Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir
ama benim pek yerinde değil
dün gece emir ateşlendi yine şurup fitil falan çok düşmesede düştü biraz dr.a da götüremedik çünkü
eşimde rahatsızlandı ishal istifar ben uyumuştum saat 12 gibi kaldırdı beni zehirlendim galiba dedi öğlen kendisi ton balıklı sandeviç hazırlamış yanında da ayran içmiş
dr.a git diyorum gitmedi inat etti ben ztn götüremezdim evde emir var abisini aradım bende geldi zorla yolladım dr.a tahlil yapılmış serum takılmış kanında mikrop var demişler 4 tane ilaç vermişler
işe geldim ama gece uyku uyumadık bi eşim bi emir
sabah 6da çıktım evden 2 side ayaktaydı
işyerindeyim şuan ama aklım onlarda eşimde aradı az önce emirde ishal olmuş dedi oyy oyy bi düzelemediler gitti valla ya
iyi geceler
dünden beri mide bulantısı kusma halsizlik var bende üstüne bir de migren tuttu halim fena
dahası da var rahatça hasta da olamıyorum kızların da mide bulantısı var hepimiz üşütmüşüz herhalde dünden beri bişey yemedim içmedim bugün spor da yapmadım tabii ki neyse şimdi daha iyi gibiyim mide bulantım geçti başağrım hafifledi gibi ama her yanım ağrıyor
korkma banum,galiba havaların tuhaflığı bizi bu hale getirdi devamlı aç olduğumuzu sanıyoruz üffffff..
Ayşeciğim tekrar tekrar teşekkür ederim canım. Hele ayşeciğimin kilo verdiğini gördüm ya nasıl mutluyum anlatamam. O küçücük haliyle kendi de çok sevindi kilo verdiğine. Sonuçlarda güzel çıktı ya daha ne isterim.
Yarın kilo bildirimi yapıcakmışız ben bu hafta hiç inmemişim bu gün banuya uğrayıp tartırdım 200 gr eksik görünüyorum gerçi kahvaltı sonrası ama bakalım yarın ne olacak.
:18:
iyi akşamlar herkese, okuduğum kadarıyla hepimiz aynı durumdayız, şişkinlik, açlık duygusu, isteksizlik... Galiba motivasyon eksikliğimiz var.
Düzenli bir diyet ve inanmaya ihtiyacımız var galiba hanımlar...
Sokakta salına salına gezen incecik hatunları görünce sinirlerim bozuluyor hemen diyete başlayıp onlardan daha da güzel olucam diyorum ama nedense sonra tatlılar börekler yemekler gözümü boyuyor... Ya buna izin vermeyelim... Herkesin kilo çizelgesine bakıyorum hakikaten çok iyi kilolar gitmiş, bazen vücudumuz bizi sınıyor ve uzun süre kilo verdirmeden bizi yıldırmaya çalışıyor böyle oluncada diyet miyet yalan oluyor çünkü moralimiz bozulup vazgeçiyoruz.
Ben 36 yaşındayım ve hayatımın çok az bölümü daha normale yakın kilolarda geçti ki o da 70 in üzerindeydi... Kilolarımı verdiğim zaman kendime olan güvenim o kadar çok oluyorki daha güzel, daha dikkat çekici, daha akıllı hissediyorum kendimi ama bu haldeyken çok kötü duygular yoğunlukta.
Neden daha bu yaşta yaşlı kadınlar gibi oluyoruz ki, yürürken oramız buramız ağrıyo, giydiğimiz kıyafetlerin orasından burasından yağlarımız sarkıyo... Dışarı çıktığımızda insanlar garip garip bakıyo... Biz neden bunları yaşıyoruz??? Ben kendinmce sebebini biliyorum kendi aptallığımdan iradesizliğimden...
Buna izin vermeyelim herkes kendini toplasın şöyle bir silkelenip kendimize gelelim...
Inanıyorum başarırız ben daha sıkı daha düzgün bir diyete başlıyorum... Yarın sabah değil şimdi şu an başlıyorum hemde... Hayat öyle güzel ve yaşamaya değerken ben hayatımı kilolarımla çirkinleştirmek istemiyorum artık...
herkeslere günaydın:))
bende artık tekrardan aranızdayım....
