sıze bi motıvasyon daha vereyim mesela hiç düşündünüzmü siz eşiniz olsaydınız sizi istermiydiniz ben düşündümde kendimi istemiyceğim kanısındayım
hernekadar eşim bu halimi beğendiğini sölesede
dürüst olmak gerekirse istemezdim valla...
hatta eşimde artık şu göbeği erit deyip duruyor... evlenirkende kiloluydum ama bu kadar değildi adam haklı...
valla bu bana daha bir motivasyon oldu
1 saat daha kızımla parkta spor yaptım
toplam 400 dakika oldu
bugün 91 altını gördüm tartıda
diyetisyene giden arkadaşlar
dr. kaç kalorilik diyet verdi
ben kaç kalorilik besleneceğime karar vermiyorum
bravo süpersin ben daha spor olayını bir düzene koyamadım...
işten eve gittiğimde üzerimden tır geçmiş geçmiş gibi hissediyorum kendimi...
bazen yemek yiyecek halim kalmıyor...iş ev arası çok uzak...
5,30 da mesai bitiyor ben 8,8,30 arası ancak evde oluyorum...
yemeğim varsa hemen yiyorum yoksa yemek yapıyorum...
çünki işyerinede yemeğimi evden getiriyorum...ayyy yazarken bile yoruldum halimi siz düşünün...
bugün sabah tvde sabah haberlerinde vardı ,çok acıktığınızda ya da canınız tatlı istedğinde bu isteği bastırmak için 3 y.k yoğurdun içine küçük küçük doğranmış hepsinden birer yemek kaşığı, kivi +elma+ananas koyun ve üzerine 7-8 bademi ufalayıp koyun dediler hemde zayıflatıyormuş bence denemekte fayda var hem güzelede benziyor ne dersiniz?
kızlar bugün diyetisyene gittim. vücut ölcülerini aldı. 90-60-90 olanı değil tabiki :))
yağ oranlarını. sol kolumda sağ koluma göre , sağ bacağımda sol bacağıma göre daha çok yağ varmış.
normal yaşım 28 ama kilolarla beden yaşım 39 çıktı. ayrıca senelerdir kendimi 172 bilirim diyetisyenciğim ölçtü(boyunun yettiği yer oraydı bence :)) 169 çıktım. gurbet beni çöktürdü bacım neylersin. neyse ölçtü biçti dediki elimizde vermen gereken 30 kilocuk var dedi. (nerdeyse zayıf bir adam kadar)
6 ay süre uygundur dedi. al bunları yap gel demedi. saat ve ara öğünlerin yazdığı boş bir kağıt aldı. neler yemem gerektiğini anlattı. değişimler için araya birçok veya koydu. anlattıklarını içeren bir kağıtta bana verdi. veyaları ve porsiyonları anlatan bir kağıtta verdi.
kutlamalarda, davetlerde, hastalık dönemlerinde, tatillerde, dışarı yemeğe gideceğimde, evde misafir ağırlayacağımda aramamı söyledi.
bukadar ilgi seni motive etmedimi daha çıkışta aylık ücreti peşin alıyoruz dedi. eee 1 aylık parayı verdin zayıflamada göreyim.
netten okuduğum kadarıyla zayıflamanın durduğu yada yavaşladığı dönemlerde kısa süreli şok diyetler veriyormuş. metabolizmayı canlandırmak adına. bakalım bugün başladım.
dürüst olmak gerekirse istemezdim valla...
hatta eşimde artık şu göbeği erit deyip duruyor... evlenirkende kiloluydum ama bu kadar değildi adam haklı...
