Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun hellooooo :122: :122: :122:
Ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrr

İlk önce geçmişi okuyayımda öyle yazayım dedim. Maşallahımız var valla kızlar bir iki gündür o miskinliklerimizi ve şişkinliklerimizi atmışız üzerimizden

Bugün benim için süper bir gündü. Hem yediklerime dikkat ettim hemde spor olayında bugün kendimi aştım :122:
Komşu ablamla birlikte 40 dakka baya tempolu spor yaptık hem koşubandında hemde bisiklette.
Akşamda sırf tekrar yürüyüş yapabileyim diye eşimi dışarı cıkmaya ikna ettim.
İlkten yaa aceleniz ne ana kız çok hızlı yürüyorsunuz dedi büyük kızım ve bana.
Bizde eee biz öyle avare avare dolaşamayız hızlı yürüyelim ki barı işe yarasın dedik ve tam 60 dakka yürüyüş yaptık
Bugün toplam 100 dakka oldu + 120 dakka = 220 Dakika toplamda
Yarın bildiride inşallah çok güzel bir sonuç alırım. Sırf kendimede süpriz olsun diye kaç gündür tartının olduğu odaya girmiyorum

1 saat daha kızımla parkta spor yaptım
toplam 400 dakika oldu

bugün 91 altını gördüm tartıda

diyetisyene giden arkadaşlar
dr. kaç kalorilik diyet verdi

ben kaç kalorilik besleneceğime karar vermiyorum

Maşallahın var valla spor konusunda
Benim Endokrin Uzmanım bana 1300 kalorilik bir beslenme progamı uygulamamı uygun gördü.
Hiç aç kaldığım olmadı aksine bazen fazla bile geliğini hissediyorum ama tabi hepte listeye uymuyorum sonuçta insan zamanla kendine göre ayarlayabiliyor heleki dışarda yada misafirliktede yediğimizi göz önünde bulundurursak

Ablacığım Allah yardımcın olsun valla işin gerçekten zor. İnsanın zaten o yolda pestili çıkar ki bütün gün çalıştıktan sonra üzerine tüy dikmiş gibi bide 2 saat yol ama sen yediklerini dengeleyerek spor yapmasanda verirsin kiloları bence

Bende izledim bugün o haberi ve en kısa sürede deniycem. Bayılırım bende meyveli yoğurda hatta anannasada.
Bir keresinde aldım marketten ne kızım nede eşim sevmediler bende arada canım istediğinde sırf kendime alıyorum. Anannasda zaten antioksidan içeriyor ve zayıflamaya yardımcı oluyor. Yoğurt bağırsaklara yardımcı, elmada öyle. Bu durumda o karışık yoğurdun bence zayıflatmaması imkansız
Yapalım yiyelim topikcede şu tatlı krizlerimizi bari bu şekilde en hafif şekilde atlatalım

Umarım herşey gönlünce olur ve hep birlikte şu fazlalıklarımızdan bir an önce kurtuluruz

Son düzenleme:
gecmis olsun cnm benimde disimmi bademcigimmi gözümmü anlayamadim arada sanci giriyor ama bende disciden randevu almam gerek

sanada çok geçmiş olsun.bende bugün dayanamayıp tekrar gittim.normalde haftaya salı çağırmıştı ama ağrıyınca aradım tekrardan baktı ilaç koydu kapadı.emzirdiğim için antibiyotik vermek istemedi..şimdi iyiyim çok şükür.ihmal etme sakın

leslie ile evde yürüyüş videoları var çok güzel benim çok hoşuma gidiyor.en güzeli 3 mil ve 5 mil baya baya yoruluyor ter atıyorsun.

Şu anda ablamda misafirlikteyim yarın belki bildirimde bulunamam diye şimdiden yapmak istedim bildirimimi...
Regl dönemim olduğu için ilk kez diyete başladığımdan beri artı gördüm tartıda,canım biraz sıkıldı ama yılmak yok yola devam...

Geçen hafta : 92.100
Bu hafta : 92.700
Fark : +600

Spor : 360 dk

kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum,benim gibi veremeyen artıya geçenlere de vazgeçmek yok diyorum...

sen anlatırken ben yoruldum
kolay gelsin

oğluna
merhabalar 2 gündür gelemedim netim yoktu nasılsınız bayanlarr umarım herkes iyidir öptm herkesi geçmişte bayağı birikmiş biraz okuyum bakayım neler olmuşşş

maşşallah

şu elma olayını bıraktığına sevindim

kilona göre yediklerin az geldi bana

dışarda yürü
internetten spor cd si indirip yapabilirsin
spor bölümünde bak kendine uygununu seç
hoşgeldin

kaç kalorilik diyet verdi
yada menünü yazarmısın

geçmiş olsun

İyi geceler arkadaşlar......

