- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sarı civciv güldürdün kız beni güldürdün.Aslında hepimiz aynıyız yeme isteği geldimi değil paris hilton dünyanın harikası gelse yeriz aslında::))))))))))yalnız kendime çok ama çok sinirliyim : (
az yaplı biber dolması yapmıştım : ( iki tane ondan yedim : (
bide yetmez gibi : ( beyaz ekmekle tereyağı,petek bal yedimm : ( ama çok yedimmm : (
ayyy kendime gerizekalı bile dedim yedikten sonra ama neye yarar hepsi girdi bi kere vücuduma : (
paris hiltonu izledik haberlerde bende hırslandım yedim : ( a salak kafam insan aksine yemez aç kalır diimi : ( ayyy bıktım yiyip yiyip kendime kızmaktan : (
Sarı civciv güldürdün kız beni güldürdün.Aslında hepimiz aynıyız yeme isteği geldimi değil paris hilton dünyanın harikası gelse yeriz aslında::))))))))))
yalnız kendime çok ama çok sinirliyim : (
az yaplı biber dolması yapmıştım : ( iki tane ondan yedim : (
bide yetmez gibi : ( beyaz ekmekle tereyağı,petek bal yedimm : ( ama çok yedimmm : (
ayyy kendime gerizekalı bile dedim yedikten sonra ama neye yarar hepsi girdi bi kere vücuduma : (
paris hiltonu izledik haberlerde bende hırslandım yedim : ( a salak kafam insan aksine yemez aç kalır diimi : ( ayyy bıktım yiyip yiyip kendime kızmaktan : (
online forum takipten gördüm yazını çok hoşsun ya
yine de tebrik ediyorum seni 13 kilo vermişsin maşallah
ama okuduğuma da pişman oldum canım biber dolması çekti napıcam şimdi hamileyim bu arada
ayyy canım benimmm :)
hiçte huyum değil yazmıyodum ne zamandır inan bu durum ortaya çıkar diye :)
sana rastlamış :) istanbul il sınırlarındamısın yakınsan ulaştıriim sana
ya da eşine sokağın yolları göründü:) açık bi ev yemekleri yapan yer ariicak :))
Sarı civciv güldürdün kız beni güldürdün.Aslında hepimiz aynıyız yeme isteği geldimi değil paris hilton dünyanın harikası gelse yeriz aslında::))))))))))
mutlucum yenacım ellerinize sağlık
her hafta listelerle bzi motive ediyorsunuz sizi seviyorum
madalyalar için teşekkürler beyzuşum.
Nefret ederim o kadından...
Asucum doktora gittik sinüzit ,geniz akıntısı..İyiki gittik ama bayağı kötüleşti.
merhabalarrr kızlar semirannnn geldiiiiiiiiiiiiii
mutlucum emeğine sağlık spor listesi için ben deki kocaman sıfırı görünce nefret ettim kendimden ama bakalım nasıl artırabileceğimmmm göreceğizz :)))
gecmis olsun kizina yenacimmm rabbim acil sifalar versinnnn
madalyalar için teşekkürler beyzuşum.
Nefret ederim o kadından...
Asucum doktora gittik sinüzit ,geniz akıntısı..İyiki gittik ama bayağı kötüleşti.
Banucum,karatay diyetinden bahsetmişsin..En iyi kararı sen verirsin..
Sadece şunu söylemek istiyorum bence sıkılmadığın sonra bıraktığında yiyeceklere saldırmayacağın bir yöntem olsun..
Ben mesela meyvesiz,sebzesiz hatta ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum..
Haa diyeceksinki sonuçta senin durumun ortada,arkadaş olduğumuz için fikrimi söylemek istiyorum..
Geçmiş olsun canım...İyi ki Dr a gittiniz...Şu sinüzit belası çok fena ...Baş ağrısı falan da yapıyor..Allah esirgesin yavruları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?