valla bu bana daha bir motivasyon oldu
ay o göbek konusunu hiç açma löp orda löp burda ıyıce yumusadı benımkıde
gecmis olsun cnm benimde disimmi bademcigimmi gözümmü anlayamadim arada sanci giriyor ama bende disciden randevu almam gerek
merhaba arkadaşlar..bende 100 kiloya dayanmış işinden istifa etmiş depresyona az kalmış atanamayan bi öğretmenim...hem migrenim var ( en ufacık bi açlıkta başım tutar) hem de pko hastasıyım..kilo vermem çoooooook zor,gerçi burdaki yorumları okuyupta azıcık dikkat edince 97 kiloya indim..ama önümde aşmam gereken hastalıklar,ve koooocaman bi göbek var......
bişey sorcam,evde nasıl spor yapıyorsunuz..yürüyüş bandı falan alamam,malum işsizim..ev imkanlarıyla ne yapabilirim...tavsiyelerinizi bekliyorum.......
öyle canım dışardan duyunca insan daha bir motive oluyor... benim bebeğimle çıkmam şu an imkansız gibi zaten ahstalandı öksrüp duruyor hastaneden sonra kaydık ailecek resmen, iyileşmeye çalışıyor teyzesi inşallah iyileşecek oğluşum, hemde nasıl karışık ,bugün komşum geldi 2-3 gün öncede gelmişti bir komşumuz hacca gidecekmiş ona gideriz değil mi diye unutmuşum ,kadına da dedim bende kafa falan kalmadı diye
hangimizde kafa kalıyorki ben çoğu şeyi unutuyorum malesef.sen bi de yeni üzüntü stres yaşadın.kolay değil yaşadıkların ama bak ne güzel atlattınız çok şükür
marmelttan istiyommmm eline sağlık.yoğurt tarifin güzeldi ama ben ananas yemedim hiç güzelmiki?yarın sabahı iple çekiyorum tartılalım bakalım ne yapmışız, inşallah gitmiştir tüm fazlalıklar.....
bu arada marmelatım bitti gelin yiyelim :)
yoğurt tarifimi beğenen olmadı mı ya hiç yorum gelmedi, oysa ben izlediğimde çok beğenmiştim, yoğurdu seviyorum ondan mı acep:26:
çok geçmiş olsun.ankarada havalar bir tuhaf .gündüz çok yakıyor.güneş batınca donduruyor resmeniyi geceler
dünden beri mide bulantısı kusma halsizlik var bende üstüne bir de migren tuttu halim fena
dahası da var rahatça hasta da olamıyorum kızların da mide bulantısı var hepimiz üşütmüşüz herhalde dünden beri bişey yemedim içmedim bugün spor da yapmadım tabii ki neyse şimdi daha iyi gibiyim mide bulantım geçti başağrım hafifledi gibi ama her yanım ağrıyor
ay o göbek konusunu hiç açma löp orda löp burda ıyıce yumusadı benımkıde
bir zamanlar sauna belt diye bir alet almıştım ben, daha doğrusu kalın bir kemer gibi elektrikli ısıyla yağları eritiyordu. gerçektende ben faydasını çok görmüştüm gözle görülür şekilde erimişti göbeğim. evlendikten sonra eşyaların arasına sıkışmış elektrik falan kaçırır korkusuyla attım. onu tekrar bulsam alırım araştıralım bence
sen anlatırken ben yoruldumbravo süpersin ben daha spor olayını bir düzene koyamadım...
işten eve gittiğimde üzerimden tır geçmiş geçmiş gibi hissediyorum kendimi...
bazen yemek yiyecek halim kalmıyor...iş ev arası çok uzak...
5,30 da mesai bitiyor ben 8,8,30 arası ancak evde oluyorum...
yemeğim varsa hemen yiyorum yoksa yemek yapıyorum...
