canım ya bu kadar kiloda insanı kanser yapmıyor mu sankiBugün erkan topuz vardı sab tümerde hızlı kilo vermek kanseri çağırmak dedi ayda en fazla 2 kilo verin dedi bencede çok mantıklıda biz istiyoruz hemen zayıflayalım.
valla hak ettin sıfırı aslında ama neyse severim seni :)Anammmmm dedim ya tebessümle karıştırıyorum devamlı
Sıfırı hak ettim valla
Oğluşun yağuşuklumu bariAma bak baştan söyliyeyim benim küçük cadı istediği olmasın elini yüzüne kapatır timsah gözyaşları döker bide parmakların arasından bakar anası kılıklı artis
hakkında hayırlısı olsun canım, güzel haberlerle gel inşallah.....Bende yarın sabah erkenciyim ondan gidiyim yatıyımda uyumaya çalışıyım hepinize iyi geceler.
Yenacım yarın bildirimim gecikebilir hastahanede olucam yarın tüp mü aşılamamı karar vericekler.
canım o ilk hafta öyle olur bende spora başladığım hafta sadece 200 gram gitmişti ama sonra hızlandı, dert etme ara sıra duracak panikleme..ama yena geçen haftahiç spor yoktu oturduğum yerde yemek yedim sadece hergün en az 45dk koşuyla karışık yürüyüş yaptım parktaki bisikletlerde pedal çevirdim. birde pusetle yürüdüm kendi başıma bile değil. çok dokundu içime. çok üzüldüm. çok çalışmıştım ben bu derse
aaaa kızdım ama :) canım o ödemdir merak etme haftaya gider ben güveniyorum sana da keşke sende kendine güvensen.....günaydınnnlarr
bende artıdayım sanırım adetten dolayı geçen hafta ne güzel görmüştüm 8lileri ama bu sabah
90,6 çıktım
harikasın canım ya maşallah sana ......Kilo bildirimi
Geçen hafta 108
Bu hafta 106.8 yaşasınnnnnn
Spor maalesef yok.
asuman canım valla gözler artı gördü :) neyse bu hafta bu artılar doğumgünü hatıran olsun ve mümkünse haftaya terketsinler seni ,söyle onlara sizi hiç sevmedim de :) aslında sporda çok iyi yapmışsın ama hayret ya...yenacım kilom şöyle
geçen hafta 80.7
bu hafta 82.2
gelen 1.5kg
gözler artı görsün
mutlucum sporum 530dk
günaydınnnnnn
kilom 97,5
sporum 270 dk ( geçen gün yanlış hesaplamışım)
gr gr veriyorum yazık bana yahu.yok sporda yapıyorum ama boğazımı ne zaman gerçekten tutarsam sıfır kaçamak yaparsam olacak galiba.
gününüz güzel geçsin inşallah...
tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen hafta 108
Bu hafta 106.8 yaşasınnnnnn
Spor maalesef yok.
tebrikler. inşallah dediğin gibidir. çok bozuldum anlatamam. eşim daha gelmedi azcık bişi dese oturup ağlıycam yani. çok dokundu yaa.çok çok çok pardon giden kilo 700 gram, geçen hafta 89.3 ...
günaydınlar ve hayırlı cumalar arkadaşla. dünkü can sıkıntım hala devam ediyor.
geçen haftaki kilom 94.500
dün diyetisyen tarttı 94.200
bugün sabah tartıldım 93.500 yenacım seç beğen al canım
spora gelince bu hafta çok çalıştımm 350dk tempolu koşu ve yürüyüş
kızlar herkeslere günaydınlar olsun, ben 2 gündür giremiyorum bir türlü. dünde hastanedeydik kızımın kontrolü vardı psikologda...
biz bu çocuk hırçın, yaramaz, hareketli, asabi diye doktora götürdük. doktorda biz hocalarımızla çocuğunuzu inceledik, o normal tam yaşının gerektirdiği gibi hareket ediyor, siz karı koca bir psikolog yardımı alın sorun sizde çok gerginsiniz dedi... :))) kafamıza birer huni takmadığı kaldı yani :))) neyse çok şükür çocukta sorun olmasında, bizim gerginliklerimiz çocuğun davranışlarını ters yönde etkiliyormuş...
eh artık evde bizde neşeli günleri oynayıp mutlu mesut sakin olmaya çalışıcaz hayırlısıyla. :))
bende erkenden kilo bildirimi yapıyım, geçen haftıa 9 unda hastalanmam gerekiyordu olmadı onun şişliği bulantısı var üstümde inşallah bu hafta hastalanırım. dün hastanede ayşenin tartısında tartıldım evde ki tartıyla arasında fark var ama evdeki tartımı yazıyorum çünkü hep onunla tartılıyorum.
başlangıç 109.8
geçen hafta 109
bu hafta 107.8 1.200gr vermişim... :)
Cuma sabahı tartıldığın kilonu baz alalım..:)
Ayşenin sorunu olmaması harika bişey önemli olan sağlık çünkü...
gözünüz aydın..