Bu geceden bildirim yapayım...Yarın ancak gece girebilirim nete....

Kilom: 92

Spor: 400 dak...

Görüşmek üzere;hepinizi öpüyorum...

aynen katılıyorum
evet ben kendimi beğenmezdim
ama o kendine baksın derim eşiminde benden kalır yanı yok

maşşallah
1300 kalori az değilmi ya
ben onceden 60 kilo iken 1400 kalorilik diyet yapıyordum

şişkinliktendir akma kafanı

İyi geceler arkadaşlar......

Bu geceden bildirim yapayım...Yarın ancak gece girebilirim nete....

Kilom: 92

Spor: 400 dak...

Görüşmek üzere;hepinizi öpüyorum...

:90::90::90:

bugün 5 mil leslie yaptım ilk defa.3 mil yapıyordum,4 mil de yaptım ama 4 milede sıkıldım.5 mil çok güzel.artık bi 3 bi 5 yaparim gari:)))

25 dakka daha spor yaptım 425 dakka oldu toplam

ama akşam biraz abarttım ekmek değil ama peyniri biraz fazla yedim üzümde yedim bol
eşimin pazartesi yola çıkacağını öğrendim daha bir süre burda sanıyordum
şok oldum bukadar erken olmasuna
4 ay yok offff

Canım bencede bu artı regl döneminde olduğundandır yoksa okadar spora insan dikkat etmesede en azından kilo almaz bence bir okadarda vermişsindir en azından ama dediğin gibi yola devam

benim çok hoşuma gitti.deneyen oldumu daha çnce elma sirkesi yatmadan önce?
kafaya bak eklemeyi unutmuşum linli şimdi ekliyom
Her gece elma sirkesi ien ayda 3-4 kilo verir - GAZETEVATAN.COM

Anammmmm bunuda denemekte zarar olmaz herhalde sağlıklı beslendikten sonra. Bakalım ben bu geceden başlıyayım bir ay sonra neticeyi alırız tabi sağlıklı beslenmeye ve sporada devam
Ay bazen kendi kendime ne gülüyorum hanı kuş yemi ye zayıflarsın diyen çıksa ona bile atlıyacak duruma geldim.
Yemi dediğime bakma aklıma gelen başka bişey oldu ama söylemim ayıp gülmemden nasılsa anlamışsınızdır

Hiç öyle düşünmeme özelikle benim hayalimdir yan yana iki makina hiç yerleştirme derdi yok ne süper dimi anca benim gibi koca totoşlu bunu düşünür::))
ben çıkayım kiren (bizde kızılcığa derler ) marmelatı yapıyorum hadi bana kolay gelsinnnnnnnnnnn :)
Canım sen kızılcık meyvasını nren buldun ben arıyorum buralarda yok sen hangi ildesin ben kan sulandırdığı için arıyorum.
Leslie yap canım yürüyüş bandından çok daha güzel ve bedava::)))Gogle leslie zayıfla yaz orda zaten nasıl indireceğin yazıyor.
İnşallah banada gaz verir bu yazı.
herkese iyi geceler hanımlar, inşallah yarın herkes tartıda eksi rakamlar görür...
İyigeceler ayşe gelince çıkmak zorunda kaldın biz çok eğlendik bugün.
Birde iyi yönünden bak 4 ay sonra seni daha incelmiş görücek üzülme bu sefer sevin Allah kavuştursun.

yaaa çok doğru yazdıkların geçen sene bu zamanlarda ben 110 kilo idim. ve istanbul foruma gitmiştim. bir kaç kişinin ciddi ciddi birbirini durtup beni gösterdiğini dahi gördüm. ha çok takılmadım. ama ablamla gittiğim halde (ki biz alışveriş canavarıyız) kendim için mendil bile bakmamıştım. bir ayakkabı denedim onu bile yakıştıramadım kendime.
bu gün yine gittik. hatta enson leahla gitmiştim.

