günaydın kızlar...
Benim durumlar cort. Diyetisyeni de arayıp bi süre ara vermek istediğimi söyledim. Allah sonumu hayır etsin. Görev değişikliği yapıldı o yüzden işlerim çok yoğun öptüm hepinizi görüşmek üzere...
günaydınlarrr topik ahalisi (her ne kadar kismeler olmasa da) ...
Herkese güzel bir gün diliyorum... :79:
günayyyyyyyyydınlar herkese bol sporlu saglıklı gün diliyorum :90:
günaydınnnn benden de...dün giremedim baktım çok az msj yazılmış.herkes nerede???benim de dişim ağrıyor gene bakalım bugün dişçiye tekrar görüşmem gerekecek.oysa salıya randevu vermişti.randevu günü gelmeden benim diş azıttı.dün gece 3mil leslieden sonra 4 milin 20 dk dan sonra hareketli kısmını da yaptım 20 dk.çok yoruldum.öyle bir yatışım vardıkiii yorgunluktan halim kalmadı hiçbişiye...
günaydınlar herkese :))) umarım keyifler yerindedir benim regl sancısı geçmedi hala bugün 3. Günüm ah bi bitse de kurtulsam
herkeslere günaydın. 3-4 gündür deli gibi ne bulursa yedimya nasıl mutsuzum ama dedimki kendi kendime yookk olmaz farklı bi şeyler yapmak lazım. Burda sizlerde bahsediyorsunuzya metabolizma hızlandırıcı çay onu denemey karar verdim akşam iş çıkışı aktara uğradım aldım malzemelerimi bugünde tarifi alıyım burdan ve yapıyım. Regl öncesi sendromu şişkinlikler ve sporsuzluk bu hale getirdi..vee sabah tartıldım +500g gördüm tabikide ne olcaktı..ufff puff:18:
inşallah canım bu azimle çıtır olacaksn sen :)vooo ne çok yazmışınız sayfalara bakarken şaşı oldum birde okusaydım tamamdır. neyse yarın benim için büyük gün acayip heyecanlıyım yeni diyetisyenimle tanışacağım. sanki oraya gidince bana sihirli bir deynekle dokuncak incecik eve döncekmişim gibi geliyor. hadi hayırlısı.
bu heyecan iyiye işarettir umarım. çünkü sadece zayıf olacağım günleri düşünüyorum artık. :81:
kuzucuklar bırakmıyor evet :)Kızlarrrrrrr nereye kayboldunuz yaw
Yoksa bütün kuzucuklardanmı fırsat bulamadınız
Umarım hepsi biraz daha iyidirler.
Neyse bende kaçayım bari benim kuzucukta sonunda çok şükür pes etti halının üzerinde uyuya kaldıyatırayımda bende biraz da kitap okuyup uyurum.
Sizleri çok ama çooooooook seviyorum
Kendinize iyi bakın
Herkese hayırlı geceler! Allah'a emanet olun Pıstıklar
spor kas yapıyor tabi ama bak inceltmişte ne güzel, bende yürüyüşe başladım dün akşam ama yalnız hiç çekilmiyor birde ayağımı yaraladım ayakabım vurdu yasanırım biraz fala spor yaptım ve kas fazlalaştı sanırım ondan şimdi sadee 200 gitmiş görünüyor ama kyafetler geçen haftaya göre bolaştı sıkılaştım
bozmadan devam edicem
inşallah memnun kalırsın yeni diyetisyenden
günaydınnnnnnnnnnngünayyyyyyyyydınlar herkese bol sporlu saglıklı gün diliyorum :90:
geçmiş olsun canım ya.......günaydınnnn benden de...dün giremedim baktım çok az msj yazılmış.herkes nerede???benim de dişim ağrıyor gene bakalım bugün dişçiye tekrar görüşmem gerekecek.oysa salıya randevu vermişti.randevu günü gelmeden benim diş azıttı.dün gece 3mil leslieden sonra 4 milin 20 dk dan sonra hareketli kısmını da yaptım 20 dk.çok yoruldum.öyle bir yatışım vardıkiii yorgunluktan halim kalmadı hiçbişiye...
günaydınnnnnnn, öyle deme canım bak adet olmak içn bekleyen o kadar insan var ben kürtaj sonrası neler yaşadım bir ben bilirim ,sabret geçici zaten ......Günaydınlar herkese :))) umarım keyifler yerindedir benim regl sancısı geçmedi hala bugün 3. Günüm ah bi bitse de kurtulsam
canım o aldığını hemen verirsin dikkat edersen, yeni alınan kilolar daha çabuk gidiyor sonuçta...... iç bakalım tadı nasıl bende denerim olmazsa, gerçi ben yeşilçay içiyourm amaherkeslere günaydın. 3-4 gündür deli gibi ne bulursa yedimya nasıl mutsuzum ama dedimki kendi kendime yookk olmaz farklı bi şeyler yapmak lazım. burda sizlerde bahsediyorsunuzya metabolizma hızlandırıcı çay onu denemey karar verdim akşam iş çıkışı aktara uğradım aldım malzemelerimi bugünde tarifi alıyım burdan ve yapıyım. regl öncesi sendromu şişkinlikler ve sporsuzluk bu hale getirdi..vee sabah tartıldım +500g gördüm tabikide ne olcaktı..ufff puff:18:
aminnnnnnngünaydınnnnnnnnnnnn.....16:
Allah’ım! Başlayacağın bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkten,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım.
