yenacım kilom 114.6
geçen hafta 118.5 olması lazım...
bu hafta istersen beni listeye almayabilirsin canım hiç gücenmem çünki çok hastalandım tansiyondan ve korkularım yüzünden dakikada bir wcdeydim kabız olan ben ,birde aşırı iştahsızlık eklenince durum böyle oldu ..şu anda düzene girdi ama iki günde gitti o kilo cumartesi pazar yani ....
mutlu sporumda 1.5 saat toplamda yürüyüş....
hadi ben kaçtım erken gidiyim okula bugün geç kaldım dün de kızıcaklar bi gün
Cuma sabahı tartıldığın kilonu baz alalım..:)
Ayşenin sorunu olmaması harika bişey önemli olan sağlık çünkü...
gözünüz aydın..
vucut direniyor bazenen azından bu hafta 88 kiloyu kaçamak da yapsam görmedim en fazla 87.5 cıvarını gördüm ona da şukur şimdilik bedenim 86 "yı kabul etti sanırım ona da şükür. az buz değil. 5 ay gibi bir sürede 22 kilo verdim inşallah yakında biraz ivme kazanıp en azından 7 lere inersem gerisi için hiçççç canımı sıkmayacağım yaza kadar ağır ağır gider.
geldim senide geçtimTEBESSÜÜÜÜÜÜÜÜÜM canım en çok seni merak ediyorum nerede kaldın, bakalım bu hafta kim önde :)
ohhh çocuk iyi olsunda gerisini boşver daha dikkatli olunonun yanındakızlar herkeslere günaydınlar olsun, ben 2 gündür giremiyorum bir türlü. dünde hastanedeydik kızımın kontrolü vardı psikologda...
biz bu çocuk hırçın, yaramaz, hareketli, asabi diye doktora götürdük. doktorda biz hocalarımızla çocuğunuzu inceledik, o normal tam yaşının gerektirdiği gibi hareket ediyor, siz karı koca bir psikolog yardımı alın sorun sizde çok gerginsiniz dedi... :))) kafamıza birer huni takmadığı kaldı yani :))) neyse çok şükür çocukta sorun olmasında, bizim gerginliklerimiz çocuğun davranışlarını ters yönde etkiliyormuş...
eh artık evde bizde neşeli günleri oynayıp mutlu mesut sakin olmaya çalışıcaz hayırlısıyla. :))
bende erkenden kilo bildirimi yapıyım, geçen haftıa 9 unda hastalanmam gerekiyordu olmadı onun şişliği bulantısı var üstümde inşallah bu hafta hastalanırım. dün hastanede ayşenin tartısında tartıldım evde ki tartıyla arasında fark var ama evdeki tartımı yazıyorum çünkü hep onunla tartılıyorum.
başlangıç 109.8
geçen hafta 109
bu hafta 107.8 1.200gr vermişim... :)
yok sporsuz olmuyorGünaydın hatun kısmısı..
100 gram vererek kendimi haftanın çariçesi ilan ediyorum..
Olmuyor abi yürüyüş yapmadan olmuyor..Evde tüm gün eşşekler gibi çalıştığında yorgunluk dışında bir getirisi olmuyor..
Birde alıştırdık yürüyüşü bu akıllı bünyeye.:) İlla istiyor işte..Kaçamak neyinde yapmadım. geçen pazar 3 krep dışında.:))
Beyzuş merak ediyorum seni..80 leri görmüşsündür inşallah..
Kilo verenleri tebrik ediyorum..
sağolasın canım annem daha iyiGeçmis olsun ablacim isallah bugun daha iyisinizdir
Hos geldin ablacim MASALLAH diyorum valla ben olsam yerdim dayanamazdim
hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin
his geldin aramiza insallah sende istedigin kiloya ulasirsin
Masallah ikinizede aysecik çok tatli sende masallah guzel hatunmussun
Geçmis olsun banu insallah çok ciddi degildir
NEVZAMANSIZ Abine geçmis olsun
kaç gundurki dogru duzgun giremedim(gezmelere) misafilige gittik komsumla masallah huplettim iyice ve fazla gumletemedim pastalar,borekler,mantilar,kurabiyeler,dolmalar ALLAH im daha neler neler gelde dayansonuç huplettim ama gumletemedim
spora fazla zamanim olmadi yinede yapmaya çalistim haftayada bendeler tamda cuma gunu en az 20kisi neyseki sabah tartiliyoruz
ASUMAN Abla dogum gunun kutlu olsun nice yas gunlerine insallah ailenle ve sevdiklerinle beraber
TEBESSUM canim annene çok geçmis olsun ALLAH korumus beterinden
ILBATUM ve SEMIRAN ikinizide seviyoruz aramizda olmanizdan mutluluk duyuyoruz biyere gitmek yok
arada yanlis anlasilma olmus
Baska unuttuklarim varsa ozur dilerim çok sayfa birikmis hepsini okuyamadim
HASTALARA geçmis olsun diyorum
Yuh bana renkli yazmayi beceremedim biturlu
yenacım kilom 114.6
bu hafta istersen beni listeye almayabilirsin canım hiç gücenmem çünki çok hastalandım tansiyondan ve korkularım yüzünden dakikada bir wcdeydim kabız olan ben ,birde aşırı iştahsızlık eklenince durum böyle oldu ..şu anda düzene girdi ama iki günde gitti o kilo cumartesi pazar yani ....