şuan 86-87 kiloyum. beni görsen sanki bağını koparmisim gibi resmen o mağaza senin bu mağaza benim savruldum. 44 beden oluyor 46 kesin oluyor. dünya güzeli gibiydim. topuklu ayakkabı bile denedim. hala şişmanım tabiki, ama 80 li kilolar bile beni çok iyi hissettirdi. giydim çıkardım bir sürü şeyi(oğlum sağolsun uyudu 1-1.5 saat) 44 beden geçen sene hayal di benim için. denedikçe çocuklar gibi mağazaların içinde ordan oraya koştum. ablam ne hissettiğimi tam anlayamasa da o da bana ayak uydurdu. onu da dene bunu da dene bayaaa eğlendim. oysa yolun ortasındayım. ama gerçekten kilo çok mühim. ben de tam senin gibi kendimi güzel çekici daha akıllı hissediyorum ince olunca saçma ama öyle. süklüm püklüm gezdiim mazalarda askıdan bişi alıp içine kolunu sokmak falan apayrı haz veriyor.

boyuma göre kilom70 olmalı en fazla 73. yani en az 15 kilom daha var. ama şimdiden o mutluluğu hayal edebiliyorum.

maşşallah
1300 kalori az değilmi ya
ben onceden 60 kilo iken 1400 kalorilik diyet yapıyordum

Valla ne bileyim doktorcuğum ne derse ona eyvallah diyorum. Daha evvel hasekide bana 2100 kalorilik bir liste vermişti diyetisyen ( o başkaydı ) emzirirken kullanmıştım ama o beni zayıflatacağına kilo aldırmıştı farkında olmadan çünkü o ara kontrolede çağırmamıştı
Ben dediğim gibi tamamen listeye uymuyorum malum bazen misafirlik falan oluyor. Öğlen dışarda yemek zorunda kalıyorsam akşam sırf çorba ve salata yiyorum dengelemek için.

Sabah kahvaltım genelde aynıdır zaten

2 dilim çavdar ekmeği (ekmeğini kızart demişti ama iki dilim için tost ısıttığıma deymez )
2 kk beyaz peynir ( arada peyniri azaltıp 1 haşlanmış yumurta ekliyorum )
5 zeytin ( tuzluysa 3 )
domates
salatalık
yeşil çay + 1 fincanda kiraz sapı çayı

İstersen tostda yapabilirsin demişti ama bu şekilde daha doyurucu oluyor

Ara
1 Meyve

Öğlen
7 -8 yk sebze yemeği ( bakliyatta olur)
1 bardak yoğurt
1 kase salata

Ara
1 şekersiz nescafe
3 kepekli bisküvi ( yulaflı tercihim )

Akşam
1 kase çorba
4 köfte kadar ızgara et, tavuk yada balık
sınırsı salata yada 1 kase yoğurt
4 - 5 yk kadar pilav yada bulgrur ( en fazla haftada 2)

gece
1 bardak tarçınlı süt yada yoğurt

Aralarda yinede acıkırsam ayran ve salatalık sınırsız. Yeşil çay en fazla 3 fincan
günde 3 kilo su ve haftada 3 saat spor

Kuruyemiş, abur cubur, şerbetli tatlı, asitli içecekler ve patates bana tamamen yasak.

Ben ekstradan günde 5 ceviz ekliyorum çünkü çok az sıvı yağ kullanıyorum.
Şeker ve tuz hayatımdan çıktı kullanırsamda çok çok az.
Sakarin tarzı tadlandırıcılar zararlı olduğu için onuda yasakladı doktor.

Allah kavuştursun canım

Anammmmmmmmm kimsecikler kalmamış

Neyse bende yatayım bari yarın sabah erken kalkıp sporumu yapayım sonrada bildirimi yaparım :122: :122:
Ece87 senin dediğin o elma sirkeli suyu içtim
Doğrusu sirkeli salatayı severim ama sıcak suyun içinde sirke pek hoşuma gitmedi ama işte ne yaparsın umut işte az da olsa faydası olursa ne mutlu bana.
Zar zor da olsa içtim ama bir ay boyunca dayanabilirmiyim bilmiyorum

İnşallah yarın ekside cıkarım

Sonradan gelenler olursada şimdiden herkese hayırlı geceler ve hoş sohbetler
Allah'a emanet olun
görüşmek üzere kendinize iyi bakın

evet benimde amacım o o yokken baya bir kilo vereyim diyorum gelince şok olsun

bende buna benzer bir diyet uyguluyorum
ama bu ara koşturmaktan ara ögün falan yiyemiyorum

Allah kavuştursun canım

sağol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…