yenacım geçmiş olsun kızına canım, bende çok korkuyorum naz hastalanacak diye bugün kışlıkları çıkardım gece üzerini örtmediği için gündüz çok hapşuruyor , birde balkondan içeri alamıyorum onu....şimdi sıcacık kışlık pijamalarını giydirdim uyuttum onu açık yatsada birşey olmaz inşallah....
dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum darsı bzlere inşallah diyorum...
yenacım herkez geldi kilolarını verdiler gittiler biz aynı yerde sayıklıyoruz iştahımız yüzünden bende bugün sayısız kırmızı biber ve bibr dolması yedim erken saatte yedim ama yemesem daha iyidi çok severim ...ben az önce kendimi hayal ettim ikili rakamlarda o düşünce bile mutlu etti beni , inşallah bu hafta düzeleyim sporumada başlıyacağım
Geçmiş olsun sinüzitte çok zor ya inşallah biran önce geçer bende saçımı kurutmıyayım hemen başalr başım millety dalga geçiyordu yaz günü saçmı kurutulur diye ama kurutmazsanda amnın.
madalyalar için teşekkürler beyzuşum.
Nefret ederim o kadından...
Asucum doktora gittik sinüzit ,geniz akıntısı..İyiki gittik ama bayağı kötüleşti.
Ya işte arayıştayım aslında nasıl kısa yoldan 99 düşerim davası benimki kasıma kaldık ya bari bu arada inerim bellki diyorum aslında banada çok mantıklı gelmiyor orayıda okuyunca bir heves geliyor arada kalıyorum bende ekmeksiz yapamam aslında ama denesemmi diyorum sonra vazgeçiyorum bunları düşünürkende tatlı yiyorum ne ilginç bir kişiliğim dimi?Kadında pek güzel anlattı bunları yerseniz şöyledir böyledir ben heralde gebnne bildiğimi yapıcam karasızlık en kötüsü ben karar vericem diye kilo almıyımda bu arada ...Banucum,karatay diyetinden bahsetmişsin..En iyi kararı sen verirsin..
Sadece şunu söylemek istiyorum bence sıkılmadığın sonra bıraktığında yiyeceklere saldırmayacağın bir yöntem olsun..
Ben mesela meyvesiz,sebzesiz hatta ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum..
Haa diyeceksinki sonuçta senin durumun ortada,arkadaş olduğumuz için fikrimi söylemek istiyorum..
Mutlucum bu diyetide veren prof bir kalp doktoru olunca ve sağlık bu deyince araştırıyorum banada ters ve bildiklerimizin dışı geldi ama iyi bir doktor olunca acaba dedim ve çok kararsız kaldım şu anda biran önce kilo vermek olduğu için çabam nereye sürükleselr oraya gidiyorum açıkçası.sevgili kardeşim yena sana söyleyeyim diğerleri kardeşlerim anlasın,
bu a diyeti b diyeti c diyeti falan şimdiye kadar aklı başında bir diyetisyen tarafından önerilmediği sürece dikkatle yaklaşmak lazım. milyonlarca senedir sac ayağı gibi insanoğlunu ayakta tutan besin öyelerinin bir kaçını kaldıran ve kalanlara yüklenen diyetler bence riskli ve deneyden başka bir şey değil. bir kaç yıl içinde adlarını hatırlamıyoruz. fikrimce bu diyetler arasında en akla yatanı taş devri diyeti o da ütopya. şunu sık sık kendimize hatırlatmamız şart. yalnızca zayıf olmak için diyet yapmıyoruz sağlıklı olmak ve vucudumuza verdiğimiz zararları maximum geri dönüştürmek için savaşımız. yani kendi adıma 3 ay da 38 beden giyen ama hayati değerleri alt üst olmuş bir kadın olmak yerine, 1 sene de 38 bedene inen, ama sağlık konusunda da yaşından en az 10 yılı geri saymış bir bedene sahip olmak istiyorum. sporum da diyetimde bu yüzden sağlıklı olmak için.
