Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanırm oğlumda hastalanıcak, çok korkuyorum yaaa..
hapşırıp duruyor.

Kilo verenleri ve dereceye girenleri tebrik ediyorum...

çok teşekkür ederz sonunda dereceye girebildim oleyyy çiçekleri evime yollayıverin ben sizinle varoldum sizsiz hiçbirşeyimmm:86::86::86: şaka bir yana burası gerçektn beni çok motive ediyor.bir sürü şey paylaşıyor, öğreniyor ,yalnızlığımı sizinle paylaşıyorum.kilo vermeye çabalayan herkesi tebrik ederim.sonuçta bunu isteyip başlayamayan,başlayıp pes eden birçok mutsuz insan var.biz de bu insanlardan olabilirdik ama buradaki motive çok şahaneeee:81::81::81:
keşke doğum sonrasında kilo almadan önce sizlerle tanışsaymışım ama kısmet işte
kızlar yaaa dişim çok agrıyo kırık ve çürük

çok geçmiş olsun.aynısından bende de var .korkuyorum ağrıyacak diye.gebelikte emzirmeydi derken bi türlü gidemedim

Hahaha salak o kız yaa..Arada bakıyorum canım düzene ayak uyduruyoruz heralde bizde..:)))

ÇEmberimde gül oya...Ne güzeldi değilmi..

Nasılsın, buhrandan çıktınmı.? :)

çemberimde gül oya gece 02:30da kanal d de hala çıkıyor ben uyumazsam izliyorum. evet çok iyi bi dizi. şimdi benm favorim behzat ç.
o da daha başlamadı maalesef ne kötü birşey aslında yapıcak daha iyi birşey yokmuş gibi dizilere sardım.
buhran mı? evet 2 adet kornet sonrası azcık daha iyiyim:)

ay bende izledim azcık ferihayı eskiden kaçırmzdım haftaya çok heyecanlı olucak :)

ben ilk çıktığında sevmiştim bu sezon başladı reklamlarda gördüğüm kadarını izliyordum işte şimdi de sonuna denk geldim ama baya heyecanlanmış dizi:)
inşallah bu olaya dı saçma sapan bi şekilde atlatmaz.
şu cansu var ya sedef şahin vallahi bravo o kıza. oyunculuğu çok iyi.

Beyzuşşş.seni özellikle tebrik ederim..Misafirlerin var ve sen kilo verdin...
Benim asla başaramayacağım birşey...
Devamı hep gelir inşallah..

kızlar yaaa dişim çok agrıyo kırık ve çürük
geçmiş olsun ihmal etme dr. a git

diyene bak benimde ağrıyor ama gitmiyorum
tebrikler
inşallah hedefine ulaşırsın
bayramda çıkolata yememeye dayanamazdım sanırım
büyle aç kalırsa kastan veriri ve sudan ama yağ vermez

kas hücreleri yağ hğcresisnin 3 katı enerji harcar kaslargiderse vucudun enerji harcaması azalırve kilo durur

hani bazıları derlerya yedim bugün yarın tartıda 1 kilo fazla diye demekki verdikleri yağ değil kas idi yoksa insan 1 günde 1kilo alamaz yoksa diyetsiz bir ay 30 kilo fazla demektir.
açıkçası az yemek iyi değil zarar
metebolizma yavaşlıyor ve veremiyor
çunku verilenkas

inşallah tahliller iyi çıkar

Hahaha salak o kız yaa..Arada bakıyorum canım düzene ayak uyduruyoruz heralde bizde..:)))

ÇEmberimde gül oya...Ne güzeldi değilmi..

Nasılsın, buhrandan çıktınmı.? :)

ayyyyyyy ne güzel dizi idi yaa daha iyisini görmedim

kızlar ben kalkıyorum emire mama yedirip yatıcam uykum çok geldi eee sabahta erken kalkar sıpam en geç 7 de ayakta oluyo yrn da yorucu bi gün olucak dinlenim biraz
kocaman öpüyorum hepinizi allaha emanet olun iyi geceler

kızlar ben kalkıyorum emire mama yedirip yatıcam uykum çok geldi eee sabahta erken kalkar sıpam en geç 7 de ayakta oluyo yrn da yorucu bi gün olucak dinlenim biraz

tebessüm daha öncede bu konuşmayı yapmıştık sanırım..sen İzmir'lisin değilmi.?
evlilik nedeniylemi İzmir dışındasın.?

Birde HAtırla sevgili çok güzeldi..
yedi tepe istanbul ve şaşıfelek çıkmazı favorilerimden ve unutmadıklarımdan.:)

iyi geceler
yarın misafirinvardı dimi
bak fazla kaçırma yemekleri

Son düzenleme:

ben uşaklıyım ama izmirde oturmuştum bir ara
univ. nedeniyle istanbula geldim kaldım ailemde arkamdan izmirden buraya taşındı

hatırla sevgiliyi hiç izlemedim
ama şaşıfelek çıkmazı ve yedi tepe istanbul çokkkkkkkkkkkkkk güzeldi

İYi geceler..
yarın için kolay gelsin..

KAyınvaldemin akrabaları var Uşak-Eşmede..
ziyarete gitmiştik,görmüştüm orayı..

yenacım geçmiş olsun kızına canım, bende çok korkuyorum naz hastalanacak diye bugün kışlıkları çıkardım gece üzerini örtmediği için gündüz çok hapşuruyor , birde balkondan içeri alamıyorum onu....şimdi sıcacık kışlık pijamalarını giydirdim uyuttum onu açık yatsada birşey olmaz inşallah....
dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum darsı bzlere inşallah diyorum...

yenacım herkez geldi kilolarını verdiler gittiler biz aynı yerde sayıklıyoruz iştahımız yüzünden bende bugün sayısız kırmızı biber ve bibr dolması yedim erken saatte yedim ama yemesem daha iyidi çok severim ...ben az önce kendimi hayal ettim ikili rakamlarda o düşünce bile mutlu etti beni , inşallah bu hafta düzeleyim sporumada başlıyacağım

karatay diyetine baktımda biraz bence saçma
ekmek yada şeker yok tamam
ama okadar yağlı gıda ile nasıl kilo verilir
1 zeytin 1 tatlı kaşığı yağa eşdeger oda 9 calori
20 zeytin270 cal yapar
çok kalorili bir diyet bencesaçma

Beyzuşşş.seni özellikle tebrik ederim..Misafirlerin var ve sen kilo verdin...
Benim asla başaramayacağım birşey...
Devamı hep gelir inşallah..

Teşekkür ederim canım..Umarım dilediğin gibi olur....

Misafirlere pişirdiğim her şeyden yemiyorum;öğleni hafif geçirmeye çalışıyorum...

Bu gün küçük bir tepsi börek yaptım ve hiç yemedim şükür...Yani hiç sayılır.Tadına bakmak için kibrit kutusunun yarısı kadar yedim...

Geri kalanı da sabah ısıtıp bitene kadar zorla yedireceğim....

Bu kadar zevk ortaklığı olamaz...Kardeşler bu kadar benzemez Yenacığım...

Bahsettiğin dizileri ben de çok severim....

Şimdi; şaşıfelek çıkmazının tamamını bir kerede verseler; dibek gibi oturur seyrederim....

KAyınvaldemin akrabaları var Uşak-Eşmede..
ziyarete gitmiştik,görmüştüm orayı..
eşmeden 1 keregeçmiştim
uşak banazlıyız biz
izmirin neresindesin

valla börege dayanabilirmiydim ben acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…