Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si......... - 3.9 kg..............Derin...............:124:

HAFTANIN 2.si.........- 2.2 kg..............Tebessüm77.......

HAFTANIN 3.sü.......- 1.8 kg...............Corazon............
yenacım ellerine emeğine sağlık hakkını helal et.

dereceye girenlere tebrikler maşallah inşallah bende hızlanırım kilo verme konusunda...

çok sağol canım ,eridim eridimd keşke sağlıklı olsaydı...

derin ablacım ne zamandır okuyorum bir türlü yazmaya fırsat bulamadım.öncelikle çok geçmiş olsun..
geçmişteki deneyimlerimi sana aktarmak istiyorum senin tansiyon problemin panik ataktan kaynaklanıyor büyük ihtimalle annem aynı problemleri yaşadı yıllardır doktorların bulamadığı bir hastalığı olduğuna inandı onlarca doktora gitti yüzlerce test yapıldı hamd olsun onun zannetiği gibi kötü bir hastalığı yoktu.tabşiki panik atak teşhişi konmuştu zaten ilaçlarını düzenli kullanmıyordu hep kendinde başka bişey arıyordu sonra tabiki tansiyonuda çıkmaya başladı ve hap kullanıyor artık.bence en önemli yapman gereken şey ilaçlarını düzenli kullanmak.tedavi süresi en az 6 aydır annem 1 ay içer değiştitirdi. rabbim çok çok şifa versin tabiki insan kendi yaşadığını kendi bilir ama daha küçücük bir kızın var onun için boşverrrrrr hiçbişeyi kafana takma kilo problemleriz çok evet ama yapamıyacak bir engelimiz yok hamd olsun elimiz ayağımız sağlam irademizle başaracağız hep birlikte.benim yıllarım kendimi bildim bileli annemi acile taşımakla,doktorlara götürmekle en küçük yüzü asılsa acaba atakmı geçiriyor diye şüphe etmekle geçti.çünkü annemle yalnızdık.kendimi hep ikinci plana attım.onun için sevmediğim bir bölümde okdum üni. sırf yalnız kalmasın diye ama evlikte öle olmadı uzaktayım şimdi babam var yanında hamd olsun. halendaha derim sen benim kızımsın diye.(hastalığını 10 yıl sonra kabul etti).demem o ki o dünyalar tatlısı yavrun bunlarla büyümesin inşalah tabiki bunları panik atak rahatsızlığı için söyledim ki rabbim dermansız dert vermesin hastalıklar bizim için.

çok konuştum seni tenkit etmek değil amacım ablacım sakın yanlış anlama.çok öptüm senide kızınıda

neyse canım o da gider öbür haftaya :) bize ne dayanabilir değil mi?

be faydasi oldu diye dusunuyorum insallah boyle devam edebilirim tekrarn 8li 9lu rakamlari gormek istemiyorum hele 100 leri asla oyuzden dikkat ediyorum tedbiri tamamen elden birakmamak lazim veeee hemen toparlanmam lazim

uzulme belki adet oncesi siskinliktir yada wc sorunun varsa ondandir takma kafani gidicek bu kilolar

bu haftaakı kılom 79.300
masallah 7leri gordun sende canim insallah 8leri bidaha gormezsin

hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

...................................[/QUOTE]Ellerine saglik ablacim ALLAH razi olsun

Tebrik ederim kizlar supersiniz

uzulme bak regl de olmamissin onun sisligide vardir 2kilo ordan gitse birazda dikkat edersen haftaya hepsinden kurtulursun sende bende buhafta sapittim iyice eger toparlanmazda ustune eklersem asil ozaman artilarda olurum oyuzden hemen toparlanmaliyiz sende masallah çok guzel kilo verdin çok dikkatlisin bukonuda arada olur haftaya guzel haberler verirsin insallah

Son düzenleme:

tebrikler kızlar maşallah
ebrum da listeye girmiş

beyzacım sıkma canını hem regl olmamışın şişliğin vardır hem tartın değişmiş ondan büyük fark olmuştur
hallederiz bunu da canım

sözde ben bu akşam ütü yapacaktım ,arkadaşım aradı ve sana fellah köftesi yaptım akşama bekliyoruz dedi , bende hayır diyemedim, nasıl diyeyim sana yaptım deyince .... allah'ım ne olur benim şu kontrol mekanizmamı korumama yardım et :))) sonra pişman olmak istemiyoruuuuuuuuum

anneler bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim, ben bebişime yoğurt yapacağım ama inek sütünden mi hazır sütten mi bilemiyorum herkes bir şey söylüyor, hazır sütten yaparsam kaynatmam mı gerek yoksa mayalama ısısına kadar ısıtsam kafi mi? birde 4 saat mi bekletiyorum bunu da ...

