Ne tartı günümü oda neee:::)))
Ben okurkenn yoruldum Allah yardımcın olsun valla.
günaydınnnn benden de...dün giremedim baktım çok az msj yazılmış.herkes nerede???benim de dişim ağrıyor gene bakalım bugün dişçiye tekrar görüşmem gerekecek.oysa salıya randevu vermişti.randevu günü gelmeden benim diş azıttı.dün gece 3mil leslieden sonra 4 milin 20 dk dan sonra hareketli kısmını da yaptım 20 dk.çok yoruldum.öyle bir yatışım vardıkiii yorgunluktan halim kalmadı hiçbişiye...
slm kizlarrrr
dün 100dakk spor yaptim +bu gün 80dakkk+365dakk toplam 545dakkspor yapiyorum ama bogazimi tutmam gerek kilo aliyorum offff ramazan borcumu tutmaya baslicam ama yarin kermes var cumartesi mangala davetliyik pazarda hayvanat bahcesini gezdircem cocuklari eee ancak pazartesi baslayabilcem acilen toparlanmam gerek
neden böylesin canım ya adet günün falan mı yaklaştı bende çok şişerim o zamanda, 2 günde 1 kilo verirsin detoks yap 1 gün ne olacak ben ayda 1 gün düşünüyorum özellikle ay sonlarında...canım yeşilçayı bende içiyorum ama aşırı karnım şişiyor sanki patlıcakmış gibiyim. O yüzden denicem bu çayı haber veririm tabiki karanfil almayı unutmuşum onuda alıp yapıcam. Sorma bu haft artıdayım maalesef 2 güne 1 kilo vermeyeceğime göre. Hedefim bu ay sonu 95ti ama olmadı nasip değilmiş
aaa olmuş bir kere takma kafana ,hem sen kasım sonu 90 altı diye yazmışsın yanlış hatırlamıorsam eee daha kasım sonuna 2 ay var, ya sen matemetik çalış ya da onu düzelttartı günümü desek korku günümü desek...artılardayımmm:18:
bende acıktığımda yeşilçay içiyorum tok tutuyor diyordum meğer bilmeden doğru yapıyormuşum :))))merhaba hanımlar bugun günlük tutmaya başladım ve defterime ne yediysem yazdım elma sirkesi yeşil çay ve lahana suyunu içtim ve 1 saat spor yaptım birazdan bir kase yogurt yiyeceğim aslında aç değilim ekmeği bugun itibariyle hayatımdan çıkardım. araştırırken yeşil çayın tok tututuğunu öğrendim sizlerle paylaşmak istedim günde 4 fincana kadar içilmesi zayıflatıyormuş 2 fincan daha içeceğim vede en az 3 lt su içeceğim birde ben kilo cetveli yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz burda yazımın altında çıkacak?
harikasın sen ya maşallah valla bakalım ben ne yaptım bu hafta :)1 saat daha kızımla parkta spor yaptım
toplam 400 dakika oldu
bugün 91 altını gördüm tartıda
diyetisyene giden arkadaşlar
dr. kaç kalorilik diyet verdi
ben kaç kalorilik besleneceğime karar vermiyorum
slm kizlarrrr
dün 100dakk spor yaptim +bu gün 80dakkk+365dakk toplam 545dakkspor yapiyorum ama bogazimi tutmam gerek kilo aliyorum offff ramazan borcumu tutmaya baslicam ama yarin kermes var cumartesi mangala davetliyik pazarda hayvanat bahcesini gezdircem cocuklari eee ancak pazartesi baslayabilcem acilen toparlanmam gerek
neden böylesin canım ya adet günün falan mı yaklaştı bende çok şişerim o zamanda, 2 günde 1 kilo verirsin detoks yap 1 gün ne olacak ben ayda 1 gün düşünüyorum özellikle ay sonlarında...canım yeşilçayı bende içiyorum ama aşırı karnım şişiyor sanki patlıcakmış gibiyim. O yüzden denicem bu çayı haber veririm tabiki karanfil almayı unutmuşum onuda alıp yapıcam. Sorma bu haft artıdayım maalesef 2 güne 1 kilo vermeyeceğime göre. Hedefim bu ay sonu 95ti ama olmadı nasip değilmiş
aaa olmuş bir kere takma kafana ,hem sen kasım sonu 90 altı diye yazmışsın yanlış hatırlamıorsam eee daha kasım sonuna 2 ay var, ya sen matemetik çalış ya da onu düzelttartı günümü desek korku günümü desek...artılardayımmm:18:
bende acıktığımda yeşilçay içiyorum tok tutuyor diyordum meğer bilmeden doğru yapıyormuşum :))))merhaba hanımlar bugun günlük tutmaya başladım ve defterime ne yediysem yazdım elma sirkesi yeşil çay ve lahana suyunu içtim ve 1 saat spor yaptım birazdan bir kase yogurt yiyeceğim aslında aç değilim ekmeği bugun itibariyle hayatımdan çıkardım. araştırırken yeşil çayın tok tututuğunu öğrendim sizlerle paylaşmak istedim günde 4 fincana kadar içilmesi zayıflatıyormuş 2 fincan daha içeceğim vede en az 3 lt su içeceğim birde ben kilo cetveli yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz burda yazımın altında çıkacak?
