Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sarı civciv güldürdün kız beni güldürdün.Aslında hepimiz aynıyız yeme isteği geldimi değil paris hilton dünyanın harikası gelse yeriz aslında::))))))))))

aaaa ayşecim 1. olmuşşş : )
bravo canııııım :)
ayyy az da diil maşaAllah 2.9 kilooo ayyy darısı başımaaaa :)
9 kasıma 75 le girmem lazım yaa doğum günüm

Sarı civciv güldürdün kız beni güldürdün.Aslında hepimiz aynıyız yeme isteği geldimi değil paris hilton dünyanın harikası gelse yeriz aslında::))))))))))

ayyy ama yani bi paris hilton geldi diye bütün haberlerde bunu veriolar uf yaa :)
çok mu güzel bu hatun anlamadım kiii : ))
eşime sordum güzelmi ki diye ne biliiim güzel yani dedi güldük :)
tabii sadece gülmekle kalmadım haliyle hapur hupur yedim de yedim :)

dedim ki valla ben ne kadar zayıflarsam zayıfliiim bunun gibi olamam haberin olsun :) eee heralde hayatım o manken boşversene yaaa dedi

online forum takipten gördüm yazını çok hoşsun ya
yine de tebrik ediyorum seni 13 kilo vermişsin maşallah
ama okuduğuma da pişman oldum canım biber dolması çekti napıcam şimdi hamileyim bu arada

valla listeler için teşekkürler ellerinize sağlık...
herkesleri tebrik ediyorum ama özellikle ve özellikle o kadar çok spor yapmayı becerebilenleri çok çok tebrik ediyorum....

online forum takipten gördüm yazını çok hoşsun ya
yine de tebrik ediyorum seni 13 kilo vermişsin maşallah
ama okuduğuma da pişman oldum canım biber dolması çekti napıcam şimdi hamileyim bu arada

ayyy canım benimmm :)
hiçte huyum değil yazmıyodum ne zamandır inan bu durum ortaya çıkar diye :)
sana rastlamış :) istanbul il sınırlarındamısın yakınsan ulaştıriim sana
ya da eşine sokağın yolları göründü:) açık bi ev yemekleri yapan yer ariicak :))

merhabalarrr kızlar semirannnn geldiiiiiiiiiiiiii
mutlucum emeğine sağlık spor listesi için ben deki kocaman sıfırı görünce nefret ettim kendimden ama bakalım nasıl artırabileceğimmmm göreceğizz :)))

hayirli aksamlar kizlarrr daha gecmisi okumadim listeleri felan bakamadim ama ilk önce birsey paylasmak isdedim
ben nerdeyse 4haftadir felan ayni kilomdayim 1ay önce eski etegimi denemistim cok dar olmustu bu gün sabah denedim ayni kilomda olmama ragmen etegin beli bana bol geldii demek isdedigim kilo vermesekde santimlerden veriyoruz kilo veremedik diye üzülmeyin ben üzülmüyorummm hatta bu gün 3lavas yedim yumurtali özlemissimmmm ha lavaslar kepekli undandi migrosda satiliyormus

yedim ama sporumuda yaptim 60 dakk lesli +40dakk yürüyüss toplam 100dakkk

yenacim ve mutlucum ellerinize saglik

Son düzenleme:

malesef değilim canım ama napalım yarına kadar beklcem artık halbuki pek sevmem biber dolmasını ama okuyunca istedi canım birden :)

madalyalar için teşekkürler beyzuşum.

Nefret ederim o kadından...

mutlucum yenacım ellerinize sağlık
her hafta listelerle bzi motive ediyorsunuz sizi seviyorum

Asucum doktora gittik sinüzit ,geniz akıntısı..İyiki gittik ama bayağı kötüleşti.

Banucum,karatay diyetinden bahsetmişsin..En iyi kararı sen verirsin..
Sadece şunu söylemek istiyorum bence sıkılmadığın sonra bıraktığında yiyeceklere saldırmayacağın bir yöntem olsun..
Ben mesela meyvesiz,sebzesiz hatta ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum..
Haa diyeceksinki sonuçta senin durumun ortada,arkadaş olduğumuz için fikrimi söylemek istiyorum..

Son düzenleme:

madalyalar için teşekkürler beyzuşum.

Nefret ederim o kadından...

Asucum doktora gittik sinüzit ,geniz akıntısı..İyiki gittik ama bayağı kötüleşti.

Geçmiş olsun canım...İyi ki Dr a gittiniz...Şu sinüzit belası çok fena ...Baş ağrısı falan da yapıyor..Allah esirgesin yavruları...

sevgili kardeşim yena sana söyleyeyim diğerleri kardeşlerim anlasın,

bu a diyeti b diyeti c diyeti falan şimdiye kadar aklı başında bir diyetisyen tarafından önerilmediği sürece dikkatle yaklaşmak lazım. milyonlarca senedir sac ayağı gibi insanoğlunu ayakta tutan besin öyelerinin bir kaçını kaldıran ve kalanlara yüklenen diyetler bence riskli ve deneyden başka bir şey değil. bir kaç yıl içinde adlarını hatırlamıyoruz. fikrimce bu diyetler arasında en akla yatanı taş devri diyeti o da ütopya. şunu sık sık kendimize hatırlatmamız şart. yalnızca zayıf olmak için diyet yapmıyoruz sağlıklı olmak ve vucudumuza verdiğimiz zararları maximum geri dönüştürmek için savaşımız. yani kendi adıma 3 ay da 38 beden giyen ama hayati değerleri alt üst olmuş bir kadın olmak yerine, 1 sene de 38 bedene inen, ama sağlık konusunda da yaşından en az 10 yılı geri saymış bir bedene sahip olmak istiyorum. sporum da diyetimde bu yüzden sağlıklı olmak için.

yenacım geçmiş olsun biz de çok çektik sinüzit ve geniz akıntısından büyük kızım ana sınıfında bi başladı geçen sene fena değildi şükür ama kafasını hep sıcak tuttum hava serinleyince şapkasız beresiz gezdirmedim bulunduğu ortamı nemli tutmak çok iyi geliyor bir de yastığı yüksek olunca gece daha rahat uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…