çünki işyerinede yemeğimi evden getiriyorum...ayyy yazarken bile yoruldum halimi siz düşünün...
oğlunacanımm daha bulaşık çamaşır duş vs yazmadım...her akşam erkenden yatacam diyorum ama 12 den önce yatamıyorum...sabahta 5,30 da kalkıyorum...(
oğlum evde olduğu zaamanlarda bulaşık makinesini boşaltıyor...nasıl mutlu oluyorum anlatamam...şimdi içinizden oda bi işmi diye düşünebilirsiniz ama çalışan için bir iş...:)))
merhabalar 2 gündür gelemedim netim yoktu nasılsınız bayanlarr umarım herkes iyidir öptm herkesigeçmişte bayağı birikmiş biraz okuyum bakayım neler olmuşşş
maşşallahslm kizlarrrr
dün 100dakk spor yaptim +bu gün 80dakkk+365dakk toplam 545dakkspor yapiyorum ama bogazimi tutmam gerek kilo aliyorum offff ramazan borcumu tutmaya baslicam ama yarin kermes var cumartesi mangala davetliyik pazarda hayvanat bahcesini gezdircem cocuklari eee ancak pazartesi baslayabilcem acilen toparlanmam gerek
şu elma olayını bıraktığına sevindimkızlar merhaba hepinize bugun artık elma diyetını bıtırdım 92 kıloyum.bugun sabah 2 dilim kızarmıs kepek ekmeği 1 dılım peynır domates salatalık yedım.öglen bır meyve aslında sebze yıyecektım fırsat bulamadım.akşamda 2 dılım kızarmıs kepek ekmeği yarım tavuk ama derısız ve domates bıber 3 lıtre su ıctım.
Bu ay sonuna kadar 90 olurum dıyodum ama olmadı olsun.moralımı bozmuyorumm.devamm.
kilona göre yediklerin az geldi banaallahımmm yarabbim bugun ki 2. fincan yeşil cayımı içiyorum ve hiç acıkmadım sanki sofradan yeni kalmış gibiyim kahvaltımı 11 de yaptım
kahvaltıda 5 adet zeytin 2 minik salatalık yarım k kutusu peynir 2 dilim ekmek 1 adet haşlanmış yumurta
öğleden sonra
1 fincan bal + elma sirkesi + sıcak su
2 fincan yeşil çay
2 fincan lahana suyu ( limon suyu ve üzerine tarçın serperek kokusu yok oluyor)
1 kasede yoğurt yedim
bol bol su içtim
45 dk dans step karışık hareket yaptım ter attım
eşim gelincede 2-3 kaşık zeytinyağlı fasulye ve çorba içeceğim aç değilimde onu sofrada yalnız bırakamam :)
yarın görüşürüz öptümm
dışarda yürümerhaba arkadaşlar..bende 100 kiloya dayanmış işinden istifa etmiş depresyona az kalmış atanamayan bi öğretmenim...hem migrenim var ( en ufacık bi açlıkta başım tutar) hem de pko hastasıyım..kilo vermem çoooooook zor,gerçi burdaki yorumları okuyupta azıcık dikkat edince 97 kiloya indim..ama önümde aşmam gereken hastalıklar,ve koooocaman bi göbek var......
bişey sorcam,evde nasıl spor yapıyorsunuz..yürüyüş bandı falan alamam,malum işsizim..ev imkanlarıyla ne yapabilirim...tavsiyelerinizi bekliyorum.......
kaç kalorilik diyet verdikızlar bugün diyetisyene gittim. vücut ölcülerini aldı. 90-60-90 olanı değil tabiki :))
yağ oranlarını. sol kolumda sağ koluma göre , sağ bacağımda sol bacağıma göre daha çok yağ varmış.
normal yaşım 28 ama kilolarla beden yaşım 39 çıktı. ayrıca senelerdir kendimi 172 bilirim diyetisyenciğim ölçtü(boyunun yettiği yer oraydı bence :)) 169 çıktım. gurbet beni çöktürdü bacım neylersin. neyse ölçtü biçti dediki elimizde vermen gereken 30 kilocuk var dedi. (nerdeyse zayıf bir adam kadar)
6 ay süre uygundur dedi. al bunları yap gel demedi. saat ve ara öğünlerin yazdığı boş bir kağıt aldı. neler yemem gerektiğini anlattı. değişimler için araya birçok veya koydu. anlattıklarını içeren bir kağıtta bana verdi. veyaları ve porsiyonları anlatan bir kağıtta verdi.