İnşallah canım kısırın yanına ne mamalar yapar bizlerde yeriz 10 kilo verelim tam parti olsun.Onlarda seni çok sevmişler...gerçekten çok sevili ablanda yegenindeneyse azcık verelim kilo ablan gelir yapar bize o zmn :)
saol cnm devamı geldin inş.
yenacım geçmiş olsun cnm
ayrıca mutlu ve yena ellerinize sağlık
kızlar yaaa dişim çok agrıyo kırık ve çürük
İyigeceler yarın içinde kolay gelsin.kızlar ben kalkıyorum emire mama yedirip yatıcam uykum çok geldi eee sabahta erken kalkar sıpam en geç 7 de ayakta oluyo yrn da yorucu bi gün olucak dinlenim biraz
kocaman öpüyorum hepinizi allaha emanet olun iyi geceler
Ne güzel dizilerdi hele şaşıfelek bir numaraydı şak diye bitiriverdiler.tebessüm daha öncede bu konuşmayı yapmıştık sanırım..sen İzmir'lisin değilmi.?
evlilik nedeniylemi İzmir dışındasın.?
Birde HAtırla sevgili çok güzeldi..
yedi tepe istanbul ve şaşıfelek çıkmazı favorilerimden ve unutmadıklarımdan.:)
Ayyy Derin bende bayılırm kırmızı biber dolmasına..Bende akşam salatasını yedim bir tabak..
ne iştahlıyız değilmi.?
Bizde vereceğiz artık kiloları..Sen, ben,beyzuş çok kaldık. artık gençlerin önünü açmalıyız değilmi kilo verelim ve gidelim..:)
ama sağlıksızbeyzus abla ne güzel bir iraden var o sıcak sıcak börek yenilmezmiydi hiç ayol ,eşim bugün fırından elimi yakan ekmek almış vallahi ona bile dayanamadım ucundan aldım biraz hemen,,,
dün hastanede arkadaşımın arkadaşını gördüm nasıl zayıflamış kendisi tanıyamadım kendisi 40 küsur yaşlarında sadece kahvaltıda ekmek yiyormuş öğlen ekmeksiz salata diyr , akşam yemeğinide salata olarak 4 te bitiriyormuş, sağlıksız aslında ama kadın bir 20 kilo vermiş zor tanıdım ne kadar güelleşmiş, kilo güzel insanı bile çirkinleştiriyor...
Bu kadar zevk ortaklığı olamaz...Kardeşler bu kadar benzemez Yenacığım...
Bahsettiğin dizileri ben de çok severim....
Şimdi; şaşıfelek çıkmazının tamamını bir kerede verseler; dibek gibi oturur seyrederim....
Nasılsın beyzuş abalcım bir türlü denk gelemiyoruz ne güzel hem misafirler hem diyet ne güzel hepsini idare ediyorsun maşallah ben günlük gelse bozu veriyorum ne olucak bu halim hiç bilemiyorum.Teşekkür ederim canım..Umarım dilediğin gibi olur....
Misafirlere pişirdiğim her şeyden yemiyorum;öğleni hafif geçirmeye çalışıyorum...
Bu gün küçük bir tepsi börek yaptım ve hiç yemedim şükür...Yani hiç sayılır.Tadına bakmak için kibrit kutusunun yarısı kadar yedim...
Geri kalanı da sabah ısıtıp bitene kadar zorla yedireceğim....
beyzus abla ne güzel bir iraden var o sıcak sıcak börek yenilmezmiydi hiç ayol ,eşim bugün fırından elimi yakan ekmek almış vallahi ona bile dayanamadım ucundan aldım biraz hemen,,,
dün hastanede arkadaşımın arkadaşını gördüm nasıl zayıflamış kendisi tanıyamadım kendisi 40 küsur yaşlarında sadece kahvaltıda ekmek yiyormuş öğlen ekmeksiz salata diyr , akşam yemeğinide salata olarak 4 te bitiriyormuş, sağlıksız aslında ama kadın bir 20 kilo vermiş zor tanıdım ne kadar güelleşmiş, kilo güzel insanı bile çirkinleştiriyor...
Teşekkür ederim canım..Umarım dilediğin gibi olur....
Misafirlere pişirdiğim her şeyden yemiyorum;öğleni hafif geçirmeye çalışıyorum...
Bu gün küçük bir tepsi börek yaptım ve hiç yemedim şükür...Yani hiç sayılır.Tadına bakmak için kibrit kutusunun yarısı kadar yedim...
Geri kalanı da sabah ısıtıp bitene kadar zorla yedireceğim....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/446690-karatay-diyeti-deneyimlerimiz-5.html
dukan diyeti için osman muftuoğlu bakın ne diyor
zararlııııı
Bu kadar zevk ortaklığı olamaz...Kardeşler bu kadar benzemez Yenacığım...
