Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kızına çok geçmiş olsun...

amanin sonbaharin guzelligine bak.... Herkes patir patir vermis kilolari... Bomba miyiz ne?

Ya bi de samsun'dan katilan bir ogretmrn arkadas vardi , adi neydi unuttum? Hatirlayan var mi o.nu?

maşşallaaahhh diyelim cnm çok şükür gitsin kilolar adetime 3-4 gün olmasına ragmen ve evde en sevdiğim çikolatalara sarelle vs olmasına ragmen hi birine dokunmuyorum :))
sadece 1 kaşık bal yedim dün o kadar :))
mutluyum huzurluyum sağlıklıyım ve inş. Zayıflayacağız hep birlikte :90:

Günaydın herkese
ne güzel herkesler vermiş sanırım bir ben artıdayım :85: :85:
bi kurtulamadım gitti şu 90 dan yaaa
90,8 çıktım bugün de ....

kızlar çok şımardım beni affedinnn :78::78:ama 90 ın altına inebildiğim için çooook mutlu oldum yoksa 1,5 kg vermekten değil yani.aklımdaki ilk hedefim gerçek oldu çok şükür

tebrikler canım şımarmakta haklısın 90 ları terk etmek süper bi duygu acıcık ucundan görmüştüm de zamanında(

tebrikler canım şımarmakta haklısın 90 ları terk etmek süper bi duygu acıcık ucundan görmüştüm de zamanında(

teşekkürler canım.bende 19 ağustostan beri diyetteyim yani daha çok yorulmadım.aşkım şevkin ondna heralde.bi de 8 aylık bebişim var emziriyorum bunn avantajı var ama insülin direncim var bu da zorluyor.inşallah birazda olsa kırıldığını hissediyorum direncin.canım deli gibi tatlı çekmiyor halsizliğim azaldı.kilo herşeyden önce sağlık için verilmeli dimi ?ama bence sende süprsin.kaplıcaya tatile gittin herlade buna rağmen vermişin.bana tatil deyin 2 kg alıp geleyim malesf(

günaydın...
yenacm sağol canım, kızınada geçmiş olsun hay allah okulun ilk günlerinde hemen hastalandı, bir ince giyiniyoruz bir kalın oyüzden şimdi herkez hasta, gecede üzerimizi örtmüyoruz benimde boğazlarım yanıyor, kızımda üzerini örtmüyor hiç babası gecede kaç kere kalkıp örtüyormuş (uykusu çok hafif)kış gelseydi tulumunu giydirseydim..
kilom 116.8
geçen hafta 117.8
spor yok maalesef hastalıktan dolayı..
ilaçlar etkisini göstermeye başladı bir daha sağlık ocağına gitmeyeceğim diyorum yine gidiyorum en iyisi hastaneye gitmek sağlık ocağını ilaç yazdırmk için kullanmak gerek,evimin hemen yanında olduğum için orayı tercih ediyorum çocukla hastane uzak olduğu için, bu kadar çekmezdim yoksa baştan hastaneye gitseydim...

dolmanın içini hazırladım önce onları doldurayım sonrada kışlıkları çıkaracağım öyle zor geliyorki ama ben aceleciyim biraz soğuk gördüğüm zaman çıkarırım..

beyzus ablam nasılsın
ablacım idrar tahlilimi değerlendirebilirmisin acaba çünki bu ilaçlar bittiği zaman yine geliceksin ilaçlara devam edeceğiz dedi okdar çokmu iltihap var merak ettim birde bana çok çektirdi 6. gün bugün , biraz azaldı bugün....
18-20lokosit, 10 12 epitel ,3-4 eritresit, 1-2 calsiyum oxalat yazıyor

biliyodummmmm ben birinin beni unuttuğunuuuuuuu bak bakkkk dicem annemeeee
cnm çok geçmiş olsun zor günler allah yar ve yardımcınız olsun inş.

CNM YAA SENİ UNUTMAK NE MÜMKÜN AŞK OLSUN

seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)
unutmayın tabeeee beniii yahuu hatırlatayım dedimdiii bak nasıl hatırladınızzzzzz
Amanin sonbaharin guzelligine bak.... Herkes patir patir vermis kilolari... Bomba miyiz ne?

Ya bi de Samsun'dan katilan bir ogretmrn arkadas vardi , adi neydi unuttum? Hatirlayan var mi o.nu?

sen sanırım beni arıyorsunn leahhhh benim ooo benim semirannnnnn hihihihiihihih öptm seniii( anaaa ben olmazmıişımmm sazan gibi atladım varmıydı samsundan başka öğretmenn yarışmacıııııı )
veeee semirannnn geldiiiiiiiiiiiiiiiii yine bole deyim motivasyon olsunn diyordum baştann semirannnn geldi diyeeeeee dimiiii
kilo bildirimi yapayım koskocamann 300 gr vermişimmmmm oh amannn yandannnnn
geçen hafta 89.600 düm sanırım yanlış hatırlamıyosammm
bu hafta 89.300
sporsuzzzz bir hafta geçirdim buna da şükür yola devammm kilo veren vermeyen azmini devam ettiren herkesi kutluyorum davamızda yola devam etmek üzere hayata devam diyorummm herkese hayırlı cumalar okula gitmek için hazırlanmalıyım herkesi kocamannn öpüyorummm

günaydınnnn sevgili arkadaşlar

öncelikle kilo veren sabit kalan arkadaşları kutluyorum.

kilo bildirimi

geçen hafta 86.500
bu hafta 86.900

alınan 400 gr

mutluuuuuuu ben kısır istiyorum 85 altına inince olur mu :) 3 ay da veririm herhalde 15 kilo :18::18::18::18:

ayşe çok sevindim kilo vermene inşallah bu hafta sporuna devam edebilirsin.

leah kutlarım seni 70 ler göründü şükür.

semoşum bak bekliyorum bi zahmet hızlanırmısın motivasyonum azalı bak senin yüzünden.

ecem bravooooooo ohhhhh gitsin kilolar bayramda memleketine gidersen çok farkedilir eminim. bi 5 kilo daha atsak ohhhhhhhhhhhh.

veren herkesi canı gönülden kutluyorum haftaya ben de aranıza katılırım inşallah.

buarada 360 dk sporumda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…