herkeslere günaydın:))
bende artık tekrardan aranızdayım....
herkesler nasıl bakalım?? inşaallah keyifler yerindedir.....
öpüyorum hepinizi, görüşürüz.
geçen hafta 82.5
bu hafta 80.9
giden 1600gr
aslında bunda 2 gündür bişey yemememin etkisi çok inşallah hafta sonu yemeye başlayınca geri gelmezler ama dikkat etmeye çalışacağım mutlaka
mutlucum
sporum 420dk
Kilo bildirimi :
çok içacı değil ama bunada şükür diyorum
geçen hafta 98,600
bu hafta 98 (reglin 4. Günü bugun )
spor 195 dakika
asuuuuu,
ya nasıl sevindim kilo vermene kendim verdim sanki. darısı başıma. kutluyorum çokkkk.
Bildirim yapayım bende bari :)
KİLO: 91.1
SPOR: 35 DK
giden 1.800
Yena kilom 81.2 gecen hadtayi hatirlayamadim kusura bakma.
Bugun isi battaniyesi diye biseye girecegim, yosunla terletip odem attiriyormus. Aslinda cok hastayim,belki atesim de duser ve iyi gelir ...
Odem atar da daha iyi bir kilo ile gelirim umarim...
Asu tebrik ederim, durdun durdun gene patlattin bombayi... Alkis....
Samsunlu ogretmen arkadas nerde acaba
Mutlusum, naapti?
Cherry hepten koyverdin mi yavrum?
Meyra donmus hosdonmus!!
geçmiş olsun valla bir düzelemedilerikiside bayadır hastaGünaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir
ama benim pek yerinde değil
dün gece emir ateşlendi yine şurup fitil falan çok düşmesede düştü biraz dr.a da götüremedik çünkü
eşimde rahatsızlandı ishal istifar ben uyumuştum saat 12 gibi kaldırdı beni zehirlendim galiba dedi öğlen kendisi ton balıklı sandeviç hazırlamış yanında da ayran içmiş
dr.a git diyorum gitmedi inat etti ben ztn götüremezdim evde emir var abisini aradım bende geldi zorla yolladım dr.a tahlil yapılmış serum takılmış kanında mikrop var demişler 4 tane ilaç vermişler
işe geldim ama gece uyku uyumadık bi eşim bi emir
sabah 6da çıktım evden 2 side ayaktaydı
işyerindeyim şuan ama aklım onlarda eşimde aradı az önce emirde ishal olmuş dedi oyy oyy bi düzelemediler gitti valla ya
tekrar hoşgeldinherkeslere günaydın:))
geçmiş olsunherkese hayırlı cumalar
ece ve tebessüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
ececim bu sene birden soğudu sanki ankara evler epey serin
kızları bugün göndermedim okula eşim de gece rahatsızlandı ishal karın ağrısı var ben daha iyiyim şükür
ayşecim eşine ve emire geçmiş olsun canım geceniz zor geçmiş aklın da onlardadır şimdi
Merhaba Arkadaşlar
her zamanki gibi 7 eylulde rejıme basladım ve cokkkkkk kararlıydım ama gene fosss.kaçamaklar oldu ama olmamalıydı.Bu arada 17 agustosta istifa ettim ve 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum.
7 eylulde 100.8 idim şimdi tartıldım 98.2 ...Nasıl olacak bılmıyorum vazgecmelıyım kacamaklardan ...sizlerle olup her hafta bende rapor vereyım belkı bu sefer basarırırım.
Hepimizin başarılı olmasını diliyorum hayırlı cumalar bu arada ..nasıl bır yol ızlıyorsunuz haftada kac dk spor yapıyorsunuz?evde uzay mekığı denen alet var sizce etkılı olurmu?
ohhhhh 600 gr daha gitmiş.
hafta içinde çoookkk büyük bir başarıya imza attım diyebilirim. ama ne yazıkki başında deli gibi yiyip 2 kilo alıp vermek hiç bişi değil. özetle pztden bu yana (89 küsürlerden ) 2 kilo vererekkkk tekrar 87 döndüm.
ancakkkk n eyazıkkiiii,
geçen hafta 86.900 kg
bu hafta 87.200 kg
alınan 300 gr:78::78::78::78::78::78:
valla iyi oldu 1800 gitmiş :)iyi geceler... inşallah bakalım tartıda neler olacak
bende istemezdim sanırım :)sıze bi motıvasyon daha vereyim mesela hiç düşündünüzmü siz eşiniz olsaydınız sizi istermiydiniz ben düşündümde kendimi istemiyceğim kanısındayım
hernekadar eşim bu halimi beğendiğini sölesede
canım ya ne güzel spor yapmışsın, demek tartıyla yüzleşmiyorsun ha :)Selamun hellooooo :122: :122: :122:
Ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrr
İlk önce geçmişi okuyayımda öyle yazayım dedim. Maşallahımız var valla kızlar bir iki gündür o miskinliklerimizi ve şişkinliklerimizi atmışız üzerimizden
Bugün benim için süper bir gündü. Hem yediklerime dikkat ettim hemde spor olayında bugün kendimi aştım :122:
Komşu ablamla birlikte 40 dakka baya tempolu spor yaptık hem koşubandında hemde bisiklette.