Bahsettiğin dizileri ben de çok severim....
Şimdi; şaşıfelek çıkmazının tamamını bir kerede verseler; dibek gibi oturur seyrederim....
eşmeden 1 keregeçmiştim
uşak banazlıyız biz
izmirin neresindesin
valla börege dayanabilirmiydim ben acaba
sorma yenacım ben bu sene alıştım o güzel yemeğe çok seviyorum alışmaz olsaydım zaten dolmayı çok severim, difrize bile attım kışında yapmak için,salatasınıda çok yaparım yoğurtlu hımmm...
utanmaya başladım atık vallahi, verelim artık ama gitmeyelim çok alıştık birbirimize, baksana bugün ne kdar yoruldum kışlıkları çıkardım yazlıkları kaldırdım gözümden uyku akıyor ama ben buradayım hala..pazartesi inşallah iyileşirsem başlıyorum bn....
Nasılsın beyzuş abalcım bir türlü denk gelemiyoruz ne güzel hem misafirler hem diyet ne güzel hepsini idare ediyorsun maşallah ben günlük gelse bozu veriyorum ne olucak bu halim hiç bilemiyorum.
Nasılsın beyzuş abalcım bir türlü denk gelemiyoruz ne güzel hem misafirler hem diyet ne güzel hepsini idare ediyorsun maşallah ben günlük gelse bozu veriyorum ne olucak bu halim hiç bilemiyorum.
İyiyim canım sağol...
Sen nasılsın Banucuğum...
Misafirlerle birlikte idare etmeye çalışıyorum;istediğim gibi olmuyor ama olduğu kadar artık..Almaktan iyidir yine de...
Yalnız kalınca daha iyi vereceğimi umut ediyorum...
Kızlar bana müsaade kötü bir haftadan sonra şu an sadece güzel bir uyku çekip yarın sabah dinç bir şekilde uyanıp yeniden yeni bir başlangıç yapmak istiyorum
Umarım bir sonraki bildirimde bu sefer daha iyi bir sonuçla karşınıza çıkabilirim
Nilüfer Ablacığım kızına çooook geçmiş olsun bu arada. İnşallah en kısa zamanda hiçbir şeyi kalmaz.
Mutlucuğum sana sağlıksız diyetlerle ilgili yazdıklarında sonuna kadar katılıyorum. Tabiki hepimiz bir an önce kilo vermek istiyoruz özellikle ben ama önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek.
Her nekadar bu hafta berbat bir sonuç almış olsamda inat edip devam ediceğim sağlıklıı beslenmeye. Olmadı hafta içi doktorcuğuma bir ara telefon açayımda bana biraz akıl versin şu bağırsak sorunum ve kilo veremememle ilgili.
Resmen Mehteran gibiyim iki ileri bir geri ve buda benim canımı çok sıkıyor.
Kızlar inanın artık sizlere yazmaya yüzümde yok ama söz veriyorum haftaya çok daha güzel bir bildirim yapıcağım. Gerekirse işimi gücümü bırakıp sırf spora ağırlık vericeğim. Demekki günde 30 dakka bana yeterli gelmiyorki kilo verememişim.
İnşallah sizlerinde desteğiyle şu lanet kilolarımdan kurtulacağım sonuçta daha yolun başında pes edersem hiç uğraşmıyayım daha iyi.
Hepinize hayırlı geceler ve tatlı rüyalar
kendinize iyi bakın
yarın görüşmek üzere
Evet yenacım olan sonuçlara göre insülün direnci yüksekmiş onca doktora götürdük kimse önemsemedi Allahtan ayşe sayesinde ilgilendilerde ortaya çıktı kuşum ondan çok acıkıyomuş bakalım 30 na kadar tüm tahliller çıkıcak dr psikiyatriyede yollamış sinirli diye ama demiş ünsülün direnciyle alakalı siniride diye ama olsun oda ona destek olur diet yaparken inşallah popsundan bir daha gelmedi gelmezde kan aklım onda aslında bu aralar şu sonuçlar çıksa kendi çocuğum gibi seviyorum ondan dolayıda canım çok sıkılıyor.Daha erken değilmi kışlıklar için...
Banucum ayşecik nasıl.?
Tahlil sonuçlarını bekliyorsunuz değilmi.?
