ahhh gelmek isterdim ama ankaradayım artık bizde bir ankara buluşması yaparız asuman hanımla inşallah:))
sana da tebrikler sporcu bayan:92:
son yrm saat allahım ne çok işim var
eve gidicem emiri alıcam pazara gidicem yemek yedikten sonra çamaşır yıkıcam
yrn teyzemler gelicek yatılı evi toplıcam oyy oyyy yandım ben yandım haftasonu hiç dinlenemicem ne yazık ki
allahh kolaylık versin
sarıcivcimim anneni özellkle tebrik ediyorum yanlış okumuyorum değil mi 10 günde 3.9 kg.mu verdivallahi bravo kendimden utandım
Annen süper vermiş sende vermişsin canım ne güzel motive oluyor demekki burda inşallah hep berabaer incelelim bende bu hafta vermişim ondan sevinçliyim.
cnm yapar yeriz beraber ama bende mutlu da beceremiyoruz sen de gel gzl yapıyosana sana yaptıralım yada ist.da kısırı gzl yaparım diyen kimse yok mu arkadaşlar yaaa bizde toplanıp parti vericez :))))
tebrik ediyorum cnm 100 gr bile olsa verelim gitsin kilolar ayşecik nasıl :)
cnm anneni de seni de tebrik ediyorum yok cnm darılmıyorum aşk olsun akşamda geçtm sizin ordan ama msj atmadım müsait olursun olmazsın falan diye bi de çok yorulmuştum marketede ugramıştım elim doluydu :)
amin cnm saolasın pek kolay değil ama bakıcaz artık aslında bu hafta ben tül falan yıkamayı düşünüyodum ama kaldı artık napalım :)
kızlar anneme söyledim yazdıklarınızda diyor ki "yok yahu daha başlardayım bu gidenler su ama yinede beni yüreklendirmeye çalıştıkları için teşekkürler" : )
kızlar anneme söyledim yazdıklarınızda diyor ki "yok yahu daha başlardayım bu gidenler su ama yinede beni yüreklendirmeye çalıştıkları için teşekkürler" : )
valla kolaydeğil hem hastalık hemde misafir alışveriş hepsi üst üste
boşver tülleri napalım yapabildiğinkadar
slim in6 nın start it up yaptım şimdi 24 dakka ama bittim nefesim kesildi
Ben beceremem ama yanına gelen ablam mutfakta şahanedir ona yaptırır yeriz hep birlikte.Ayşecik iyi çok şükür kan gelmemiş popişnden ama ne için gitti ne çıktı her işte bir hayır vardır inşallah insülün direnci sorunuda çözülür küçücük yaşta neler çıkıyor ayşecim valla sayende daha çok ilgilendi doktorlar o kadar götürdük bu kadar önemli olayı gözden kaçırdılar bugünde ayşe seni anlattı telde bana onunda adı ayşeymiş dedi bende dedim bak onlar seni tanıyolar taç yolluyolar kilo verdik.çe deyince pek sevindim biliyorum zaten söyledi bana dedi küçük tontoş.cnm yapar yeriz beraber ama bende mutlu da beceremiyoruz sen de gel gzl yapıyosana sana yaptıralım yada ist.da kısırı gzl yaparım diyen kimse yok mu arkadaşlar yaaa bizde toplanıp parti vericez :))))
tebrik ediyorum cnm 100 gr bile olsa verelim gitsin kilolar ayşecik nasıl :)
cnm anneni de seni de tebrik ediyorum yok cnm darılmıyorum aşk olsun akşamda geçtm sizin ordan ama msj atmadım müsait olursun olmazsın falan diye bi de çok yorulmuştum marketede ugramıştım elim doluydu :)
Tebrikler bende bu hafta verdim çok sevinçliyim.iyiyim cnm çok şükür uzun bi aradan sonra bende bu hafta yürüyüşe başladım ve kilo verdm çok şükür kaç haftadır 101leri görüyodum ahhh bende bi 82 olsam görürmüyüz acaba :)
Allah kolaylık versin gerçekten işin çok.son yrm saat allahım ne çok işim var
eve gidicem emiri alıcam pazara gidicem yemek yedikten sonra çamaşır yıkıcam
yrn teyzemler gelicek yatılı evi toplıcam oyy oyyy yandım ben yandım haftasonu hiç dinlenemicem ne yazık ki
Hep beraber vericeğiz bu kiloları.kızlar anneme söyledim yazdıklarınızda diyor ki "yok yahu daha başlardayım bu gidenler su ama yinede beni yüreklendirmeye çalıştıkları için teşekkürler" : )
ne kotusu yorgun bir kadınsınteyzecim öpüyoruz sende yürek var ztn bizim yüreklendirmemize gerek yok ki ama sen bize öncülük et işte bizi yürüklerndir asıl :)
evet cnm oldugu kdar ancak yrn akşam yemek derdi var ama pazar günü onları sahile kahvaltıya götürcem en azından ondan yırttım :) ayyy çok mu kötüyüm ben ama napim yorgunum
bak senin tavuğun hiç nefesi fln kesilmiyorrr
örnek almak lazım hi hooooohohoooo
ay ben de bugün herşeye güüyorum yaaa tavuğun çokkk hoş
cok cok geçmiş olsun canımm moralını bozma cnm annende kardesınde cabucacık ıyıleşirler inşallahh
Selam semiran,neden unutalım seni :))) hepimiz zaman zaman giremiyoruz hayat bu ne zaman ne gibi şeyler kuruyor bize bilinmiyorki.Ben de bir süredir yoktum pek.Girsem de keyifsizlikten çokta yazamadım okudum çıktım genelde.Allah hepimize ve sevdiklerimize huzur ve sağlık versin inşallah.
