Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba herkeze

bilgisaarıma virüs girdi geçmişi zor okudum alıntı yapamadım

kızlar ne oldu ya dondurmalar ballar çekirdekler .....

dikkat hemen gelir kilolar aman haa

biraz önce eşimi ankaraya gönderdim yalnızız
birazdan spor yaprım herhalde

diyetime dikkat ediyorum sporda yapıyorum amabu hafta yerimde sayıyorum nedendir anlamadım

hasta olanlara geçmiş olsun bu arasalgın var çocuklar hep hasta geçmiş olsun

Kizlar yedim evet ama pisman diiiliiiiiim...

Kontrolum hep vardi, tarttim, baktim..gereken yerde de durdum....

Gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim..

canım yavruna büyük geçmiş olsun sende sıkma canını artık...kazdağlısı kimdir ki acep ?( kadınlar ne meraklıyız biz)
sağol canım benim atlatıyoruz yavaş yavaş inşallah, valla çok meraklıyız ama bakalım yanıt alabilecek miyiz:26:
canım ya kıyamam ağlama ne olur madem kendini durduramıyorsun kalorisi düşük şeyler tüketmeye çalış, mesela ben çok acıktığımda 1 kase yoğurdun içine 2-3 dal taze naneyi doğruyorum ve kırmızı pul biberde koyuyorum bazen çok güzel oluyor, eğer tatlı gibi istiyorsam da tarçın ekliyorum beni sakinleştiriyor, ardından yarım saat sonra falan yeşilçay içiyorum o beni tok tutuyor işte... olmadı sebze haşla bol baharatla ye....
soda falan iç ama kaloriden uzak dur ,sevdiğin şeylerin diyetlerini yap yağsız ...
sağol canım benim bende özledim valla..
anladım canım bendede pko vardı ilk gebeliğim düşükle sonuçlanınca bayağı bekledik bizde, rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah....
bazen öyle oluyor spora ilk başladığım hafta benimde 200 gram gitmişti ve ben spor yapmadan daha çok veriyorum demiştim
neyse sonraki haftalar daha çok gitmeye başladı bazen duraklıyor böyle sıkma canını
1 hafta daha sürerse yediklerini gözden geçir daha az kalorili yapmaya çalış
bende yarın 1 günlük bir detoks yapacağım midem bozuk gibi ekşi ekşi hem rahatlamış olurum bu arada şu pirinç lapası varya onu yapacağım ama ben yoğurtta koyuyorum üstüne sonra :) bakalım inşallah rahatlar midem zaten canım hiçbir şey istemiyor ....

merhabalarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm

Şu an buralar tenha ama eminim birazdan çok daha kalabalık oluruz :122: :122:
Valla gündüz küçük kuzucuktan fırsat bulabilsem gündüzde koşa koşa gelicem ama sağ olsun bu ara 2 yaş sendromumu yaşıyor nedir tam bir haftadır huysuzluğu üzerinde.
Dün gecede nasıl bir inat ettiyse bütün gece uyumadı. Aramıza aldık belki bizimle uyur diye ama ne mümkün sabaha kadar ağlayıp durdu yatırmaya çalıştıkca.
Havalardan da etkileniyor olabilir diye düşünüyorum yada hasta olucak ( benim büyük kızım hasta olmadan bir hafta önce başlardı huy değiştirmeye )

günaydın
dünden beri yatıyorum işyerinden de izin verdi müdürüm sağolsun yattım durdum günboyu...
bi geçmişe göz atayım nasıl herkesler...

ben formdan düşmüşüm ya yürüyüşe çıkayım dedim 35 dk zor yürüdüm ayaklarım şişti ve küçük parmağım yaralandı
neyse ufaktan başlamış olayım bari zamanla artar inşallah
yalnız yürümekte hiç zevkli değil sıkılıyor insan ya daha erken çıkayım en azından 1-2 insan görüürm ya da yanıma birini bulmam gerek, dün daha önce yürüdüğüm bayan gelirim demşti ama gelmedi ondan bir cacık olmaz ya neyse , ben kendi kendime yürürüm ya da evde bir şeyler yapmam gerek......