kutlamalarda, davetlerde, hastalık dönemlerinde, tatillerde, dışarı yemeğe gideceğimde, evde misafir ağırlayacağımda aramamı söyledi.
bukadar ilgi seni motive etmedimi daha çıkışta aylık ücreti peşin alıyoruz dedi. eee 1 aylık parayı verdin zayıflamada göreyim.
netten okuduğum kadarıyla zayıflamanın durduğu yada yavaşladığı dönemlerde kısa süreli şok diyetler veriyormuş. metabolizmayı canlandırmak adına. bakalım bugün başladım.
iyi geceler
dünden beri mide bulantısı kusma halsizlik var bende üstüne bir de migren tuttu halim fena
dahası da var rahatça hasta da olamıyorum kızların da mide bulantısı var hepimiz üşütmüşüz herhalde dünden beri bişey yemedim içmedim bugün spor da yapmadım tabii ki neyse şimdi daha iyi gibiyim mide bulantım geçti başağrım hafifledi gibi ama her yanım ağrıyor
aynen katılıyorumiyi akşamlar herkese, okuduğum kadarıyla hepimiz aynı durumdayız, şişkinlik, açlık duygusu, isteksizlik... galiba motivasyon eksikliğimiz var.
düzenli bir diyet ve inanmaya ihtiyacımız var galiba hanımlar...
sokakta salına salına gezen incecik hatunları görünce sinirlerim bozuluyor hemen diyete başlayıp onlardan daha da güzel olucam diyorum ama nedense sonra tatlılar börekler yemekler gözümü boyuyor... ya buna izin vermeyelim... herkesin kilo çizelgesine bakıyorum hakikaten çok iyi kilolar gitmiş, bazen vücudumuz bizi sınıyor ve uzun süre kilo verdirmeden bizi yıldırmaya çalışıyor böyle oluncada diyet miyet yalan oluyor çünkü moralimiz bozulup vazgeçiyoruz.
ben 36 yaşındayım ve hayatımın çok az bölümü daha normale yakın kilolarda geçti ki o da 70 in üzerindeydi... kilolarımı verdiğim zaman kendime olan güvenim o kadar çok oluyorki daha güzel, daha dikkat çekici, daha akıllı hissediyorum kendimi ama bu haldeyken çok kötü duygular yoğunlukta.
neden daha bu yaşta yaşlı kadınlar gibi oluyoruz ki, yürürken oramız buramız ağrıyo, giydiğimiz kıyafetlerin orasından burasından yağlarımız sarkıyo... dışarı çıktığımızda insanlar garip garip bakıyo... biz neden bunları yaşıyoruz??? ben kendinmce sebebini biliyorum kendi aptallığımdan iradesizliğimden...
buna izin vermeyelim herkes kendini toplasın şöyle bir silkelenip kendimize gelelim...
inanıyorum başarırız ben daha sıkı daha düzgün bir diyete başlıyorum... yarın sabah değil şimdi şu an başlıyorum hemde... hayat öyle güzel ve yaşamaya değerken ben hayatımı kilolarımla çirkinleştirmek istemiyorum artık...
evet ben kendimi beğenmezdimsıze bi motıvasyon daha vereyim mesela hiç düşündünüzmü siz eşiniz olsaydınız sizi istermiydiniz ben düşündümde kendimi istemiyceğim kanısındayım
hernekadar eşim bu halimi beğendiğini sölesede
maşşallahSelamun hellooooo :122: :122: :122:
Ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrr
İlk önce geçmişi okuyayımda öyle yazayım dedim. Maşallahımız var valla kızlar bir iki gündür o miskinliklerimizi ve şişkinliklerimizi atmışız üzerimizden
Bugün benim için süper bir gündü. Hem yediklerime dikkat ettim hemde spor olayında bugün kendimi aştım :122:
Komşu ablamla birlikte 40 dakka baya tempolu spor yaptık hem koşubandında hemde bisiklette.
