Selam canım hoşgeldin uyguladığımız yöntem sistemli ve sağlılı yemek spor yapmak ki ben bu aralar hiç yapamıyorum.kızlar merhaba aranıza yeni katıldım çoook motivasyona ihityacım var 88 kiloyum
uyguladığınız diyet önerileriniz vermı lütfen yardımcı olun..:2::2::2::2::26:
canımm kuzucuklara geçmiş olsun...sanada allah kolaylık versin 3 çocukla uğraşmak zaten yeterince yoruyordur seni birde hasta olunca daha zor Allahım en kısa zamanda şifalarını versin...Cocuklarin ucu de deli gibi hasta oldu. Butun gece oksurmek kustu ortancam. Bugun yardimcim da gelemedi.. Annemle felegimizi sasirdik. ..kendim de uykusuzluk ve yorgunluktan perisanim... Bu da bana bal yeme olarak dondu.. 4 tatli kasigi bal ve 2 krep yedim.... Bu da meyvelerim gitti, 2 ekmegim 1 sutum gitti demek...
Kiz mutlu, yerim seni ben...
Umut gelsin, buluscaz hepberaber di mi?
asu dondurma bisey yapmaz ama bal da yapmaz de mi?
bende aynı durumdayım banucum... montiyi gevşettim biraz ondan biliyordum ama bakıyorumki topik olarak aynıyız..:44::44::44::44:Sağol yağmurgözlü Allahtan abartmadan yedim ama hala açım.
Ne oldu kızlar bizim topiğe ben neyse zaten motivasyonumu arayıp duruyodum ama mutlu asuman ve leah sizlere ne oluyor kızlar nazaramı geldiniz toplayın kendinizi.
valla ne yalan söyleyeyim bende merak ediyorumKiz yagmurgozlu, bu kazdaglisi olayi nedir anlat bakiym sen bana onu...
çok geçmiş olsun canım....Gunaydin cankuslarimmm insallh herkes iyidir cunku bu aralar salgin mi var nedir kizimda bende grip olduk basim ctliyo nerdeyse neyseeee hastalar olanlara cok gecmis olsun banada:)))
Yeni gelenler sefa gedi hos geldi
Bi bebisimiz daha oluyomus kk nin bebisleri rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ekincik
Helebi gcmisi okuyayim geleyim
bu dondurmadan bende istiyorum ama şimdi değil yaza canım bu havada dondurma falan çekmiyor, sizin oralar sıcak mı yoksa?mutlu motivasyonunu bulabildinmi canım bulduysan nerde ve benimki de ordamıydı
sporumu aksatmamaya çalışıyorum ama yeme düzenim yok malesef
40dk leslie yaptım az önce sonra 1 kase dondurma yedim nasılsa bişey yapmıyo
çok geçmiş olsun sanada bebişlerinede....Cocuklarin ucu de deli gibi hasta oldu. Butun gece oksurmek kustu ortancam. Bugun yardimcim da gelemedi.. Annemle felegimizi sasirdik. ..kendim de uykusuzluk ve yorgunluktan perisanim... Bu da bana bal yeme olarak dondu.. 4 tatli kasigi bal ve 2 krep yedim.... Bu da meyvelerim gitti, 2 ekmegim 1 sutum gitti demek...
Ne yazikki bende ayni durumdayim dun yurudum 1 saat aksam usune 1 paket cekirdegi ve bir kase dondurmayi yedim. Sabahtan beri de acim yiyi yorum doyamiyorum. Neyse dun bitti dondurma da ben de durdum
valla ne yalan söyleyeyim bende merak ediyorum
aman ya rabbi birkaç gündür yoktum topiği ne sardı böyle sanırım bizim salgında bu ,ay amannnn bana bulaştırmayın ne olur yoksa çok fena olurum , çekirdek 1 avuç yiyebilirsin haftada 1-2 kez ama sen sanırım paketin dibini mi görmüşsün?
herkese merhaba:26:
benim canım sıkkın kızlar aşırı derecede hafta sonu nazara geldim sanırım ne bulsam yiyesim geliyor.yüzüm gözüm şişti ve suratım sivilce doldu. doyduğumu hiç hissetmiyorum.moralimde çok bozuk bu yüzden tamam regl olucamda hem midem sürekli dolu hemde sürekli iştah çaıklığı var. sabah oturdum ağladım daha yolun başındayken bu ne hal böle diye hiç sporum yok halsizlikten ölüyorum...:18:
ekincik gözünaydın canım allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin
Benimde demir d vitamini kalsiyum ve hatırlamadığım bir iki vitamin daha düşük gerçekten özelikle d vitamin eksikliği sanırım çok yorgun ve hasta gibi durmana sebe veriyor benim vitaminlerim var içtiğim ama hep unutuyorum napıcam bilmem.cnm sallan silkelen önce bi
sürekli halsizlik varsa bence bi tahlil yaptır tsh larına baktır demir b12 folat ferritin d vitamini baktır
onlar çok halsizlik yapıyo söylim bende var çünkü hepsi eksik :) bende sürekli yorgun bitki oluyorum sürekli yatmak uyumak istiyorum falan yani
moralini bozma yolumuz uzun inişlerde çıkışlarda olucak illaki bizler yanındayız unutma cnm
cnm sallan silkelen önce bi
sürekli halsizlik varsa bence bi tahlil yaptır tsh larına baktır demir b12 folat ferritin d vitamini baktır
onlar çok halsizlik yapıyo söylim bende var çünkü hepsi eksik :) bende sürekli yorgun bitki oluyorum sürekli yatmak uyumak istiyorum falan yani
moralini bozma yolumuz uzun inişlerde çıkışlarda olucak illaki bizler yanındayız unutma cnm
Cocuklarin ucu de deli gibi hasta oldu. Butun gece oksurmek kustu ortancam. Bugun yardimcim da gelemedi.. Annemle felegimizi sasirdik. ..kendim de uykusuzluk ve yorgunluktan perisanim... Bu da bana bal yeme olarak dondu.. 4 tatli kasigi bal ve 2 krep yedim.... Bu da meyvelerim gitti, 2 ekmegim 1 sutum gitti demek...