Akşamda sırf tekrar yürüyüş yapabileyim diye eşimi dışarı cıkmaya ikna ettim.
İlkten yaa aceleniz ne ana kız çok hızlı yürüyorsunuz dedi büyük kızım ve bana.
Bizde eee biz öyle avare avare dolaşamayız hızlı yürüyelim ki barı işe yarasın dedik ve tam 60 dakka yürüyüş yaptık
Bugün toplam 100 dakka oldu + 120 dakka = 220 Dakika toplamda
Yarın bildiride inşallah çok güzel bir sonuç alırım. Sırf kendimede süpriz olsun diye kaç gündür tartının olduğu odaya girmiyorum
Maşallahın var valla spor konusunda
Benim Endokrin Uzmanım bana 1300 kalorilik bir beslenme progamı uygulamamı uygun gördü.
Hiç aç kaldığım olmadı aksine bazen fazla bile geliğini hissediyorum ama tabi hepte listeye uymuyorum sonuçta insan zamanla kendine göre ayarlayabiliyor heleki dışarda yada misafirliktede yediğimizi göz önünde bulundurursak
Ablacığım Allah yardımcın olsun valla işin gerçekten zor. İnsanın zaten o yolda pestili çıkar ki bütün gün çalıştıktan sonra üzerine tüy dikmiş gibi bide 2 saat yol ama sen yediklerini dengeleyerek spor yapmasanda verirsin kiloları bence
Bende izledim bugün o haberi ve en kısa sürede deniycem. Bayılırım bende meyveli yoğurda hatta anannasada.
Bir keresinde aldım marketten ne kızım nede eşim sevmedilerbende arada canım istediğinde sırf kendime alıyorum. Anannasda zaten antioksidan içeriyor ve zayıflamaya yardımcı oluyor. Yoğurt bağırsaklara yardımcı, elmada öyle. Bu durumda o karışık yoğurdun bence zayıflatmaması imkansız
Yapalım yiyelim topikcede şu tatlı krizlerimizi bari bu şekilde en hafif şekilde atlatalım
Umarım herşey gönlünce olur ve hep birlikte şu fazlalıklarımızdan bir an önce kurtuluruz
benimde doğumdan sonra öyle oldu yaay o göbek konusunu hiç açma löp orda löp burda ıyıce yumusadı benımkıde
sanada çok geçmiş olsun.bende bugün dayanamayıp tekrar gittim.normalde haftaya salı çağırmıştı ama ağrıyınca aradım tekrardan baktı ilaç koydu kapadı.emzirdiğim için antibiyotik vermek istemedi..şimdi iyiyim çok şükür.ihmal etme sakın
leslie ile evde yürüyüş videoları var çok güzel benim çok hoşuma gidiyor.en güzeli 3 mil ve 5 mil baya baya yoruluyor ter atıyorsun.
hangimizde kafa kalıyorki ben çoğu şeyi unutuyorum malesef.sen bi de yeni üzüntü stres yaşadın.kolay değil yaşadıkların ama bak ne güzel atlattınız çok şükür
marmelttan istiyommmm eline sağlık.yoğurt tarifin güzeldi ama ben ananas yemedim hiç güzelmiki?
çok geçmiş olsun.ankarada havalar bir tuhaf .gündüz çok yakıyor.güneş batınca donduruyor resmen
ne demek canım benimmmmmmmmm gel kahvaltıda hazırlarım sana, ay derken bile özendim ya keşke birileriyle yakın olsaydım, ananas çok güzel bence kesin denemelisin...... aslında meyveli yaşpastalarda falan mutlaka yemişsindir ama
geçmiş olsunYena kilom 81.2 gecen hadtayi hatirlayamadim kusura bakma.
Bugun isi battaniyesi diye biseye girecegim, yosunla terletip odem attiriyormus. Aslinda cok hastayim,belki atesim de duser ve iyi gelir ...
Odem atar da daha iyi bir kilo ile gelirim umarim...
Asu tebrik ederim, durdun durdun gene patlattin bombayi... Alkis....
Samsunlu ogretmen arkadas nerde acaba
Mutlusum, naapti?
Cherry hepten koyverdin mi yavrum?
