Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yagmuzgozlum resimler çok guzel Masallah ALLAH im nazarlardan korusun
ben sana esarbi daha çok yakistirdim salda yakisiyor ama esarp daha hos olmus
gerçi bana sormamistin ama ben yinede fikrimi soyledim

Günaydın Çariçem;

Ben de Çariçenin nedimesi....Giden 200 gr..

YENAM kilom: 90.400

MUTLU Bu hafta sporum yok.Tatil yaptım...

Ahahaha ne kadar güzeliz fotolarda beyzuşum..
KEndine haksızlık etme tatil yaptın ve tüm engele rağmen yinede kilo verdin...

öyle kızıyorum bende o yazdığım tek dostumuz bedenimiz felsefesini bir kenara bırakıp dalıcam elma dünyasına 1 hafta değil 1 ay elma diyeti yapıcam o zaman olucaz papaz
valla mutlu ben de düşünmedim değil aynı şeyi

bence de hayret herşeye rağmen çok abartmadım yemeyi ama napalım aynen devam edecez bakalım
toksin ve 3melegmvar teşekkürler iyi dileklerinize
tebessüm maşallah canım süpersin
unuttuğum şeyler var ama geri dönemeyeceğim misafir gelecek bir yandan patlıcan ve biber közlüyorum bir yandan topiği takip ediyorum

Asuuu,misafirlere köz badılcanmı yediricen.?.Çiğ börek yapsan daha iyi olur..:))

arkadaşlar ben izin alabilirsem 12de çıkıcam büyük ihtimalle de alırım
hepinizi öpüyorum p.tesi görüşmek üzere diyorum
allaha emanet olun
yenacım ve mutlucum elinize emeğinize sağlık

bu arada mutlucum benim spor yok 60 dakika onuda yazmasan olur

2 haftadır hastane işleri fırsat bulmadım ne yazıkki
yrndan itibaren yaparım inş. ama annemde bursda zor bakalım p.tesi gidicekmiş ztn

hoşçakalın

İyi tatiller...

tsk ler canım ama bu hafta yaptığım spor kadar hiç spor yapmamıstım hayatımda

BEYZUUUUUUUUUUUUUUŞŞŞŞŞ..
nasılsın..

İyiyim bebeğim...

200 gr verdim hala iyiyim..Allaha şükür...

Sabah biraz geç kalktık(saat 10 gibi);bu yüzden hala çay keyfindeyim...

Haydi gelin beraber içelim;arzu edene kahve de yaparım ama sade;evde kesme şeker yok inanırmısınız.Misafir gelince hemen bakkala müracaat gerekecek.

slm kızlar

kılolar ne alemde daha gecmıse bakamadım. sımdıden kılo verenlerı tebrık edıyorum. ben hastalık nedenıyle dıyet fılan yapamadım ama almamışım allaha şükür kılom aynı 103,4

hamarat arkadaşım benim...:))))) allah ağız tadıyla yemek nasip etsin....:))

bu kış sendeyim canım.....:)) gerçi midemden ve ödemlerimden dolayı turşu yasak ama tarhanaya hayır diyemem...:))

Bana da gel Yağmurgözlüm;

Ben de de taze tarhana var(ablam her yıl Amerikan yardımı olarak tarhana ve turşumu verir sağolsun)

Ben yapmışım havalarıyla ikram ederim;sonra doymadık deyip YENA ya gider bir daha yeriz......Nasılsa yemeğe alışığız....

kilo bildirimi
geçen hafta 90.4
bu hafta 88.2

giden 2.2 kilo

mutlu spor 415 dakka
Masallahcanim insallah devami gelir takdik iyi sonuç veriyor ben buaralar yapamiyorum çok soguk burasi esimde geç geliyor onun geldigi saate kapaniyor heryer burda kizida çikarmak istemiyorum hasta olur diye ben çok:44::44: bak turkçesini getiremedim simdi neyse oyleyim iste yani çocuklari disari çikarmam (okul hariç) kisin onlardan once kalkarim çorapdi hirkaydi kalkar kalmaz dolanirim peslerine tek hasta olmasin yavrularim çoook sukur masallah doktor yuzu gormezler (konturller asilar hariç)okula gidecektim aslinda ama okul uzak aslinda yuruyerek gidilir ama yinede vaz geçtim kizi surekli çikarmak istemiyorum bakalim bekliyecegim acelem yok benim karsi binamdada basliyacakmis onumuzdeki ay belki giderim kismet yoksa kiz okula baslayinca giderim

yinede yuruyus yaptim belki oyuzden fazla almadim yoksa masallah yuttum hepsindende erimesine erirde fazladan 2,3,5 derken bazan 1hafta ugrasiyruz eritmeye yani kaçamak olmasada eski kilolardan erise ne guzel olur dimi
bu hafta eksi yerine arti gormek moralimi bozdu yane eee misafirliktede ymesen olmuyor diyeteyim dikkat ediyorumda demedim burdaki arkadaslarim biliyorlar zaten herseyden iyerek zayifladigimi oyuzden destekçiler bana sen dengelersin bosver ye dediler yedim gitti