ya dokunmasın vereceksin inan bana sen yürüyüşünü ihmal etme, gidecek haftaya sıkma o tatlı canını....tebrik ederim canım
tebrikler. inşallah dediğin gibidir. çok bozuldum anlatamam. eşim daha gelmedi azcık bişi dese oturup ağlıycam yani. çok dokundu yaa.
iyi canım bak ayşe sapasağlam çıkmış işte üzülme :)kızlar herkeslere günaydınlar olsun, ben 2 gündür giremiyorum bir türlü. dünde hastanedeydik kızımın kontrolü vardı psikologda...
biz bu çocuk hırçın, yaramaz, hareketli, asabi diye doktora götürdük. doktorda biz hocalarımızla çocuğunuzu inceledik, o normal tam yaşının gerektirdiği gibi hareket ediyor, siz karı koca bir psikolog yardımı alın sorun sizde çok gerginsiniz dedi... :))) kafamıza birer huni takmadığı kaldı yani :))) neyse çok şükür çocukta sorun olmasında, bizim gerginliklerimiz çocuğun davranışlarını ters yönde etkiliyormuş...
eh artık evde bizde neşeli günleri oynayıp mutlu mesut sakin olmaya çalışıcaz hayırlısıyla. :))
bende erkenden kilo bildirimi yapıyım, geçen haftıa 9 unda hastalanmam gerekiyordu olmadı onun şişliği bulantısı var üstümde inşallah bu hafta hastalanırım. dün hastanede ayşenin tartısında tartıldım evde ki tartıyla arasında fark var ama evdeki tartımı yazıyorum çünkü hep onunla tartılıyorum.
başlangıç 109.8
geçen hafta 109
bu hafta 107.8 1.200gr vermişim... :)
aferin sanada sen beni geçtin gittin ya ben daha 86yı göremedim inşallah haftaya ,çok niyetliyimde nasıl olacak o iş bilmiyorum :)))) ya ben 44 bedeni denedim olmadı bana gerçi senin boyun uzundu , bence kas olmuştur sporu çok yapınca o nedenle kilo az gidiyormuş, olsun kas olsun ya, yağları eritir haftaya, ne kadar çok kas o kadar yakıcılık :)))bildirimimi yapayım
geçen hafta:87,1
bu hafta:86,2
GİDEN:900gr
spor:525 dk
geçn hafta sonu kaçamağından sonra kendime veridğim ceza işe yaradı sanırsam.leslie bacıyla yatıp leslie bacıyla kalktım.hiçi nerdeyse sıfır kaçamak ve çok şükür sütüm arttı geçen haftaya göre. diyet listeme göre beslendim.aslında vücuduma bakınca hiç zayıflıyorum gibime gelmiyor.her yerim kalın gibi geçen haftaya göre.acaba kas mı oldu?neysem giremediğim pantolonlarııma giriyom 44 bedene.bi tanede 42 girdim zaten 42 m çok yok 1-2 tane var.ama şişliğim çok.mesela bu kilodayken olan yüzüğüm ve ayakkabılarım olmuyor.emziren anneler şişliklerini nasıl indrr ki?regl olmaadım daha.
olsun canım ya bak gitmiş bu hafta ,haftaya da aynı gitse 2 haftaya 8leri görürsün ,sadece 2 hafta sonra öyle düşün ve bu gazla çalış belki 2 haftaya gerek bile kalmaz, 1 haftada 1600 verebilirsin ,kaç kişi verdi burada değil mi? hadi sende katıl yarışa yakala bizi :) yakın kilolar nasılsa :)günaydın kızlarr
yenacıım merak ettik boş durmamış kış hazırlığı yapmışsın güle güle yeyin gelelim hesaba:)
geçen hafta....92.5
bu hafta........91.5
aslında 1 kilodan fazlaydı pazartesine artıyla çıkmıştım gidip gidip geliyoz işte mehter takımı gibi.