3 haftadır tartının yanına yaklaşmıyorum korkudan ama en fazla +1 olacağını düşünüyorum çünkü yeme düzeni çok da değişmedi sadece biraz ara öğünler eklendi..ah o mide bulantıları öldürdü zaten beni.bende hiç tatlı yemiyorum limonu tuzlayıp yiyorum daha çok ama yinede 3,5 ayda 2 kilo aldım.sen aldınmı hiç kilo canım
kim tutar seni mutlualıcam hatta bundan sonra hep topukluyla gezicem 33 senelik erkek çocuğu imajıma inat olarak. makyaj da yapıcam, saçlarımı da sekilli yapmayı öğreneceğim. ohhhh sefam olsun
..
maşallahın var yena turşu kuruşun bile hamaratlık örneğiBanucum,bu sefer farklı kurdum turşuyu hep sirkeli kurardım..
Biber,kornişon ve havuçla yaptım daha sonra lahana da ekleyeceğim..
..
ben söylemiştim datlum, ben de doktorların yalancısıyımgece kuşaları merhabaaaaa nasılsınız fıstıklarr ama kim demişti bilmem bir arkada bugün demişti melatonin hormonu saat 1 le 2 arası salgılanıyormuş uykuda biz alamıyos doğru yatağa hadin bakimmmm
hayırlı bir günde hayırlı ve güzel bir başlangıç yapman dileğiyle... hep destekçiniz unutmaBen çıkıyorum inşallah güzel haberlerle gelirim herkese çok güzel bir gün dilerim inşallah herkes en azından 500 gr vermiş olsun.
Geçmis olsun ablacim isallah bugun daha iyisinizdirayşecim,
bu sene kış zor geçecek gibi..büyük küçük herkes hasta..Oğlumun hala burnu akıyor..benim geçmeyen faranjitim..
Hos geldin ablacim MASALLAH diyorum valla ben olsam yerdim dayanamazdimİyi akşamlar arkadaşlar.....
Yeni döndük;hemen sizlere koştum..Umarım hepiniz iyisinizdir....
Benim seyahatim çok güzeldi;ancak maalesef Antalya da ki fırtına ve seli biliyorsunuz...Alanya etkilenmedi ama ;her zaman dalgalı olan Alanya çok daha fazla dalgalıydı.Denize falan giremedik;bunun dışında her şey çok güzeldi....
Şimdi biraz geçmişe bakıp geliyorum....
RAPOR: Elimden geldiğince diyetime dikkat ettim...NİŞAN PASTASINDAN YEMEDİMMMMM....
hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsinherkese merhaba aranıza yeni katılıyorum arkadaşlar...bende zayıflmaya çalışıyorum 92 kiloydum 12 kilo verdim kaldı...şimdi 6 haftalık hamileyim sanırım tekrar alıcam ama düznli beslkenmeya çalışıyrum
his geldin aramiza insallah sende istedigin kiloya ulasirsinMerhaba Arkadaşlar
Ben 101 kiloyum,sizlerle beraber kilo vermek istiyorum. Doğum ve sonrasında 30 kilo aldım, bir 14 kilo verdim . Sonra yeniden yemeye başlıyınca geri aldım. Hedefim 62 kilo:) ama ik aşamada 88 e inmek istiyorum.
Beni de aranıza alır mısınız
Masallah ikinizede aysecik çok tatli sende masallah guzel hatunmussun
Bugün elektrik sobasını çıkarıyım kombiyi yakmıyım dedim oda çok kirlenmiş paslanmış cart diye elimi kestim mecburen gittim tetenoz aşısı oldum ee cimrilik yaparsan oluca bu dimi yani)
3 haftadır tartının yanına yaklaşmıyorum korkudan ama en fazla +1 olacağını düşünüyorum çünkü yeme düzeni çok da değişmedi sadece biraz ara öğünler eklendi..
kim tutar seni mutlu
maşallahın var yena turşu kuruşun bile hamaratlık örneği
ben söylemiştim datlum, ben de doktorların yalancısıyım
hayırlı bir günde hayırlı ve güzel bir başlangıç yapman dileğiyle... hep destekçiniz unutma
yenacım kilom 114.6
geçen hafta 118.5 olması lazım...
bu hafta istersen beni listeye almayabilirsin canım hiç gücenmem çünki çok hastalandım tansiyondan ve korkularım yüzünden dakikada bir wcdeydim kabız olan ben ,birde aşırı iştahsızlık eklenince durum böyle oldu ..şu anda düzene girdi ama iki günde gitti o kilo cumartesi pazar yani ....
mutlu sporumda 1.5 saat toplamda yürüyüş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?