Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

...................................[/QUOTE]

HAFTANIN 1.si......... - 3.9 kg..............Derin...............:124:

HAFTANIN 2.si.........- 2.2 kg..............Tebessüm77.......

HAFTANIN 3.sü.......- 1.8 kg...............Corazon............

HERKESİ KUTLUYORUM ARKADAŞLAR.....DERECEYE GİRENLERİ ALKIŞLIYORUM

Sıkma canını Banucuğum.

Hayırlısı bu demek ki...Beklerken daha çok kilo verip;daha sağlıklı bir tedavi ve gebelik süreci geçirirsin inşallah....

siz istanbullular çok şanslısınız..bence kaçırma bu tür aktiviteleri..
bak saferan her yıl gidiyor,ondan öğren istersen ..
biri benimi andııııııııııııııı..................

tebrik ediyorum canım ..illaki birazı kalıcıdır bu sana moral olur verdikçe kendini iyi hissediceksin eminim ..lütfen içini ferah tut ..diyete dikkat et yeter ..dermanın bunda çünkü......

ellerine sağlık yenaaaaaaaa........kilo veren herkesi tebrik ediyorum.......

kesinlikle faydası olur mutlaka git canım vaktin varsaççççç1-2 haftada farkı görürsün emin oool......

hayırlısı olsun canım moralını bozma...hem biraz daha kilo verirsin daha sağlıklı sonuçlar alırsın...her işte bi hayır vardır......

ben de okudum süper bir iş çıkarmış bence de ben de diyorum geçen sene spor salonuna gittim ben bilinçsiz bir hoca eşliğinde günde 2 saat spor yapıyordum ama sonuç hüsran oldu kilo vermeyi bırakın kilo aldım ve diyette yapıyordum bol bol kas yapıp ödem oluşturmuşum bıraktım sora fazlasıyla geri aldım kiloları bir dahada öyle bilinçsiz spor yapmayı istemedim günlük 30 45 dk arası yürümek yeter diye düşünüyorum diyetisyenim de öyle demişti zaten bırakmadan önce
eşim aylardır çiğbörek sayıklıyo hafta sonu yapsammı acaba
sizdeyim haftasonuuuuu

kızlar tebrikler harikasınız bütün ödülleri hak ettninz

yaa öyle deme senin sıkıntın sana yetiyor çok işin var haklı olarak bunalıma giriyorsun ama sen çok güzel işler başarıyorsun canım benim hem annelik hem ev kadınlığı hem çocukluk(annene) yapıyorsun bir sürü pozisyonun var daha ne olsun sana alkış olmayacakta kime olacakkkkk

YENACIM VE MUTLUCUM emeklerinize sağlık listeler için ellerinize yüreğinize sağlık hakkınızı helal edin

kesinlikle faydası olur mutlaka git canım vaktin varsaççççç1-2 haftada farkı görürsün emin oool......[/COLOR][/B][/I]

spor aletlerı yokmus ama yazılayım ozaman yer varsa.

sende gıdıyormussun dımı cnm sız neler yapıyosunuz orda nasıl gecıyo

dun ve bugun yedıklerım

13 ekim persembe –metebolızma hızlandırıcı dıyet-1 saat yuruyus

Sabah:1 sut + 1 muz -1s+1m-

Ara:1/2 elma -1/2 m-

Ara ½ elma -1/2 m-

Öğlenatlıcan bıber kozleme
1 sınıtzel az yagda tavada -1e-
1 dılım kepek ekmegı -1t-
Domates
1 kasık yogurt -1/2 s-

Ara:1 domates

Aksam:öğlenın aynısı -1e + 1 t + ½ s-
Haslanmıs karnabahar yagsız

Ara:özel karısım cay

Toplam:2 e + 2m + 2 t +2 s

14 ekım Cuma-normal beslenme -1 saat plates+1 saat yuruyus

Sabah:4 cevız -2y-
1 sut + 1muz -1m +1s-

Ara:1 ısırık arkadasın tostundan ve sımıtınden -1/2 t-

Ara:1 elma -1m

Öğlen:1 kepeklı sandwıch ekmegı -3t-
1 burger koftesı -1e-
3 kucuk domates
Ayran -1s-
5 fıstık -1y-
1 mandalına-1m-

Ara:1 domates

Ara:1 cay bardagı sut -1/2 s-

Aksam:2 parca haslanmıs tavuk -2e-
1 etımek -1/2 t-
Domates

Toplam:3m + 2.5 s +3 yag + 4 t + 3 e

Ben özendim sizden bi kaç foto ekledim..
Aradım taradım en yüzüne bakılıcakları seçmeye çalıştım..hem fazla yok hemde göz zevkinizi bozmıyayım diye alıştıra alıştıra ekleyeceğim.:))))

Canım kardeşim;

Sen de ;kara boncuk gözlü kuzucuklarında çooookkk güzelsiniz....

