Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım çoook motivasyona ihityacım var 88 kiloyum
uyguladığınız diyet önerileriniz vermı lütfen yardımcı olun..:2::2::2::2::26:
Selam canım hoşgeldin uyguladığımız yöntem sistemli ve sağlılı yemek spor yapmak ki ben bu aralar hiç yapamıyorum.

canımm kuzucuklara geçmiş olsun...sanada allah kolaylık versin 3 çocukla uğraşmak zaten yeterince yoruyordur seni birde hasta olunca daha zor Allahım en kısa zamanda şifalarını versin...
bende aynı durumdayım banucum... montiyi gevşettim biraz ondan biliyordum ama bakıyorumki topik olarak aynıyız..:44::44::44::44:

Kiz yagmurgozlu, bu kazdaglisi olayi nedir anlat bakiym sen bana onu...
valla ne yalan söyleyeyim bende merak ediyorum
çok geçmiş olsun canım....
bu dondurmadan bende istiyorum ama şimdi değil yaza canım bu havada dondurma falan çekmiyor, sizin oralar sıcak mı yoksa?
çok geçmiş olsun sanada bebişlerinede....
hımmmm bu bal da birşey yapmıyor ha ne güzel ya :)))) ama ben balı hiç sevmem nedense....
Ne yazikki bende ayni durumdayim dun yurudum 1 saat aksam usune 1 paket cekirdegi ve bir kase dondurmayi yedim. Sabahtan beri de acim yiyi yorum doyamiyorum. Neyse dun bitti dondurma da ben de durdum

aman ya rabbi birkaç gündür yoktum topiği ne sardı böyle sanırım bizim salgında bu ,ay amannnn bana bulaştırmayın ne olur yoksa çok fena olurum , çekirdek 1 avuç yiyebilirsin haftada 1-2 kez ama sen sanırım paketin dibini mi görmüşsün?

canım yavruna büyük geçmiş olsun sende sıkma canını artık...kazdağlısı kimdir ki acep ?( kadınlar ne meraklıyız biz)

herkese merhaba:26:
benim canım sıkkın kızlar aşırı derecede hafta sonu nazara geldim sanırım ne bulsam yiyesim geliyor.yüzüm gözüm şişti ve suratım sivilce doldu. doyduğumu hiç hissetmiyorum.moralimde çok bozuk bu yüzden tamam regl olucamda hem midem sürekli dolu hemde sürekli iştah çaıklığı var. sabah oturdum ağladım daha yolun başındayken bu ne hal böle diye hiç sporum yok halsizlikten ölüyorum...:18:

ekincik gözünaydın canım allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin

cnm sallan silkelen önce bi
sürekli halsizlik varsa bence bi tahlil yaptır tsh larına baktır demir b12 folat ferritin d vitamini baktır
onlar çok halsizlik yapıyo söylim bende var çünkü hepsi eksik :) bende sürekli yorgun bitki oluyorum sürekli yatmak uyumak istiyorum falan yani
moralini bozma yolumuz uzun inişlerde çıkışlarda olucak illaki bizler yanındayız unutma cnm

ekincik gözün aydın cnm allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Son düzenleme:
Benimde demir d vitamini kalsiyum ve hatırlamadığım bir iki vitamin daha düşük gerçekten özelikle d vitamin eksikliği sanırım çok yorgun ve hasta gibi durmana sebe veriyor benim vitaminlerim var içtiğim ama hep unutuyorum napıcam bilmem.

canım saol çok iyiydi moralim şimdi depresyondayım sanki. O tahlılleri 2 ay önce yaptırmıştım. Ama böle giderse tekrarlatıcam...umuudumu yitirmek istemiyorum. Herşeyden önce sağlıklı beslenmedğim için böle oldum sanki şişti vucudum karnım kocaman yine. Mutsuzum

Beyza cok gecmis olsun benim oglanda uyumuyor hayirlisis uykususzluk cok sinir bisi masallah 16 aylik daha bir aksam yatip sabah kalktigim olmadi anneme bu arA iyiyz gecede 2-3 kalkiyom dememle dun aksam sagolsun yarim saat te bir kalkti cildirmalik. Sabah 6 da ayKta oglende de uyumuyor meme de. Zor geldi bana bugun seninhalini dusunemiyorum. Kolaygelsin Allah sifa versin tez elden.

cnm bende 2 hafta önce aldım ilaçları bir kere içmedim duruyo öylece yrn tahlil yaptırcam yine tekrarlıcam hem adetim ya hormonlara da bi baktırcam

gece uykusu gibisi yok valla
emir kreşe başlayana kadar geceleri gzl uyuyodu artık sürekli mızıklama halinde sabahları da en geç 7 de ayakta oluyo akşamları da 9dan sonra her an uyuyo en gec 10 bucukta uymuş oluyo
zor valla çocuk bakmak hele de çalışan anne olmak çok zor
ama her şeye rağmen evlat gibisi yok
öyle bi sevgi yok valla dünyada ana ayrı baba ayrı koca ayrı ama çocuk bambaşka bişey :) oyy özledim oğlumu valla eve gidince mıncıklıcam biraz :)

bende de d vitamin eksikliği çıkmıştı.dr devit verdi günde 10 damla.üşenmekten içemiyorumm.sayıp durmk saçma geldi başka bi ilacı yokmuki sen ne kullanıyorsun?
çok geçmiş olsun canım.3 çocukla uğraşmak zor zaten bi de hasta olunca hepten zor.Allah acil şifa versin.havalarda bi sıcak bi soğuk ankarada.bende korkuyorum burunları alıyor bebeğede bulaşırsa çok zor...

