yarın sabahı iple çekiyorum tartılalım bakalım ne yapmışız, inşallah gitmiştir tüm fazlalıklar.....
bu arada marmelatım bitti gelin yiyelim :)
yoğurt tarifimi beğenen olmadı mı ya hiç yorum gelmedi, oysa ben izlediğimde çok beğenmiştim, yoğurdu seviyorum ondan mı acep:26:
vayyyyyyyyyyyy180 dakika yürüyüş..
kızlar şu termo aktıf krem var bi acaba bu dıyeti yaparken onuda alsammı bı ara kullandım ama dıyet yapmıyodum.sımdı en azından sarkmalara felan ıyı gelırmıkı.
yani bencede öyle kendimi sınavda hissediyorum resmen :) amin canım hepimize inşallahaynen öyle canım. hiçbirşey motive etmese bu motive ediyor. allahım kolaylık ver.
yok ben beğendim yazmayı unutmuşum bana soledi diyetisyenim ole yenebilir diye ama fazla kaçırmamak şarttt
iyi geceler
dünden beri mide bulantısı kusma halsizlik var bende üstüne bir de migren tuttu halim fena
dahası da var rahatça hasta da olamıyorum kızların da mide bulantısı var hepimiz üşütmüşüz herhalde dünden beri bişey yemedim içmedim bugün spor da yapmadım tabii ki neyse şimdi daha iyi gibiyim mide bulantım geçti başağrım hafifledi gibi ama her yanım ağrıyor
iyi geceler
dünden beri mide bulantısı kusma halsizlik var bende üstüne bir de migren tuttu halim fena
dahası da var rahatça hasta da olamıyorum kızların da mide bulantısı var hepimiz üşütmüşüz herhalde dünden beri bişey yemedim içmedim bugün spor da yapmadım tabii ki neyse şimdi daha iyi gibiyim mide bulantım geçti başağrım hafifledi gibi ama her yanım ağrıyor
sağol canım amincanım ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine ne olur, allah hepinize şifa versin......
asumanım dikkatt et kendinee canımm güler yüzlüm bacımmm geçmiş olsun kıyamammm sanaa Allahım acil şifa versin kızlarada sana daaa
yani bencede öyle kendimi sınavda hissediyorum resmen :) amin canım hepimize inşallah
niye canım ya meyveli meyveli ohhhh sevmez misin sen ? peki sen nasıl yiyorsun yoğurdu sade mi tatlım?
iyi akşamlar herkese, okuduğum kadarıyla hepimiz aynı durumdayız, şişkinlik, açlık duygusu, isteksizlik... galiba motivasyon eksikliğimiz var.
düzenli bir diyet ve inanmaya ihtiyacımız var galiba hanımlar...
sokakta salına salına gezen incecik hatunları görünce sinirlerim bozuluyor hemen diyete başlayıp onlardan daha da güzel olucam diyorum ama nedense sonra tatlılar börekler yemekler gözümü boyuyor... ya buna izin vermeyelim... herkesin kilo çizelgesine bakıyorum hakikaten çok iyi kilolar gitmiş, bazen vücudumuz bizi sınıyor ve uzun süre kilo verdirmeden bizi yıldırmaya çalışıyor böyle oluncada diyet miyet yalan oluyor çünkü moralimiz bozulup vazgeçiyoruz.
ben 36 yaşındayım ve hayatımın çok az bölümü daha normale yakın kilolarda geçti ki o da 70 in üzerindeydi... kilolarımı verdiğim zaman kendime olan güvenim o kadar çok oluyorki daha güzel, daha dikkat çekici, daha akıllı hissediyorum kendimi ama bu haldeyken çok kötü duygular yoğunlukta.
neden daha bu yaşta yaşlı kadınlar gibi oluyoruz ki, yürürken oramız buramız ağrıyo, giydiğimiz kıyafetlerin orasından burasından yağlarımız sarkıyo... dışarı çıktığımızda insanlar garip garip bakıyo... biz neden bunları yaşıyoruz??? ben kendinmce sebebini biliyorum kendi aptallığımdan iradesizliğimden...
buna izin vermeyelim herkes kendini toplasın şöyle bir silkelenip kendimize gelelim...