Baktım da geçen yıllar (sanırım fotonun biri 2006 da çekilmiş);seni güzelleştirmiş..Gittikçe dahada güzel olacaksın belli oldu....

Çenendeki gamzeye bayıldığımı söylemişmiydim önceden.Söylemdiysem ''bir gamze bir kadına bu kadar mı yakışır''....

Tüü tüü tüü MAAŞALLAH......

s
  • ayı ekimspor listesi 1. hafta 2. hafta
  • 1 efsunlu 720dk *60dk
  • 2 ibatum 150dk *120dk
  • 3 dalokaysmom 240dk *240dk
  • 4 asumanzeynep 410dk *530dk
  • 5 nevzamansız 190dk *270dk
  • 7 ceco34 175dk *150dk
  • 8 toksin 500dk *500dk
  • 9 ayşec52 120dk *0dk
  • 10 yts38 285dk *350dk
  • 11 ece78 410dk *525dk
  • 12 semiran 310dk *0dk
  • 13 derin 0dk *90dk
  • 15 fadime02 180dk *200dk
  • 16 gülma 250dk *260dk
  • 17 yena 150dk *0dk
  • 18 3melegmvar 760dk *420dk
  • 19 Umutttt 0dk *125dk
  • 20 Beyzuş 360dk *0dk
  • 21 yasafat 390dk *570dk
  • 22 tebessüm77 330dk *415dk
  • 23 ervamm 190dk *150dk
  • 24 sarıcivcivim 150dk *0dk
  • 27 ayşeebru 90dk *0dk

1. yasafat 570dk
2. asuman 530dk
3. toksin 525dk

bravo yasafat, bu haftaki birincimiz, kraliçemiz sensin.

Eklentiler

• $t.webp
    6 KB · Görüntüleme: 44
  • $kraliçetacı3.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 39
1. yasafat 570dk
2. asuman 530dk
3. toksin 525dk

Mutlucuğum ellerine ve emeğine sağlık

Kızlar sizlerede helal olsun Rabbim nazarlardan saklasın sizlerden bizede bulaşır inşallah
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım tahılların bıraz fazla olmus bence tabı sen daha ıyı bılırsın ama patates borek kısır corba sutlac ve sımıt tahıl demek benım dıyetıme gore ve coook fazla bır gun ıçın

1. yasafat 570dk
2. asuman 530dk
3. toksin 525dk

elıne saglık arkadasım aksam aksam ıyı hıssettırdın benı zaten bı daha bu kadar cok spor yapmamı yasakladı spor hocam baksana bu kadar ugrasttım yedıklerımıde yazdım dıyetımı pek bozmadan yaptım yınede sadece 1 kılo vermısım daha az yaparken daha cok verebılıyrdum yınede hayatımda bı kere kralıce olmakta hıç fena degılmışellerıne saglık canım yenacım senınde

kızlar durumuma bakın sporda ikinci artıda birinciyim beyza sen bildirim yapmadın ben birinci oldum

Yena , hemen gittim baktim, catliycaktim resmini goremesem

Supersiniz .cocuklarin da harika, kizin cok duygusal bir cocuk, oglan da zipir gorunuyor. Senin onlarin uzerine titredigin belli...

Mutlucugum, bugunku diyetisyen, bana eskisinden daha cok sipor yazdi anaciiim... Hergun 40 dakika dedi, kalorimiz de 1800 civarina cekti. Eskiden nasilosa haftada 90 dakika yurumem lazim, markette bile kadar yuruyorumdur diyordum.... Ama bu durumda ben de listelere donuyorum. Ortikim olarak bana en guzel bi yer ayarlayivar.... Bu gazla, yillardir cekmecede duran wii konsolunu da cikardim, hatta ve de hatta ilk gunden 1 saat tenis ve boks yaptim. Ama bunlari saymiyorum, yarin yuruyuslerimi bildiririm. İddiasizim, haftalik 280 dakika yapiym bana yeter...hadi 300 olsun hedefim duz hesap...onun disinda wii filan cere olsun yani...

Bu arada reglim de geldi, insallah cumaya kilomda bariz bir inis olur... Yeni diyetisyende hadi terazi degisik megisik ama yine de 82 83 bisey goremezsem kafayi yicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…