ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben beceremem ama yanına gelen ablam mutfakta şahanedir ona yaptırır yeriz hep birlikte.Ayşecik iyi çok şükür kan gelmemiş popişnden ama ne için gitti ne çıktı her işte bir hayır vardır inşallah insülün direnci sorunuda çözülür küçücük yaşta neler çıkıyor ayşecim valla sayende daha çok ilgilendi doktorlar o kadar götürdük bu kadar önemli olayı gözden kaçırdılar bugünde ayşe seni anlattı telde bana onunda adı ayşeymiş dedi bende dedim bak onlar seni tanıyolar taç yolluyolar kilo verdik.çe deyince pek sevindim biliyorum zaten söyledi bana dedi küçük tontoş.
Tebrikler bende bu hafta verdim çok sevinçliyim.
Allah kolaylık versin gerçekten işin çok.
Hep beraber vericeğiz bu kiloları.
oooo haftanın birincisi geldiii tebrikler canım
yenacım geçmiş olsun biz de çok çektik sinüzit ve geniz akıntısından büyük kızım ana sınıfında bi başladı geçen sene fena değildi şükür ama kafasını hep sıcak tuttum hava serinleyince şapkasız beresiz gezdirmedim bulunduğu ortamı nemli tutmak çok iyi geliyor bir de yastığı yüksek olunca gece daha rahat uyuyor
elleerine emeine sağlık ccanım tüm kilo verenleri tebrik ediyorumHAFTANIN 1.si..ayse_C52..........................................-2.9 kg..............:81:
HAFTANIN 2.leri..ece78 & efsunlu & nevzamansız.....-1.5 kg..............
HAFTANIN 3.sü..Yasemen..........................................-1.4 kg.............
spor sıkılaştırırhayirli aksamlar kizlarrr daha gecmisi okumadim listeleri felan bakamadim ama ilk önce birsey paylasmak isdedim
ben nerdeyse 4haftadir felan ayni kilomdayim 1ay önce eski etegimi denemistim cok dar olmustu bu gün sabah denedim ayni kilomda olmama ragmen etegin beli bana bol geldiidemek isdedigim kilo vermesekde santimlerden veriyoruz kilo veremedik diye üzülmeyin ben üzülmüyorummm hatta bu gün 3lavas yedim yumurtali özlemissimmmm ha lavaslar kepekli undandi migrosda satiliyormus
yedim ama sporumuda yaptim60 dakk lesli +40dakk yürüyüss toplam 100dakkk
yenacim ve mutlucum ellerinize saglik
geçmiş olsun geniz akıntısı kızımdada var gece uyutmaz
madalyalar için teşekkürler beyzuşum.
Nefret ederim o kadından...
Asucum doktora gittik sinüzit ,geniz akıntısı..İyiki gittik ama bayağı kötüleşti.
sevgili kardeşim yena sana söyleyeyim diğerleri kardeşlerim anlasın,
bu a diyeti b diyeti c diyeti falan şimdiye kadar aklı başında bir diyetisyen tarafından önerilmediği sürece dikkatle yaklaşmak lazım. milyonlarca senedir sac ayağı gibi insanoğlunu ayakta tutan besin öyelerinin bir kaçını kaldıran ve kalanlara yüklenen diyetler bence riskli ve deneyden başka bir şey değil. bir kaç yıl içinde adlarını hatırlamıyoruz. fikrimce bu diyetler arasında en akla yatanı taş devri diyeti o da ütopya. şunu sık sık kendimize hatırlatmamız şart. yalnızca zayıf olmak için diyet yapmıyoruz sağlıklı olmak ve vucudumuza verdiğimiz zararları maximum geri dönüştürmek için savaşımız. yani kendi adıma 3 ay da 38 beden giyen ama hayati değerleri alt üst olmuş bir kadın olmak yerine, 1 sene de 38 bedene inen, ama sağlık konusunda da yaşından en az 10 yılı geri saymış bir bedene sahip olmak istiyorum. sporum da diyetimde bu yüzden sağlıklı olmak için.
kızlar yaaa dişim çok agrıyo kırık ve çürük
hedefine en kısa zamanda ve en sağlıklı şekilde ulaşırsın inş.Merhaba hanımlar :) Ben cok kalamadım forumda ama zayıflamaya devam ettim 106 kiloyla basladığım yolculuğa 90 kiloyla devam ediyorum suan
Çok zorlu bi süreçti bu benim için. Ama dısardan aldığım tepkilere bakarak kesinlikle değdi diyorum. Dısarıyı bırak kendi içimde çok değişim oldu. Artık giydiğim kıyafetleri daha cok seviyorum. Ve kısa elbiseler bile giymeye basladım. :) Boyum uzun olduğu için kurtarıyorum çok sükür.. Ve son bikaç gün dısında bu uğurda hiç zorlanmadım. Koşuşturmadan kendi kendine gitti
Mutlu oldum, mutlu edildim. Bi sürü iltifat aldım. Aşık oldum, aşık olunan kişi oldum. Herşey o kadar çok değişti ki.. Bunlar beni daha azimlendirdi
Ben 23 yasımdayım ve yasamadığım kadar güzel bir yaz geçirdim. Meğer bu kilolar ne kadar yükmüş bana. Mutsuzluğumun hep asıl nedeniymiş. Ne kadar inkar etsemde onlarla mutluyum desemde, aslında hiç olmamışım..