inanıyorum başarırız ben daha sıkı daha düzgün bir diyete başlıyorum... yarın sabah değil şimdi şu an başlıyorum hemde... hayat öyle güzel ve yaşamaya değerken ben hayatımı kilolarımla çirkinleştirmek istemiyorum artık...
kusura bakma canım ya yanlış anlamışım demek offf kafa mı kaldı bendeyooo sevmem demedim ki iyi oku canım beğendim dedim tarifini diyetisyenmim bana da önermişti yiyorum arada bu ara pek yemedim amaa yerim severim
kesinlikle katılıyorum sana zaman gecıyor ve en guzel yıllarımızı şişman gecırıyoruz.ajda pekkan mesela benden genc duruyor su anda belkıde ben annesı gıbı duruyo olabılırımm.ay gece gece hıc guleceğim yoktu ama öylee
kesinlikle katılıyorum sana zaman gecıyor ve en guzel yıllarımızı şişman gecırıyoruz.ajda pekkan mesela benden genc duruyor su anda belkıde ben annesı gıbı duruyo olabılırımm.ay gece gece hıc guleceğim yoktu ama öylee
iyi akşamlar herkese, okuduğum kadarıyla hepimiz aynı durumdayız, şişkinlik, açlık duygusu, isteksizlik... galiba motivasyon eksikliğimiz var.
sokakta salına salına gezen incecik hatunları görünce sinirlerim bozuluyor hemen diyete başlayıp onlardan daha da güzel olucam diyorum ama nedense sonra tatlılar börekler yemekler gözümü boyuyor... ya buna izin vermeyelim... herkesin kilo çizelgesine bakıyorum hakikaten çok iyi kilolar gitmiş, bazen vücudumuz bizi sınıyor ve uzun süre kilo verdirmeden bizi yıldırmaya çalışıyor böyle oluncada diyet miyet yalan oluyor çünkü moralimiz bozulup vazgeçiyoruz.
ben 36 yaşındayım ve hayatımın çok az bölümü daha normale yakın kilolarda geçti ki o da 70 in üzerindeydi... kilolarımı verdiğim zaman kendime olan güvenim o kadar çok oluyorki daha güzel, daha dikkat çekici, daha akıllı hissediyorum kendimi ama bu haldeyken çok kötü duygular yoğunlukta.
neden daha bu yaşta yaşlı kadınlar gibi oluyoruz ki, yürürken oramız buramız ağrıyo, giydiğimiz kıyafetlerin orasından burasından yağlarımız sarkıyo... dışarı çıktığımızda insanlar garip garip bakıyo... biz neden bunları yaşıyoruz??? ben kendinmce sebebini biliyorum kendi aptallığımdan iradesizliğimden...
buna izin vermeyelim herkes kendini toplasın şöyle bir silkelenip kendimize gelelim...
inanıyorum başarırız ben daha sıkı daha düzgün bir diyete başlıyorum... yarın sabah değil şimdi şu an başlıyorum hemde... hayat öyle güzel ve yaşamaya değerken ben hayatımı kilolarımla çirkinleştirmek istemiyorum artık...
kesinlikle sonuna kadar haklısın, artık silkinme zamanı.....iyi akşamlar herkese, okuduğum kadarıyla hepimiz aynı durumdayız, şişkinlik, açlık duygusu, isteksizlik... galiba motivasyon eksikliğimiz var.
cnm haklısın çok doğru şeyler yazmışsın bunun gerçekten farkında olan bir topluluktayız hepimiz burdayız arada sırada motivasyon düşüklüğü yaşamamız normal sonuçta robot değiliz yaşanacak şeyleri yaşıyoruz ama farkındalıklarımız aynı kızıyoruz kilolarımıza gidecek mi gidecek sabırlaaaa
kesinlikle sonuna kadar haklısın, artık silkinme zamanı.....
ben çıkıyorum fıstıklar hepinize iyi gecelerrrrrrrr tatlı rüyalarrrrrrrrrr, yarın tartıda hepiniz en az -1 görün inşallahhhhhhhhhhh
ben çıkıyorum fıstıklar hepinize iyi gecelerrrrrrrr tatlı rüyalarrrrrrrrrr, yarın tartıda hepiniz en az -1 görün inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?