Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar hayırlı cumalar

gecen hafta :81
bu hafta:80

giden 1 kilo
79 hedeflemiştim ama dun mısaflerim vardı kacamaklar oldu olsun bunada sukur

Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir
ama benim pek yerinde değil
dün gece emir ateşlendi yine şurup fitil falan çok düşmesede düştü biraz dr.a da götüremedik çünkü
eşimde rahatsızlandı ishal istifar ben uyumuştum saat 12 gibi kaldırdı beni zehirlendim galiba dedi öğlen kendisi ton balıklı sandeviç hazırlamış yanında da ayran içmiş
dr.a git diyorum gitmedi inat etti ben ztn götüremezdim evde emir var abisini aradım bende geldi zorla yolladım dr.a tahlil yapılmış serum takılmış kanında mikrop var demişler 4 tane ilaç vermişler
işe geldim ama gece uyku uyumadık bi eşim bi emir
sabah 6da çıktım evden 2 side ayaktaydı
işyerindeyim şuan ama aklım onlarda eşimde aradı az önce emirde ishal olmuş dedi oyy oyy bi düzelemediler gitti valla ya

herkeslere günaydın:))
bende artık tekrardan aranızdayım....
herkesler nasıl bakalım?? inşaallah keyifler yerindedir.....
öpüyorum hepinizi, görüşürüz.

çok geçmiş olsun ayşecim....

çok geçmiş olsun cnm

rica ederim cnm ne demek her zmn beklerim ayşeciği de inş. 2 ayşe birlikte vericez biz kiloları :)
bu arada yazdığın herşeye harfi harfine katılıyorum ve bende kesinlikle yaza kadar zayıflamalıyım pes etmek yok alıcaz vericez ama gidecek sonunda bu kilolar

Herkesler nasıl bakalım?? Inşaallah keyifler yerindedir.....

çok geçmiş olsun ayşecim....

saol cnm sanada günaydın
çok sevindim seni yeniden aramızda gördüğüm için hoşgeldinnnnnnn

herkese hayırlı cumalar
ece ve tebessüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
ececim bu sene birden soğudu sanki ankara evler epey serin
kızları bugün göndermedim okula eşim de gece rahatsızlandı ishal karın ağrısı var ben daha iyiyim şükür
ayşecim eşine ve emire geçmiş olsun canım geceniz zor geçmiş aklın da onlardadır şimdi

geçen hafta 82.5
bu hafta 80.9
giden 1600gr

aslında bunda 2 gündür bişey yemememin etkisi çok inşallah hafta sonu yemeye başlayınca geri gelmezler ama dikkat etmeye çalışacağım mutlaka
mutlucum
sporum 420dk

günaydın kızlar ben bugün hastaneye gidiyorum koca bebegimi cildiye dr götürcem aylık tahlileri var sivilce tedavisi görüyo agır bir ilaç kullanıyo ilaç çigerlerine zarar veriyomu diye ayda bir tahlil için çagırıyorlar geç dönebilirim
KİLOM MALESEF AYNI HAFTALIK 180 DAKİKA SPOR YAPMAMA RAGMEN MENÜLERİME DİKAT ETMEME RAGMEN NEDENİ NEDİR ANLAMADIM ŞU KİLOLARIN GİTMEYİŞİNİ

Kilo bildirimi :
çok içacı değil ama bunada şükür diyorum

geçen hafta 98,600
bu hafta 98 (reglin 4. Günü bugun )

spor 195 dakika

Merhaba Arkadaşlar

her zamanki gibi 7 eylulde rejıme basladım ve cokkkkkk kararlıydım ama gene fosss.kaçamaklar oldu ama olmamalıydı.Bu arada 17 agustosta istifa ettim ve 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum.
7 eylulde 100.8 idim şimdi tartıldım 98.2 ...Nasıl olacak bılmıyorum vazgecmelıyım kacamaklardan ...sizlerle olup her hafta bende rapor vereyım belkı bu sefer basarırırım.
Hepimizin başarılı olmasını diliyorum hayırlı cumalar bu arada ..nasıl bır yol ızlıyorsunuz haftada kac dk spor yapıyorsunuz?evde uzay mekığı denen alet var sizce etkılı olurmu?

aramıza hoşgeldin
yolumuz uzun arada kaçamak olması normal ama vazgeçmek yok
spor haftada en az 3 saat genelde yürüyüş yapıyoruz ama uzay mekiği neyse bilmiyorum sen spor yap da her halukarda faydası olur diye düşünüyorum

Yena kilom 81.2 gecen hadtayi hatirlayamadim kusura bakma.

