Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnn

kilom 97,5
sporum 270 dk
( geçen gün yanlış hesaplamışım)

gr gr veriyorum yazık bana yahu.yok sporda yapıyorum ama boğazımı ne zaman gerçekten tutarsam sıfır kaçamak yaparsam olacak galiba.

gününüz güzel geçsin inşallah...

Bugün erkan topuz vardı sab tümerde hızlı kilo vermek kanseri çağırmak dedi ayda en fazla 2 kilo verin dedi bencede çok mantıklıda biz istiyoruz hemen zayıflayalım.
canım ya bu kadar kiloda insanı kanser yapmıyor mu sanki
valla hak ettin sıfırı aslında ama neyse severim seni :)
benim oğlumda az artis değil merak etme iyi anlaşırlar o zaman
Bende yarın sabah erkenciyim ondan gidiyim yatıyımda uyumaya çalışıyım hepinize iyi geceler.
Yenacım yarın bildirimim gecikebilir hastahanede olucam yarın tüp mü aşılamamı karar vericekler.
hakkında hayırlısı olsun canım, güzel haberlerle gel inşallah.....
canım o ilk hafta öyle olur bende spora başladığım hafta sadece 200 gram gitmişti ama sonra hızlandı, dert etme ara sıra duracak panikleme..
günaydınnnlarr
bende artıdayım sanırım adetten dolayı geçen hafta ne güzel görmüştüm 8lileri ama bu sabah
90,6 çıktım
aaaa kızdım ama :) canım o ödemdir merak etme haftaya gider ben güveniyorum sana da keşke sende kendine güvensen.....
Kilo bildirimi
Geçen hafta 108
Bu hafta 106.8 yaşasınnnnnn
Spor maalesef yok.
harikasın canım ya maşallah sana ......
yenacım kilom şöyle
geçen hafta 80.7
bu hafta 82.2
gelen 1.5kg
gözler artı görsün

mutlucum sporum 530dk
asuman canım valla gözler artı gördü :) neyse bu hafta bu artılar doğumgünü hatıran olsun ve mümkünse haftaya terketsinler seni ,söyle onlara sizi hiç sevmedim de :) aslında sporda çok iyi yapmışsın ama hayret ya...

olsun fıstık ya gramda gitse gidiyor ve mümkünse gitsinler yani, evet bu işin özü sıfır kaçamak ,bak bana her hafta 2ye yakın veriyordum bu hafta kaçamakla 700 gram gitti düşün yani ....

TEBESSÜÜÜÜÜÜÜÜÜM canım en çok seni merak ediyorum nerede kaldın, bakalım bu hafta kim önde :)

günaydınlar ve hayırlı cumalar arkadaşla. dünkü can sıkıntım hala devam ediyor.
geçen haftaki kilom 94.500
dün diyetisyen tarttı 94.200
bugün sabah tartıldım 93.500 yenacım seç beğen al canım

spora gelince bu hafta çok çalıştımm 350dk tempolu koşu ve yürüyüş

kızlar herkeslere günaydınlar olsun, ben 2 gündür giremiyorum bir türlü. dünde hastanedeydik kızımın kontrolü vardı psikologda...
biz bu çocuk hırçın, yaramaz, hareketli, asabi diye doktora götürdük. doktorda biz hocalarımızla çocuğunuzu inceledik, o normal tam yaşının gerektirdiği gibi hareket ediyor, siz karı koca bir psikolog yardımı alın sorun sizde çok gerginsiniz dedi... :))) kafamıza birer huni takmadığı kaldı yani :))) neyse çok şükür çocukta sorun olmasında, bizim gerginliklerimiz çocuğun davranışlarını ters yönde etkiliyormuş...
eh artık evde bizde neşeli günleri oynayıp mutlu mesut sakin olmaya çalışıcaz hayırlısıyla. :))

bende erkenden kilo bildirimi yapıyım, geçen haftıa 9 unda hastalanmam gerekiyordu olmadı onun şişliği bulantısı var üstümde inşallah bu hafta hastalanırım. dün hastanede ayşenin tartısında tartıldım evde ki tartıyla arasında fark var ama evdeki tartımı yazıyorum çünkü hep onunla tartılıyorum.

başlangıç 109.8

geçen hafta 109

bu hafta 107.8 1.200gr vermişim... :)

bildirimimi yapayım

geçen hafta:87,1
bu hafta:86,2

GİDEN:900gr

spor:525 dk

geçn hafta sonu kaçamağından sonra kendime veridğim ceza işe yaradı sanırsam.leslie bacıyla yatıp leslie bacıyla kalktım.hiçi nerdeyse sıfır kaçamak ve çok şükür sütüm arttı geçen haftaya göre. diyet listeme göre beslendim.aslında vücuduma bakınca hiç zayıflıyorum gibime gelmiyor.her yerim kalın gibi geçen haftaya göre.acaba kas mı oldu?neysem giremediğim pantolonlarııma giriyom 44 bedene.bi tanede 42 girdim zaten 42 m çok yok 1-2 tane var.ama şişliğim çok.mesela bu kilodayken olan yüzüğüm ve ayakkabılarım olmuyor.emziren anneler şişliklerini nasıl indrr ki?regl olmaadım daha.

