Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asu , valla bilerek yapmadim guzelim ya....

ama saglam fark oldu di mi... Neyse...
Aslinda diyetisyeni pek sevemedim... Boyle soguk, yavas konusan, sessiz, gulumsemeyen biseydi.. Gerci benim civikligimla o da sonunda hiraz acilip guldu, sohbete cevirdik.. Yoksa kizim yasinda sayilir resmen...
Ama lokasyonu bana cok uygun, birkac fikri de hosuma gitti, sizinle de paylasirim, mesela ilk aklima gelen, sutleri ve yogurtlari hava kararmadan icin, gunas isigi ile etkilessin filan dedi. Hic duymadim. Bir tarafindan uydurmadiysa guzel bir bilgi. Bir de 2 tane yesil cay kesin icmek gerekiyor dedi.

Omur boyu kilo almamak bir mucadeledir. Ben de yersem alirim, ben de hep diyette gibi yasiyorum, yani kiloyu veriyim de borek yiyelim diye beklemeyin filan dedi...yemekleri de kendinize ozel pisirmeyin, bu bikkinlik yapar.. Herseyden olculu yemeyi ogrenin dedi. Mesela, 1 porsiyon makarna yerine, yaglanmis veya soslu makarna yiyebilirsiniz ama o zaman 3/4 porsiyon yiyeceksiniz dedi... İyi bir oran. Degdigini dusunursen ye yani...

spor aletlerı yokmus ama yazılayım ozaman yer varsa.

sende gıdıyormussun dımı cnm sız neler yapıyosunuz orda nasıl gecıyo

ben ist .bel. spor salonuna gidiyorum fıtnesse yürüme ve alet geçen senede gitmiştim hoca liste veriyor ona göre kendimiz çalışıyoruz ....daha önceleri aerobik ve steepe gitmiştim özel oda çok faydalı olmuştu ....

yüzüne bakılacaklarmı....!senin içinin güzelliği dışına vurmuş canım her halin bi başka güzeldir...tanıştığımıza memnun oldum güzel bayan....................

yeni diyetisyenin hayırlı olsun beyzacım
süt yoğurt konusu gerçekten ilginç biz gece yiyoruz onları acıkınca
bildirim konusu şakaydı tabii ben de sen kadar olmasa da iyi artı yapmışım ama değilmi

İlbatummm Ne bitmez misafirlikmiş bu kız
İnşallah fazla kaçırmadan dönersin bak burdan dürtüyorum seni umarım hissetmişsindir

ben geldimmmmmmm köftemi yedim hemde 2 kase :) ,yanına 1 dilim börek, bir tanede şekerpare gibi bir tatlı ama daha hafifi ,cumaya kadar bunları eritmem şart, yarın spora başlıyorum hadi bakalım.....

Çok sağol canım benim..Senin kadar olmasada yüzüne bakılıyorum işte..
gamzemi hiç sevmiyorum bende..:)
Keşke yanaklarımda olsaymış.:))

yenayı gördüm sonunda
seviyordum daha da sevdim kendisini

Herşey karşılıklı inan..

Çok ilginç hakkaten süt ve yoğurdun gece tüketilmemesi..
ama bütün diyetisyenler,doktorlar gece sütünü öneriyor..:44:

Hoşgeldiniz inşallah hep beraber zayıflarız.
Sıkma canını Banucuğum.

Hayırlısı bu demek ki...Beklerken daha çok kilo verip;daha sağlıklı bir tedavi ve gebelik süreci geçirirsin inşallah....

İnşallah öyle olur beyzuş abla benim korkum yaşım geçiyor ondan artık bıraktım kiloyu ama bunuda değerlendiricem inşallah veririm.
Öyle saferancım herşeyin hayırlısı.
Bir kerem güzelsin birde kalbinin güzelliği yüzüne vurunca..........
1. yasafat 570dk
2. asuman 530dk
3. toksin 525dk

bravo yasafat, bu haftaki birincimiz, kraliçemiz sensin.
Bravo kızlar.
Ellerine sağlık mutlu.
Hayırlı olsun leah yeni dietisyenin inşallah seversin ve başarırsın.Herkes kendine göre bişeyler yazıyor benim dietisyende gece yenen yoğurt veya sütün daha fazla kilo verdirdiğini söylemişti ki ben o zamanlar çok kilolar verdi ama sütten ama az yemekten bilemem.
ben geldimmmmmmm köftemi yedim hemde 2 kase :) ,yanına 1 dilim börek, bir tanede şekerpare gibi bir tatlı ama daha hafifi ,cumaya kadar bunları eritmem şart, yarın spora başlıyorum hadi bakalım.....
Çok fazla kaçırmamışsın hadi bakalım sporda yaptınmı haftaya kimse tutamaz seni:)

çok sağol canım...benim annemde yıllardır panik atak hastası olduğu için şikayetler benzerde olunca fazla araştırmaya gerek kalmadı..ama inş başlangıçtır çünki okadar ağır geçirmiyorum,şu anda önemli bir problemim yok ama yılların birikimi heralde çıkıyor, insanın elinde değil çünki,bende annemi acile çok götürdüm çok zor bir hastalık...bende seni öpüyorum canım...

