spor aletlerı yokmus ama yazılayım ozaman yer varsa.
sende gıdıyormussun dımı cnm sız neler yapıyosunuz orda nasıl gecıyo
Ben özendim sizden bi kaç foto ekledim..
Aradım taradım en yüzüne bakılıcakları seçmeye çalıştım..hem fazla yok hemde göz zevkinizi bozmıyayım diye alıştıra alıştıra ekleyeceğim.:))))
Canım kardeşim;
Sen de ;kara boncuk gözlü kuzucuklarında çooookkk güzelsiniz....
Baktım da geçen yıllar (sanırım fotonun biri 2006 da çekilmiş);seni güzelleştirmiş..Gittikçe dahada güzel olacaksın belli oldu....
Çenendeki gamzeye bayıldığımı söylemişmiydim önceden.Söylemdiysem ''bir gamze bir kadına bu kadar mı yakışır''....
Tüü tüü tüü MAAŞALLAH......
yenayı gördüm sonunda
seviyordum daha da sevdim kendisini
Asu , valla bilerek yapmadim guzelim ya....
ama saglam fark oldu di mi... Neyse...
Aslinda diyetisyeni pek sevemedim... Boyle soguk, yavas konusan, sessiz, gulumsemeyen biseydi.. Gerci benim civikligimla o da sonunda hiraz acilip guldu, sohbete cevirdik.. Yoksa kizim yasinda sayilir resmen...
Ama lokasyonu bana cok uygun, birkac fikri de hosuma gitti, sizinle de paylasirim, mesela ilk aklima gelen, sutleri ve yogurtlari hava kararmadan icin, gunas isigi ile etkilessin filan dedi. Hic duymadim. Bir tarafindan uydurmadiysa guzel bir bilgi. Bir de 2 tane yesil cay kesin icmek gerekiyor dedi.
Omur boyu kilo almamak bir mucadeledir. Ben de yersem alirim, ben de hep diyette gibi yasiyorum, yani kiloyu veriyim de borek yiyelim diye beklemeyin filan dedi...yemekleri de kendinize ozel pisirmeyin, bu bikkinlik yapar.. Herseyden olculu yemeyi ogrenin dedi. Mesela, 1 porsiyon makarna yerine, yaglanmis veya soslu makarna yiyebilirsiniz ama o zaman 3/4 porsiyon yiyeceksiniz dedi... İyi bir oran. Degdigini dusunursen ye yani...
Hoşgeldiniz inşallah hep beraber zayıflarız.Merhabalar, bende kilo vermek için kızımın tavsiyesiyle buradayım.
Bugünkü menüm;
sabah
yarım simit
4-5 adet zeytin
biraz peynir
1 bardak bitki çayı
ara
sütlaç
öğlen
2 parça börek
patates salatası
3 bardak şekersiz çay
4 yemek kaşığı kısır
akşam
1.5 kase etli çorba
ara
1 adet armut
İnşallah öyle olur beyzuş abla benim korkum yaşım geçiyor ondan artık bıraktım kiloyu ama bunuda değerlendiricem inşallah veririm.Sıkma canını Banucuğum.
Hayırlısı bu demek ki...Beklerken daha çok kilo verip;daha sağlıklı bir tedavi ve gebelik süreci geçirirsin inşallah....
Öyle saferancım herşeyin hayırlısı.biri benimi andııııııııııııııı..................
tebrik ediyorum canım ..illaki birazı kalıcıdır bu sana moral olur verdikçe kendini iyi hissediceksin eminim ..lütfen içini ferah tut ..diyete dikkat et yeter ..dermanın bunda çünkü......
ellerine sağlık yenaaaaaaaa........kilo veren herkesi tebrik ediyorum.......
kesinlikle faydası olur mutlaka git canım vaktin varsaççççç1-2 haftada farkı görürsün emin oool......
hayırlısı olsun canım moralını bozma...hem biraz daha kilo verirsin daha sağlıklı sonuçlar alırsın...her işte bi hayır vardır......