tamam yediklerin içtiklerin senin olsunda kaç kilo aldın bakayım sen onu yaz :)))Geçmis olsun ablacim isallah bugun daha iyisinizdir
Hos geldin ablacim MASALLAH diyorum valla ben olsam yerdim dayanamazdim
hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin
his geldin aramiza insallah sende istedigin kiloya ulasirsin
Masallah ikinizede aysecik çok tatli sende masallah guzel hatunmussun
Geçmis olsun banu insallah çok ciddi degildir
NEVZAMANSIZ Abine geçmis olsun
kaç gundurki dogru duzgun giremedim(gezmelere) misafilige gittik komsumla masallah huplettim iyice ve fazla gumletemedim pastalar,borekler,mantilar,kurabiyeler,dolmalar ALLAH im daha neler neler gelde dayansonuç huplettim ama gumletemedim
spora fazla zamanim olmadi yinede yapmaya çalistim haftayada bendeler tamda cuma gunu en az 20kisi neyseki sabah tartiliyoruz
ASUMAN Abla dogum gunun kutlu olsun nice yas gunlerine insallah ailenle ve sevdiklerinle beraber
TEBESSUM canim annene çok geçmis olsun ALLAH korumus beterinden
ILBATUM ve SEMIRAN ikinizide seviyoruz aramizda olmanizdan mutluluk duyuyoruz biyere gitmek yok
arada yanlis anlasilma olmus
Baska unuttuklarim varsa ozur dilerim çok sayfa birikmis hepsini okuyamadim
HASTALARA geçmis olsun diyorum
Yuh bana renkli yazmayi beceremedim biturlu
canım kıyamam sana allah şifa versin bir an önce, dikkat et kendine rahat olmaya çalış, öyle ya da böyle bayağı gitmiş :))) sen kafana takma hiçbir şeyi tamam mı?yenacım kilom 114.6
slmlarrr kizlarrr
yenacim geçen hafta 68.2kg
bu hagta 67.7kg
giden 500gr
mutlucum spor 500 dakkk
kilo bildirimi
geçen hafta 90.4
bu hafta 88.2
giden 2.2 kilo
mutlu spor 415 dakka
Banucum,bu sefer farklı kurdum turşuyu hep sirkeli kurardım..
Biber,kornişon ve havuçla yaptım daha sonra lahana da ekleyeceğim..
Önce kaya tuzuyla su hazırladım..daha sonra kavanoza bir avuç kadar nohut ve şeker koydum sonra sırayla malzemeleri ve bol sarımsak ekledim bir demet maydanozu saplarını kesip ilave ettim en üste bir salkım üzüm koyup sıkı sıkı kapattım..
Küçük bir kavanozada sırf kornişon kurdum..onuda sirke,limon tuzu,sarımsakla yaptım..
ölçü veremiyorum göz kararı yaptım çünkü..
canım o kadar yemeye bu kadar almışsın ne var sanki ,sen bunları 2 günde eritirsin ya :)kilo bildirimi
geçen hafta 75.4
bu hafta 76
gelen +600
sporum420 dk
bugunden itibaren toparlaniyorum ve leslie yapmaya basliyorum hergun bir ileri bir geri SIKIldim 6lari gormek hayal olucak gibi
beni geçtin mi maşallah sana bravooooooooovucut direniyor bazen
kaçamak yapma yada birgün detoks yap şaşırt vucudunu
geldim senide geçtim
ohhh çocuk iyi olsunda gerisini boşver daha dikkatli olunonun yanında
yok sporsuz olmuyor
sağolasın canım annem daha iyi
senin taktik sayesinde bu hafta iyi kilo verdim sağolll
offfff derin erimişsin vallla
önce sağlık kendine dikkat et moralini yüksek tut tamammı gerisi hallaolur
kilo bildirimi
geçen hafta 90.4
bu hafta 88.2
giden 2.2 kilo
mutlu spor 415 dakka
hamarat arkadaşım benim...:))))) allah ağız tadıyla yemek nasip etsin....:))
bu kış sendeyim canım.....:)) gerçi midemden ve ödemlerimden dolayı turşu yasak ama tarhanaya hayır diyemem...:))
evet ben senden 900 ram fazlaydım hatırladınmıcanım o kadar yemeye bu kadar almışsın ne var sanki ,sen bunları 2 günde eritirsin ya :)
6lar mı şimdi bana hayalllll
beni geçtin mi maşallah sana bravooooooooo
aboooooooo 2.2 kilo mu haftaya bende deli gibi çalışıyorum bu gazla :)
yani aramızda 400 gram mı var ben 400 gram fazla mıym yani şimdi
Günaydın hatun kısmısı..
100 gram vererek kendimi haftanın çariçesi ilan ediyorum..
Olmuyor abi yürüyüş yapmadan olmuyor..Evde tüm gün eşşekler gibi çalıştığında yorgunluk dışında bir getirisi olmuyor..
Birde alıştırdık yürüyüşü bu akıllı bünyeye.:) İlla istiyor işte..Kaçamak neyinde yapmadım. geçen pazar 3 krep dışında.:))
Beyzuş merak ediyorum seni..80 leri görmüşsündür inşallah..
Kilo verenleri tebrik ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?