Akşamda sırf tekrar yürüyüş yapabileyim diye eşimi dışarı cıkmaya ikna ettim.
İlkten yaa aceleniz ne ana kız çok hızlı yürüyorsunuz dedi büyük kızım ve bana.
Bizde eee biz öyle avare avare dolaşamayız hızlı yürüyelim ki barı işe yarasın dedik ve tam 60 dakka yürüyüş yaptık
Bugün toplam 100 dakka oldu + 120 dakka = 220 Dakika toplamda
Yarın bildiride inşallah çok güzel bir sonuç alırım. Sırf kendimede süpriz olsun diye kaç gündür tartının olduğu odaya girmiyorum
Maşallahın var valla spor konusunda
Benim Endokrin Uzmanım bana 1300 kalorilik bir beslenme progamı uygulamamı uygun gördü.
Hiç aç kaldığım olmadı aksine bazen fazla bile geliğini hissediyorum ama tabi hepte listeye uymuyorum sonuçta insan zamanla kendine göre ayarlayabiliyor heleki dışarda yada misafirliktede yediğimizi göz önünde bulundurursak
Ablacığım Allah yardımcın olsun valla işin gerçekten zor. İnsanın zaten o yolda pestili çıkar ki bütün gün çalıştıktan sonra üzerine tüy dikmiş gibi bide 2 saat yol ama sen yediklerini dengeleyerek spor yapmasanda verirsin kiloları bence
Bende izledim bugün o haberi ve en kısa sürede deniycem. Bayılırım bende meyveli yoğurda hatta anannasada.
Bir keresinde aldım marketten ne kızım nede eşim sevmedilerbende arada canım istediğinde sırf kendime alıyorum. Anannasda zaten antioksidan içeriyor ve zayıflamaya yardımcı oluyor. Yoğurt bağırsaklara yardımcı, elmada öyle. Bu durumda o karışık yoğurdun bence zayıflatmaması imkansız
Yapalım yiyelim topikcede şu tatlı krizlerimizi bari bu şekilde en hafif şekilde atlatalım
Umarım herşey gönlünce olur ve hep birlikte şu fazlalıklarımızdan bir an önce kurtuluruz
şişkinliktendir akma kafanıŞu anda ablamda misafirlikteyim yarın belki bildirimde bulunamam diye şimdiden yapmak istedim bildirimimi...
Regl dönemim olduğu için ilk kez diyete başladığımdan beri artı gördüm tartıda,canım biraz sıkıldı ama yılmak yok yola devam...
Geçen hafta : 92.100
Bu hafta : 92.700
Fark : +600
Spor : 360 dk
kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum,benim gibi veremeyen artıya geçenlere de vazgeçmek yok diyorum...
İyi geceler arkadaşlar......
Bu geceden bildirim yapayım...Yarın ancak gece girebilirim nete....
Kilom: 92
Spor: 400 dak...
Görüşmek üzere;hepinizi öpüyorum...
Şu anda ablamda misafirlikteyim yarın belki bildirimde bulunamam diye şimdiden yapmak istedim bildirimimi...
Regl dönemim olduğu için ilk kez diyete başladığımdan beri artı gördüm tartıda,canım biraz sıkıldı ama yılmak yok yola devam...
Geçen hafta : 92.100
Bu hafta : 92.700
Fark : +600
Spor : 360 dk
kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum,benim gibi veremeyen artıya geçenlere de vazgeçmek yok diyorum...
benim çok hoşuma gitti.deneyen oldumu daha çnce elma sirkesi yatmadan önce?