kaynatmana gerek yok canım 4 saat yeterli

günaydıııın...............

tebrikler banuuu..çok güzel vermişsiiin...
Sağol canım.
banucum tebrikler
güzel haberlerini bekliyoruz canım
Sağol canım ama ne yazıkki haberlerim iyi değil.
Doğrudu hızlı vermek çok daha kötüymüş.
tebrik ederim canım

tebrikler. inşallah dediğin gibidir. çok bozuldum anlatamam. eşim daha gelmedi azcık bişi dese oturup ağlıycam yani. çok dokundu yaa.
Sağol canım.
Çok sağol canım biyorum zaten)
Çok şükür çok kötü değil.
Maşallah derincim inşallah hep böyle gider tabisağlıkla.
Genede iyi valla beyzuş abla benimde evde yok şeker gelen sakarine talim::)

...................................[/QUOTE]
Ellerine sağlık yenacım.

Tebrikler hanımlar.

umutt bekliyorum mesajını

banu canım hoşgeldin naptın bakim
Hoşbulduk canım valla ne yazıkki çok kıl bir doktora rastladım tüp raporu verilcek şartlarımız tamamken yokuşu sürdü genetik tahlil istedi en az sonuç almamız 1 ay uzadı sinirden ağladım inşallah 1 ay sonra başka bişey çıkarmaz adam remen dağları ben yarattım diye oturuyodu masada artık kısmet diyorum herşeyin hayırlısı bende bu arada kilo vermeye devam ederim inşallah.

arkadaşlar benide aranıza alırmısınız karataydayım aslında ama oradaki hatunlar hemenhemen hepsien fazla 70 ler ben ise 88.600 sizi daha yakın buluyorum(kiloma)

Merhabalar, bende kilo vermek için kızımın tavsiyesiyle buradayım.
Bugünkü menüm;

sabah
yarım simit
4-5 adet zeytin
biraz peynir
1 bardak bitki çayı

ara
sütlaç

öğlen
2 parça börek
patates salatası
3 bardak şekersiz çay
4 yemek kaşığı kısır

akşam
1.5 kase etli çorba

ara
1 adet armut

Selam kızlarrrrrrrrrr

Eş kapıdan ben bacadan diye aşina olduğumuz bir cümle vardır ya işte benim durumda o hesap
Eşim daha ben birazdan cıkıcağım dediği an ben buraya kaçıyorum.
Yavaş yavaş ben ona buradaki dostlukları anlattıkca netteki arkadaşlıklara karşı ön yarıgısı gidiyor hatta bazen ben yazılanları okurken ister istemez gülümsemeye başlıyormuşum ve bu onun çok hoşuna gidiyormuş.
Ne zamana ertelendi buluşmanız diye soruyor hatta
Gerçekten sizlerin varlığı benim hayatıma çok pozitiv etki yaptı İyiki varsınız

kızlar bende tam tamına 112 kiloyum ve bu gruba girip sizlerle zayıflmak istiyorum. lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?

Aramıza hoşgeldin inşallah kalıcı olur ve bol bol paylaşımda bulunur hedefine bir an önce ulaşırsın

Harikasınızzzzzzzzzzz çok ama çok tebrik ederim darısı bizlerinde başına
Yenacığım seninde ellerine emeğine sağlık okadar işinin arasında bunlarada vakit ayırıyorsun hakkını helal et

Canım ben genelde bir gece önceden yapıyorum pastörie sütten ama aslında güvenebileceğim bir sütcü olsaydı ben tazeyi tercih ederim cünkü daha lezzetli oluyor. Ben hazır süt olduğu için kaynatmıyorum ılınınca mayalıyorum ama tabi bazen hazır yoğurtada gidebiliyorum

arkadaşlar benide aranıza alırmısınız karataydayım aslında ama oradaki hatunlar hemenhemen hepsien fazla 70 ler ben ise 88.600 sizi daha yakın buluyorum(kiloma)

Sende aramıza hoş geldin. Umarım sende hedefine sağlıklı ve emin adımlarla ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…