sağol canım benim atlatıyoruz yavaş yavaş inşallah, valla çok meraklıyız ama bakalım yanıt alabilecek miyiz:26:canım yavruna büyük geçmiş olsun sende sıkma canını artık...kazdağlısı kimdir ki acep ?( kadınlar ne meraklıyız biz)
canım ya kıyamam ağlama ne olur madem kendini durduramıyorsun kalorisi düşük şeyler tüketmeye çalış, mesela ben çok acıktığımda 1 kase yoğurdun içine 2-3 dal taze naneyi doğruyorum ve kırmızı pul biberde koyuyorum bazen çok güzel oluyor, eğer tatlı gibi istiyorsam da tarçın ekliyorum beni sakinleştiriyor, ardından yarım saat sonra falan yeşilçay içiyorum o beni tok tutuyor işte... olmadı sebze haşla bol baharatla ye....herkese merhaba:26:
benim canım sıkkın kızlar aşırı derecede hafta sonu nazara geldim sanırım ne bulsam yiyesim geliyor.yüzüm gözüm şişti ve suratım sivilce doldu. doyduğumu hiç hissetmiyorum.moralimde çok bozuk bu yüzden tamam regl olucamda hem midem sürekli dolu hemde sürekli iştah çaıklığı var. sabah oturdum ağladım daha yolun başındayken bu ne hal böle diye hiç sporum yok halsizlikten ölüyorum...:18:
ekincik gözünaydın canım allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin
sağol canım benim bende özledim valla..bende de d vitamin eksikliği çıkmıştı.dr devit verdi günde 10 damla.üşenmekten içemiyorumm.sayıp durmk saçma geldi başka bi ilacı yokmuki sen ne kullanıyorsun?
çok geçmiş olsun canım.3 çocukla uğraşmak zor zaten bi de hasta olunca hepten zor.Allah acil şifa versin.havalarda bi sıcak bi soğuk ankarada.bende korkuyorum burunları alıyor bebeğede bulaşırsa çok zor...
kahvaltıda benim 2 kk peynirim var bazen birini yumurta olarak tükeyiorum tok tutuyor
canım çok büyük geçmiş olsun.tekrar seni görmek çok güzel.özledik
anladım canım bendede pko vardı ilk gebeliğim düşükle sonuçlanınca bayağı bekledik bizde, rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah....teşekkür ederim canım, verdiği tüm ilaçları kullanıcam...(bi de iğne vermeseydi iyi olucaktı ama neyse )
sağol tatlım tüp bebek değil, pkolu olduğum için bu süreç biraz zor geçiyo tabi
teşekkür ederim mutlucum, bu cuma başka bi doktora daha gidicem, bakalım neler söyleyecek
sizin deneyimleriniz beni kötümser halimden çıkardı, iyi ki varsınız...
çok teşekkür ederim, umarım herşey yolunda gider...
bazen öyle oluyor spora ilk başladığım hafta benimde 200 gram gitmişti ve ben spor yapmadan daha çok veriyorum demiştimmerhaba herkeze
bilgisaarıma virüs girdi geçmişi zor okudum alıntı yapamadım
kızlar ne oldu ya dondurmalar ballar çekirdekler .....
dikkat hemen gelir kilolar aman haa
biraz önce eşimi ankaraya gönderdim yalnızız
birazdan spor yaprım herhalde
diyetime dikkat ediyorum sporda yapıyorum amabu hafta yerimde sayıyorum nedendir anlamadım
hasta olanlara geçmiş olsun bu arasalgın var çocuklar hep hasta geçmiş olsun
günaydın
dünden beri yatıyorum işyerinden de izin verdi müdürüm sağolsun yattım durdum günboyu...
bi geçmişe göz atayım nasıl herkesler...
geçmiş olsun canım
şöyle bi baktım geçmişe kuzuları hasta olanlar var geçmiş olsun miniklere baharlarda oluyor muhakkak benimkide sümüllü sümüklü dolaşıyor fıstığım allah esirgesin hepsinide
Gunaydin cankuslarimmm insallh herkes iyidir cunku bu aralar salgin mi var nedir kizimda bende grip olduk basim ctliyo nerdeyse neyseeee hastalar olanlara cok gecmis olsun banada:)))
Cocuklarin ucu de deli gibi hasta oldu. Butun gece oksurmek kustu ortancam. Bugun yardimcim da gelemedi.. Annemle felegimizi sasirdik. ..kendim de uykusuzluk ve yorgunluktan perisanim... Bu da bana bal yeme olarak dondu.. 4 tatli kasigi bal ve 2 krep yedim.... Bu da meyvelerim gitti, 2 ekmegim 1 sutum gitti demek...
Bu ne yaa herkes dökülüyor gerçekten. Havalar birden değişti diye herhalde. Hepinize tek tek geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir sağlığınıza kavuşursunuz. Kuzucuklar hasta olunca Annelerde hasta oluyor otomatikman.