kafaya bak eklemeyi unutmuşum linli şimdi ekliyom
Her gece elma sirkesi ien ayda 3-4 kilo verir - GAZETEVATAN.COM
Hiç öyle düşünmeme özelikle benim hayalimdir yan yana iki makina hiç yerleştirme derdi yok ne süper dimi anca benim gibi koca totoşlu bunu düşünür::))canımm daha bulaşık çamaşır duş vs yazmadım...her akşam erkenden yatacam diyorum ama 12 den önce yatamıyorum...sabahta 5,30 da kalkıyorum...(
oğlum evde olduğu zaamanlarda bulaşık makinesini boşaltıyor...nasıl mutlu oluyorum anlatamam...şimdi içinizden oda bi işmi diye düşünebilirsiniz ama çalışan için bir iş...:)))
Canım sen kızılcık meyvasını nren buldun ben arıyorum buralarda yok sen hangi ildesin ben kan sulandırdığı için arıyorum.ben çıkayım kiren (bizde kızılcığa derler ) marmelatı yapıyorum hadi bana kolay gelsinnnnnnnnnnn :)
Leslie yap canım yürüyüş bandından çok daha güzel ve bedava::)))Gogle leslie zayıfla yaz orda zaten nasıl indireceğin yazıyor.merhaba arkadaşlar..bende 100 kiloya dayanmış işinden istifa etmiş depresyona az kalmış atanamayan bi öğretmenim...hem migrenim var ( en ufacık bi açlıkta başım tutar) hem de pko hastasıyım..kilo vermem çoooooook zor,gerçi burdaki yorumları okuyupta azıcık dikkat edince 97 kiloya indim..ama önümde aşmam gereken hastalıklar,ve koooocaman bi göbek var......
İnşallah banada gaz verir bu yazı.iyi akşamlar herkese, okuduğum kadarıyla hepimiz aynı durumdayız, şişkinlik, açlık duygusu, isteksizlik... galiba motivasyon eksikliğimiz var.
sokakta salına salına gezen incecik hatunları görünce sinirlerim bozuluyor hemen diyete başlayıp onlardan daha da güzel olucam diyorum ama nedense sonra tatlılar börekler yemekler gözümü boyuyor... ya buna izin vermeyelim... herkesin kilo çizelgesine bakıyorum hakikaten çok iyi kilolar gitmiş, bazen vücudumuz bizi sınıyor ve uzun süre kilo verdirmeden bizi yıldırmaya çalışıyor böyle oluncada diyet miyet yalan oluyor çünkü moralimiz bozulup vazgeçiyoruz.
ben 36 yaşındayım ve hayatımın çok az bölümü daha normale yakın kilolarda geçti ki o da 70 in üzerindeydi... kilolarımı verdiğim zaman kendime olan güvenim o kadar çok oluyorki daha güzel, daha dikkat çekici, daha akıllı hissediyorum kendimi ama bu haldeyken çok kötü duygular yoğunlukta.
neden daha bu yaşta yaşlı kadınlar gibi oluyoruz ki, yürürken oramız buramız ağrıyo, giydiğimiz kıyafetlerin orasından burasından yağlarımız sarkıyo... dışarı çıktığımızda insanlar garip garip bakıyo... biz neden bunları yaşıyoruz??? ben kendinmce sebebini biliyorum kendi aptallığımdan iradesizliğimden...
buna izin vermeyelim herkes kendini toplasın şöyle bir silkelenip kendimize gelelim...
inanıyorum başarırız ben daha sıkı daha düzgün bir diyete başlıyorum... yarın sabah değil şimdi şu an başlıyorum hemde... hayat öyle güzel ve yaşamaya değerken ben hayatımı kilolarımla çirkinleştirmek istemiyorum artık...
İyigeceler ayşe gelince çıkmak zorunda kaldın biz çok eğlendik bugün.herkese iyi geceler hanımlar, inşallah yarın herkes tartıda eksi rakamlar görür...