Bir kerem güzelsin birde kalbinin güzelliği yüzüne vurunca..........Ben özendim sizden bi kaç foto ekledim..
Aradım taradım en yüzüne bakılıcakları seçmeye çalıştım..hem fazla yok hemde göz zevkinizi bozmıyayım diye alıştıra alıştıra ekleyeceğim.:))))
Bravo kızlar.1. yasafat 570dk
2. asuman 530dk
3. toksin 525dk
bravo yasafat, bu haftaki birincimiz, kraliçemiz sensin.
Hayırlı olsun leah yeni dietisyenin inşallah seversin ve başarırsın.Herkes kendine göre bişeyler yazıyor benim dietisyende gece yenen yoğurt veya sütün daha fazla kilo verdirdiğini söylemişti ki ben o zamanlar çok kilolar verdi ama sütten ama az yemekten bilemem.Asu , valla bilerek yapmadim guzelim ya....
ama saglam fark oldu di mi... Neyse...
Aslinda diyetisyeni pek sevemedim... Boyle soguk, yavas konusan, sessiz, gulumsemeyen biseydi.. Gerci benim civikligimla o da sonunda hiraz acilip guldu, sohbete cevirdik.. Yoksa kizim yasinda sayilir resmen...
Ama lokasyonu bana cok uygun, birkac fikri de hosuma gitti, sizinle de paylasirim, mesela ilk aklima gelen, sutleri ve yogurtlari hava kararmadan icin, gunas isigi ile etkilessin filan dedi. Hic duymadim. Bir tarafindan uydurmadiysa guzel bir bilgi. Bir de 2 tane yesil cay kesin icmek gerekiyor dedi.
Omur boyu kilo almamak bir mucadeledir. Ben de yersem alirim, ben de hep diyette gibi yasiyorum, yani kiloyu veriyim de borek yiyelim diye beklemeyin filan dedi...yemekleri de kendinize ozel pisirmeyin, bu bikkinlik yapar.. Herseyden olculu yemeyi ogrenin dedi. Mesela, 1 porsiyon makarna yerine, yaglanmis veya soslu makarna yiyebilirsiniz ama o zaman 3/4 porsiyon yiyeceksiniz dedi... İyi bir oran. Degdigini dusunursen ye yani...
Çok fazla kaçırmamışsın hadi bakalım sporda yaptınmı haftaya kimse tutamaz seni:)ben geldimmmmmmm köftemi yedim hemde 2 kase :) ,yanına 1 dilim börek, bir tanede şekerpare gibi bir tatlı ama daha hafifi ,cumaya kadar bunları eritmem şart, yarın spora başlıyorum hadi bakalım.....
derin ablacım ne zamandır okuyorum bir türlü yazmaya fırsat bulamadım.öncelikle çok geçmiş olsun..
geçmişteki deneyimlerimi sana aktarmak istiyorum senin tansiyon problemin panik ataktan kaynaklanıyor büyük ihtimalle annem aynı problemleri yaşadı yıllardır doktorların bulamadığı bir hastalığı olduğuna inandı onlarca doktora gitti yüzlerce test yapıldı hamd olsun onun zannetiği gibi kötü bir hastalığı yoktu.tabşiki panik atak teşhişi konmuştu zaten ilaçlarını düzenli kullanmıyordu hep kendinde başka bişey arıyordu sonra tabiki tansiyonuda çıkmaya başladı ve hap kullanıyor artık.bence en önemli yapman gereken şey ilaçlarını düzenli kullanmak.tedavi süresi en az 6 aydır annem 1 ay içer değiştitirdi. rabbim çok çok şifa versin tabiki insan kendi yaşadığını kendi bilir ama daha küçücük bir kızın var onun için boşverrrrrr hiçbişeyi kafana takma kilo problemleriz çok evet ama yapamıyacak bir engelimiz yok hamd olsun elimiz ayağımız sağlam irademizle başaracağız hep birlikte.benim yıllarım kendimi bildim bileli annemi acile taşımakla,doktorlara götürmekle en küçük yüzü asılsa acaba atakmı geçiriyor diye şüphe etmekle geçti.çünkü annemle yalnızdık.kendimi hep ikinci plana attım.onun için sevmediğim bir bölümde okdum üni. sırf yalnız kalmasın diye ama evlikte öle olmadı uzaktayım şimdi babam var yanında hamd olsun. halendaha derim sen benim kızımsın diye.(hastalığını 10 yıl sonra kabul etti).demem o ki o dünyalar tatlısı yavrun bunlarla büyümesin inşalah tabiki bunları panik atak rahatsızlığı için söyledim ki rabbim dermansız dert vermesin hastalıklar bizim için.
