Günaydınnnn hanımlar...
Haydi bakalım pamuk ayaklar tartıya..UMarım herkes gramla veya tonla kilo vermiştir..
Derincim,sevindim canım tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına..
Bende kızımı götüreceğim doktora öğlen geldikten sonra tekrar okula göndermeyeceğim..Boğaz ağrısı ve karın ağrısı var bir kaç gündür..
amanin sonbaharin guzelligine bak.... Herkes patir patir vermis kilolari... Bomba miyiz ne?
Ya bi de samsun'dan katilan bir ogretmrn arkadas vardi , adi neydi unuttum? Hatirlayan var mi o.nu?
Amanin sonbaharin guzelligine bak.... Herkes patir patir vermis kilolari... Bomba miyiz ne?
Ya bi de Samsun'dan katilan bir ogretmrn arkadas vardi , adi neydi unuttum? Hatirlayan var mi o.nu?
kızlar çok şımardım beni affedinnn :78::78:ama 90 ın altına inebildiğim için çooook mutlu oldum yoksa 1,5 kg vermekten değil yani.aklımdaki ilk hedefim gerçek oldu çok şükür
tebrikler canım şımarmakta haklısın 90 ları terk etmek süper bi duygu acıcık ucundan görmüştüm de zamanında(
Amanin sonbaharin guzelligine bak.... Herkes patir patir vermis kilolari... Bomba miyiz ne?
Ya bi de Samsun'dan katilan bir ogretmrn arkadas vardi , adi neydi unuttum? Hatirlayan var mi o.nu?
biliyodummmmm ben birinin beni unuttuğunuuuuuuu bak bakkkk dicem annemeeeeKilo 81.8
Mutlu, yazamiyorum ama hergun yuruyorum. Hatta artik oglani ergobaby ile yuvaya goturmeye karar verdim, donuste de yurrumus olayim diye. Bugun deniycem, 40 dakika filan surer git gel, bayagi da inis cikis var.. Vesile olur yurumek icin....
Optum herkesi...
Semiran ben seni unuttum sen kimdin ya...:82:
unutmayın tabeeee beniii yahuu hatırlatayım dedimdiii bak nasıl hatırladınızzzzzzcnm çok geçmiş olsun zor günler allah yar ve yardımcınız olsun inş.
CNM YAA SENİ UNUTMAK NE MÜMKÜN AŞK OLSUN
seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?