harikasın sen ya maşallah valla bakalım ben ne yaptım bu hafta :)1 saat daha kızımla parkta spor yaptım
toplam 400 dakika oldu
bugün 91 altını gördüm tartıda
diyetisyene giden arkadaşlar
dr. kaç kalorilik diyet verdi
ben kaç kalorilik besleneceğime karar vermiyorum
slm kizlarrrr
mrb ya siz çok güzel kilo vermişsiniz benm sporla sorunum yok üşenmiyorum ama ya işte her sabah kilo vercem bugün başlıyorum diyorum . arada ıvır zıvırı yiyorum bir düzene koyamadım kendimi ben yaaa
kızlar merhaba hepinize bugun artık elma diyetını bıtırdım 92 kıloyum.bugun sabah 2 dilim kızarmıs kepek ekmeği 1 dılım peynır domates salatalık yedım.öglen bır meyve aslında sebze yıyecektım fırsat bulamadım.akşamda 2 dılım kızarmıs kepek ekmeği yarım tavuk ama derısız ve domates bıber 3 lıtre su ıctım.
Bu ay sonuna kadar 90 olurum dıyodum ama olmadı olsun.moralımı bozmuyorumm.devamm.
neden böylesin canım ya adet günün falan mı yaklaştı bende çok şişerim o zamanda, 2 günde 1 kilo verirsin detoks yap 1 gün ne olacak ben ayda 1 gün düşünüyorum özellikle ay sonlarında...
benim acilen senin civarına taşınmam gerek spor aşkı için :) oyyy programa bak sen yazmışsın ben yoruldum valla, pzt başlarsın naispse canım....
canm elma dıyetnn nasıl oldugunu solermısın sana zahmt
canım sabah 2 dilim ekmek kızarmıs kepek sonrada günde 1 kılo yesıl elma yedım yesıl elma olacakmıs .
4 bardak yesıl cay ıcım bazen 3 bırde 3 lıtre su ıctım.nasıl dayandın dersen ben uzun surelı dıyet yapamıyorum o yuzden 3 ıle 4 gun arası elma dıyetı yaptım hıc bozmadan sonra 2 yada 1 gun kacamaklar abartmadım ama sonra tekrar basladım.7 kılo oldu sanırım .umarım almam demıyorum cunku almıcam cok kararlıyım hıc bukadar içime oturmamıstı kilolarım.barısık olamıcam yani.
zor yapamam deme günler gecıyor cabuk yapıyosun bu hafta bası başladım 4 gun oldu 2 kılo vermısım.basarılar.
spor yapamadım ama bu hafta elma harici beslenmeyle spora baslıyorum
başarılar.
bencede canım asla ucundan bile almayacaksın yoksa devamı kesin geliyor.....cnm bu aralar bende hep kaciriyorum bu gün yapmicam diyorum ama dün mesela kardesim pizza getirdi abla al sende ye dedi yok dedim yemedim sonra hepsini bitiremediler masanin üsdünde duruyordu ucundan bakim derken 2dilim yutmusum hic denememek en iyisi birde hayir demeyi ögrenmek toparlancam insallah belki yarin kermesde görenler aaaaaa zayiflamissin nasil felan derlerde bende gaza gelip yemem
ya bu diyet kaç gün sürüyor canım, ben neredeyse 1 haftadır yokum sende hatırladığım daha önce başlamıştın elma ağacı çıkacak içinde :))))kızlar merhaba hepinize bugun artık elma diyetını bıtırdım 92 kıloyum.bugun sabah 2 dilim kızarmıs kepek ekmeği 1 dılım peynır domates salatalık yedım.öglen bır meyve aslında sebze yıyecektım fırsat bulamadım.akşamda 2 dılım kızarmıs kepek ekmeği yarım tavuk ama derısız ve domates bıber 3 lıtre su ıctım.