çok konuştum seni tenkit etmek değil amacım ablacım sakın yanlış anlama.çok öptüm senide kızınıda
Çok sağol canım benim..Senin kadar olmasada yüzüne bakılıyorum işte..
gamzemi hiç sevmiyorum bende..:)
Keşke yanaklarımda olsaymış.:))
sağol canım benim allah senden razı olsunkaynatmana gerek yok canım 4 saat yeterli
banucum hiç üzülme ne olur hem bak o 1 ayda biraz daha kilo verirsin, fazla kilolu olmakta tutunmayı engelliyor biliyorsun benim velette lpgli :))) sakın canını sıkma ve tedavine olumlu başla ,ne istersen sorabilirsin her konuda yardımcı olurum canım... sen nerede yaptıracaksın bu arada?Hoşbulduk canım valla ne yazıkki çok kıl bir doktora rastladım tüp raporu verilcek şartlarımız tamamken yokuşu sürdü genetik tahlil istedi en az sonuç almamız 1 ay uzadı sinirden ağladım inşallah 1 ay sonra başka bişey çıkarmaz adam remen dağları ben yarattım diye oturuyodu masada artık kısmet diyorum herşeyin hayırlısı bende bu arada kilo vermeye devam ederim inşallah.
benimkide niye girmiyorsun diyor arkadaşların seni bekler diyor :)))Selam kızlarrrrrrrrrr
Eş kapıdan ben bacadan diye aşina olduğumuz bir cümle vardır ya işte benim durumda o hesap
Eşim daha ben birazdan cıkıcağım dediği an ben buraya kaçıyorum.
Yavaş yavaş ben ona buradaki dostlukları anlattıkca netteki arkadaşlıklara karşı ön yarıgısı gidiyor hatta bazen ben yazılanları okurken ister istemez gülümsemeye başlıyormuşum ve bu onun çok hoşuna gidiyormuş.
Ne zamana ertelendi buluşmanız diye soruyor hatta
Gerçekten sizlerin varlığı benim hayatıma çok pozitiv etki yaptıİyiki varsınız
Aramıza hoşgeldin inşallah kalıcı olur ve bol bol paylaşımda bulunur hedefine bir an önce ulaşırsın
Harikasınızzzzzzzzzzzçok ama çok tebrik ederim darısı bizlerinde başına
Yenacığım seninde ellerine emeğine sağlık okadar işinin arasında bunlarada vakit ayırıyorsun hakkını helal et
Canım ben genelde bir gece önceden yapıyorum pastörie sütten ama aslında güvenebileceğim bir sütcü olsaydı ben tazeyi tercih ederim cünkü daha lezzetli oluyor. Ben hazır süt olduğu için kaynatmıyorum ılınınca mayalıyorum ama tabi bazen hazır yoğurtada gidebiliyorum
Sende aramıza hoş geldin. Umarım sende hedefine sağlıklı ve emin adımlarla ulaşırsın
kızlar harikasınız ben bu listeye hiç girebilir miyim acaba, çok zor ya....1. yasafat 570dk
2. asuman 530dk
3. toksin 525dk
bravo yasafat, bu haftaki birincimiz, kraliçemiz sensin.
