bir kişi gelecek canım patlıcan salatası özel isteğiydi yanına gözleme ve pasta
Bana da gel Yağmurgözlüm;
Ben de de taze tarhana var(ablam her yıl Amerikan yardımı olarak tarhana ve turşumu verir sağolsun)
Ben yapmışım havalarıyla ikram ederim;sonra doymadık deyip YENA ya gider bir daha yeriz......Nasılsa yemeğe alışığız....
Ben de olayım değilmi yanında.......Tabii canımmmmm kim olacak ki başka....
Çok anlayışsız ve zalimim değilmi?
Çok güzeliz değilmi....Mavi entarili olan benim...
Yok yok haksızlık yapmıyorum;Allaha şükür....
kızlar beledıyenın ucretsız spor merkezı kayıtları baslamıs tabı ben gec kalmısım o ayrı ama gıdıcem yınede yer kaldıysa yazılcam
haftada 3 günmüş. bence süper ınsallah yer kalmıstır...
ben tatile gitsem alıda dönerdim sen vermişsin ya ona bak
sağol canımvalla mutlu ben de düşünmedim değil aynı şeyi
bence de hayret herşeye rağmen çok abartmadım yemeyi ama napalım aynen devam edecez bakalım
toksin ve 3melegmvar teşekkürler iyi dileklerinize
tebessüm maşallah canım süpersin
unuttuğum şeyler var ama geri dönemeyeceğim misafir gelecek bir yandan patlıcan ve biber közlüyorum bir yandan topiği takip ediyorum
teşekkürler canımkilo veren herkezi kutlarim
tebessüm seni özellikle tebrik ederim cnm süpersin
ben zaten şekersiz içerim ya geliyim kahvaltı ettim ama çay içmedim vallaİyiyim bebeğim...
200 gr verdim hala iyiyim..Allaha şükür...
Sabah biraz geç kalktık(saat 10 gibi);bu yüzden hala çay keyfindeyim...
Haydi gelin beraber içelim;arzu edene kahve de yaparım ama sade;evde kesme şeker yok inanırmısınız.Misafir gelince hemen bakkala müracaat gerekecek.
Masallahcanim insallah devami gelir takdik iyi sonuç veriyor ben buaralar yapamiyorum çok soguk burasi esimde geç geliyor onun geldigi saate kapaniyor heryer burda kizida çikarmak istemiyorum hasta olur diye ben çok:44::44: bak turkçesini getiremedim simdi neyse oyleyim iste yani çocuklari disari çikarmam (okul hariç) kisin onlardan once kalkarim çorapdi hirkaydi kalkar kalmaz dolanirim peslerine tek hasta olmasin yavrularim çoook sukur masallah doktor yuzu gormezler (konturller asilar hariç) okula gidecektim aslinda ama okul uzak aslinda yuruyerek gidilir ama yinede vaz geçtim kizi surekli çikarmak istemiyorum bakalim bekliyecegim acelem yok benim karsi binamdada basliyacakmis onumuzdeki ay belki giderim kismet yoksa kiz okula baslayinca giderim
yinede yuruyus yaptim belki oyuzden fazla almadim yoksa masallah yuttum hepsindende erimesine erirde fazladan 2,3,5 derken bazan 1hafta ugrasiyruz eritmeye yani kaçamak olmasada eski kilolardan erise ne guzel olur dimi
bu hafta eksi yerine arti gormek moralimi bozdu yane eee misafirliktede ymesen olmuyor diyeteyim dikkat ediyorumda demedim burdaki arkadaslarim biliyorlar zaten herseyden iyerek zayifladigimi oyuzden destekçiler bana sen dengelersin bosver ye dediler yedim gitti
Masaallah darisi bizlere bende finalde 45 kilo vermis olacagim insallah verdikten sonra yazmayi dusunuyorum seneye insallah bende bir sene verdim kendime 1buçukta olabilir kaçamaklarin yuzunden( ve kis geldi) evet yuruyusun çok faydasi var bende yapiyorum hergun yuruyus +leslie yada baska seyler fazlasinin da zarar edecegini sanmiyorum mesela ben fazla kaçirsam yinede hemen 3,5 kilo olarak donmuyor bana yada yuruyus yapamadigim zamanlar hemen almiyorum demekki dogru yoldayim bende çunki yuruyus yapmasaydim surekli sok diyetlerle verseydim buhafta kesim 3,4kilo almam gerekirdim çunki hepsi kalorisi bol seylerdi yedimde yani çok sukur fazla artimyok eksi olsa iyi olurdu ama saglik olsun bunada sukur
yenacım
bu sabah tartım 98 i gösteriyor:18:
sen zeki birisin cnm sen tek yönlü beslenmessin cnm birak vucut dinlensin 25kg az deilki tammm 100 margarin eritmissin 100 margarini masaya koyup bir baksanöyle kızıyorum bende o yazdığım tek dostumuz bedenimiz felsefesini bir kenara bırakıp dalıcam elma dünyasına 1 hafta değil 1 ay elma diyeti yapıcam o zaman olucaz papaz
kızlar herkeslere günaydınlar olsun, ben 2 gündür giremiyorum bir türlü. dünde hastanedeydik kızımın kontrolü vardı psikologda...