Kiz yagmurgozlu, bu kazdaglisi olayi nedir anlat bakiym sen bana onu...
Benimde demir d vitamini kalsiyum ve hatırlamadığım bir iki vitamin daha düşük gerçekten özelikle d vitamin eksikliği sanırım çok yorgun ve hasta gibi durmana sebe veriyor benim vitaminlerim var içtiğim ama hep unutuyorum napıcam bilmem.
Beyza cok gecmis olsun benim oglanda uyumuyor hayirlisis uykususzluk cok sinir bisi masallah 16 aylik daha bir aksam yatip sabah kalktigim olmadi anneme bu arA iyiyz gecede 2-3 kalkiyom dememle dun aksam sagolsun yarim saat te bir kalkti cildirmalik. Sabah 6 da ayKta oglende de uyumuyor meme de. Zor geldi bana bugun seninhalini dusunemiyorum. Kolaygelsin Allah sifa versin tez elden.
Benimde demir d vitamini kalsiyum ve hatırlamadığım bir iki vitamin daha düşük gerçekten özelikle d vitamin eksikliği sanırım çok yorgun ve hasta gibi durmana sebe veriyor benim vitaminlerim var içtiğim ama hep unutuyorum napıcam bilmem.
çok geçmiş olsun canım.3 çocukla uğraşmak zor zaten bi de hasta olunca hepten zor.Allah acil şifa versin.havalarda bi sıcak bi soğuk ankarada.bende korkuyorum burunları alıyor bebeğede bulaşırsa çok zor...Cocuklarin ucu de deli gibi hasta oldu. Butun gece oksurmek kustu ortancam. Bugun yardimcim da gelemedi.. Annemle felegimizi sasirdik. ..kendim de uykusuzluk ve yorgunluktan perisanim... Bu da bana bal yeme olarak dondu.. 4 tatli kasigi bal ve 2 krep yedim.... Bu da meyvelerim gitti, 2 ekmegim 1 sutum gitti demek...
i?
kahvaltıda benim 2 kk peynirim var bazen birini yumurta olarak tükeyiorum tok tutuyorGünaydın tombiş dostlarım bu sabah ben çok acıktım şimdi kahvaltı yapıcam korkuyorum çok yemekten acab hem peynir hem yumurta yesemmi acaba?Ne oldu bana anlamadım valla.
ece, sinope ve ayşe canlarım çok geçmiş olsun....
yavrularımızdanda hastalananlar var onlarada acil şifalar diliyorum, mevsim değişti artık çabuk hastalanıyorlar, benimki bile sümüklü oldu ,serum fizyolojik kullanıyoruz, hastanede ne kadar dikkat edersen et oluyor işte.....
teşekkür ederim canım, verdiği tüm ilaçları kullanıcam...(bi de iğne vermeseydi iyi olucaktı ama neyse )Ekincik hayirlisi ile kucaginda gor insallah.
...
sağol tatlım tüp bebek değil, pkolu olduğum için bu süreç biraz zor geçiyo tabiEKİNCİK canım hamile misin allah tamamına erdirsin çok sevindim inan...
:)
teşekkür ederim mutlucum, bu cuma başka bi doktora daha gidicem, bakalım neler söyleyecekhayırlı olsun canım. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. şimdiden mutlu bir hamilelik kolay bir doğum dilerim.
.
sizin deneyimleriniz beni kötümser halimden çıkardı, iyi ki varsınız...hayırlı olsun canım pr dan bende bi kaç ay kullanmıştım koruma amaçlı.. bizde seni seviyoruzsen kalbini serin tut
çok teşekkür ederim, umarım herşey yolunda gider...herkese merhaba:26:
ekincik gözünaydın canım allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin
teşekkür ederim ayşecim, inşallah bi srun olmazsa mayıs sonu yanımızda olacakekincik gözün aydın cnm allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş.
sağol yağmurgözlü, 2 ay önceki değerlerimden çok daha yüksek şimdiki kan değerlerim, o yüzden bende umutluyumcanımm hayırlı olsun...Allah kucağına almak nasip etsin
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?