İlbatummm Ne bitmez misafirlikmiş bu kız
İnşallah fazla kaçırmadan dönersin bak burdan dürtüyorum seni umarım hissetmişsindir
Doğruda kendimi öyle bir hazırlamıştımki birde şuna üzüldüm kendini bilmez bir doktor yüzünden oldu ama kağıtlarımı buldum en azından bir dahaki sefere ispatlıcam.Sporcuları tebrik ediyorum..
Banucum,herşeyde vardır bir hayır beyzuşçumun dediği gibi daha fazla zayıflaman içinde sebeb olur...
Üzülme ve ağlama lütfen...
tutmayın beni banuuuuuuu cumaya çok fena geliyorum ona göre :)))Hoşgeldiniz inşallah hep beraber zayıflarız.
İnşallah öyle olur beyzuş abla benim korkum yaşım geçiyor ondan artık bıraktım kiloyu ama bunuda değerlendiricem inşallah veririm.
Öyle saferancım herşeyin hayırlısı.
Bir kerem güzelsin birde kalbinin güzelliği yüzüne vurunca..........
Bravo kızlar.
Ellerine sağlık mutlu.
Hayırlı olsun leah yeni dietisyenin inşallah seversin ve başarırsın.Herkes kendine göre bişeyler yazıyor benim dietisyende gece yenen yoğurt veya sütün daha fazla kilo verdirdiğini söylemişti ki ben o zamanlar çok kilolar verdi ama sütten ama az yemekten bilemem.
Çok fazla kaçırmamışsın hadi bakalım sporda yaptınmı haftaya kimse tutamaz seni:)
sanırım yürüyüş yapıp bilgilendiriyorsunuz birbirinizi açıklama yaparsanız bende ayak uydururum size
Yaşım geçiyor ilbatum 35 oldum artık sabırsızlığım ondan aslında inşallah umut tüpbebekte yaptırcam ulun beyden çok pozitif enerji aldım ilk defa bir doktor kilolarıma takmadı seni bilşyorum canım bebeğine yazdığın günlüğü okudum arada çokta ağlattığın oldu hani benisağol canım benim allah senden razı olsun
banucum hiç üzülme ne olur hem bak o 1 ayda biraz daha kilo verirsin, fazla kilolu olmakta tutunmayı engelliyor biliyorsun benim velette lpgli :))) sakın canını sıkma ve tedavine olumlu başla ,ne istersen sorabilirsin her konuda yardımcı olurum canım... sen nerede yaptıracaksın bu arada?
benimkide niye girmiyorsun diyor arkadaşların seni bekler diyor :)))
adam alıştı ne yapsın
bende çok olumlu etkilendiğim için mutluyum doğal olarak o da mutlu
kızlar harikasınız ben bu listeye hiç girebilir miyim acaba, çok zor ya....
:))) geç gittik canım bebişlerle oyalanıyoruz derken zaman geçti, birde kocişlerin evlenmeden önceki ve sonraki hallerini kıyasladık tabi onlarda bizi derken zaman geçti, resmen evrim geçiriyorlar ve kabul etmiyorlar :))) o nedenle uzadı , hissettim bak hemen girdim buraya :) valla aslında çok yemedim hala açım desem yeridir, kaseler küçüktü zaten köfte bulgurla yapılıyor ,salçalı soslu ben öyle çok kalorili bulmuyorum onu, börekte çeyrek yufkadan sigara böreği fırında pişmiş hani şu suya bastırılarak yapılandan yani yağı yok, tatlıda şerbeti gerçekten çok hafifti ve 2 lokmalıktı yani aslında öyle acayip kaçırmadım, hem gideceğim diye evdede yemedim, 2 kaşık kıymalı patates 2 kaşıkta bulgur pilavı yedim, aslında mutsuz değilim çünkü gerçekten açım yani çok yememişim :)))
Sağol derincim napalım artık hayırlısı diyorum sen nasıl oldun.yenacım resimler çok güzel sanada yavrularınada
banucum üzülme canım herşeyin hayırlısı inşallah , ağlayıp yıpratma kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?