Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir kişi gelecek canım patlıcan salatası özel isteğiydi yanına gözleme ve pasta

Oyy oyy oyyy.:))

Nerde o günler..Ne şanslısın abla konusunda, benim ablam pek nazlı yorucu işlere giremez ama arada turşu verir arada hakkını yemiyeyim..

Ben de olayım değilmi yanında.......Tabii canımmmmm kim olacak ki başka....

Çok anlayışsız ve zalimim değilmi?

Anlayışsızlık ve sen..Duyda inanma..

kızlar beledıyenın ucretsız spor merkezı kayıtları baslamıs tabı ben gec kalmısım o ayrı ama gıdıcem yınede yer kaldıysa yazılcam

haftada 3 günmüş. bence süper ınsallah yer kalmıstır...

Çok güzeliz değilmi....Mavi entarili olan benim...

Yok yok haksızlık yapmıyorum;Allaha şükür....

tatlım sen bembeyaz,kaymak gibi hatunsun...
Yoksa bronzlaşmış halinmi..:)

siz istanbullular çok şanslısınız..bence kaçırma bu tür aktiviteleri..
bak saferan her yıl gidiyor,ondan öğren istersen ..

Günaydın Çariçem;

Ben de Çariçenin nedimesi....Giden 200 gr..

YENAM kilom: 90.400

MUTLU Bu hafta sporum yok.Tatil yaptım...
ben tatile gitsem alıda dönerdim sen vermişsin ya ona bak

sağol canım
kilo veren herkezi kutlarim
tebessüm seni özellikle tebrik ederim cnm süpersin
teşekkürler canım

ben zaten şekersiz içerim ya geliyim kahvaltı ettim ama çay içmedim valla

ahhh birdebenim kız hastalanmasa bende pek kışın dışarı çıkarmazdım ama baktım faydası yok biz yine her ay ahastayız 15 gün sürüyor hastalık antibiyotik falan 15 gün iyi yine hasta
ne yaptı isem fayda etmedi kalkarkalkmaz üstüne giydiririm sırtında bir elim günde 10 taanefalan kıyafet değiştitiriim sürekli terler uyurken bile terler oyüzden hemen yatmam onun üstünü biraz en az 2kez değiştiririm ama nafile
bende bu sene bakıyım dışarı çıksın belkiböyle iyi gelir dedim okulada gitmiyor gidemiyor hastalıktan gittimi 3 gün sonra başlıyor 1 ay yatıyor evde sıkılıyor zaten çok hareketli aman sokakta gören çekinmezse hiperaktifmi diye sorar be ne yapayımbilemedim

kilo konusunda bende kaçamak yapınca çok almam gramlarla farkeder yada hiç veremem ama ben senlercede spor yaptım şimdide yapıyorum bence fazlasının zararı yok demekki senin dediğin gibi doğru yoldayım

öyle kızıyorum bende o yazdığım tek dostumuz bedenimiz felsefesini bir kenara bırakıp dalıcam elma dünyasına 1 hafta değil 1 ay elma diyeti yapıcam o zaman olucaz papaz
sen zeki birisin cnm sen tek yönlü beslenmessin cnm birak vucut dinlensin 25kg az deilki tammm 100 margarin eritmissin 100 margarini masaya koyup bir baksan böle kalirsin cnm ben zayiflamayi dag tepe gibi düsünüyom tepeye cikmak zor cikasaya yoruluyoruz ama tepeyi asdikmi yuvarlanip incez asagiya :112:

cnm sevindim kizinin biseyi yokmus cnm bazi cocuklar cok hassas oluyorlar

Son düzenleme:

canım demek yürüyüşün faydası olmuş yoksa o kadar yedim demişsin alırdın daha fazla... ya gerçekten eskilerden erise gitse ne iyi olur, sen sıkma canını hemen verirsin ya senin için dert değil bunlar :) yedin gitti demek kız seni kandırmış onlar kıskanmışlar, daha önce dememişler miydi biz hep başladık yarım bıraktık senin azmne hayranız diye bence tuzak kurmuşlar kanmaaaaaaaaa :)))

Ohhh sefan olsun ablacım...Afiyetler olsun...Bende yarın sabah paşamla yaparım keyifli keyifli kahvaltıyı...Cumartesi çalışmamanın avantajı
oyy oyy oyyy benim kışlıklar tamambiraz beyzuş ablamdan biraz yenacığımdan
Ben de olayım değilmi yanında.......Tabii canımmmmm kim olacak ki başka....

Çok anlayışsız ve zalimim değilmi?
sen ve zalimlik asla bir arada olamayacak bişey sen bir yana herkes bir yana ablacım

Çok güzeliz değilmi....Mavi entarili olan benim...

Yok yok haksızlık yapmıyorum;Allaha şükür....
çok ama çooooooooook güzelsin canım :)))
bence senin yüreğinin güzelliği ,gerçi ben pembeliyi daha çok beğenmiştim ama neyse
gitmiş ablacım işte ve haftaya daha da çok gidecek eminim ben....

ben sana diyorum bu adam bıkmış sizden bırakın oyun oynasın yahu
ne tarafa baksa 0 -40 yaş arası hatunlar :)))
hepsinin kaprisi, istekleri ,dırıltıları bence usanmış benden söylemesi

dediğin doğru canım reglden dolayı şişkinlik vardır sende gitsin o da gider ama sen ona güvenerek yeme ha
anacım senin hastalığında yaptığın spor bu birde bana bak 120dk güler misin ağlar mısın :),
aman aman dokunma o zaman adamla papaz olma sakın bırak konsolunu
benimde yarım damacana gitti hatta daha fazlası kaldı 1,5 damacana oyyyyyyy
sağol canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşalah

Kızlar Merhaba,

Önce kilo bildirimimi yapayım sonra geçmişi okuyacağım, bir günde epey birikmiş :)

Bu sabah benim için büyük hayal kırıklığı oldu, iradem için kendimi tebrik edip, "acaba 1.5 mu, yoksa 2 mi gider bu hafta" diye merak ederken +200 gördüm

Buraya üye olduğumdan beri (ilk hafta hariç) bu kadar dikkat etmemiştim diyebilirim. Kendimi tuttum, hiç kaçamak yapmadım, porsiyonları azalttım, çok olmasa da yürüyüşümü de yaptım Sonuç bu oldu ((

Geçen hafta 85.1 kg
Bu hafta 85.3 kg

Spor: 125 dk. yürüyüş (sürekli kramp giden bacaklarımla, yağmur altında bu kadar oldu bu hafta :))

Hevesi sönmüş küçük bir kız çocuğu gibiyim bu sabah

Canımsın benim....

SENİ SEVİYORUM GÜZEL İNSAN....

87.8 kg. 600 gr almışım ama cok kacırdım biliodum böyle olacagını. ama tek bişey var ben artık günde yarım saat yürüyüş yapıyorum. yarım saat olmasının sebebi var iş yerinde yemege yürüyerek gidip geliyorum buda bana günlük ekstra yarım saat yürüyüş katıyor. haftada 120 dk eder 5 günden. birde pazar günü 1 saat daha yapabilirsem 180 dakikanın altında kalmamış olurum inşallah. hepinizi öpüyorum. kilo verebilen sabit kalan ve benim gibi kilosuna kilo katan herkesi yinede öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…