Allah’ım! Bugün yapacağım bütün işlerin ibadet olmasını nasip et.
aminnnnnnn....
Suda eriyen şekli benimki isim yazmıyım.Ama doktorunu ara sor eczanede ikili olarak satılıyor.bende de d vitamin eksikliği çıkmıştı.dr devit verdi günde 10 damla.üşenmekten içemiyorumm.sayıp durmk saçma geldi başka bi ilacı yokmuki sen ne kullanıyorsun?
çok geçmiş olsun canım.3 çocukla uğraşmak zor zaten bi de hasta olunca hepten zor.Allah acil şifa versin.havalarda bi sıcak bi soğuk ankarada.bende korkuyorum burunları alıyor bebeğede bulaşırsa çok zor...
kahvaltıda benim 2 kk peynirim var bazen birini yumurta olarak tükeyiorum tok tutuyor
canım çok büyük geçmiş olsun.tekrar seni görmek çok güzel.özledik
İnşallah ikinizde incelin.aysebru burdaydı ayşecikle birlikte kontrole geldiler çok şükür iyi zayıfladıkça da daha iyi olucak inş. vallahi çok sevimli ve çok akıllı maşallah
2 ayşe birlikte zayıflıcaz kızlar :)))
bu arada saat 4 olmuş ben çıkıyorum iyi bakın kendinize akşam girerim belki öpüyorum hoşçakalın :)
Ne güzel bir dua amin.günaydınnnnnnnnnnnn.....16:
Allah’ım! Başlayacağın bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkten,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım.
Allah’ım! Bugün yapacağım bütün işlerin ibadet olmasını nasip et.
aminnnnnnn....
canım ben onu yapmıyorum ben sadece yürüyorum yaparsam zumba yapacağım ben.......ibatum sen leslie hangi bölümü yapıyorsun?4 Really Big MiLES iyi diyorlar.benim indirdiğim 4 mil başlangıcı çok sıkıcı 20 dk.sonra biraz artıyor.
slm kızlar herkeze merhaba
hepinize merhaba
canım o aldığını hemen verirsin dikkat edersen, yeni alınan kilolar daha çabuk gidiyor sonuçta...... Iç bakalım tadı nasıl bende denerim olmazsa, gerçi ben yeşilçay içiyourm ama
Kizlar yedim evet ama pisman diiiliiiiiim...
Kontrolum hep vardi, tarttim, baktim..gereken yerde de durdum....
Gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim..
bu ne sessizlik böyle yrn ki tartı gününün rehaveti mi çöktü herkesin üstüne
bravoooovalla bende regl oldugum için artılardayım ama bakalım yrn ne olucak yinede iyi gidiyo diyet en azından bozmadım akşam mesela yaş pasta istedi eşim aldık çikolata krokanlı (çok da gzl gözüküyodu) sadece 2 çatal yedim o da kayınvalideler falan ısrar etti o yüzden
merhaba hanımlar bugun günlük tutmaya başladım ve defterime ne yediysem yazdım elma sirkesi yeşil çay ve lahana suyunu içtim ve 1 saat spor yaptım birazdan bir kase yogurt yiyeceğim aslında aç değilim ekmeği bugun itibariyle hayatımdan çıkardım. araştırırken yeşil çayın tok tututuğunu öğrendim sizlerle paylaşmak istedim günde 4 fincana kadar içilmesi zayıflatıyormuş 2 fincan daha içeceğim vede en az 3 lt su içeceğim birde ben kilo cetveli yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz burda yazımın altında çıkacak?
1 saat daha kızımla parkta spor yaptım
toplam 400 dakika oldu
bugün 91 altını gördüm tartıda
diyetisyene giden arkadaşlar
dr. kaç kalorilik diyet verdi
ben kaç kalorilik besleneceğime karar vermiyorum
bravo süpersin ben daha spor olayını bir düzene koyamadım...
işten eve gittiğimde üzerimden tır geçmiş geçmiş gibi hissediyorum kendimi...
bazen yemek yiyecek halim kalmıyor...iş ev arası çok uzak...
5,30 da mesai bitiyor ben 8,8,30 arası ancak evde oluyorum...
yemeğim varsa hemen yiyorum yoksa yemek yapıyorum...
çünki işyerinede yemeğimi evden getiriyorum...ayyy yazarken bile yoruldum halimi siz düşünün...
ablacım seni çok iyi anlıyorum iş çıkış saatin iyiymiş aslında benim 6,30u buluyor eve gidene kadar 7,30-8,00 arası baya yoruluyorum zaten otobüs yoruyor insanı en başta spora vakit bulamıyorum bu aralar leslide yapamdım kaç gündür evimi düzenliyorum...uf puf işte ne olursa olsun gidecek bir şekilde ama sporla olsa daha çabuk ve kalıcı oluyor..
Ne tartı günümü oda neeeBu ne sessizlik böyle yrn ki tartı gününün rehaveti mi çöktü herkesin üstüne
Ben okurkenn yoruldum Allah yardımcın olsun valla.bravo süpersin ben daha spor olayını bir düzene koyamadım...
işten eve gittiğimde üzerimden tır geçmiş geçmiş gibi hissediyorum kendimi...
bazen yemek yiyecek halim kalmıyor...iş ev arası çok uzak...
5,30 da mesai bitiyor ben 8,8,30 arası ancak evde oluyorum...
yemeğim varsa hemen yiyorum yoksa yemek yapıyorum...
çünki işyerinede yemeğimi evden getiriyorum...ayyy yazarken bile yoruldum halimi siz düşünün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?