzelligine bak.... Herkes patir patir vermis kilolari... Bomba miyiz ne?

Ya bi de Samsun'dan katilan bir ogretmrn arkadas vardi , adi neydi unuttum? Hatirlayan var mi o.nu?

allah iyilini versinn beyzaa

maşallahh ben 1,500 kılo vermek nedırr unuttugum ıcın sızlerın adınacok sevınıyorumm cnm

bu hafta hiç tatmin edici olmadı. bişeyler yapmam gerekiyor ühü ühü
haftaya yap sende cnm benımm

çok özür dilerim sabah erkenden tartılmamıza rağmen bildirimimi ancak yapabiliyorum.
annemde tartıldı. isterseniz listeye alın. ama liste kabarık yooo diyosanız bişiii demem : )
ama müsadenizle aşka getirmek için annemi bilkdirimini yapiim

Annemin Bildirimi;

başlangıç 13.09.2011 tarihinde : 105
geçen hafta : 102.3
bu hafta : 101.1
giden : 1.2

vauuuuuvvvvv ; )

Benim Bildirimim;

geçen hafta : 82.6
bu hafta : 82.4
giden : 200 gr
: ((((
vah beni vah vaaaaahhhh : (

spor;
120+60+90+120=390 dk

ayrıca geçmişim çok birikmiş çok özür diliyorum hastalara geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin. sıkıntıları olanların sıkıntılarından kurtarsın Rabbim. kilo veren spor yapan sabit kalan çabalayan herkesi kutluyorum.
Yena abla ve mutlu sizlerinden şimdiden ellerinize sağlık. çok teşekkür ederiz

ayşecim mesaj atamıyorum çok üzgünüm. öğleden sonra burdan girip yazıcam sana
kırılmak yok dimi hayatım

aklıma dilenci geldi ayrıldımı yoksa başka atladığım bişiiilermi var :)

asuman ablacım baksana ben bu hafta gram verebildim naaptın sen? ben zaten sen bana yetişte beraber verelim diye hafta az verdim

beyzuş ablacım hatrını soramadım ne zamandır giremiyodum. iyisindir inşaAllah.

aslında soracağım bissürü isim vardı ama çıkmam gerekiyor. umarım herkes iyidir. öpüyorum küçülen tontişlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…