3meleğim var büyük geçmiş olsun annene ve kız kardeşine,Allah acil şifalar versin.Bir de uzaksın ya ne zordur görmeyince((
Geçmiş olsun canım...Acil şifalar dilerim....Sonbaharla beraber hastalıklar başladı...Tüm hastalara geçmiş olsun....
Ben de bende....Tek diyet kesinlikle yetmiyor bana...
Tabii yolla yolla...Geçen yıl bana 1 tabacık pipi pilavı yollamadın ya içimde ukde oldu.......
Ben de aynı duygular içinde olurum;özellikle evimde değilsem sokakta sahipsiz kalmışım gibi hissederim;ağlamaklı olurum.Ne hassas şahsiyetleriz....
Kesin ulaşmıştır....
Banucuğum;
Efsunlu yapıyor Karatay diyetini;sporla beraber iyi sonuçlar aldı.Diyeti incelemekte fayda var...
Geçmiş olsun canım...Umarım çabucak geçer atakları...Senin için de çok zor ..Yanlarında olmak sana iyi gelirdi ama kısmet nerede ise orada yaşıyoruz işte.Allah sağlık sıhhat versin bir an önce ;senin de moralin düzelsin hemen inşallah...
Hiç olurmu Semirancığım.........Sensiz olmaz..Biz seni çoookkkk seviyoruz....
Ben de boğayım canım....1 saniyede parlar ;3 saniyede sönerim...Artık idare edin bizi...
Kilo vermene çok sevindim;tebrikler...
FADİME;
Geçmiş olsun..Koşu bandında 12 çok yüksek bir hız;bir daha deneme bence canım.Başına iş alma.Sakin sakin 4-5-6 bizim için uygun...
Canım çok geçmiş olsun...
Allah hayırlı şifalar versin..
ben izlemedim o nasıldiyetmiş ya
bende sıkıldıkça aburcubur yerim
şimdi abur cuburu ben genelde akşamları yerdim o saatlerde spor yapıyorum ve yemiyorum işe yaradı
moralini yüksek tut
geçmişler olsun umarımkısa sürede toparlanırlar
unuturmuyuz hiç
yeni okluna alıştınmı
düzenin otursun sporunuda yaparsın merak etme
geçmiş olsun ikinizide
3 küçükmeleğimvar çok geçmiş olsun.allah şifalar versin canım.kızlar valla hepiniz bir alemsiniz gülmekten yoruldum yawww:)tebessümün tavuğu ,elma yiyen arkadaşımız,koca esprileri fln çok hoşsunuz yani maşallah:)))
ben bugün daha iyiyim çok şükürrr ve en sonunda leslie ablamlada tanıştım kaynaştım.ben sevdim yaa bizim gibi hatunlara evden çıkmadığımızda yada evdeki aletlerden sıkıldığımızda bence yapılabilir bişi gibi geldi hemde ben en basitle başladım sanırım 1mil-sonra 2 milin 2 versiyonuydu galiba daha tam anlayamadım.kk da birisi link veriş oradan ne gördüysem girdim 45 dk fln.yarın kilo bildiriminden öncede girip 180 dk yı geçmek hedefim sonra düşme tehlikem olmasın.gerçi mazeretim de vardı ama olsun daha yeni tanışmışken hevesim kursağımdayken bikaç mil daha yapiverem bari.siz habgisini önerirsiniz leslieci ablalalr???bi de nereden indiriyorsunuz?
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar ALLAH razi olsuncnm vecmis olsun rabbim acil şifalar versinn
Kilo 81.8
Mutlu, yazamiyorum ama hergun yuruyorum. Hatta artik oglani ergobaby ile yuvaya goturmeye karar verdim, donuste de yurrumus olayim diye. Bugun deniycem, 40 dakika filan surer git gel, bayagi da inis cikis var.. Vesile olur yurumek icin....
Optum herkesi...
Semiran ben seni unuttum sen kimdin ya...:82:
günaydınlar herkese umarım gzl bir gün olur hepimiz için
ve yememe çok dikkat etmesemde ara öğünü atlamadım ve yürümenin faydasını çok gördüm
kilo bildirimi
98.600
spor bildirimi
225 dakika
saol canim ALLAH razi olsuncnm çok geçmiş olsun zor günler allah yar ve yardımcınız olsun inş.
CNM YAA SENİ UNUTMAK NE MÜMKÜN AŞK OLSUN
seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)
Saol asuman ablacim ALLAH razi olsun3meleğimvar Allah şifa versin annene
ayşecim ben de 1 martta başladım ramazandan beri epey yavaş gidiyorum
didemim sen de kaldır elini kolunu paylaşımda bulun bizle tamammı canım hem hareket olur kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?