Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlarrr topik ahalisi (her ne kadar kismeler olmasa da) ...
Herkese güzel bir gün diliyorum... :79:

günayyyyyyyyydınlar herkese bol sporlu saglıklı gün diliyorum :90:

günaydınlar herkese :))) umarım keyifler yerindedir benim regl sancısı geçmedi hala bugün 3. Günüm ah bi bitse de kurtulsam

günaydınnnnnnnnnnnn.....16:

Allah’ım! Başlayacağın bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkten,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım.
Allah’ım! Bugün yapacağım bütün işlerin ibadet olmasını nasip et.

aminnnnnnn....

Son düzenleme:
inşallah canım bu azimle çıtır olacaksn sen :)
kuzucuklar bırakmıyor evet :)
spor kas yapıyor tabi ama bak inceltmişte ne güzel, bende yürüyüşe başladım dün akşam ama yalnız hiç çekilmiyor birde ayağımı yaraladım ayakabım vurdu ya
günayyyyyyyyydınlar herkese bol sporlu saglıklı gün diliyorum :90:
günaydınnnnnnnnnnn
geçmiş olsun canım ya.......
Günaydınlar herkese :))) umarım keyifler yerindedir benim regl sancısı geçmedi hala bugün 3. Günüm ah bi bitse de kurtulsam
günaydınnnnnnn, öyle deme canım bak adet olmak içn bekleyen o kadar insan var ben kürtaj sonrası neler yaşadım bir ben bilirim ,sabret geçici zaten ......
canım o aldığını hemen verirsin dikkat edersen, yeni alınan kilolar daha çabuk gidiyor sonuçta...... iç bakalım tadı nasıl bende denerim olmazsa, gerçi ben yeşilçay içiyourm ama
aminnnnnnn

ibatum sen leslie hangi bölümü yapıyorsun?4 Really Big MiLES iyi diyorlar.benim indirdiğim 4 mil başlangıcı çok sıkıcı 20 dk.sonra biraz artıyor.

Suda eriyen şekli benimki isim yazmıyım.Ama doktorunu ara sor eczanede ikili olarak satılıyor.
İnşallah ikinizde incelin.
Ne güzel bir dua amin.

canım o aldığını hemen verirsin dikkat edersen, yeni alınan kilolar daha çabuk gidiyor sonuçta...... Iç bakalım tadı nasıl bende denerim olmazsa, gerçi ben yeşilçay içiyourm ama

canım yeşilçayı bende içiyorum ama aşırı karnım şişiyor sanki patlıcakmış gibiyim. O yüzden denicem bu çayı haber veririm tabiki karanfil almayı unutmuşum onuda alıp yapıcam. Sorma bu haft artıdayım maalesef 2 güne 1 kilo vermeyeceğime göre. Hedefim bu ay sonu 95ti ama olmadı nasip değilmiş

Kizlar yedim evet ama pisman diiiliiiiiim...

Kontrolum hep vardi, tarttim, baktim..gereken yerde de durdum....

Gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim..

gecmiş olsun ıyı bır yıl mı dılıyorsun nerden buluyon bu yazıları ıbranıce galıbaaa

valla bende regl oldugum için artılardayım ama bakalım yrn ne olucak yinede iyi gidiyo diyet en azından bozmadım akşam mesela yaş pasta istedi eşim aldık çikolata krokanlı (çok da gzl gözüküyodu) sadece 2 çatal yedim o da kayınvalideler falan ısrar etti o yüzden

merhaba hanımlar bugun günlük tutmaya başladım ve defterime ne yediysem yazdım elma sirkesi yeşil çay ve lahana suyunu içtim ve 1 saat spor yaptım birazdan bir kase yogurt yiyeceğim aslında aç değilim ekmeği bugun itibariyle hayatımdan çıkardım. araştırırken yeşil çayın tok tututuğunu öğrendim sizlerle paylaşmak istedim günde 4 fincana kadar içilmesi zayıflatıyormuş 2 fincan daha içeceğim vede en az 3 lt su içeceğim birde ben kilo cetveli yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz burda yazımın altında çıkacak?

bravoooo

hoşgeldin
kilo cetvelinin yapımı ile ilgili bir konu var orada çok ayrıntılı anlatıyor
problem olursa yardımcı olurum canım

1 saat daha kızımla parkta spor yaptım
toplam 400 dakika oldu

bugün 91 altını gördüm tartıda

diyetisyene giden arkadaşlar
dr. kaç kalorilik diyet verdi

ben kaç kalorilik besleneceğime karar vermiyorum

bravo süpersin ben daha spor olayını bir düzene koyamadım...

işten eve gittiğimde üzerimden tır geçmiş geçmiş gibi hissediyorum kendimi...

bazen yemek yiyecek halim kalmıyor...iş ev arası çok uzak...

5,30 da mesai bitiyor ben 8,8,30 arası ancak evde oluyorum...

yemeğim varsa hemen yiyorum yoksa yemek yapıyorum...

çünki işyerinede yemeğimi evden getiriyorum...ayyy yazarken bile yoruldum halimi siz düşünün...

ablacım seni çok iyi anlıyorum iş çıkış saatin iyiymiş aslında benim 6,30u buluyor eve gidene kadar 7,30-8,00 arası baya yoruluyorum zaten otobüs yoruyor insanı en başta spora vakit bulamıyorum bu aralar leslide yapamdım kaç gündür evimi düzenliyorum...uf puf işte ne olursa olsun gidecek bir şekilde ama sporla olsa daha çabuk ve kalıcı oluyor..

canım çıkış saatim iyi ama yolum uzak 2 vesaitle gidiyorum...ist trafiği malum...biliyorum bunlar mazeret değil ama hipotiroid hastasıyım çok çabuk yoruluyorum...yaşlandımmı ne

Bu ne sessizlik böyle yrn ki tartı gününün rehaveti mi çöktü herkesin üstüne
Ne tartı günümü oda neee :::)))

Ben okurkenn yoruldum Allah yardımcın olsun valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…