Masaallah darisi bizlere bende finalde 45 kilo vermis olacagim insallah verdikten sonra yazmayi dusunuyorum seneye insallah bende bir sene verdim kendime 1buçukta olabilir kaçamaklarin yuzunden( ve kis geldi) evet yuruyusun çok faydasi var bende yapiyorum hergun yuruyus +leslie yada baska seyler fazlasinin da zarar edecegini sanmiyorum mesela ben fazla kaçirsam yinede hemen 3,5 kilo olarak donmuyor bana yada yuruyus yapamadigim zamanlar hemen almiyorum demekki dogru yoldayim bende çunki yuruyus yapmasaydim surekli sok diyetlerle verseydim buhafta kesim 3,4kilo almam gerekirdim çunki hepsi kalorisi bol seylerdi yedimde yani çok sukur fazla artimyok eksi olsa iyi olurdu ama saglik olsun bunada sukur

Son düzenleme:
evet ben senden 900 ram fazlaydım hatırladınmı
hadi ama sık kendini biraz yetiş

evet ya senin fazlaydı ,maşallah ne güzel gitti, ben verebilir miyim ki o kadar hiç sanmıyorum
bende okudum ,evet 2 senede vermiş maşallah ya , demek ki isteyince oluyor...
bende 45 dk yürüyeceğim inşallah :)
Günaydın Çariçem;

Ben de Çariçenin nedimesi....Giden 200 gr..

YENAM kilom: 90.400

MUTLU Bu hafta sporum yok.Tatil yaptım...
allhımmmmmm bu ne güzellik böyle :)
tatil yapsanızda ne güzel gitti yine bence haksızlık yapmayın kendinize
devam devam asla bozmak yok artık artıdan sonra daha çok dikkat etmek gerek...
bir kişi gelecek canım patlıcan salatası özel isteğiydi yanına gözleme ve pasta
hımmm demek çok güzel yapıyorsun :) ellerine sağlık, patlıcanın herşeyini severim bende....
eşim aylardır çiğbörek sayıklıyo hafta sonu yapsammı acaba

hayırrrrrrr bence yapma yoksa yersin ha yok dayanırım diyorsan yap ya da sadece eşinin yiyeceği kadar yap sana kalmasın

Çok güzeliz değilmi....Mavi entarili olan benim...

Yok yok haksızlık yapmıyorum;Allaha şükür....

CECOOOOOO sen ne yaptın bitmedi mi toplantı :)

Bitti bitti canım ama ancak bilgisayarın ekranını taktım
Eşim dün gece salonda tvyi işgal etmeden xbox oynamak için kızın bilgisayar ekranını sökmüştü tabi bu gece yine oynar diye öylece bıraktı bende deminden beri onla uğraşıyordum.

Veeeeeeeeeee gelelim haftalık olağan bildirimime

geçen hafta 115.2
bu hafta yine 115.2 :122: :122:

Delimisin niye bukadar sevindirik oldun dersen malum şu an reglim var birde vucudda şişlik. Demekki tartıda artı görmediğime göre eksiye gitmişim ama regleden dolayı aynı görünüyorum
Ulennnn ne çakallım hee bünyemi bile kandırma yoluna gidiyorum ama benim bildiğim regl zamanı insanlar en az 1 kilo fazla gelirler o mantıktan yola cıkarak didim

Bu haftaki sporum sabahki yürüyüşle birlikte toplam ancak 150 dakika. Okadar hastalığa rağmen bunada şükür inşallah önümüzdeki hafta vasatlar listesinden yukarı doğru cıkıcağım

Neyse şimdilik kaçıyorum civcivim acıkmış anni mama diyor birde daha şu ekranı söküp tekrar oyun konsoluna monte ediceğim yoksa tuturur benim sistemimi niye elledin diye sistemine tükürem

Geçmişi ve birincileri büyük merakla artık akşam okurum inşallah.
Hepiniz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
Bu arada veren veremeyen hatta artıya giden tümmmmmmmmmm arkadaşlarımı kocaman öpüyorum ve tebrik ediyorum. Pes etmek yok gitcek bu damacanalar inadımız inattttttttt......

Az da unutuyordum;
Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
benim içinde dua edin şu damacanlarıdan bir an önce kurtulayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…