Meyra donmus hosdonmus!!
istanbulda soğudu canım eşine geçmiş olsun acil şifalar salgın var sanırım herkeste ishal karın ağrısı kusma şikayeti var...az önce müdürümüz aradı bugün gelmeyecekmiş çocuğu ishal olmuş doktora gideceklermiş...herkese hayırlı cumalar
ece ve tebessüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
ececim bu sene birden soğudu sanki ankara evler epey serin
kızları bugün göndermedim okula eşim de gece rahatsızlandı ishal karın ağrısı var ben daha iyiyim şükür
ayşecim eşine ve emire geçmiş olsun canım geceniz zor geçmiş aklın da onlardadır şimdi
hoşgeldinnnnnnnn...herkeslere günaydın:))
ayşecim eşine ve kuzucuğuna çok geçmiş olsun...sanada Allah kolaylık versin canım..Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir
dün gece emir ateşlendi yine şurup fitil falan çok düşmesede düştü biraz dr.a da götüremedik çünkü
eşimde rahatsızlandı ishal istifar ben uyumuştum saat 12 gibi kaldırdı beni zehirlendim galiba dedi öğlen kendisi ton balıklı sandeviç hazırlamış yanında da ayran içmiş
dr.a git diyorum gitmedi inat etti ben ztn götüremezdim evde emir var abisini aradım bende geldi zorla yolladım dr.a tahlil yapılmış serum takılmış kanında mikrop var demişler 4 tane ilaç vermişler
işyerindeyim şuan ama aklım onlarda eşimde aradı az önce emirde ishal olmuş dedi oyy oyy bi düzelemediler gitti valla ya
tebrikler kuzennngünaydın kızlar hayırlı cumalar
gecen hafta :81
bu hafta:80
giden 1 kilo
79 hedeflemiştim ama dun mısaflerim vardı kacamaklar oldu olsun bunada sukur
banucum alemsin vallaHiç öyle düşünmeme özelikle benim hayalimdir yan yana iki makina hiç yerleştirme derdi yok ne süper dimi anca benim gibi koca totoşlu bunu düşünür::))
Allah kavuştursun canım25 dakka daha spor yaptım 425 dakka oldu toplam
ama akşam biraz abarttım ekmek değil ama peyniri biraz fazla yedim üzümde yedim bol
eşimin pazartesi yola çıkacağını öğrendim daha bir süre burda sanıyordum
şok oldum bukadar erken olmasuna
4 ay yok offff
İyi geceler arkadaşlar......
Bu geceden bildirim yapayım...Yarın ancak gece girebilirim nete....
Kilom: 92
Spor: 400 dak...
Görüşmek üzere;hepinizi öpüyorum...
mideye çok zararlı kızlar midesi hassas olanlar dikkatli olsunbenim çok hoşuma gitti.deneyen oldumu daha çnce elma sirkesi yatmadan önce?
kafaya bak eklemeyi unutmuşum linli şimdi ekliyom
Her gece elma sirkesi ien ayda 3-4 kilo verir - GAZETEVATAN.COM
teşekkürler canım...askerliğin faydalarısen anlatırken ben yoruldum
kolay gelsin
oğluna
maşşallah
sorma canım işyerinde değilde yolda mahvoluyorum ben...8 yıl oldu bu yolu çekiyorum alıştım artıkAblacığım Allah yardımcın olsun valla işin gerçekten zor. İnsanın zaten o yolda pestili çıkar ki bütün gün çalıştıktan sonra üzerine tüy dikmiş gibi bide 2 saat yol ama sen yediklerini dengeleyerek spor yapmasanda verirsin kiloları bence
geçmiş olsun salgın var mide bulantısına tarçın çayı iyi geliyor..iyi geceler
dünden beri mide bulantısı kusma halsizlik var bende üstüne bir de migren tuttu halim fena
dahası da var rahatça hasta da olamıyorum kızların da mide bulantısı var hepimiz üşütmüşüz herhalde dünden beri bişey yemedim içmedim bugün spor da yapmadım tabii ki neyse şimdi daha iyi gibiyim mide bulantım geçti başağrım hafifledi gibi ama her yanım ağrıyor
hayatımızı ne güzel özetlemişin canım hepimizin yaşadıkları aynı...bende 14 gün sonra 40 olacağım...hiç incecik biri olmadım çocukluğumda dahil iri kemikliyim tamam genlerde var ama bunun üstüne birde hayat şartları hastalıklar ilaçlar vs eklenince sonuç bu oldu...iyi akşamlar herkese, okuduğum kadarıyla hepimiz aynı durumdayız, şişkinlik, açlık duygusu, isteksizlik... galiba motivasyon eksikliğimiz var.
düzenli bir diyet ve inanmaya ihtiyacımız var galiba hanımlar...
