Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo Bildirimi için çok geç eminim ama bende 88.5 kilo olarak bildirim yapacaktım öpüyorum hepinizi aynı hızla cıkıyorum geri :)

Kizlar selam hemn bildirim yapayim
gecen hafta 93.9
Bu hafta 93.3 giden 600 grm kilo verenleri ve herkesi tebrij ediyorum canlarim

son yrm saat allahım ne çok işim var
eve gidicem emiri alıcam pazara gidicem yemek yedikten sonra çamaşır yıkıcam
yrn teyzemler gelicek yatılı evi toplıcam oyy oyyy yandım ben yandım haftasonu hiç dinlenemicem ne yazık ki

ahhh gelmek isterdim ama ankaradayım artık bizde bir ankara buluşması yaparız asuman hanımla inşallah:))

sana da tebrikler sporcu bayan :92:

allahh kolaylık versin

sarıcivcimim anneni özellkle tebrik ediyorum yanlış okumuyorum değil mi 10 günde 3.9 kg.mu verdi vallahi bravo kendimden utandım

Annen süper vermiş sende vermişsin canım ne güzel motive oluyor demekki burda inşallah hep berabaer incelelim bende bu hafta vermişim ondan sevinçliyim.

kızlar anneme söyledim yazdıklarınızda diyor ki "yok yahu daha başlardayım bu gidenler su ama yinede beni yüreklendirmeye çalıştıkları için teşekkürler" : )

kızlar anneme söyledim yazdıklarınızda diyor ki "yok yahu daha başlardayım bu gidenler su ama yinede beni yüreklendirmeye çalıştıkları için teşekkürler" : )

teyzecim öpüyoruz sende yürek var ztn bizim yüreklendirmemize gerek yok ki ama sen bize öncülük et işte bizi yürüklerndir asıl :)

valla kolaydeğil hem hastalık hemde misafir alışveriş hepsi üst üste

boşver tülleri napalım yapabildiğinkadar

evet cnm oldugu kdar ancak yrn akşam yemek derdi var ama pazar günü onları sahile kahvaltıya götürcem en azından ondan yırttım :) ayyy çok mu kötüyüm ben ama napim yorgunum

ben kaçıyorum kızlar listeyi merak ediyorum akşama eşime dedim pc yi getirirse inş. akşam görüşürüz yoksa p.tesine kadar iyi bakın kendinize allaha emanet olun

Ben beceremem ama yanına gelen ablam mutfakta şahanedir ona yaptırır yeriz hep birlikte.Ayşecik iyi çok şükür kan gelmemiş popişnden ama ne için gitti ne çıktı her işte bir hayır vardır inşallah insülün direnci sorunuda çözülür küçücük yaşta neler çıkıyor ayşecim valla sayende daha çok ilgilendi doktorlar o kadar götürdük bu kadar önemli olayı gözden kaçırdılar bugünde ayşe seni anlattı telde bana onunda adı ayşeymiş dedi bende dedim bak onlar seni tanıyolar taç yolluyolar kilo verdik.çe deyince pek sevindim biliyorum zaten söyledi bana dedi küçük tontoş.
iyiyim cnm çok şükür uzun bi aradan sonra bende bu hafta yürüyüşe başladım ve kilo verdm çok şükür kaç haftadır 101leri görüyodum ahhh bende bi 82 olsam görürmüyüz acaba :)
Tebrikler bende bu hafta verdim çok sevinçliyim.
Allah kolaylık versin gerçekten işin çok.
Hep beraber vericeğiz bu kiloları.

Son düzenleme:
ne kotusu yorgun bir kadınsın
hem onlar için daha iyi olur sahilde kahvaltı

bak senin tavuğun hiç nefesi fln kesilmiyorrr

örnek almak lazım hi hooooohohoooo
ay ben de bugün herşeye güüyorum yaaa tavuğun çokkk hoş

valla nerde bizdeo hız
bende o tavuk gibi olacam inşallah koş anam koş

MASALLAH kizlar azcik giremeyenleride dusunun kaç gundurki geçmis okumakla mesgulummasallah ALLAH bozmasin
çok ozur diliyorum sabah giremedim kizin asisi vardi çok dalginim bide buaralar unuttum aslinda oglen yemegi sirasinda girseydimyazabilirdim belki
kusura bakmayin bu haftalik LISTE henuz yapilmamis galiba ekleyebilirseniz

GEçEN HAFTA 77.6
BU HAFTA 78

SPOR 170dk

onuda annemin hasta oldugunu bilmeden yaptim ogrendikten sonra moralim yoktu yapamadim
cok cok geçmiş olsun canımm moralını bozma cnm annende kardesınde cabucacık ıyıleşirler inşallahh

Canım çok geçmiş olsun...
Allah hayırlı şifalar versin..

cnm vecmis olsun rabbim acil şifalar versinn
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar ALLAH razi olsun

cnm çok geçmiş olsun zor günler allah yar ve yardımcınız olsun inş.

CNM YAA SENİ UNUTMAK NE MÜMKÜN AŞK OLSUN

seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)
saol canim ALLAH razi olsun

3meleğimvar Allah şifa versin annene
ayşecim ben de 1 martta başladım ramazandan beri epey yavaş gidiyorum
didemim sen de kaldır elini kolunu paylaşımda bulun bizle tamammı canım hem hareket olur kız

sayı eylül spor listesi 1. hafta 2. hafta 3. hafta
1 efsunlu 650 dk 600 dk 240dk
2 ibatum 380dk 0dk
3 dalokaysmom 210 dk 360 dk 360dk
4 asumanzeynep 300 dk 450dk 390dk
5 nevzamansız 240 dk 300dk 240dk
6 nursena 60dk 200 dk 0dk
7 ceco34 210dk 200dk 200dk
8 toksin 300 dk 425dk
9 ayşec52 225dk
10 yts38 365dk 150dk
11 ece78 270dk 385dk 215dk
12 semiran 420dk 0dk
13 derin 150dk 0dk
14 qusel 120 dk 100dk 0dk
15 fadime02 180 dk 150dk
16 gülma 265 dk 100 dk 200dk
17 yena 180dk 310dk
18 3melegmvar 760 dk 680dk 170dk
19 Umutttt 160dk 190dk 195dk
20 Beyzuş 200dk 150dk
21 ekincek 100 dk 150 dk 0dk
22 yasafat 300dk
23 tebessüm77 325dk 450dk
24 ervam 210 dk 500 dk 170dk
25 sarıcivcivim 370dk 390dk
26 gamze20 210dk 0dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…