günaydın kızlarr

yenacıım merak ettik boş durmamış kış hazırlığı yapmışsın güle güle yeyin gelelim hesaba:)

geçen hafta....92.5
bu hafta........91.5
aslında 1 kilodan fazlaydı pazartesine artıyla çıkmıştım gidip gidip geliyoz işte mehter takımı gibi.

yena ablacım kilo bildirimi yapiorum : (

annemde bende bu hafta fena cozuttuk : (
ama inanın misafirlerden başımızı kaldıramadık yaaa benim son haftamdı evimdeki okulum derslerim başllıyo. onun için bu haftaya aldık hep misafirlerimizi. ama yani bizde bittik. son parti yarın gündüz 30 kişi akşam 20-25 kişi tabiii o cici mamalardsan höpürdete höpürdete mahvolduk geçen hafta verdiğimiz kilonun aynısını geri aldık ikimizde

yanii şimdi annem;
geçen hafta 98.4
bu hafta 100.0
gelen 1.6

benim gelenlerim
geçen hafta 80.4
bu hafta 81.5
gelen 1.1

spor özel yapmaya vaktişmiz olmadı ama hergün tekrar süpür sil camlar bu hafta 2 defa silindi mesela. 1inde ben 1inde annem sildi :)
ama dakikaları saymadım haliyle:)
artık spordan değil ama hareketten saydık onlarıda:)
bu arada yarınki misafirler benim arkadaşlarım ama benim yarın 9 ve 3 arası okulum var orda olucam. kardeşleriminde okulları var. kızımada henüz kreş bulamadım isteğime göre. annem kızımla beraber nasıl başedicek bilmiyorum
gerçi yardımcısı olucak ama kızımla yi,ne de zorlanıcak yani
neyse size şunu söyliiim burdan uzaklaşınca sıkılık gidiyo valla. kesin hergün giremesemde gün aşırı girip yediklerimide rapor edicemki yemiim
yok yani bu iş böylre gitmez. başladığımdan beri ilk defa kilo aldım ve çok utandım. bu arada eşimde kıskanıyo herhalde ki sabote ediyo beni. en sevdiklerime eve getirip ye canıııım nolucak bi lokmadan diye sokuşturuyo ağzıma:)
neyse sizleri çok seviyorum ve burdan uzak kalmanın cezasını çekerek kaçıyorum yine..

Hayırlı cumalar diliyorum herkese..
kilo veren, sporunu ihmal etmeyen ve azimle devam eden herkesi de kutluyorum..
yena ablacım ve mutlucum şimdiden ellerinize sağlık..
ayşecim sanada özel ve mahcup bir selam gönderiyorum

Cuma sabahı tartıldığın kilonu baz alalım..:)

Ayşenin sorunu olmaması harika bişey önemli olan sağlık çünkü...
gözünüz aydın..

Günaydın hatun kısmısı..

100 gram vererek kendimi haftanın çariçesi ilan ediyorum..

Olmuyor abi yürüyüş yapmadan olmuyor..Evde tüm gün eşşekler gibi çalıştığında yorgunluk dışında bir getirisi olmuyor..
Birde alıştırdık yürüyüşü bu akıllı bünyeye.:) İlla istiyor işte..Kaçamak neyinde yapmadım. geçen pazar 3 krep dışında.:))

Beyzuş merak ediyorum seni..80 leri görmüşsündür inşallah..

Kilo verenleri tebrik ediyorum..

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız ben de geldim artılarımla bir ileri iki geri ne güzellll bildirimimi yapayım
geçen hafta 88.300
bu hafta 88.600
mutlucum sporum yok
kilo veren vermeyen herkesi öpüyorum önemli olan farkındalık diyorum neyi nerde yapacağımızı biliyoruz artık ritmi öğrendik ben anlıyorum ki spor hayatımızın bir parçası yapmamamız bizim için kötü gitmiyor o zaman kilocuklar