Günaydın tombiş dostlarım bu sabah ben çok acıktım şimdi kahvaltı yapıcam korkuyorum çok yemekten acab hem peynir hem yumurta yesemmi acaba?Ne oldu bana anlamadım valla.
kahvaltıda benim 2 kk peynirim var bazen birini yumurta olarak tükeyiorum tok tutuyor

canım çok büyük geçmiş olsun.tekrar seni görmek çok güzel.özledik

kızlar bu hafta dikkat ediyorum baya hsonu dışarda yediğim dürüm döneri ve ertesi gün kısır ve yaprak sarmasını saymazsak iyi de gittim yani hatta bunları yedim diye ara öğün bazen ana öğünleri de atladım.kıstımda kıstım ama tartıda değişim yok malesef...bugün misafirlerim vardı poğça yaptım nefisss oldu(onlar öyle dediler yoksa kendimi övmem yani) 4 tane yiyen oldu hatta kek ve ekmekte yediler çok kiloları da yok.ben sadece 1 tane yedim başka ekmek fln yemedim.salata ve yumurta yedim,biraz peynir yedim.az öncede sabah yemediğim kekten aldım öğle öğünü olarak aklımda kalmasın diye.yarısını yedim(zatn küçük bir dilimdi) kızlar bu hayra alemetmi yoksa anoreksiyomu oluyommm
yoksa hayatta 1 poğçayla doymaz,keki yarım yemekle kalmaz 3-4 tane götürürdüm.başka bşi de yemedim.ama içim de istemyr gerçektn ilginçki.beni çörek otu yatıştırmıştı 1 haftadır kullanamıyorum ağrı kesici aldığm içni acaba hala etkisinimi gösteriyor yoksa insülin direncim 8 kiloya yakın verdiğmi için azaldımı bilemiyorm.mutluyum bu durmdan tabiki.sizlere tavsiyem çoğu kilolu insannda bu insülin direnci oluyormuş ama çoğu kişide bilmiyormş.benimki homa denilen bir test ile ölçüldü.açlık krizleri,doymama,karnın tıka basa dolu olduğu halde yemeye devam etme,aklın hep yiyecekelrde olması,halsizlik,uyku haliydi,göbekteki simit bendeki belirtiler.şuan daha dincim,uyku halim çok yok,tatlıyı nerdeyse sevmem diyeceğim tatlıda gözüm kalmıyor.canım daha çok et türü şeyler istiyor iskender,döner gibi.eskiden burger menü yiyecem diye 1 gün önceden sevinmeye başlardım.şhepsinini de largenı alırdım.gene bile doymazdım.şimdi bi cazibesi yok.Allah'ım inşallah böyle devam ederimmm
bugün arkadaşarım baya zayıflamışsın dediler.neler yaptığımı fln sordular.ben genelde misafirlerin arkasından da yaptığım şeylerden yerdim misafirler varken falza yiyemezdim ikram etmektn.ama bugün o isteğim de yok çok şükür.birazdan çocukları almaya gideceğiz bebişmle ilk defa.bebek arabasına atacam onuda gelirken nasıl gelecem bimliyorum.15 dk sürüyor kendimken.yanımda 2,5 yaşındaki kıızm olacak veoğlumda.bakalım kaç saatte ve nasıl geleceğiz.

Ekincik hayirlisi ile kucaginda gor insallah.
...
teşekkür ederim canım, verdiği tüm ilaçları kullanıcam...(bi de iğne vermeseydi iyi olucaktı ama neyse )
EKİNCİK canım hamile misin allah tamamına erdirsin çok sevindim inan...
:)
sağol tatlım tüp bebek değil, pkolu olduğum için bu süreç biraz zor geçiyo tabi

hayırlı olsun canım. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. şimdiden mutlu bir hamilelik kolay bir doğum dilerim.
.
teşekkür ederim mutlucum, bu cuma başka bi doktora daha gidicem, bakalım neler söyleyecek
hayırlı olsun canım pr dan bende bi kaç ay kullanmıştım koruma amaçlı.. bizde seni seviyoruz sen kalbini serin tut
sizin deneyimleriniz beni kötümser halimden çıkardı, iyi ki varsınız...
herkese merhaba:26:

ekincik gözünaydın canım allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin
çok teşekkür ederim, umarım herşey yolunda gider...

ekincik gözün aydın cnm allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş.
teşekkür ederim ayşecim, inşallah bi srun olmazsa mayıs sonu yanımızda olacak
canımm hayırlı olsun...Allah kucağına almak nasip etsin

[/B]
sağol yağmurgözlü, 2 ay önceki değerlerimden çok daha yüksek şimdiki kan değerlerim, o yüzden bende umutluyum

Son düzenleme:
aysebru burdaydı ayşecikle birlikte kontrole geldiler çok şükür iyi zayıfladıkça da daha iyi olucak inş. vallahi çok sevimli ve çok akıllı maşallah
2 ayşe birlikte zayıflıcaz kızlar :)))

bu arada saat 4 olmuş ben çıkıyorum iyi bakın kendinize akşam girerim belki öpüyorum hoşçakalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…