Bugun isi battaniyesi diye biseye girecegim, yosunla terletip odem attiriyormus. Aslinda cok hastayim,belki atesim de duser ve iyi gelir ...
Odem atar da daha iyi bir kilo ile gelirim umarim...

Asu tebrik ederim, durdun durdun gene patlattin bombayi... Alkis....

Samsunlu ogretmen arkadas nerde acaba

Mutlusum, naapti?

Cherry hepten koyverdin mi yavrum?

Meyra donmus hosdonmus!!

geçmiş olsun asucumm masallahh güzel kılo vermişsin
herkesler nasıl bakalım?? inşaallah keyifler yerindedir.....

hoşgeldin meyra nasılsınn

yenacım kılom aynı

kılo---92,8

mutlu
spor ---- 200 dk

yersen yaşpastayıı kalrsın böylee

Herkeseeeeeeee günaydınnnnnnn

Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez deliksiz bir gece uykusu çektim ve sabah 7buçukta hiç zorlanmadan yataktan cıkabildim.
Genelde eşim kalkda dese ben bir 5 dakka daha der onu 55 dakkaya tamamlardım
Bu hafta sporumun temposunu yükseltmek gerçekten yaradı

Kilo bildirimim:
Geçen hafta 116.9
Bu hafta 115.2

Giden - 1100 gr

Valla sabah sabah okadar moralim düzeldiki mehter olayına inşallah bu sayede son vermiş olurum
Aralarda bende kaçamak yaptım çok az da olsa demekki onlarıda yapmasaydım belki 1.5 olurdu fark ama olsun haftaya devam inşallah

Sporum bu hafta 220 dakka ( bugünki sporumu henüz yapmadım )

Eşine ve Emir'e çooook geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşirler. Bu ara salgın var herhalde baksanıza herkes dökülüyor.
Valla ben ishal olsam hiç sorun olmaz nasılsa bağırsaklar pek çalışmıyor
Allah yardımcın olsun aklın evdeyken günde bitmez iş yerinde. Benimde aklım gidiyor çocuklar hasta olacaklar diye. Hadi büyüğü derdini anlatır karnım ağrıyor falan diye ama ufağı zaten bu ara huysuz iyice sapıtır herhalde, birde kaşık kadar suratı var zaten daha çok zayıflar diye korkuyorum.
Neyse Allah bütün kuzucukları korusun ve bir an önce şifa versin

CAnım sanada tekrar geçmiş olsun. Umarım sizde bir an önce atlatırsınız

Hastalara geçmiş olsun....
Bir mikrobun ortada gezdiği kesin oğlumun sınıfı bayağı dökülüyor...8. sınıfa gıdıyor bu arada..
uzay mekığı bısıklete benzeyen kollarıda calıstıran bır alet..Spor zor gelıyor bana hep bırakıverıyorum ama her zaman buraya yazıp okuyacagım belkı utanırım herkese basarılar....

Günaydın kızlar...

kilo veren herkesi tebrik ederim. asuman abla ve ceco ilk gözüme çarpanlar süpersiniz valla tü tü tü maşallah... asuman abla şaka maka 70 leri görmene bikaç gün kaldı inşallah vay beee :)

LEAH; ortim hepten koyverdim valla bu aralar nedense bi keyfim yok şirkette de çok stresli. Bi de dersaneye flan yazıldım onun stresi, hafta içi spora yetişemiyorum bi türlü 8'de salona son giriş ona gidememenin stresi, belki 654684651. kez diyetimi bozdum onun stresi derken derken sinir yumağı oldum. gıcık oluyorum kendime çevremdeki herkese yansıtıyorum sinirimi önüme gelene sayıp sövesim var. Bi de gıcık olurum öyle kendi kafası bozuk diye çevresine çatanlara ama elimde değil bu aralar, düzelirim umarım kısa sürede.

öptümm hepinizi, az kalorili, bol hareketli günler diliyorum...

az kaldı canım 80ler beni epey oyaladı ben de bekliyorum dört gözle 7li rakamları
sen de işlerini düzene koyunca çabucak toparlarsın canım inşallah yine de diyetini tamamen bırakma canım bunca emeğin boşa gitmesin vermek zor almak kolay malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…