Şimdide yılmadan devam ediyorum halihazırda uyguladığım ne varsa. Çikolatayı unuttum mesela. Onunla mutlu olanlardım bi zamanlar bende. Bayram geldi geçti ya ne bi tatlı yedim ne bi çikolataAma değdi, değiyor
Bu yolda olan arkadaslarım sakın yılmayın. Hayatı o kadar kolay hale getiriyoki. Çabalarınız asla boşa değil ve dilerseniz asla sonucsuz kalmayacak..
Cuma takımlarında yarışan bir üye var tesadüfen paylaştığı menüden dolayı onu takip edesim geldi.:)
Hemen hemen bir birbuçuk ay oldu...
O kadar az yiyorduki çok dikkatimi çekmişti o yüzden..Örneğin sabah 3 çubuk kraker,öğlen 1 dilim peynir,akşam 1 dilim karpuz veya yarım armut hiiç abartısız böyleydi..
Ve 120 civarı ağırlığında birinin yedikleri..her hafta 2-3 kg. veriyordu..Son 2-3 haftadır bakıyorumda 111 de takılı kalmış..
Demekki ikili rakamlarda elemanın aç kalması gerekiyor kilo vermesi için.:)
HAFTANIN 1.si..ayse_C52..........................................-2.9 kg..............:81:
HAFTANIN 2.leri..ece78 & efsunlu & nevzamansız.....-1.5 kg..............
HAFTANIN 3.sü..Yasemen..........................................-1.4 kg.............
yena ya sen de ferihayı izleseydin ya azcık normal ev kadını olsan ya iki deikodu yapardık:) sen çemberimde gül oya izlersin feriha ağır bi dizi biraz
az önce diziye topic açılmış ona baktım 26-27 kişi birden takip ediyor:))
kızlar yaaa dişim çok agrıyo kırık ve çürük
Geçmiş olsun canım...
yena ya sen de ferihayı izleseydin ya azcık normal ev kadını olsan ya iki deikodu yapardık:) sen çemberimde gül oya izlersin feriha ağır bi dizi biraz
az önce diziye topic açılmış ona baktım 26-27 kişi birden takip ediyor:))
hedefine en kısa zamanda ve en sağlıklı şekilde ulaşırsın inş.
kızlar tebrikler..
Yenacığım kızına geçmiş olsun.aman ensesi hep kuru olsun.en geç orası kuruyor..bende bugün kan ve idrar tahlili yaptırdım.pazartesi alacağım.
pc.me virüs girdi.sürekli uyarı.kart bilgilerime ulaşmaya çalışıyorlarmış.bende hepsini kapattırdım..gece gece paniğe kapıldım.allah ıslah etsin.
birde onlarla uğraş.şimdi bir yığın iş çıktı başıma.hepinize sağlık dolu günler.haftaya kaynım geliyor.adanadan bir şeyler istedim.inşallah getirir.geçen sene eşinden boşandı.daha evvel bize gelmek istedi.yanında 19 luk bir kızla.ben kabul etmedim.iki ay aramadı.bugün aradı.inşallah emrivaki yapmaz..burada yağmur başladı.her yer pırıl pırıl.tam sevdiğim zamanı buraların.her yer mis gibi kokuyor..hepinizi özledim.beyzusum aşkım görüşemiyoruz..
kızlar tebrikler..
Yenacığım kızına geçmiş olsun.aman ensesi hep kuru olsun.en geç orası kuruyor..bende bugün kan ve idrar tahlili yaptırdım.pazartesi alacağım.
pc.me virüs girdi.sürekli uyarı.kart bilgilerime ulaşmaya çalışıyorlarmış.bende hepsini kapattırdım..gece gece paniğe kapıldım.allah ıslah etsin.
birde onlarla uğraş.şimdi bir yığın iş çıktı başıma.hepinize sağlık dolu günler.haftaya kaynım geliyor.adanadan bir şeyler istedim.inşallah getirir.geçen sene eşinden boşandı.daha evvel bize gelmek istedi.yanında 19 luk bir kızla.ben kabul etmedim.iki ay aramadı.bugün aradı.inşallah emrivaki yapmaz..burada yağmur başladı.her yer pırıl pırıl.tam sevdiğim zamanı buraların.her yer mis gibi kokuyor..hepinizi özledim.beyzusum aşkım görüşemiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?