biz bu çocuk hırçın, yaramaz, hareketli, asabi diye doktora götürdük. doktorda biz hocalarımızla çocuğunuzu inceledik, o normal tam yaşının gerektirdiği gibi hareket ediyor, siz karı koca bir psikolog yardımı alın sorun sizde çok gerginsiniz dedi... :))) kafamıza birer huni takmadığı kaldı yani :))) neyse çok şükür çocukta sorun olmasında, bizim gerginliklerimiz çocuğun davranışlarını ters yönde etkiliyormuş...
eh artık evde bizde neşeli günleri oynayıp mutlu mesut sakin olmaya çalışıcaz hayırlısıyla. :))
bende erkenden kilo bildirimi yapıyım, geçen haftıa 9 unda hastalanmam gerekiyordu olmadı onun şişliği bulantısı var üstümde inşallah bu hafta hastalanırım. dün hastanede ayşenin tartısında tartıldım evde ki tartıyla arasında fark var ama evdeki tartımı yazıyorum çünkü hep onunla tartılıyorum.
başlangıç 109.8
geçen hafta 109
bu hafta 107.8 1.200gr vermişim... :)
Masallahcanim insallah devami gelir takdik iyi sonuç veriyor ben buaralar yapamiyorum çok soguk burasi esimde geç geliyor onun geldigi saate kapaniyor heryer burda kizida çikarmak istemiyorum hasta olur diye ben çok:44::44: bak turkçesini getiremedim simdi neyse oyleyim iste yani çocuklari disari çikarmam (okul hariç) kisin onlardan once kalkarim çorapdi hirkaydi kalkar kalmaz dolanirim peslerine tek hasta olmasin yavrularim çoook sukur masallah doktor yuzu gormezler (konturller asilar hariç) okula gidecektim aslinda ama okul uzak aslinda yuruyerek gidilir ama yinede vaz geçtim kizi surekli çikarmak istemiyorum bakalim bekliyecegim acelem yok benim karsi binamdada basliyacakmis onumuzdeki ay belki giderim kismet yoksa kiz okula baslayinca giderim
yinede yuruyus yaptim belki oyuzden fazla almadim yoksa masallah yuttum hepsindende erimesine erirde fazladan 2,3,5 derken bazan 1hafta ugrasiyruz eritmeye yani kaçamak olmasada eski kilolardan erise ne guzel olur dimi
bu hafta eksi yerine arti gormek moralimi bozdu yane eee misafirliktede ymesen olmuyor diyeteyim dikkat ediyorumda demedim burdaki arkadaslarim biliyorlar zaten herseyden iyerek zayifladigimi oyuzden destekçiler bana sen dengelersin bosver ye dediler yedim gitti
Masaallah darisi bizlere bende finalde 45 kilo vermis olacagim insallah verdikten sonra yazmayi dusunuyorum seneye insallah bende bir sene verdim kendime 1buçukta olabilir kaçamaklarin yuzunden( ve kis geldi) evet yuruyusun çok faydasi var bende yapiyorum hergun yuruyus +leslie yada baska seyler fazlasinin da zarar edecegini sanmiyorum mesela ben fazla kaçirsam yinede hemen 3,5 kilo olarak donmuyor bana yada yuruyus yapamadigim zamanlar hemen almiyorum demekki dogru yoldayim bende çunki yuruyus yapmasaydim surekli sok diyetlerle verseydim buhafta kesim 3,4kilo almam gerekirdim çunki hepsi kalorisi bol seylerdi yedimde yani çok sukur fazla artimyok eksi olsa iyi olurdu ama saglik olsun bunada sukur
Ohhh sefan olsun ablacım...Afiyetler olsun...Bende yarın sabah paşamla yaparım keyifli keyifli kahvaltıyı...Cumartesi çalışmamanın avantajıİyiyim bebeğim...