Birde iyi yönünden bak 4 ay sonra seni daha incelmiş görücek üzülme bu sefer sevin Allah kavuştursun.25 dakka daha spor yaptım 425 dakka oldu toplam
ama akşam biraz abarttım ekmek değil ama peyniri biraz fazla yedim üzümde yedim bol
eşimin pazartesi yola çıkacağını öğrendim daha bir süre burda sanıyordum
şok oldum bukadar erken olmasuna
4 ay yok offff
iyi akşamlar herkese, okuduğum kadarıyla hepimiz aynı durumdayız, şişkinlik, açlık duygusu, isteksizlik... galiba motivasyon eksikliğimiz var.
maşşallah
1300 kalori az değilmi ya
ben onceden 60 kilo iken 1400 kalorilik diyet yapıyordum
25 dakka daha spor yaptım 425 dakka oldu toplam
ama akşam biraz abarttım ekmek değil ama peyniri biraz fazla yedim üzümde yedim bol
eşimin pazartesi yola çıkacağını öğrendim daha bir süre burda sanıyordum
şok oldum bukadar erken olmasuna
4 ay yok offff
evet benimde amacım o o yokken baya bir kilo vereyim diyorum gelince şok olsunHiç öyle düşünmeme özelikle benim hayalimdir yan yana iki makina hiç yerleştirme derdi yok ne süper dimi anca benim gibi koca totoşlu bunu düşünür::))
Canım sen kızılcık meyvasını nren buldun ben arıyorum buralarda yok sen hangi ildesin ben kan sulandırdığı için arıyorum.
Leslie yap canım yürüyüş bandından çok daha güzel ve bedava::)))Gogle leslie zayıfla yaz orda zaten nasıl indireceğin yazıyor.
İnşallah banada gaz verir bu yazı.
İyigeceler ayşe gelince çıkmak zorunda kaldın biz çok eğlendik bugün.
Birde iyi yönünden bak 4 ay sonra seni daha incelmiş görücek üzülme bu sefer sevin Allah kavuştursun.
bende buna benzer bir diyet uyguluyorumValla ne bileyim doktorcuğum ne derse ona eyvallah diyorum. Daha evvel hasekide bana 2100 kalorilik bir liste vermişti diyetisyen ( o başkaydı ) emzirirken kullanmıştım ama o beni zayıflatacağına kilo aldırmıştı farkında olmadan çünkü o ara kontrolede çağırmamıştı
Ben dediğim gibi tamamen listeye uymuyorum malum bazen misafirlik falan oluyor. Öğlen dışarda yemek zorunda kalıyorsam akşam sırf çorba ve salata yiyorum dengelemek için.
Sabah kahvaltım genelde aynıdır zaten
2 dilim çavdar ekmeği (ekmeğini kızart demişti ama iki dilim için tost ısıttığıma deymez)
2 kk beyaz peynir ( arada peyniri azaltıp 1 haşlanmış yumurta ekliyorum )
5 zeytin ( tuzluysa 3 )
domates
salatalık
yeşil çay + 1 fincanda kiraz sapı çayı
İstersen tostda yapabilirsin demişti ama bu şekilde daha doyurucu oluyor
Ara
1 Meyve
Öğlen
7 -8 yk sebze yemeği ( bakliyatta olur)
1 bardak yoğurt
1 kase salata
Ara
1 şekersiz nescafe
3 kepekli bisküvi ( yulaflı tercihim )
Akşam
1 kase çorba
4 köfte kadar ızgara et, tavuk yada balık
sınırsı salata yada 1 kase yoğurt
4 - 5 yk kadar pilav yada bulgrur ( en fazla haftada 2)
gece
1 bardak tarçınlı süt yada yoğurt
Aralarda yinede acıkırsam ayran ve salatalık sınırsız. Yeşil çay en fazla 3 fincan
günde 3 kilo su ve haftada 3 saat spor
Kuruyemiş, abur cubur, şerbetli tatlı, asitli içecekler ve patates bana tamamen yasak.
Ben ekstradan günde 5 ceviz ekliyorum çünkü çok az sıvı yağ kullanıyorum.
Şeker ve tuz hayatımdan çıktı kullanırsamda çok çok az.
Sakarin tarzı tadlandırıcılar zararlı olduğu için onuda yasakladı doktor.
Allah kavuştursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?