İyiyim şükür beyzuş abla ayşecime sıkılmıştım inşallah sonuçlarıda gelse rahatlıyacaz geri kalan herşey yavaş yavaş düzeliyor.Bugün eşim tahlil sonucunu aldı sayıları çok düşmüş biraz ona sıkıldım sonrada boşver deim herşey oplucana varır inşallah bu kadarınada şükür tüpe kadar daha düşmesinde....İyiyim canım sağol...
Sen nasılsın Banucuğum...
Misafirlerle birlikte idare etmeye çalışıyorum;istediğim gibi olmuyor ama olduğu kadar artık..Almaktan iyidir yine de...
Yalnız kalınca daha iyi vereceğimi umut ediyorum...
Hayır canım Ege nin babasıyla konuşuyordum,arada diyet guruplarına da bakıyorum...Beyzuuuşş,MSN de zeyneplemi konuşuyosunuz.?
Takipteyim sizi deermişim.:))
Çok iyi gidiyorsun tatlım...
Sana kahvaltılığın tarifini sorucam yazarmısın canım..
Evet yenacım olan sonuçlara göre insülün direnci yüksekmiş onca doktora götürdük kimse önemsemedi Allahtan ayşe sayesinde ilgilendilerde ortaya çıktı kuşum ondan çok acıkıyomuş bakalım 30 na kadar tüm tahliller çıkıcak dr psikiyatriyede yollamış sinirli diye ama demiş ünsülün direnciyle alakalı siniride diye ama olsun oda ona destek olur diet yaparken inşallah popsundan bir daha gelmedi gelmezde kan aklım onda aslında bu aralar şu sonuçlar çıksa kendi çocuğum gibi seviyorum ondan dolayıda canım çok sıkılıyor.
İyiyim şükür beyzuş abla ayşecime sıkılmıştım inşallah sonuçlarıda gelse rahatlıyacaz geri kalan herşey yavaş yavaş düzeliyor.Bugün eşim tahlil sonucunu aldı sayıları çok düşmüş biraz ona sıkıldım sonrada boşver deim herşey oplucana varır inşallah bu kadarınada şükür tüpe kadar daha düşmesinde....
Evet yenacım olan sonuçlara göre insülün direnci yüksekmiş onca doktora götürdük kimse önemsemedi Allahtan ayşe sayesinde ilgilendilerde ortaya çıktı kuşum ondan çok acıkıyomuş bakalım 30 na kadar tüm tahliller çıkıcak dr psikiyatriyede yollamış sinirli diye ama demiş ünsülün direnciyle alakalı siniride diye ama olsun oda ona destek olur diet yaparken inşallah popsundan bir daha gelmedi gelmezde kan aklım onda aslında bu aralar şu sonuçlar çıksa kendi çocuğum gibi seviyorum ondan dolayıda canım çok sıkılıyor.
İyiyim şükür beyzuş abla ayşecime sıkılmıştım inşallah sonuçlarıda gelse rahatlıyacaz geri kalan herşey yavaş yavaş düzeliyor.Bugün eşim tahlil sonucunu aldı sayıları çok düşmüş biraz ona sıkıldım sonrada boşver deim herşey oplucana varır inşallah bu kadarınada şükür tüpe kadar daha düşmesinde....
Hayır canım Ege nin babasıyla konuşuyordum,arada diyet guruplarına da bakıyorum...
Hemen yazayım canım......
Bilindik şekilde domatesleri soyup,küçük küpler halinde kesiyorum ve kaynamaya bırakıyorum.Tamamen pişmesine yakın (tabii biraz sulu kalıyor...Sos kıvamında) küçük küçük doğradığım biberleri ilave ediyorum.Hafif pişirip altını kapatıyorum ve bol dereotu ile biraz sirke ve sarımsak katıyorum ..Tuzu unutma..Birde az bir miktar zeytinyağ ekliyorum domatesler pişerken...
Sıcak sıcak kavanozlara koyup,kapaklarını kapatıyorum ve ters çeviriyorum bildiğin usülde.Üzerine kalın bir şey örtüyorum ki soğuması uzun sürsün diye....
Sirkeyi fazla kaçırmamanı tavsiye ederim..
Ayrıca aynı şekilde hazırladığım karışıma közlenmiş patlıcanları minik minik doğrayıp kattığım da oluyor.Patlıcanlısı kuru köftenin yanında süper bir sos oluyor..
Afiyet olsun canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?