Bu ay sonuna kadar 90 olurum dıyodum ama olmadı olsun.moralımı bozmuyorumm.devamm.
ahh ahhh keşke öyle bir şansım olsa, bende çok istiyorum ama yalnız yapılmıyor ya sen nasıl yapıyorsun yani kendini nasıl güdülüyorsun canım ya banada anlat ne olurrrrrrrrrrrrrgel cnm benimde arkadasim olsa hic oturmucam yürürüm isimi bitirdimmi evde kizla kavga etmekdense
bende kendimle küsüm vallacanım sabah 2 dilim ekmek kızarmıs kepek sonrada günde 1 kılo yesıl elma yedım yesıl elma olacakmıs .
4 bardak yesıl cay ıcım bazen 3 bırde 3 lıtre su ıctım.nasıl dayandın dersen ben uzun surelı dıyet yapamıyorum o yuzden 3 ıle 4 gun arası elma dıyetı yaptım hıc bozmadan sonra 2 yada 1 gun kacamaklar abartmadım ama sonra tekrar basladım.7 kılo oldu sanırım .umarım almam demıyorum cunku almıcam cok kararlıyım hıc bukadar içime oturmamıstı kilolarım.barısık olamıcam yani.
zor yapamam deme günler gecıyor cabuk yapıyosun bu hafta bası başladım 4 gun oldu 2 kılo vermısım.basarılar.
spor yapamadım ama bu hafta elma harici beslenmeyle spora baslıyorum
başarılar.
allahımmm yarabbim bugun ki 2. fincan yeşil cayımı içiyorum ve hiç acıkmadım sanki sofradan yeni kalmış gibiyim kahvaltımı 11 de yaptım
kahvaltıda 5 adet zeytin 2 minik salatalık yarım k kutusu peynir 2 dilim ekmek 1 adet haşlanmış yumurta
öğleden sonra
1 fincan bal + elma sirkesi + sıcak su
2 fincan yeşil çay
2 fincan lahana suyu ( limon suyu ve üzerine tarçın serperek kokusu yok oluyor)
1 kasede yoğurt yedim
bol bol su içtim
45 dk dans step karışık hareket yaptım ter attım
eşim gelincede 2-3 kaşık zeytinyağlı fasulye ve çorba içeceğim aç değilimde onu sofrada yalnız bırakamam :)
yarın görüşürüz öptümm
canım tesekkur ederım .bende 4 gun tam yaptım mesela 1 gun kacamaklar sonra yıne basladım.haftasonu zor oluyor ama hafta içi rahat yapıyorum.ıstersen arada bır yap .yesıl cay iç ama bol bol.bencede canım asla ucundan bile almayacaksın yoksa devamı kesin geliyor.....
derler derler sen merak etme o kadar kilo vermişsin kör değildirler herhalde ha demezlersede takılma kesin kıskanmışlardır :))))
ya bu diyet kaç gün sürüyor canım, ben neredeyse 1 haftadır yokum sende hatırladığım daha önce başlamıştın elma ağacı çıkacak içinde :))))
ama maşalah iradene ve verdiğin kilolara, bende 90 olurdum diyordum ama bakalım yarın ak mı kara mı belli olur :)
ahh ahhh keşke öyle bir şansım olsa, bende çok istiyorum ama yalnız yapılmıyor ya sen nasıl yapıyorsun yani kendini nasıl güdülüyorsun canım ya banada anlat ne olurrrrrrrrrrrrr
bende kendimle küsüm valla(( 4 günde 2 kilo çok iyi ya ben unutmazsam bunu bu ay sonu 2 gün yaparım ,her ay sonu en azından hedefime yaklaşmak adına yapacağım bu gibi şeyler bundan sonra ama yarın yapmayacağım hiç canım istemiyor :)
kesinlikle katılıyorum hep diyorum yeşilçay tok tutuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?