sokakta salına salına gezen incecik hatunları görünce sinirlerim bozuluyor hemen diyete başlayıp onlardan daha da güzel olucam diyorum ama nedense sonra tatlılar börekler yemekler gözümü boyuyor... ya buna izin vermeyelim... herkesin kilo çizelgesine bakıyorum hakikaten çok iyi kilolar gitmiş, bazen vücudumuz bizi sınıyor ve uzun süre kilo verdirmeden bizi yıldırmaya çalışıyor böyle oluncada diyet miyet yalan oluyor çünkü moralimiz bozulup vazgeçiyoruz.
ben 36 yaşındayım ve hayatımın çok az bölümü daha normale yakın kilolarda geçti ki o da 70 in üzerindeydi... kilolarımı verdiğim zaman kendime olan güvenim o kadar çok oluyorki daha güzel, daha dikkat çekici, daha akıllı hissediyorum kendimi ama bu haldeyken çok kötü duygular yoğunlukta.
neden daha bu yaşta yaşlı kadınlar gibi oluyoruz ki, yürürken oramız buramız ağrıyo, giydiğimiz kıyafetlerin orasından burasından yağlarımız sarkıyo... dışarı çıktığımızda insanlar garip garip bakıyo... biz neden bunları yaşıyoruz??? ben kendinmce sebebini biliyorum kendi aptallığımdan iradesizliğimden...
buna izin vermeyelim herkes kendini toplasın şöyle bir silkelenip kendimize gelelim...
inanıyorum başarırız ben daha sıkı daha düzgün bir diyete başlıyorum... yarın sabah değil şimdi şu an başlıyorum hemde... hayat öyle güzel ve yaşamaya değerken ben hayatımı kilolarımla çirkinleştirmek istemiyorum artık...
yarın sabahı iple çekiyorum tartılalım bakalım ne yapmışız, inşallah gitmiştir tüm fazlalıklar.....
bu arada marmelatım bitti gelin yiyelim :)
yoğurt tarifimi beğenen olmadı mı ya hiç yorum gelmedi, oysa ben izlediğimde çok beğenmiştim, yoğurdu seviyorum ondan mı acep:26:
geçmiş olsun valla bir düzelemedilerikiside bayadır hasta
umarım kısa zamanda toparlanırlar
bu leslie ne ya bende mi yapsam:26:bugün 5 mil leslie yaptım ilk defa.3 mil yapıyordum,4 mil de yaptım ama 4 milede sıkıldım.5 mil çok güzel.artık bi 3 bi 5 yaparim gari:)))
oooo en çok sporu ben yaptım bu hafta :))))25 dakka daha spor yaptım 425 dakka oldu toplam
ama akşam biraz abarttım ekmek değil ama peyniri biraz fazla yedim üzümde yedim bol
eşimin pazartesi yola çıkacağını öğrendim daha bir süre burda sanıyordum
şok oldum bukadar erken olmasuna
4 ay yok offff
canım ben çankırıdayım köy pazarında oluyor oradan aldım sizin orada yok mu pazar?Hiç öyle düşünmeme özelikle benim hayalimdir yan yana iki makina hiç yerleştirme derdi yok ne süper dimi anca benim gibi koca totoşlu bunu düşünür::))
Canım sen kızılcık meyvasını nren buldun ben arıyorum buralarda yok sen hangi ildesin ben kan sulandırdığı için arıyorum.
Leslie yap canım yürüyüş bandından çok daha güzel ve bedava::)))Gogle leslie zayıfla yaz orda zaten nasıl indireceğin yazıyor.
İnşallah banada gaz verir bu yazı.
İyigeceler ayşe gelince çıkmak zorunda kaldın biz çok eğlendik bugün.
Birde iyi yönünden bak 4 ay sonra seni daha incelmiş görücek üzülme bu sefer sevin Allah kavuştursun.
çok ama çok geçmiş olsun canım ,geçen gün eşim olmuştu bugünde ben olmuşum ishalGünaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir
harikasın canım ya maşallah sanaaaaaaaa.......geçen hafta 82.5
bu hafta 80.9
giden 1600gr
aslında bunda 2 gündür bişey yemememin etkisi çok inşallah hafta sonu yemeye başlayınca geri gelmezler ama dikkat etmeye çalışacağım mutlaka
mutlucum
sporum 420dk
Merhaba Arkadaşlar
her zamanki gibi 7 eylulde rejıme basladım ve cokkkkkk kararlıydım ama gene fosss.kaçamaklar oldu ama olmamalıydı.Bu arada 17 agustosta istifa ettim ve 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum.
7 eylulde 100.8 idim şimdi tartıldım 98.2 ...Nasıl olacak bılmıyorum vazgecmelıyım kacamaklardan ...sizlerle olup her hafta bende rapor vereyım belkı bu sefer basarırırım.
Hepimizin başarılı olmasını diliyorum hayırlı cumalar bu arada ..nasıl bır yol ızlıyorsunuz haftada kac dk spor yapıyorsunuz?evde uzay mekığı denen alet var sizce etkılı olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?