Son düzenleme:
ah o mide bulantıları öldürdü zaten beni.bende hiç tatlı yemiyorum limonu tuzlayıp yiyorum daha çok ama yinede 3,5 ayda 2 kilo aldım.sen aldınmı hiç kilo canım
3 haftadır tartının yanına yaklaşmıyorum korkudan ama en fazla +1 olacağını düşünüyorum çünkü yeme düzeni çok da değişmedi sadece biraz ara öğünler eklendi..
alıcam hatta bundan sonra hep topukluyla gezicem 33 senelik erkek çocuğu imajıma inat olarak. makyaj da yapıcam, saçlarımı da sekilli yapmayı öğreneceğim. ohhhh sefam olsun
..
kim tutar seni mutlu
Banucum,bu sefer farklı kurdum turşuyu hep sirkeli kurardım..
Biber,kornişon ve havuçla yaptım daha sonra lahana da ekleyeceğim..
..
maşallahın var yena turşu kuruşun bile hamaratlık örneği
gece kuşaları merhabaaaaa nasılsınız fıstıklarr ama kim demişti bilmem bir arkada bugün demişti melatonin hormonu saat 1 le 2 arası salgılanıyormuş uykuda biz alamıyos doğru yatağa hadin bakimmmm
ben söylemiştim datlum, ben de doktorların yalancısıyım
Ben çıkıyorum inşallah güzel haberlerle gelirim herkese çok güzel bir gün dilerim inşallah herkes en azından 500 gr vermiş olsun.
hayırlı bir günde hayırlı ve güzel bir başlangıç yapman dileğiyle... hep destekçiniz unutma

ayşecim,
bu sene kış zor geçecek gibi..büyük küçük herkes hasta..Oğlumun hala burnu akıyor..benim geçmeyen faranjitim..
Geçmis olsun ablacim isallah bugun daha iyisinizdir

Hos geldin ablacim MASALLAH diyorum valla ben olsam yerdim dayanamazdim

hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin
his geldin aramiza insallah sende istedigin kiloya ulasirsin

Eki Görüntüle 272676

iki tontiş ayşe ben kamufle ettim kendimi ayşecik sayesinde :)))
Masallah ikinizede aysecik çok tatli sende masallah guzel hatunmussun

Bugün elektrik sobasını çıkarıyım kombiyi yakmıyım dedim oda çok kirlenmiş paslanmış cart diye elimi kestim mecburen gittim tetenoz aşısı oldum ee cimrilik yaparsan oluca bu dimi yani)

Geçmis olsun banu insallah çok ciddi degildir

NEVZAMANSIZ Abine geçmis olsun

kaç gundurki dogru duzgun giremedim(gezmelere) misafilige gittik komsumla masallah huplettim iyice ve fazla gumletemedim pastalar,borekler,mantilar,kurabiyeler,dolmalar ALLAH im daha neler neler gelde dayan sonuç huplettim ama gumletemedim
spora fazla zamanim olmadi yinede yapmaya çalistim haftayada bendeler tamda cuma gunu en az 20kisi neyseki sabah tartiliyoruz

ASUMAN Abla dogum gunun kutlu olsun nice yas gunlerine insallah ailenle ve sevdiklerinle beraber

TEBESSUM canim annene çok geçmis olsun ALLAH korumus beterinden

ILBATUM ve SEMIRAN ikinizide seviyoruz aramizda olmanizdan mutluluk duyuyoruz biyere gitmek yok
arada yanlis anlasilma olmus

Baska unuttuklarim varsa ozur dilerim çok sayfa birikmis hepsini okuyamadim
HASTALARA geçmis olsun diyorum

Yuh bana renkli yazmayi beceremedim biturlu

Son düzenleme:

yok yok doğru canım ben de okudum gece karanlıkta salgılanan bir hormonmuş vücudu tamir eddiyormuş ertesi güne zinde uyanmamızı sağlıyormuş ama tek anladığım saati sanırım uyuduktan sora 1 2 saat içinde karanlık olmasından dolayı vücut salgılarmış öyle anladım sanki balıklar kaaranlıkta uyutulurmuş 1 2 saat soraa renkleri açılırmış bu hormonun etkisyle olan bir şey diyordu yazıda güzel bir olay bence de ah yatabilsem zamanın da dinleyipte kendimi ama ona bak buna bak saat 2 oluyor bir de yatmadan iki satır bir şey okumazsam yatamıyorum kitap okuyorum hop 3 oluyor yat uyu sabahta 10 kalk haddi yürüüü sonrada of offfffffff kızıyorum kendimeeee kızıyorum

yenacım kilom 114.6
geçen hafta 118.5 olması lazım...
bu hafta istersen beni listeye almayabilirsin canım hiç gücenmem çünki çok hastalandım tansiyondan ve korkularım yüzünden dakikada bir wcdeydim kabız olan ben ,birde aşırı iştahsızlık eklenince durum böyle oldu ..şu anda düzene girdi ama iki günde gitti o kilo cumartesi pazar yani ....

mutlu sporumda 1.5 saat toplamda yürüyüş....

derincim canım bitanem sen iyi ol yeter kendini iyi hisset pozitif düşün dikkat et kendine canım inş geçecek düzelecek tansiyonun şimdi iyisin değil mi çok öptm kilo işine takılma sen boşver şimdi onu sağlığın önemli ama şimdi iyisin iyiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…