Rabbim hepinize sabır versin. Acil şifalar tekrar...
kızlar izleyin koptum sabah sabah
uyanık agam beyaaaa....:))))
Kurnaz Koca videosunu izle - Komedi - Mynet - Video
Çok komik amcam yaaa karnnıma ağrılar girdi bide demiyormu gecede üstümü örtüyor diye
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım çoook motivasyona ihityacım var 88 kiloyum
uyguladığınız diyet önerileriniz vermı lütfen yardımcı olun..:2::2::2::2::26:
Aramıza hoş geldin inşallah sende bir an önce hedefine sağlıklı bir şekilde kavuşursun. Bu arada kendini bizlere biraz tanıtırmısın. Adın, yaşın, nerelisin, çoluk çombalak varmıfalan diye uzarrrrrr gider
Beyza cok gecmis olsun benim oglanda uyumuyor hayirlisis uykususzluk cok sinir bisi masallah 16 aylik daha bir aksam yatip sabah kalktigim olmadi anneme bu arA iyiyz gecede 2-3 kalkiyom dememle dun aksam sagolsun yarim saat te bir kalkti cildirmalik. Sabah 6 da ayKta oglende de uyumuyor meme de. Zor geldi bana bugun seninhalini dusunemiyorum. Kolaygelsin Allah sifa versin tez elden.
Mutlucuğum ve Beyza Ablacığım ikinizede çoook geçmmiş olsun. Benim küçük kuzuda dalokay gibi huysuz ve sinirli bu ara. İstediği olduğu an sorun yok ama yatırmaya kalktığım an yada istediğini vermediğim an etinden et kopuyor sanki. Uykusuzluk hele çok sinirlerimi bozuyor ama hala sabırla Anneciğim ne olur yapma modundayım tabi ne kadar sürer Allah bilir
Bir an önce sakinleşirler inşallah.... ( Amin )
Kizlar yedim evet ama pisman diiiliiiiiim...
Kontrolum hep vardi, tarttim, baktim..gereken yerde de durdum....
Gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim..
Hazır kimsecikler yokken bende şarkı çığırayım bari
öööö öööö ööööö
mi mi mi mi hehhhh sesimide açtım başlıyorum;
Üşüyorum tek başıma
neden yoksunuz yanımmmmmmmmmda
bir başıma şu odadaaaaaaa efkarımla baş başa
Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama bir an durumuma uydu sanırsam
sanırım biraz fala spor yaptım ve kas fazlalaştı sanırım ondan şimdi sadee 200 gitmiş görünüyor ama kyafetler geçen haftaya göre bolaştı sıkılaştımsağol canım benim atlatıyoruz yavaş yavaş inşallah, valla çok meraklıyız ama bakalım yanıt alabilecek miyiz:26:
canım ya kıyamam ağlama ne olur madem kendini durduramıyorsun kalorisi düşük şeyler tüketmeye çalış, mesela ben çok acıktığımda 1 kase yoğurdun içine 2-3 dal taze naneyi doğruyorum ve kırmızı pul biberde koyuyorum bazen çok güzel oluyor, eğer tatlı gibi istiyorsam da tarçın ekliyorum beni sakinleştiriyor, ardından yarım saat sonra falan yeşilçay içiyorum o beni tok tutuyor işte... olmadı sebze haşla bol baharatla ye....
soda falan iç ama kaloriden uzak dur ,sevdiğin şeylerin diyetlerini yap yağsız ...
sağol canım benim bende özledim valla..
anladım canım bendede pko vardı ilk gebeliğim düşükle sonuçlanınca bayağı bekledik bizde, rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah....
bazen öyle oluyor spora ilk başladığım hafta benimde 200 gram gitmişti ve ben spor yapmadan daha çok veriyorum demiştim
neyse sonraki haftalar daha çok gitmeye başladı bazen duraklıyor böyle sıkma canını
1 hafta daha sürerse yediklerini gözden geçir daha az kalorili yapmaya çalış
bende yarın 1 günlük bir detoks yapacağım midem bozuk gibi ekşi ekşi hem rahatlamış olurum bu arada şu pirinç lapası varya onu yapacağım ama ben yoğurtta koyuyorum üstüne sonra :) bakalım inşallah rahatlar midem zaten canım hiçbir şey istemiyor ....
vooo ne çok yazmışınız sayfalara bakarken şaşı oldum birde okusaydım tamamdır. neyse yarın benim için büyük gün acayip heyecanlıyım yeni diyetisyenimle tanışacağım. sanki oraya gidince bana sihirli bir deynekle dokuncak incecik eve döncekmişim gibi geliyor. hadi hayırlısı.
bu heyecan iyiye işarettir umarım. çünkü sadece zayıf olacağım günleri düşünüyorum artık. :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?