Herkesler nasıl bakalım?? Inşaallah keyifler yerindedir.....
öpüyorum hepinizi, görüşürüz.
çok geçmiş olsun ayşecim....
Merhaba Arkadaşlar
her zamanki gibi 7 eylulde rejıme basladım ve cokkkkkk kararlıydım ama gene fosss.kaçamaklar oldu ama olmamalıydı.Bu arada 17 agustosta istifa ettim ve 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum.
7 eylulde 100.8 idim şimdi tartıldım 98.2 ...Nasıl olacak bılmıyorum vazgecmelıyım kacamaklardan ...sizlerle olup her hafta bende rapor vereyım belkı bu sefer basarırırım.
Hepimizin başarılı olmasını diliyorum hayırlı cumalar bu arada ..nasıl bır yol ızlıyorsunuz haftada kac dk spor yapıyorsunuz?evde uzay mekığı denen alet var sizce etkılı olurmu?
iyi geceler
dünden beri mide bulantısı kusma halsizlik var bende üstüne bir de migren tuttu halim fena
dahası da var rahatça hasta da olamıyorum kızların da mide bulantısı var hepimiz üşütmüşüz herhalde dünden beri bişey yemedim içmedim bugün spor da yapmadım tabii ki neyse şimdi daha iyi gibiyim mide bulantım geçti başağrım hafifledi gibi ama her yanım ağrıyor
herkeslere günaydın:))
bende artık tekrardan aranızdayım....
herkesler nasıl bakalım?? inşaallah keyifler yerindedir.....
öpüyorum hepinizi, görüşürüz.
Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir
ama benim pek yerinde değil
dün gece emir ateşlendi yine şurup fitil falan çok düşmesede düştü biraz dr.a da götüremedik çünkü
eşimde rahatsızlandı ishal istifar ben uyumuştum saat 12 gibi kaldırdı beni zehirlendim galiba dedi öğlen kendisi ton balıklı sandeviç hazırlamış yanında da ayran içmiş
dr.a git diyorum gitmedi inat etti ben ztn götüremezdim evde emir var abisini aradım bende geldi zorla yolladım dr.a tahlil yapılmış serum takılmış kanında mikrop var demişler 4 tane ilaç vermişler
işe geldim ama gece uyku uyumadık bi eşim bi emir
sabah 6da çıktım evden 2 side ayaktaydı
işyerindeyim şuan ama aklım onlarda eşimde aradı az önce emirde ishal olmuş dedi oyy oyy bi düzelemediler gitti valla ya
herkese hayırlı cumalar
ece ve tebessüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
ececim bu sene birden soğudu sanki ankara evler epey serin
kızları bugün göndermedim okula eşim de gece rahatsızlandı ishal karın ağrısı var ben daha iyiyim şükür
ayşecim eşine ve emire geçmiş olsun canım geceniz zor geçmiş aklın da onlardadır şimdi
Günaydın kızlar...
kilo veren herkesi tebrik ederim. asuman abla ve ceco ilk gözüme çarpanlar süpersiniz valla tü tü tü maşallah... asuman abla şaka maka 70 leri görmene bikaç gün kaldı inşallah vay beee :)
LEAH; ortim hepten koyverdim valla bu aralar nedense bi keyfim yok şirkette de çok stresli. Bi de dersaneye flan yazıldım onun stresi, hafta içi spora yetişemiyorum bi türlü 8'de salona son giriş ona gidememenin stresi, belki 654684651. kez diyetimi bozdum onun stresi derken derken sinir yumağı oldum. gıcık oluyorum kendime çevremdeki herkese yansıtıyorum sinirimi önüme gelene sayıp sövesim var. Bi de gıcık olurum öyle kendi kafası bozuk diye çevresine çatanlara ama elimde değil bu aralar, düzelirim umarım kısa sürede.
öptümm hepinizi, az kalorili, bol hareketli günler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?