- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
valla mutlu ben de düşünmedim değil aynı şeyiöyle kızıyorum bende o yazdığım tek dostumuz bedenimiz felsefesini bir kenara bırakıp dalıcam elma dünyasına 1 hafta değil 1 ay elma diyeti yapıcam o zaman olucaz papaz
canım ya bu kadar kiloda insanı kanser yapmıyor mu sanki
valla hak ettin sıfırı aslında ama neyse severim seni :)
benim oğlumda az artis değil merak etme iyi anlaşırlar o zaman
hakkında hayırlısı olsun canım, güzel haberlerle gel inşallah.....
canım o ilk hafta öyle olur bende spora başladığım hafta sadece 200 gram gitmişti ama sonra hızlandı, dert etme ara sıra duracak panikleme..
aaaa kızdım ama :) canım o ödemdir merak etme haftaya gider ben güveniyorum sana da keşke sende kendine güvensen.....
harikasın canım ya maşallah sana ......
asuman canım valla gözler artı gördü :) neyse bu hafta bu artılar doğumgünü hatıran olsun ve mümkünse haftaya terketsinler seni ,söyle onlara sizi hiç sevmedim de :) aslında sporda çok iyi yapmışsın ama hayret ya...
olsun fıstık ya gramda gitse gidiyor ve mümkünse gitsinler yani, evet bu işin özü sıfır kaçamak ,bak bana her hafta 2ye yakın veriyordum bu hafta kaçamakla 700 gram gitti düşün yani ....
arkadaşlar ben izin alabilirsem 12de çıkıcam büyük ihtimalle de alırım
hepinizi öpüyorum p.tesi görüşmek üzere diyorum
allaha emanet olun
yenacım ve mutlucum elinize emeğinize sağlık
bu arada mutlucum benim spor yok 60 dakika onuda yazmasan olur
2 haftadır hastane işleri fırsat bulmadım ne yazıkki
yrndan itibaren yaparım inş. ama annemde bursda zor bakalım p.tesi gidicekmiş ztn
hoşçakalın
sağol canım inşallah
tebrik ederim iyi yine haftada 1 kg biz grama da razıyız ben de o kadar yürümeme rağmen vermeyi bırak bol artıya bile geçtim
maşallah 80lere inmişsin bir daha 9lu rakam görme inşallah
canım benimYagmuzgozlum resimler çok guzel Masallah ALLAH im nazarlardan korusun
ben sana esarbi daha çok yakistirdim salda yakisiyor ama esarp daha hos olmus
gerçi bana sormamistin ama ben yinede fikrimi soyledim
Yalnız gelme ama..
BEYZUUUUUUUUUUUUUUŞŞŞŞŞ..
nasılsın..
Asuuu,misafirlere köz badılcanmı yediricen.?.Çiğ börek yapsan daha iyi olur..:))
hamarat arkadaşım benim...:))))) allah ağız tadıyla yemek nasip etsin....:))
bu kış sendeyim canım.....:)) gerçi midemden ve ödemlerimden dolayı turşu yasak ama tarhanaya hayır diyemem...:))
Masallahkilo bildirimi
geçen hafta 90.4
bu hafta 88.2
giden 2.2 kilo
mutlu spor 415 dakka
yinede yuruyus yaptim belki oyuzden fazla almadim yoksa masallah yuttum hepsindende erimesine erirde fazladan 2,3,5 derken bazan 1hafta ugrasiyruz eritmeye yani kaçamak olmasada eski kilolardan erise ne guzel olur dimicanım o kadar yemeye bu kadar almışsın ne var sanki ,sen bunları 2 günde eritirsin ya :)
6lar mı şimdi bana hayalllll
beni geçtin mi maşallah sana bravooooooooo
aboooooooo 2.2 kilo mu haftaya bende deli gibi çalışıyorum bu gazla :)
yani aramızda 400 gram mı var ben 400 gram fazla mıym yani şimdi
Masaallah darisi bizlere bende finalde 45 kilo vermis olacagim insallah verdikten sonra yazmayi dusunuyorum seneye insallah bende bir sene verdim kendime 1buçukta olabilir kaçamaklarin yuzunden( ve kis geldi) evet yuruyusun çok faydasi var bende yapiyorum hergun yuruyus +leslie yada baska seyler fazlasinin da zarar edecegini sanmiyorum mesela ben fazla kaçirsam yinede hemen 3,5 kilo olarak donmuyor bana yada yuruyus yapamadigim zamanlar hemen almiyorum demekki dogru yoldayim bende çunki yuruyus yapmasaydim surekli sok diyetlerle verseydim buhafta kesim 3,4kilo almam gerekirdim çunki hepsi kalorisi bol seylerdi yedimde yani çok sukur fazla artimyok eksi olsa iyi olurdu ama saglik olsun bunada sukurBaşarı topiğinde 50 kg. veren şanslı üyenin yazdıklarını okudum..2 senede vermiş o kiloyu nekadar sağlıklı ve akıllıca..Ayda 2 kiloya tekabul ediyor, en doğrusu..
Kolay kolay geri almaz verdiklerini..
Birde demişki bol bol yürüdüm,günde 40-45 dakika..Saatelerce değil yani..
evet ya senin fazlaydı ,maşallah ne güzel gitti, ben verebilir miyim ki o kadar hiç sanmıyorumevet ben senden 900 ram fazlaydım hatırladınmı
hadi ama sık kendini biraz yetiş
bende okudum ,evet 2 senede vermiş maşallah ya , demek ki isteyince oluyor...Başarı topiğinde 50 kg. veren şanslı üyenin yazdıklarını okudum..2 senede vermiş o kiloyu nekadar sağlıklı ve akıllıca..Ayda 2 kiloya tekabul ediyor, en doğrusu..
Kolay kolay geri almaz verdiklerini..
Birde demişki bol bol yürüdüm,günde 40-45 dakika..Saatelerce değil yani..
allhımmmmmm bu ne güzellik böyle :)
devam devam asla bozmak yok artık artıdan sonra daha çok dikkat etmek gerek...valla mutlu ben de düşünmedim değil aynı şeyi
bence de hayret herşeye rağmen çok abartmadım yemeyi ama napalım aynen devam edecez bakalım
toksin ve 3melegmvar teşekkürler iyi dileklerinize
tebessüm maşallah canım süpersin
unuttuğum şeyler var ama geri dönemeyeceğim misafir gelecek bir yandan patlıcan ve biber közlüyorum bir yandan topiği takip ediyorum
hımmm demek çok güzel yapıyorsun :) ellerine sağlık, patlıcanın herşeyini severim bende....bir kişi gelecek canım patlıcan salatası özel isteğiydi yanına gözleme ve pasta
eşim aylardır çiğbörek sayıklıyo hafta sonu yapsammı acaba
evet ya senin fazlaydı ,maşallah ne güzel gitti, ben verebilir miyim ki o kadar hiç sanmıyorum
bende okudum ,evet 2 senede vermiş maşallah ya , demek ki isteyince oluyor...
bende 45 dk yürüyeceğim inşallah :)
allhımmmmmm bu ne güzellik böyle :)
tatil yapsanızda ne güzel gitti yine bence haksızlık yapmayın kendinize
CECOOOOOO sen ne yaptın bitmedi mi toplantı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?