200 gr verdim hala iyiyim..Allaha şükür...
Sabah biraz geç kalktık(saat 10 gibi);bu yüzden hala çay keyfindeyim...
Haydi gelin beraber içelim;arzu edene kahve de yaparım ama sade;evde kesme şeker yok inanırmısınız.Misafir gelince hemen bakkala müracaat gerekecek.
oyy oyy oyyy benim kışlıklar tamamBana da gel Yağmurgözlüm;
Ben de de taze tarhana var(ablam her yıl Amerikan yardımı olarak tarhana ve turşumu verir sağolsun)
Ben yapmışım havalarıyla ikram ederim;sonra doymadık deyip YENA ya gider bir daha yeriz......Nasılsa yemeğe alışığız....
sen ve zalimlik asla bir arada olamayacak bişeyBen de olayım değilmi yanında.......Tabii canımmmmm kim olacak ki başka....
Çok anlayışsız ve zalimim değilmi?
çok ama çooooooooook güzelsin canım :)))Çok güzeliz değilmi....Mavi entarili olan benim...
Yok yok haksızlık yapmıyorum;Allaha şükür....
Bitti bitti canım ama ancak bilgisayarın ekranını taktım
Eşim dün gece salonda tvyi işgal etmeden xbox oynamak için kızın bilgisayar ekranını sökmüştü tabi bu gece yine oynar diye öylece bıraktıbende deminden beri onla uğraşıyordum.
Veeeeeeeeeee gelelim haftalık olağan bildirimime
geçen hafta 115.2
bu hafta yine 115.2 :122: :122:
Delimisin niye bukadar sevindirik oldun dersen malum şu an reglim var birde vucudda şişlik. Demekki tartıda artı görmediğime göre eksiye gitmişim ama regleden dolayı aynı görünüyorum
Ulennnn ne çakallım hee bünyemi bile kandırma yoluna gidiyorumama benim bildiğim regl zamanı insanlar en az 1 kilo fazla gelirler o mantıktan yola cıkarak didim
Bu haftaki sporum sabahki yürüyüşle birlikte toplam ancak 150 dakika. Okadar hastalığa rağmen bunada şükür inşallah önümüzdeki hafta vasatlar listesinden yukarı doğru cıkıcağım
Neyse şimdilik kaçıyorum civcivim acıkmış anni mama diyor birde daha şu ekranı söküp tekrar oyun konsoluna monte ediceğimyoksa tuturur benim sistemimi niye elledin diye sistemine tükürem
Geçmişi ve birincileri büyük merakla artık akşam okurum inşallah.
Hepiniz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
Bu arada veren veremeyen hatta artıya giden tümmmmmmmmmm arkadaşlarımı kocaman öpüyorum ve tebrik ediyorum. Pes etmek yok gitcek bu damacanalar inadımız inattttttttt......
Az da unutuyordum;
Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
benim içinde dua edin şu damacanlarıdan bir an önce kurtulayım
ben tatile gitsem alıda dönerdim sen vermişsin ya ona bak
ben zaten şekersiz içerim ya geliyim kahvaltı ettim ama çay içmedim valla
Ohhh sefan olsun ablacım...Afiyetler olsun...Bende yarın sabah paşamla yaparım keyifli keyifli kahvaltıyı...Cumartesi çalışmamanın avantajı
oyy oyy oyyy benim kışlıklar tamambiraz beyzuş ablamdan biraz yenacığımdan
sen ve zalimlik asla bir arada olamayacak bişeysen bir yana herkes bir yana ablacım
bu haftaakı kılom 79.300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?