Sporcuları tebrik ediyorum..

Banucum,herşeyde vardır bir hayır beyzuşçumun dediği gibi daha fazla zayıflaman içinde sebeb olur...
Üzülme ve ağlama lütfen...

Son düzenleme:
kaynatmana gerek yok canım 4 saat yeterli
sağol canım benim allah senden razı olsun
banucum hiç üzülme ne olur hem bak o 1 ayda biraz daha kilo verirsin, fazla kilolu olmakta tutunmayı engelliyor biliyorsun benim velette lpgli :))) sakın canını sıkma ve tedavine olumlu başla ,ne istersen sorabilirsin her konuda yardımcı olurum canım... sen nerede yaptıracaksın bu arada?
benimkide niye girmiyorsun diyor arkadaşların seni bekler diyor :)))
adam alıştı ne yapsın
bende çok olumlu etkilendiğim için mutluyum doğal olarak o da mutlu
1. yasafat 570dk
2. asuman 530dk
3. toksin 525dk

bravo yasafat, bu haftaki birincimiz, kraliçemiz sensin.
kızlar harikasınız ben bu listeye hiç girebilir miyim acaba, çok zor ya....
İlbatummm Ne bitmez misafirlikmiş bu kız
İnşallah fazla kaçırmadan dönersin bak burdan dürtüyorum seni umarım hissetmişsindir

:))) geç gittik canım bebişlerle oyalanıyoruz derken zaman geçti, birde kocişlerin evlenmeden önceki ve sonraki hallerini kıyasladık tabi onlarda bizi derken zaman geçti, resmen evrim geçiriyorlar ve kabul etmiyorlar :))) o nedenle uzadı , hissettim bak hemen girdim buraya :) valla aslında çok yemedim hala açım desem yeridir, kaseler küçüktü zaten köfte bulgurla yapılıyor ,salçalı soslu ben öyle çok kalorili bulmuyorum onu, börekte çeyrek yufkadan sigara böreği fırında pişmiş hani şu suya bastırılarak yapılandan yani yağı yok, tatlıda şerbeti gerçekten çok hafifti ve 2 lokmalıktı yani aslında öyle acayip kaçırmadım, hem gideceğim diye evdede yemedim, 2 kaşık kıymalı patates 2 kaşıkta bulgur pilavı yedim, aslında mutsuz değilim çünkü gerçekten açım yani çok yememişim :)))

Sporcuları tebrik ediyorum..

Banucum,herşeyde vardır bir hayır beyzuşçumun dediği gibi daha fazla zayıflaman içinde sebeb olur...
Üzülme ve ağlama lütfen...
Doğruda kendimi öyle bir hazırlamıştımki birde şuna üzüldüm kendini bilmez bir doktor yüzünden oldu ama kağıtlarımı buldum en azından bir dahaki sefere ispatlıcam.

yenacım resimler çok güzel sanada yavrularınada

banucum üzülme canım herşeyin hayırlısı inşallah , ağlayıp yıpratma kendini...

tutmayın beni banuuuuuuu cumaya çok fena geliyorum ona göre :)))
sanırım yürüyüş yapıp bilgilendiriyorsunuz birbirinizi açıklama yaparsanız bende ayak uydururum size

canım öncelikle aramıza hoşgeldin, evet her hafta cuma sporumuzu ve kilomuzu bildiriyoruz, hergün yaptıklarımızı paylaşıyoruz ,kimi sporunu kimi yemek listesini kimi yaşadıklarını :) sende katılmak istiyorsan başla bakalım bir yerlerden :)

Yaşım geçiyor ilbatum 35 oldum artık sabırsızlığım ondan aslında inşallah umut tüpbebekte yaptırcam ulun beyden çok pozitif enerji aldım ilk defa bir doktor kilolarıma takmadı seni bilşyorum canım bebeğine yazdığın günlüğü okudum arada çokta ağlattığın oldu hani beni

3MELEĞİMVAR canım inşallah bir daha dediğin o sayıları görmezsin, inşallah bende veririm ve görmem, bence sen çok azimlisin maşallah en kısa zamandada bu aldığını ki çok az zaten verirsin.....

Utanarak menümü yazıyorum.
Sabah yarım simit 2 parça börek
Öğlen küçücük bir ekmemek içine peynir
Akşam ne yazıkki burgerde menü Allahtan ayrandı içicek ordanda doymamışız dürüm çiğ köfte
Yani bugün eşiminde benimde sinirlerimiz bozuktu hem hastane hemde iş mevzusunda yaşannaların hırsını yemekle aldık daha tatlıcıya gidiyoduk son anda döndük ama yarın tam gaz devam çok utanıyorum valla bu menüden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…