Hazır kimsecikler yokken bende şarkı çığırayım bari

öööö öööö ööööö
mi mi mi mi hehhhh sesimide açtım başlıyorum;

Üşüyorum tek başıma
neden yoksunuz yanımmmmmmmmmda
bir başıma şu odadaaaaaaa efkarımla baş başa

Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama bir an durumuma uydu sanırsam

hımmm sesinde pek güzelmiş :)

vooo ne çok yazmışınız sayfalara bakarken şaşı oldum birde okusaydım tamamdır. neyse yarın benim için büyük gün acayip heyecanlıyım yeni diyetisyenimle tanışacağım. sanki oraya gidince bana sihirli bir deynekle dokuncak incecik eve döncekmişim gibi geliyor. hadi hayırlısı.
bu heyecan iyiye işarettir umarım. çünkü sadece zayıf olacağım günleri düşünüyorum artık. :81:

Kızlarrrrrrr nereye kayboldunuz yaw

Yoksa bütün kuzucuklardanmı fırsat bulamadınız
Umarım hepsi biraz daha iyidirler.
Neyse bende kaçayım bari benim kuzucukta sonunda çok şükür pes etti halının üzerinde uyuya kaldı yatırayımda bende biraz da kitap okuyup uyurum.

Sizleri çok ama çooooooook seviyorum
Kendinize iyi bakın
Herkese hayırlı geceler! Allah'a emanet olun Pıstıklar

sanırım biraz fala spor yaptım ve kas fazlalaştı sanırım ondan şimdi sadee 200 gitmiş görünüyor ama kyafetler geçen haftaya göre bolaştı sıkılaştım
bozmadan devam edicem

inşallah memnun kalırsın yeni diyetisyenden

bugün 1 saatspor yaptım
toplam 340 dakka oldu

menüm
sabah
gevrek süt

ara yok

öğle
2 dilim mücver
yağsız salata
4 yk makarna

ara üzüm

akşam
3kofte kadar haslanmış tavuk
5 yk makarna
yağsız salata
1 bardak ayran

ara üzüm 2 grisini 1/2 bardak süt

Günaydın Kızlar...

benim durumlar cort. Diyetisyeni de arayıp bi süre ara vermek istediğimi söyledim. Allah sonumu hayır etsin. Görev değişikliği yapıldı o yüzden işlerim çok yoğun öptüm hepinizi görüşmek üzere...

günaydınnnn benden de...dün giremedim baktım çok az msj yazılmış.herkes nerede???benim de dişim ağrıyor gene bakalım bugün dişçiye tekrar görüşmem gerekecek.oysa salıya randevu vermişti.randevu günü gelmeden benim diş azıttı.dün gece 3mil leslieden sonra 4 milin 20 dk dan sonra hareketli kısmını da yaptım 20 dk.çok yoruldum.öyle bir yatışım vardıkiii yorgunluktan halim kalmadı hiçbişiye...

Günaydınlar herkese :))) umarım keyifler yerindedir benim regl sancısı geçmedi hala bugün 3. Günüm ah bi bitse de kurtulsam

herkeslere günaydın. 3-4 gündür deli gibi ne bulursa yedimya nasıl mutsuzum ama dedimki kendi kendime yookk olmaz farklı bi şeyler yapmak lazım. burda sizlerde bahsediyorsunuzya metabolizma hızlandırıcı çay onu denemey karar verdim akşam iş çıkışı aktara uğradım aldım malzemelerimi bugünde tarifi alıyım burdan ve yapıyım. regl öncesi sendromu şişkinlikler ve sporsuzluk bu hale getirdi..vee sabah tartıldım +500g gördüm tabikide ne olcaktı..ufff puff:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…